Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Když tak už bych utrácel za craftovy výrobky a na jeho stránkách o Ag je dost http://zdravi.craftcom.net/koloidni-str ... rator.html
Kontakt
Mimo téma (offtopic)
Zaregistruj se, nebo napiš kontakt, aby byla možná komunikace.Anonymous píše:Klobuk dole pred Vasimi znalostami a skusenostami.
Nie je ochotny niekto vyrobit pristroj ktory funguje v medziach kvality popsanej na tychto strankach? Velmi rad by som ho vyrobil aj sam, ale do elektra som uplne lavy.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To má půvab
Mimo téma (offtopic)
radí Anonymní Anonymnímu - pootaZaregistruj se, nebo napiš kontakt, aby byla možná komunikace.
zdravím pánové
zatím cumlám Ag drát asi tak 1 hod.denně a budu se pouštět do generátoru ze str.22.
Co mě včera v lekárně překvapilo tak Agua pro injektione je pouze na lék.předpis ale paní se nakonec nechala přesvědčit když prý tu vodu mám na koloid tak mě ho objedná a prodá i bez předpisu takže jsem zvědavý jak to dopadne
zatím nazdar Alien
zatím cumlám Ag drát asi tak 1 hod.denně a budu se pouštět do generátoru ze str.22.
Co mě včera v lekárně překvapilo tak Agua pro injektione je pouze na lék.předpis ale paní se nakonec nechala přesvědčit když prý tu vodu mám na koloid tak mě ho objedná a prodá i bez předpisu takže jsem zvědavý jak to dopadne
zatím nazdar Alien
je hodně věcí mezi nebem a zemí ale obloha je super.
Re: Kontakt
Mimo téma (offtopic)
uz som. píše:Zaregistruj se, nebo napiš kontakt, aby byla možná komunikace.Anonymous píše:Klobuk dole pred Vasimi znalostami a skusenostami.
Nie je ochotny niekto vyrobit pristroj ktory funguje v medziach kvality popsanej na tychto strankach? Velmi rad by som ho vyrobil aj sam, ale do elektra som uplne lavy.
Zdravím,
můžete mi poradit čím to je, že na katodě se mi dělá po 10ti hodinách takovej shluk šedo stříbrných částeček stříbra, které mi při míchání mírně odpadávají do vody a dělají mi ty kousky pak ve vodě kouskovaný tyndall efekt ..
Je to na závadu... ?
Proud je 1/3 ( 0.14mA), než je stanovené maximum pro danou plochu elektrod.Voda Aqua purificata od kulicha ~0.5uS
Může to být malou vzdáleností elektrod 2cm ? Nebo to chce přepínat polaritu ? Nebo to je normální a mám ty větší stříbrné shluky nechat usadit ....?
můžete mi poradit čím to je, že na katodě se mi dělá po 10ti hodinách takovej shluk šedo stříbrných částeček stříbra, které mi při míchání mírně odpadávají do vody a dělají mi ty kousky pak ve vodě kouskovaný tyndall efekt ..
Je to na závadu... ?
Proud je 1/3 ( 0.14mA), než je stanovené maximum pro danou plochu elektrod.Voda Aqua purificata od kulicha ~0.5uS
Může to být malou vzdáleností elektrod 2cm ? Nebo to chce přepínat polaritu ? Nebo to je normální a mám ty větší stříbrné shluky nechat usadit ....?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Koukni sem http://zdravi.craftcom.net/koloidni-stribro-vyroba.html
Přepínání polarity jednoznačně ano, proudy s citem pak se dělají hroudy.
Přepínání polarity jednoznačně ano, proudy s citem pak se dělají hroudy.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Zdravím všechny,
tak se mi konečně podařilo vyrobit čisté koloidní stříbro. Je potřeba dodržet opravdu vše co tu bylo řečeno. Nestačí jen čistá voda a konstantní proud, ale je potřeba opravdu přepínat polaritu, pokud nechcete aby tam upadávali kousky shluků stříbra z elektrody.Míchání mám magnetické pomocí včelky.
Bohužel zatím nemám konduktometr, abych koncentraci změřil. Tak bych se chtěl zeptat, zda je TEORETICKY možné vyrobit 300ml koncentraci 10ppm ( proud 0.7mA, voda 0.5uS ) během pouhých 7hodin ? Vím, že se to nedá přesně spočítat, ale jde mi jen o odhad.
tak se mi konečně podařilo vyrobit čisté koloidní stříbro. Je potřeba dodržet opravdu vše co tu bylo řečeno. Nestačí jen čistá voda a konstantní proud, ale je potřeba opravdu přepínat polaritu, pokud nechcete aby tam upadávali kousky shluků stříbra z elektrody.Míchání mám magnetické pomocí včelky.
Bohužel zatím nemám konduktometr, abych koncentraci změřil. Tak bych se chtěl zeptat, zda je TEORETICKY možné vyrobit 300ml koncentraci 10ppm ( proud 0.7mA, voda 0.5uS ) během pouhých 7hodin ? Vím, že se to nedá přesně spočítat, ale jde mi jen o odhad.
-
- Zasloužilý člen
Tak to má Habana trošku jinej systém elektrod. Mě se napětí ustálí kolem 9.1V a pak se už nemění, což by mohlo odpovídat dosažené koncentraci nad 8ppm.
To ustálené napětí závisí od vzdálenosti a plochy elektrod a taky na velikosti konstantního proudu. Takže odhaduju, že Habana má elektrody buď dál od sebe , než my, nebo mu tam teče vyšší proud-> má větší plochu elektrod.
To ustálené napětí závisí od vzdálenosti a plochy elektrod a taky na velikosti konstantního proudu. Takže odhaduju, že Habana má elektrody buď dál od sebe , než my, nebo mu tam teče vyšší proud-> má větší plochu elektrod.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
chiq
str. 22 tohoto vlákna, ale jsi tady již dost dlouho ne? Dva tranzistory dva odpory a máš to. Jen je třeba zapomenout na neuvážené maximalistické požadavky (v případě koloidu), jako 500mA a 500V atd. při 0,5A a 40V je to 20W-jsou to kupecké počty.Ten stabilizátor pracuje v lineárním režimu, tak že bys to nemusel uchladit.
Neni to kvůli propagaci, to zapojeníčko pořád je stejně hnusné ale snad pár lidem již posloužilo. Dám ho sem znovu ať nemusíte klikat do prostřed vlákna.
Neni to kvůli propagaci, to zapojeníčko pořád je stejně hnusné ale snad pár lidem již posloužilo. Dám ho sem znovu ať nemusíte klikat do prostřed vlákna.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.