Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
spaceball
Zasloužilý člen

Příspěvek od spaceball »

Jsem pro kvalitní oponenturu doloženou o vysvětlení možnosti či
nemožnosti realizace (nespokojit se s pouhým odesláním přispěvovatele
do školních škamen - taková oponentura je laciná, jednoduchá,
bezpracná a svědčí spíše o zálibě v kritizování či způsobu řešení
osobních, pracovních problémů na stánkách tohoto oddychového
diskuzního fóra). Dále, oponentura by neměla být zaměřena proti
přispěvovateli, ale proti příspěvku - respektive k technickému provedeni
a pod. (bez invektiv). Je těžké se držet na uzdě - napsat konstruktivní
kritiku a nenaštvat přispěvovatele, ale jde to. Výsledkem toho je pak
duchaplná diskuze která nekončí tím, že se účastnění navzájem pošlou
někam. Jsem tu nový a vyše uvedené jsem psal v obecné rovině bez
zaměření na kohokoliv (nikdo mne neurazil) a vím, že každý může z
mnoha příčin ulítnout, ale to se stává. Ke kultuře diskutování
se lze časem propracovat a proto jsem proti jakémukoliv banování v rámci
diskuze. Spaceball

Spaceball Obrázek

Příspěvek od pepe »

Ježiškové husličky . Tečie Vám do topánok a vy sa tu hráte na ,,gerojov". Nepáči sa Vám Karban , tak s ním nekomunikujte a nie je čo riešiť . Alebo žeby zas ,,pupok sveta" ? Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Karban

Příspěvek od Ilem »

Přestože jsem se s Karbanem "chytl" ohledně inteligentních automobilových periferií (obdoba EIB, ale v autě), nevadí mi tu. Myslím, že tu nemají místo ti, kteří píšou sprostě, nebo hanlivě. Výraz puberto mi až tak hrozný nepřipadá a nic horšího jsem od něho nečetl. Karbana beru jako člověka, který má za sebou dlouhé technické zkušenosti, ale bohužel, zřejmě díky svému vysokému věku, těžko přijímá něco nového a je přesvědčen, že všechno již zná. Ale i tací tu mají své místo. Někdy může být přínosem, protože zkušenosti nepochybně má. Jen způsob jejich podávání je trochu tvrdší.
Určitě to ale není magor, jako MFAAA. Takže jsem proti vyloučení, jen Karbana bych poprosil, aby trochu zjemnil své vystupování.

"Dum spiro spero"
Ciceron
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

spaceball

Příspěvek od lajos »

Jsem to nedávno někde četl: národ má vládu jakou si zaslouží, zdá se mi že jsme dost zkonsolidovaný až na tu neplodnost.

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Karban

Příspěvek od aNONym »

Ilem píše:Karbana beru jako člověka, který má za sebou dlouhé technické zkušenosti, ale bohužel, zřejmě díky svému vysokému věku, těžko přijímá něco nového a je přesvědčen, že všechno již zná. Ale i tací tu mají své místo. Někdy může být přínosem, protože zkušenosti nepochybně má. Jen způsob jejich podávání je trochu tvrdší.
Určitě to ale není magor, jako MFAAA. Takže jsem proti vyloučení, jen Karbana bych poprosil, aby trochu zjemnil své vystupování.
Promiň, Ileme, ale Karban zde dost často (z)ničí jakoukoliv debatu tím, jak do ní neustále vstupuje (a vyjadřuje se přitom dost nefundovaně). Především pak JAKÝM ZPŮSOBEM DO NÍ VSTUPUJE. On se totiž NEPTÁ, jenom kibicuje. Navíc mnohdy dost blbě.

Bylo by to v pohodě, pokud by se na jeho stranu okamžitě nepřidával Akord a Peter (mám pocit, že to dělají už jenom z principu - velmi často pak dochází k překrucování situace). Jenže Karban potom začne ihned dotyčného přispěvatele urážet bez toho aniž by mu k tomu dal jakoukoliv záminku. A to se fakt nedá. :| Non.

Dyť ho do posíláme "na dovolenou" jenom na týden. Teda zatím. Záleží jenom na něm.
.

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Ilem píše:Někdy může být přínosem, protože zkušenosti nepochybně má.
Tak ať už to konečně udělá a předvede je. Ale zatím jsem si všiml, že jenom kecá a úplně do všeho. Především pak do věcí, kterým vůbec nerozumí. A v těch chvílích pak zastírá svojí neznalost navážením se do ostatních diskutujících. Dop*dele, když o něčem nic nevím, tak přece nejdřív chvíli poslouchám, ptám se, něco si o tom zjistím a teprve potom, až když o tom něco vím a znám, tak tehdy se k tomu mohu také vyjadřovat. Nebo snad ne ??? :? Non.
.
Naposledy upravil(a) aNONym dne čtv 14 kvě 2009 7:41, celkem upraveno 1 x.

Křížový eso

no jo

Příspěvek od Křížový eso »

Takový kibice u nás v hospodě chytneme za prdel a vyneseme na vzduch. Potřebujou vyvětrat.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Ilem píše:Karbana beru jako člověka, který má za sebou dlouhé technické zkušenosti, ale bohužel, zřejmě díky svému vysokému věku, těžko přijímá něco nového a je přesvědčen, že všechno již zná.
Přesně tak... Zná i to, co nečetl... Ví, že kospirační teorie jsou nesmysly, aniž by se nad tím zamyslel, prostě neexistuje. Když je o něčem řeč, tak nezajímají odkazy, neexistuje, plácá svoje mimo mísu, vůbec se ani nesnaží přemýšlet o principu, neexistuje. Praxe? Jak v čem. U zařízení o kterých je tu řeč prakticky nulová, navíc nezájem se o zařízení dozvědět a popřemýšlet o tom. Všechno ví, všechno zná a mimo to nic neexistuje... Obrací myšlenky vzhůru nohama a my se je snažíme držet v nějaké stabilitě. Daří se nám to? Daří, ale za cenu několika desítek stránek debaty o ničem.
Iv píše:...jedno přirovnání
Souhlasím s Ivem...
Edgar píše:...absolutně nemá smysl odpovídat na příspěvky, které vyvrací Tvůj názor, ikdyž bys to, co tvrdíš, mohl dokázat. Je to jen zdrojem hádek, které nikam nevedou. Na fóru je toho opravdu dost...
Souhlasím s Edgarem, jen nedokážu odolat a neodpovědět ;)

No závěrem - troufám si tvrdit, že řešení v této chvíli neexistuje. Karban je jen drobek. Jeden zameteme, objeví se další... Chce to rázné řešení, ale vzhledem k různorodosti vědění a poznatků každého člena je toto řešení prakticky nemožné. Nehledě na již existující obsah fóra. Toto fórum je naprostý opak fóra Aldebaranu. Na Aldebaranu všechno, co se jim nehodí, hážou do Černé díry... Funguje hezky. Fóru Upramene by se také hodila...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

aNONym

Příspěvek od lajos »

Karban je tady prostě vzduch a kdo se zrovna nechce vadit, si ho nevšímá?! Nevšiml jsi? S Martinem 11 je nepřítel, to je jeho jediné hodnocení na našem fóru, jinak kdo se nechce zrovna vysírat, si ho nevšímá-se divím že Mim na něho vůbec reagoval? Za to se u mně vůbec neobjevil, za jiným ůčelem???

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

aNONym píše:
Ilem píše:Karbana beru jako člověka, který má za sebou dlouhé technické zkušenosti, ale bohužel, zřejmě díky svému vysokému věku, těžko přijímá něco nového a je přesvědčen, že všechno již zná. Ale i tací tu mají své místo. Někdy může být přínosem, protože zkušenosti nepochybně má. Jen způsob jejich podávání je trochu tvrdší.
Promiň, Ileme, ale Karban zde dost často (z)ničí jakoukoliv debatu tím, jak do ní neustále vstupuje (a vyjadřuje se přitom dost nefundovaně). Především pak JAKÝM ZPŮSOBEM DO NÍ VSTUPUJE. On se totiž NEPTÁ, jenom kibicuje. Navíc mnohdy dost blbě.

Bylo by to v pohodě, pokud by se na jeho stranu okamžitě nepřidával Akord a Peter (mám pocit, že to dělají už jenom z principu - velmi často pak dochází k překrucování situace). Jenže Karban potom začne ihned dotyčného přispěvatele urážet bez toho aniž by mu k tomu dal jakoukoliv záminku. A to se fakt nedá. :| Non.

Dyť ho do posíláme "na dovolenou" jenom na týden. Teda zatím. Záleží jenom na něm.
.

Trefa a za svůj názor se nestydím,aNONnym to přesně a citlivě vystihl,tam je Achylova pata nynějších problémů. :good:
Naposledy upravil(a) Iv dne čtv 14 kvě 2009 1:24, celkem upraveno 1 x.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

No a kdo tedy ve skutečnosti jedná výlučne za sebe a nepridává se na žádnou stranu. Pouze s ohledem na své poznatky a výsledky.

Karban

Příspěvek od Karban »

chiq píše:Prepáč, ale pri spočítaní jeho posledných 400 príspevkov som našiel len 12 s konkrétnou technickou myšlienkou, návrhom, či otázkou, ostatné sú plné invektív a urážok iných prispievateľov. Myslím, že výrazy typu "puberto", "kreténe", či "debile" sú na niekoľko UA vzdialené VE... :roll:
Najdi moje výroky, kde někomu píšu "debile" či "kreténe" - buď tak laskavej...!

:!: :!: :!:

aNONym
Zasloužilý člen

Škoda klávesnice, co? I tom zde byla již několikrát řeč. :/

Příspěvek od aNONym »

Akord píše:Non, Elektro, bylo by dosti nelogické, že když vy máte čitelné výhrady ke mne, tak já k vám ne. Obvykle to je oboustranná vec. Predbežne to nechám plavat. Je dost jiné práce.
Hezký úhybný manévr. Moji odpověď najdeš v boxovárně. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 0742#40742 :| Non
.

pepe
Zasloužilý člen

Re: Edison

Příspěvek od pepe »

gewo píše:...A tak bychom mohli pokračovat donekonečna, ale nechci to tady ucpat, to vlákno je o něčem jiném...
Tak tak a ideme ďaléj... Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Novák
Zasloužilý člen
Dostal: 2 poděkování

Karban

Příspěvek od Novák »

Lidé jako Karban možná Akord i Petr jsou nesmírně důležití.Konfrontace starého a nového je přínosem pro všechny.To,že někdo neví a možná i nevidí nezavdává příčinu k tomu je odsunovat na vedlejší kolej.Nechte je prosím přispívat.Já osobně velice rád čtu jejich příspěvky a většinou mě to utvrdí v tom,že jdu správným směrem.Jediné,co sem nepatří je hrubost,ale to už je věc Rivalova,jak si s tím poradí.

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“