Ano, asi opravdu dřepíš u PC a máš rychlou konektivitu.aNONym píše:Ještě nejaký dotazy, xxxxxx ??? NonKarban píše:Jo, možná někde dřepíš u PC s poměrně rychlou konektivitou, ale o skutečných sítích víš prd - pro tebe jsou takovej ten obláček, namalovanej v Powerpointu...
Jinak, kdybych byl opravdu takové "hovado", tak jsem tu už dávno "vyblil" i jeho rodný číslo (i když nechápu, proč chodí na fora M323, když pořád všude tvrdí, že auto nepotřebuje ).
Ale já jsem profesionál a mám svoji čest. Karban teď ví, že já vím, a nepomůže mu ani změna jeho IPčka (leda by se přestěhoval k jinýmu provajdrovi a změnil svoje oslovovací návyky ) . Chtěl jsem jen, aby se na foru přestalo bezdůvodně prudit. Neb o nic víc mi nešlo. A toho jsem také dosáhl. Alespoň u Karbana ano. Toť vše.
.
A také se mi potvrdilo, že skutečná síť a provoz na ní je pro tebe spíš ten obláček.
Moje rodné číslo nikde blejt nemůžeš - neznáš ho a znát nebudeš, na to seš opravdu hodně krátkej.
Chodím na hodně různých fór, ale s Mazdou mám společného pramálo a fóra vyhrazená této značce nenavštěvuji.
Ona ta IP adresa providera opravdu není identifikátor osoby ani přesné lokality....
Nevím, v čem seš profesionál, ale zcela jistě nejsi odborníkem na datové přenosy, směřování a digitální komunmikaci, jinak by sis ani nedovolil se dále zesměšňovat tou svojí "úspěšnou prací", kdy jsi tak maximálně dohledal adresu poskytovatele konektivity, kterou používám, a snad jakýsi údaj o hardware nějakého PC, které tu kdesi běží.
Tyhle údaje mají moc daleko třeba k takovým údajům, jakým je mé telefonní číslo (to se ti také zcela jistě nepodaří zjistit, nemáš na to prostředky).
Přeceňuješ tedy své síly, když zde tvrdíš cosi o tom, že bys mi "..mohl zavolat a s hubou od ucha k uchu debatovat.." - to skutečně má do reálu moc daleko.
Jméno zástupce poskytovatele konektivity je také snadno zjistitelný údaj - navíc naprosto k ničemu, ten pán s tebou o nějakém Karbanovi diskutovat nebude.
* * * * * * *
Mimochodem, ta moje "týdenní blokace" byla opravdu chytře udělaná - nač blokovat registrované přihlášení, když můžeme zablokovat nějakého poskytovatele konektivity (ale odborné pojmy asi panu blokátorovi mnoho neřeknou...).
:O)))