Karban má zálibu sr*t se všude Taky se ptám proč?
Z jiného fórečka pod přezdívkou nenikola antibardin
[49] Champa | 25. února 2009 v 18:47 | Reagovat
Nenikolo Antibardine.Cekal jsem,že alespon řekneš,tak,jako to říkám já,že se ve svých názorech můžeš mýlit.Připadá mi,že jen napadáš ostatní.Ujasněme si pár věcí:Proč sem píšeš,když máš pocit,že se tu zabýváme jen tmářstvím a pseudovědou,to fakt nechápu.Co z toho máš?
[50] nenikola antibardin | 25. února 2009 v 19:57 | Reagovat
Champa:
Ovšem zcela jistě se nemýlím v tom, že nelze sestrijit perpetuum mobile, které poběží jen na magnety, gravitaci a podobně.
Proč sem píšu?
Nutno bojovat proti tmářství.
A ty tmářství podporuješ, ba dokonce ho sám vytváříš - co ten pokus s lžící?
Vždyť je to jasné!
:O)))
[51] Champa | 25. února 2009 v 20:00 | Reagovat
Nenikolo Antibardine.Ohl.pokusu s hl.lžící:Tyto principy byly známé již ve starém Egyptě,kdy kněží,aniž by věděli proč to funguje,zesilovali své např.léčitelské schopnosti.Samozřejmě,záleží na tvaru materiálu.Byla to jen ukázka různých možností,jak např. zvýšit napětí,už to chápeš?Nevím,jak jinak to už říci.Napětí,nebo energie,to je v tomto případě slovíčkaření.Měl by sis změniti přezdívku.Třeba páter Koniáš!!A máš to,já ti dám,říkat mi dudlíku!Stále přátelsky Champa
[52] nenikola antibardin | 25. února 2009 v 21:12 | Reagovat
Champa:
Já to ale vysvětlil, proč se napětí zvýší - hliník reaguje s potem, proto napětí jdek 0,5V.
to je jen a jen chemie či fyzika - věda.
Ovšem tmářství je dělat z toho jakýsi zázrak.
Napětí je rozdíl potenciálů.
Energie je něco jiného.
Nemať lidi.
:O)))
[53] stan | E-mail | 26. února 2009 v 16:11 | Reagovat
to nenikola antibardin: mě to spíš připadá, že jsi zneuznaný arogantní egocentrik (všechno ví, všechno zná, všude byl a kde ještě nebyl tam se chystá) a tady si akorát léčíš své mindráky (to je diagnoza ne nadávka) jen proto, že si nemůžeš otevřít pusu na čéfa či zákazníka. Pokud by jsi byl chlap, tak tu jen bez urážení napíšeš svůj názor a diskuze pokračuje dál. Jenže ty máš asi houby co na práci, tak jsi se rozhodl otravovat ostatní lidi. Musím pochválit poste restante. Ačkoliv má jiný názor na uvedené téma, tak neměl potřebu své názory zdůrazňovat posměšky a nadávkami. Proto jeho příspěvky mají váhu. Tak vypadá příspěvek skutečně dospělého člověka.
Dále si myslím že vše vidíš příliš úzkoprofilově. Může jít o profesionální deformaci (opět není míněno jako nadávka) vyplívající z nutnosti dodržovat stanovené meze (např: revizní technik, požární technik, kontrolor procesu apod). Druhou, ale smutnější variantou je možnost, že jsi se naučil jen nějaká pravidla, která znáš z paměti, a striktně je dodržuješ protože jim nerozumíš, a pokud by jsi musel udělat něco mimo tato pravidla, pak by jsi nebyl schopen ani vysvětlit proč to tak jde.
Mimochodem jak si můžeš být jistý že máš "dostatečné zkušenosti". Dělal jsi snad nějaký výzkum co se týkal vlastností magnetů a nebo dokonce na téma MM?
Od tmáře k puberťákovi. Hm to jde, mládnu s každým tvým příspěvkem:-)))) To se mi líbí. Jsem zvědavý co to bude tentokrát.
Co se týká tvých odkazů na přírodní zákony: Psal jsem, že věřím že přírodní zákony jsou platné, ale nevěřím že byly všechny již objeveny a nevěřím že jsou všechny stoprocentně popsány. Co se týká objasňování přírodních zákonů, tak je tu jeden slabý článek. A tím je člověk a jeho aktuální možnosti v době definování těchto zákonů. Stačí když budeš číst celé příspěvky a pak se nebudeš muset opakovaně ale hlavně zbytečně na toto odvolávat. :-)))
Co se týká tvé námitky, že každý dává jako příklad placatou zemi: Je to z toho důvodu, že tato informace je známá široké vrstvě lidí díky všeobecnému vzdělání na základních školách. OK jiný příklad: stejně odmítavé reakce či posměšky ve svém okolí zažívali např: bratři Wrightové(letectví), Albert Einstein(netřeba představovat), Nikola Tesla(jsi-li elektrotechnik pak spoustu jeho myšlenek užíváš dnes a denně) a spusta dalších tvůrců různých přelomových vynálezů a technologií mimo jiné třeba takový Thomas Alva Edison nebo Bakeland(nevím jestli jsem to jeho jméno napsal správně) když se pokoušel vyrobit materiál pro kulečníkové koule a při tom smíchal takové suroviny, že byl div že nevyletěl do povětří... Výsledkem byl bakelit. Ten jistě jako technik také znáš nebo ne?
(ale to už jsem tu také psal, stačí jen číst)
A všude kolem byli lidé normální, co vyslovily v poklidu svůj názor na věc a život šel dál. Ale taky lidé co se chovali hystericky a měli názory ne nepodobné právě páteru Koniášovi jak trefně poznamenal champa (champo máš bod - sám bych to nevymyslel lépe). Tak jako ty!!!
Je to stejně jedno. Tvé vyjadřování ve tvých příspěvcích samo o sobě degraguje důvěryhodnost tebou prezentovaných faktů.
Všem badatelům a kutilům: I kdyby náhodou toto byla slepá cesta vývoje, pak stejně využíváte hodnotněji svůj volný čas a máte větší šanci vymyslet nějaké nové a lepší zařízení(myšleno jiné než MM), které může člověku výrazně pomoci, než člověk co si myslí že je pánbůh a tráví veškerý svůj volný čas tím aby pokřikoval na diskuzích a vymýšlel neustále jak někoho pojmenovat tak aby ho zostudil nebo urazil (navíc tuto činnost označuje ve svých příspěvcích jako smysluplnější a důležitější činnost na práci než přemýšlet nad.... - parafrázováno). Až mám chuť napsat: hoďte mu kost ať dá chvíli pokoj :-))) ale to bych klesl na tvoji úroveň.
to poste restante: jste rozumný člověk, jestli máte chuť a chvilku, zkuste účastníkům této diskuze nastínit v čem si myslíte, že je problém, ale z pohledu toho, co by bylo třeba vyřešit, aby toto zařízení mělo šanci na sestrojení. I kdyby to znělo sebeabsurdněji. Zkuste se (pro Vás jen tak pro legraci a relaxaci) vžít do představy toho, že si myslíte, že to bude fungovat jen je potřeba vyřešit toto a ještě toto... Jen takový lehký, pro Vás třeba za vlasy přitažený, ale hlavně konstruktivní dialog. Co vy na to?