Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Připálené Karbanátky
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Nejde ani o to, či ktosi musí, ale najprv, či môže. Tvoj kamarát je na tom asi v pohode a asi má pravdu, iba keby som vedel, na koho strane je. Naopak, ja mám pokrok celkom rád, a čo nemám rád sú falošné výmysly. Nemať chlp úcty k ľuďom, a bez rešpektu k právu na omyl, napíšem to inak. Ak by sme nechali polemiku, tak by možno viacerých potešilo, ak pripomenieš, koľko W Ti z čoho vyšlo, alebo do čoho vošlo. Ja som to už párkrát urobil.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Pánové,myslím že polemiky už bylo dost a ničemu to nepomůže.Toto forum je bohužel už jen o polemice a slovíčkaření.Stalo se to forum ne o VE ale o tom kdo co řekne za moudro.Karbanovi se podařil opravdu kousek, díky svému přístupu ke komukoliv kdo cokoliv napíše a svou neutuchající vytrvalostí v čím dál větším počtu témat je to už forum o Karbanovy.Pokud mu bude znemožněn přístup na několik dní,bude tak nadržen že nám to teprve pak natře.Nehledě na tom že dostat se sem není problém ani pro zablokovaného člena,jsou internetové kavárny,knihovny s internetem a jiné možnosti,takže si nedělejme iluze že se něco změní.Nebo se změní jeho přístup a opravdu začne pomáhat,bohužel tomu nevěřím,asi jsem skeptik.
To je ode mne poslední příspěvek na toto téma.Jindra
To je ode mne poslední příspěvek na toto téma.Jindra
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: Vylúčenie Karbana;
"Kdo po tobě kamenem, tak ty po něm chlebem" (ale minimálně tejden starým ).
Tedy naložme s tím, jak nejlíp umíme. Každý sám za sebe.
Nikdo z Karbana V.I.Píčko nedělá (na to si stačil jenom on sám) . Z té části fora, kterouž jsem se již prokousal, tak jsem tam zatím nikde nenašel, že by se zde takovýmto způsobem v minulosti zakročilo proti nějakému jinému prudičovi. Toto hlasování je zde (jak předpokládám) prvním počinkem k nastolení nových pořádků a návratu do dob, na které zde nostalgicky vzpomínáte. A jak jsem již dříve napsal, tak za mnohé podstatně menší prohřešky by byl jinde už dávno odstřihnut. Ale toto forum je jiné. Scházejí se na něm především lidé, kteří to mají v hlavě velmi slušně srovnáno a především těm jde společný cíl.
Všichni víme, že tímto počinem a především pak tím, jak se k tomu společně postavíme, se jednou provždy změní i nepsaná pravidla. Prozatím tedy předpokládejme, že snad k lepšímu. To ukáže jen čas. Ale už teď všichni víme, jak to bude dál pokračovat. Že příště, pokud ještě někdy znovu takováto situace nastane, tak už to půjde mnohem snadněji. Bez dlouhých řečí. To, jak se bude dotyčný chovat po návratu z týdenní nucené dovolené je už opravdu jeho poslední možnost. Bude to aj varováním pro všechny ty, kdo by snad chtěli jít v podobných šlépějích "původního Karbana". I on to ví, a je mu jasné, že pokud se přístupem vrátí do doby před "třináctým květnem 09", tak potom mu nejspíš uděláme pápá už nadobro (budu jedním z prvních signatářů, to zaručuji !!! ). A byť po tomto našem společném kroku někteří, jenž s tímto nebudou souhlasit, možná dokonce sami opustí NAŠE forum, tak se asi shodneme, že jejich odchodu nikdo ze zůstavších nebude pravděpodobně příliš litovat.
Ano, dal jsem mu před včera bod jen za to, že svým novým "rýsujícím se" přístupem bude teď už konečně snad na foru klid (a doufejme, že déle než ten týden, co bude OUT - je velmi nepravděpodobné, že by se snad misky hlasování převážily na druhou stranu). Takže z mé strany to nebylo nic jinýho než jenom projev "dobré vůle za dobrou vůli". Mám na to plný nárok. Užil jsem si s ním dost. Mockrát (i on pak následně se mnou ).
Tož, oběsíme-li ho teď rovnou, vůbec nic nezískáme. Byla by to jenom pomsta a pomsta dohromady (ne to není překlep). My bychom totiž jeho OKAMŽITOU popravou získali pouze punc diktatury, podobně jako je to na Lide.cz. Nic víc. A v tom se taky moc dobře tvořit nedá. Tak nějak tak.
Může zkusit alespoň trochu odčinit to, co zde napáchal. A pokud ne, tak potom "nechť je mu země lehká". Navždy. Je to jen na něm.
Jo, zazvonili jsme klíčema. A jaký si to uděláme, tak takový to tu budeme mít. Non
.
Tedy naložme s tím, jak nejlíp umíme. Každý sám za sebe.
Souhlasím. Bez výhrad.sano píše:Vďaka Karbanovi a jeho priateľom sa fórum na míle vzdialilo od svojich pôvodných cieľov. Spoločne lúštiť záhady. Karban a jeho priatelia urobili z tohto fóra prázdny Hyde Park.
Všimnite si, že na fóresa objavuje čoraz menej nápadov na nové prístupy. A ak tak od rôznych ľudí mimo fóra. Minimálne sa podporujú prínosné myšlienky, dokonca vďaka Karbanovi sa úspešne potierajú nové, neotrelé prístupy. ........... Možno je načase, aby sa venovala pozornosť Myšákovým myšlienkam o členení fóra, aby sa zabránilo v budúcnosti řádení takých ľudí ako je Karban, na fóre.
Fórum upadlo a prestalo plniť svoju základnú funkciu, podporovať spoločné bádanie v oblasti VE a obnoviteľných energií.
V dôsledku toho, ľudia, ktorí majú nové myšlienky, a niečo zrealizovali, nemajú záujem na takomto fóre sa prezentovať. ........... Ale kým sa väčšina nezomkne a neprinavráti fóru jeho bývalú úroveň a neprestane podporovať ľudí ako Karban a iných, nevidím to s fórom ružové.
Nesouhlasím !!!! Většina přítomných ho nepodpořila !!! Koneckonců výsledek hlasování jasně ukazuje na poměr těch, kterým na foru záleží, vůči těm, kteří jsou s Karbanem nějakým způsobem spřízněni, popř. jim nevadí, protože se do nich neopírá. Je to dostatečně transparentní.sano píše:Škoda , že sa málo ozývajú, ktorým Karban znepríjemnil nejednu chvíľu pri bádaní ........... Karbanovi, ktorý preukázateľne škodí, sa mu dostáva nebývalá reklama, robí sa z neho VIP osobnosť fóra. Nehnevajte sa, ale toto skutočne svedčí o hlbokom úpadku fóra.
........... Podporou ľudí ako Karban? Hviezdičkami do karmy? Nedajte sa vysmiať.
Nikdo z Karbana V.I.Píčko nedělá (na to si stačil jenom on sám) . Z té části fora, kterouž jsem se již prokousal, tak jsem tam zatím nikde nenašel, že by se zde takovýmto způsobem v minulosti zakročilo proti nějakému jinému prudičovi. Toto hlasování je zde (jak předpokládám) prvním počinkem k nastolení nových pořádků a návratu do dob, na které zde nostalgicky vzpomínáte. A jak jsem již dříve napsal, tak za mnohé podstatně menší prohřešky by byl jinde už dávno odstřihnut. Ale toto forum je jiné. Scházejí se na něm především lidé, kteří to mají v hlavě velmi slušně srovnáno a především těm jde společný cíl.
Všichni víme, že tímto počinem a především pak tím, jak se k tomu společně postavíme, se jednou provždy změní i nepsaná pravidla. Prozatím tedy předpokládejme, že snad k lepšímu. To ukáže jen čas. Ale už teď všichni víme, jak to bude dál pokračovat. Že příště, pokud ještě někdy znovu takováto situace nastane, tak už to půjde mnohem snadněji. Bez dlouhých řečí. To, jak se bude dotyčný chovat po návratu z týdenní nucené dovolené je už opravdu jeho poslední možnost. Bude to aj varováním pro všechny ty, kdo by snad chtěli jít v podobných šlépějích "původního Karbana". I on to ví, a je mu jasné, že pokud se přístupem vrátí do doby před "třináctým květnem 09", tak potom mu nejspíš uděláme pápá už nadobro (budu jedním z prvních signatářů, to zaručuji !!! ). A byť po tomto našem společném kroku někteří, jenž s tímto nebudou souhlasit, možná dokonce sami opustí NAŠE forum, tak se asi shodneme, že jejich odchodu nikdo ze zůstavších nebude pravděpodobně příliš litovat.
Ano, dal jsem mu před včera bod jen za to, že svým novým "rýsujícím se" přístupem bude teď už konečně snad na foru klid (a doufejme, že déle než ten týden, co bude OUT - je velmi nepravděpodobné, že by se snad misky hlasování převážily na druhou stranu). Takže z mé strany to nebylo nic jinýho než jenom projev "dobré vůle za dobrou vůli". Mám na to plný nárok. Užil jsem si s ním dost. Mockrát (i on pak následně se mnou ).
Tož, oběsíme-li ho teď rovnou, vůbec nic nezískáme. Byla by to jenom pomsta a pomsta dohromady (ne to není překlep). My bychom totiž jeho OKAMŽITOU popravou získali pouze punc diktatury, podobně jako je to na Lide.cz. Nic víc. A v tom se taky moc dobře tvořit nedá. Tak nějak tak.
Může zkusit alespoň trochu odčinit to, co zde napáchal. A pokud ne, tak potom "nechť je mu země lehká". Navždy. Je to jen na něm.
Jo, zazvonili jsme klíčema. A jaký si to uděláme, tak takový to tu budeme mít. Non
.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Už dávno niekto tušil, že sa tu objaví Karban a preto vzniklo toto http://www.bomba.cz/video/poveste-ho-vejs/
Ale inak nehlasujem za, ani proti. Za funkčný MM slubuje statisíce a preto....Jen ho nechte, ať se bojí.
Ale inak nehlasujem za, ani proti. Za funkčný MM slubuje statisíce a preto....Jen ho nechte, ať se bojí.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zarputilý optimista.
Zarputilý optimista. To je hrdina písně. Ovšem náš přítel Karban je opravdu zarputilý, ale v tom jak odradit, např od jednoduchého pokusu s Al + NaOH, popř optimista v tom, že když ho poslechnou, tak se nic nového nedozví, a vo tom to je. To samo většině normálních lidí bude trvale vadit. Mnohem horší je vědět, jak asi významné procento náhodných a neregistrovaných čtenářů něco vůbec zkusí. Není snažší, si pustit country co dobře zní bez přemýšlení o obsahu?Jerry.M píše:Už dávno niekto tušil, že sa tu objaví Karban a preto vzniklo toto http://www.bomba.cz/video/poveste-ho-vejs/
Čest jeho památce, v chlívku mu bude tak dobře joj......
K.
Jo ty genetický pokusy jsou taky nebezpečný, v boxovárně jsem se dočet
že by mohl být k třeba a popř p a vůbec.......
jeden člověk na rozvrat stačí když to admin neuhlídá, bude si asi muset založit forum jinak
Re: Zarputilý optimista.
Tobě asi nedochází, že ten čistej hliník musel někdo vyrobit z bauxitu, a na to spotřebuje dost energie.Karel m píše:... např od jednoduchého pokusu s Al + NaOH, ....
Takže ty sny o pohonech, kdy se spotřebovává hliník, jsou dost mimo reál.
Ale to mně u arogantního namyšlence nepřekvapuje...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Karel m je náhodou velmi vážený člen narozdíl od knihomolů teoretiků...Karban píše:...to mně u arogantního namyšlence nepřekvapuje...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Ano, věřím tomu, že mnoho lidí bez technických znalostí a s tendencemi věřit různým polopravdám a blamážím je uneseno člověkem, co si velmi potrpí na image.Palo píše:Karel m je náhodou velmi vážený člen narozdíl od knihomolů teoretiků...Karban píše:...to mně u arogantního namyšlence nepřekvapuje...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
No je rozdíl "Technické znalosti a praxe z knih" a "Osobní technické znalosti z praxe na základě vlastních poznatků."Karban píše:Ano, věřím tomu, že mnoho lidí bez technických znalostí a s tendencemi věřit různým polopravdám a blamážím je uneseno člověkem, co si velmi potrpí na image.
V tom je zásadní rozdíl, který bohužel nikdy nepochopíš...
Není všechno zlato, co se v knihách třpytí...
Velice to sedí, když takto mluví člověk bez technické kvalifikace a hlavně zcela bez technické praxe, jehož zájmy mají do technických zájmů moc daleko....Palo píše:No je rozdíl "Technické znalosti a praxe z knih" a "Osobní technické znalosti z praxe na základě vlastních poznatků."Karban píše:Ano, věřím tomu, že mnoho lidí bez technických znalostí a s tendencemi věřit různým polopravdám a blamážím je uneseno člověkem, co si velmi potrpí na image.
V tom je zásadní rozdíl, který bohužel nikdy nepochopíš...
Není všechno zlato, co se v knihách třpytí...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tys ještě nedostal ten ban?Karban píše:Velice to sedí, když takto mluví člověk bez technické kvalifikace a hlavně zcela bez technické praxe, jehož zájmy mají do technických zájmů moc daleko....
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pane Karbane zatím nadáváte pouze Vy, a to pouze jednosměrně, jak se vyrábí Al, samozřejmě vím, ale byl to příklad jak fungujete a čeho chcete svými příspěvky dosáhnout. Určitě si všechno dokážete velmi dobře propočítat. Pokračujte si podle svýho, můžete se klidně unadávat k smrti, ale pro tohle forum přínosný nejste. Nedokážete vytvářet ani smír, ani tvůrčí atmosféru. Zatím jste ostuda admina tohoto fora, a k tomuto není nutno psát. Pokud budete v ohrádce, bude dobře pro většinu čtenářů i přispivatelů,pokud nebudete,bude dobře pouze Vám. Takže takKarban píše:Tobě asi nedochází, že ten čistej hliník musel někdo vyrobit z bauxitu, a na to spotřebuje dost energie.Karel m píše:... např od jednoduchého pokusu s Al + NaOH, ....
Takže ty sny o pohonech, kdy se spotřebovává hliník, jsou dost mimo reál.
Ale to mně u arogantního namyšlence nepřekvapuje...
Sbohem .
K.
PS: Nebo snad můžeme věřit , že s pomocí chemie základní školy, odvodíte ukázkovým výpočtem jak daleko ujede automobil na 1 kg al v šrotové ceně, že je to úplná hovadina. Budu se tomu zdáli smát, tím byste ale začal být přínosný. Pak byste spadnul na zem, nebyl ostuda a byl prostě jenom praštěný hledač hledající mimo možného i to nemožné
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
...to je pravda, a verejný prísľub má rovnakú hodnotu ako zmluva podpísaná pred notárom. Dúfam, že potom admin poskytne osobné údaje pre naplnenie záväzkov vyplývajúcich zo vzťahu verejného prísľubuJerry.M píše:Už dávno niekto tušil, že sa tu objaví Karban a preto vzniklo toto http://www.bomba.cz/video/poveste-ho-vejs/
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
buďte rádi...
chiq píše:...to je pravda, a verejný prísľub má rovnakú hodnotu ako zmluva podpísaná pred notárom. Dúfam, že potom admin poskytne osobné údaje pre naplnenie záväzkov vyplývajúcich zo vzťahu verejného prísľubuJerry.M píše:Už dávno niekto tušil, že sa tu objaví Karban a preto vzniklo toto http://www.bomba.cz/video/poveste-ho-vejs/
...buďte rádi...nebo buďmež rádi..že Rival udělal toto Forum....prosím, nezatahujte sem nějaké zákony a veřejné sliby....
...např já bych si na takovém Aldebaranu ani neškrtl...na rozdíl od tohoto fora, kde mě Karban...nevědomky navedl na několik užitečných věcí...
...a že prudí, nebo má jiný názor....prostě se s ním nehádat...když si myslí , že ví, tak ať si to myslí....osobně bych mu nic nevyvracel, nic nevysvětloval...nechat mu jeho pravdu...nechat mu jeho uspěch s motůrkem a diodou....pochválit ho za sekačku....souhlasit, že modrá je modrá...a energii nevyrobim...ani kafemlejnkem....a že někdo jezdí zya 50%...Karban muže jen tiše závidět....dokazovat to nemusíme....
...jen mě mrzí...a to jsem již psal několikrát....že karban odrazuje od tvoření....a požádat ho aby se zdržel nekonstruktivní kritiky....to je cosi o hrachu na zdi....
...nejzářnější příklad Karbanovy kritiky...je ten muj kafemlejnek.....Karban si nikdy neprohledl, jak to chci udělat, a myslím , že ani nepochopil, proč ten pokus dělám....nechci vyrobit energii z ničeho....chci jen ověřit možný způsob uspořádání magnetů, který nikdo nezkusil....protože to je ...podle Karbana blbost....třeba to blbost je...ale Karban, protože to také nezkusil, to nemusí zavrhovat...a tak je to zde u něj se vším....prostě ...panáček si myslí, že je chytrej....ale bez pokusů to nejde...bohužel ani bez těch, co vedou k nezdaru......tak hezkej den všem....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: buďte rádi...
...tož to abych ty kólečka znovu zastavil...martin11 píše:...buďte rádi...nebo buďmež rádi..že Rival udělal toto Forum....prosím, nezatahujte sem nějaké zákony a veřejné sliby....