Zdravim,
taktiez planujem vyskusat MMS. Zacnem zrejme tak, ze si kupim to kombo MMS+knizku cez
gartier.sk. Potom by som si ale rad MMS pripravoval doma (pre potrebu vlastnu a pre rodinu). Mam k tomu zopar otazok.
1) Co ma
gartier.sk spolocne s p. Humblom, resp. co z predaja MMS a knizky cez
cez gartier.sk ma p. Humble? (Pytam sa len preto, lebo tu niekde bolo spominane, ze je to jediny sposob financneho zisku pre p. Humbla)
Ano, je to tak. Každý, kdo si to koupí, podporuje Jimův projekt. Peníze neodvádí případný prodávající, ale vydavatel - proto ta cena.
(U firmy gartier.sk se dostávám jen na stránky, které souvisí s prac. oblečením. Je přímý link?)
EDIT: Nuz, maju to ako podstranku, to preto... Takze ide konkretne o
http://www.gartier.sk/e-mms/ a vyzera to ako klon stranky
http://www.emms.cz/ Takze sa pytam aj preto, ci aj ta slovenska verzia patri do oficialneho retazca predajcov :]
2) Gewo, otazka na Vas. Vy ste prekladali tu knizku do cestiny? Neviete, ci existuje viac vydani? Lebo ak ju budem kupovat, chcel by som sa dostat prirodzene k tomu najnovsiemu

Viete mi dat nejake info o tom?
Ano, překládal. Pokud je mi známo, autorská práva pro ČR má jen jedna firma a prozatím vyšlo jen jedno vydání.
EDIT: Dakujem :]
3) Robil si uz niekto z vas, kto je zo SR, MMS doma? Bol by som vdacny za tip na dodavatela NaCLO2 pre maloodberatelov.
Přečtěte si zde celý oddíl o MMS. Pak už budete vědět, jak na to.
EDIT: Precital som to tu uz cele, ale myslim, ze tu nikto nespominal Slovenskeho dodavatela NaCLO2... Nasiel som len zahranicnych...
Cital som zopar "zabavnych" prispevkov o vitamine C na tomto fore v suvislosti s MMS a chcel by som (nie len preto) odporucit precitanie si aspon niektorych clankov zo stranky
batadel.sk - pravda o vitamíne C, kde sa mozete docitat o vitamine C vela zaujimavych informacii. Preto taktiez doporucujem uzivanie MMS striedat s uzivanim vitaminu C v davkach aspon 2g alebo viac denne. Na vela problemov by pomohol aj samotny vitamin C! Aj pre vitamin C plati, ze su vhodnejsie mensie davky a castejsie, presne ako v pripade MMS, kedze aj vitamin C sa vyplavuje z tela po kratkej dobe (to je dovod, preco sa v reklamach vyzdvihuje postupne uvolnovanie).