gewo píše:Ukázka z každodenní praxe. Právě došlo. Otisknu, budu za vola... neotisknu, bude o mně všude trousit, že jsem ignorant.
Co o tom soudíte vy? Kde v tom je "jádro pudla"?
Gewo, ty vážně přemýšlíš o Kendziorovi? Pokud ho otiskneš, tak začnu vážně pochybovat nad úrovní WMM! Tenhle týpek by se měl odstěhovat mimo naši soustavu, jelikož má magnetické pole. Bohužel to má ale nevýhodu v tom, že ve vesmíru se mu nedostane psychiatrické pomoci.
Něco podobného než co ti poslal, jsem v křečích četl už před rokem. Níže je jiný jeho postřeh:
"Popíší vlastní zážitek při pití tak zvané Diamantové vody.Přivezly mně jí děcka od paní z Olomouce.Začal jsem jí množit a pít.Mám na takové věci svůj vlastní názor,to znamená,že si všechno ověřují.Já na zázraky nevěřím,ale její vznik byl popsán tak odborně,že jsem došel k názoru,že může mít nějaké účinky.Každý den jsem pil asi litr této vody.Asi za 14 dní se mně při večeři udělalo tak špatně,že jsem musel jít na wc a tam začal zvracet.Když jíž nemělo ze mně co jít jsem najednou měl pocit,že mně od žaludku jako kdyby se něco tlačilo ven přes jícen.Bylo to tak veliké,že mně to začalo dusit.Najednou jsem ucítil na podnebí strašné píchání,jako stovky jehel.Když jsem jíž nemohl ani se nadechnou a vydechnou,se mně podnebí prasklo a já jsem doslova ucítil jak ze mně něco vyletělo a i gejzírem krve.Manželka mně chtěla odvést do nemocnice,ale já jsem chtěl chvíli počkat.Byl jsem z toho divný.Asi za půl hodiny se mně podnebí zatáhlo,zbyl červený flek.Krve bylo asi čtvrt litru,možná o něco méně nebo více.A tak jsem musel změnit názor na život.Nikdy by mně nenapadlo,že ve mně může bydlet cizí duch.Vždycky jsem si myslel,že duchové žijí mimo nás,v nehmotném světě."
:)Co na to tvůj mladej? A jaký je u vás na severu podnebí?:)