Petr V. píše:Ahoj všichni,
jdu do toho s vámi, dosud bezvýsledné obíhání doktorů už mě nebaví a nedobře je stále, tedy nezbývá než zkusit něco nového!!! :-))
Je mi 29 let, na přelomu roku 08/09 jsem prodělal nějakou "chřipku" nebo virózu a od té doby se to se mnou veze - asi měsíc jsem byl doma - noční pocení, nespavost, bušení srdce, lehce zvýš.teplota, třes rukou, vnitřní neklid, bušení srdce, divné pocity po celém těle nervový systém nevyjímaje, zažívací potíže (špatné trávení), deprese, úzkostlivé stavy, strach, celková slabost až nepřemožitelná únava ... krevní testy na vše možné od hepatitid po já nevím co všechno v pořádku, sono a další vyšetření všech důležitých orgánů také o.k., atd., ...nakonec jsem koncem 2/09 skončil u psychiatra/neurologa který mě též uznal zdravým a poslal mě zpět k obvodní doktorce s doporučením konzultací u psychologa. To mi došla trpělivost, neboť za duševně chorého se rozhodně nepovažuji!
Komu by bylo dobře do nervů, když o sebe máte strach, máte potíže, víte co zažíváte a NIKDO vás snad nebere vážně, protože doktoři zkrátka nemohou nalézt příčinu ?! Navíc jsem OSVČ a nepotřebuji neschopenku, tedy nemám důvod, proč bych si své zdrav.obtíže vymýšlel. Prášky na nervy, u kterých to skončilo, jsem odmítl a rozhodl jsem se od doktorů odklonit a zkusit něco jiného.
Následovaly nějaké zkušenosti s alternativní medicínou, ale tato sezení se mi zdála "předražená" a navíc ve mě nevzbuzovala důvěru, ale to by bylo na delší povídání.
Během té doby se můj stav trochu stabilizoval, přibývalo dní kdy mi bylo lépe a krize přicházely, nicméně stále potíže s trávením, různé neurčité a nezvyklé pocity a pod., než jsem před 3 dny dostal antibiotika na údajný "zánět krčních uzlin", neboť jsem se kvůli otoku a bolení krku (nikoliv mandlí) opět dostavil k lékaři ... No a opět ty divné pocity jako na přelomu roku, resp.v lednu, včera jsem se opět potil, budil, je mi divně, únava, zaléhání uší a spousta dalších drobných projevů že v mém organismu není něco v pořádku ...
Nejsem dobrej vypravěč, ale zkusim MMS a jsem Vážně zvědavej, jestli mi alespoň s některými mými potížemi pomůže, tedy rád se s Vámi podělím o své zážitky které budu sbírat v průběhu užívání MMS, ....dnes jsme si jej společně s knížkou objednal!!! :-)
Zatím všem přeji brzké uzdravení ať už s pomocí MMS nebo jiného faktoru a zůstávám s pozdravem!
Petr V.
Ahoj,
tak už konečně mám MMS !!!!!! , už jsem se bál že mi nepřijde a přemýšlel jsem kde budu pátrat dál, protože mé divné stavy pořád nemizí a navíc další testy (EB virus, borelioza, HP viry, kvasinky a další) negativní, doporučení na psychiatrii trvá a k doktorce už se skoro i bojim jít, protože ta už si o mě zákonitě musí myslet své. Nu takže jsem si přečetl celou knížku Jima V.Humbla a od pátku večer po 2 kapkách před spaním jsem zahájil MMS kůru! Navýšil jsem druhý den ráno (po snídani) na 3, v poledne na 4, odpoledne 5 a navečer před spaním 6 kapek. Nějaké divné pocity mám, ale zatím to nedokážu rozeznat od svých potíží zda funguje MMS nebo zda mám zase nějaké výkyvy, ale žaludek o.k., žádná znatelná nevolnost takže pokračuju. Dneska ráno jsem vzal 7 jen po lehké snídani a ... raději dám před obědem zase 7 uvidim, zdá se mi že se mi nějakpřitížilo (od žaludku) ale asi malá snídaně, jen jogurt a banán, takže tomůže být třeba i tím. No už se nemůžu dočkat za pár dní až budu na 2x 15 kapkách denně, jsem zvědavej co to se mnou udělá a jak se při té kůře a hlavně po ní budu cítit. Ospalost přichází, asi si dám hodniku šlofíka abych se posílil na další dávku,je sobota, venku nic moc, tak co?! :-) Škoda jen že dle knihy nejsem schopen nasadit dávkování na nějaké konkrétní příznaky, protože vlastně nevim co mi je ... Nechci své choroby zbytečně rozebírat, včera se mi dokonce nějak zhoršilo "astma" ? (měl jsem stažený krk a hodně špatně se mi dýchalo, nevím jestli má nemoc nebo MMS ... uvidíme jestli se to bude opakovat, už jsem to měl posl.dobou několikrát, ale včera to bylo zatím nejsilnější, trochu jsem se toho zalekl, abych se nezačal dusit). Tak se všichni mějte, za pár dní dám vědět, teď po těch 7 kapkách je mi poprvé trochu šoufl, ale jde to zvládnout, budu tedy pokračovat, snad je to tou neideální snídaní, přece jenom po ránu téměř na lačno je ten nápor na žaludek trochu větší než přes den po jídle.
Ale už po tom co jsem si přečetl a zatím to co vnímám, tak MMS věřím, uvidíme zda mě to i nadále udrží při tomhle vědomí a dostanu se ze svých potíží, příp.zlikviduju i nějaké dlouholeté co mám (bolesti kloubů, alergie, chron.rýmy, zanesené plíce průdušky z kouření a další co má spousta lidí) :-)
Mějte hezký den a všem přeji úspěšnépokračování v léčbě MMS, musím si přečíst všechny vaše nové příspěvky, ale je jich tu tolik, že si na to musim vyčlenit více času :-)
Petr V.