Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Karban

Re: Fakt asi moc nemá smysl ti připomínat k čemu je předmět

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:
Karban píše:Jo, možná někde dřepíš u PC s poměrně rychlou konektivitou, ale o skutečných sítích víš prd - pro tebe jsou takovej ten obláček, namalovanej v Powerpointu... :lol:
Ještě nejaký dotazy, xxxxxx ??? :| Non

Jinak, kdybych byl opravdu takové "hovado", tak jsem tu už dávno "vyblil" i jeho rodný číslo (i když nechápu, proč chodí na fora M323, když pořád všude tvrdí, že auto nepotřebuje ;) ).

Ale já jsem profesionál a mám svoji čest. Karban teď ví, že já vím, a nepomůže mu ani změna jeho IPčka (leda by se přestěhoval k jinýmu provajdrovi a změnil svoje oslovovací návyky :lol: :lol: ) . Chtěl jsem jen, aby se na foru přestalo bezdůvodně prudit. Neb o nic víc mi nešlo. A toho jsem také dosáhl. Alespoň u Karbana ano. Toť vše. :?

.
Ano, asi opravdu dřepíš u PC a máš rychlou konektivitu.

A také se mi potvrdilo, že skutečná síť a provoz na ní je pro tebe spíš ten obláček.

Moje rodné číslo nikde blejt nemůžeš - neznáš ho a znát nebudeš, na to seš opravdu hodně krátkej.

Chodím na hodně různých fór, ale s Mazdou mám společného pramálo a fóra vyhrazená této značce nenavštěvuji.
Ona ta IP adresa providera opravdu není identifikátor osoby ani přesné lokality....

Nevím, v čem seš profesionál, ale zcela jistě nejsi odborníkem na datové přenosy, směřování a digitální komunmikaci, jinak by sis ani nedovolil se dále zesměšňovat tou svojí "úspěšnou prací", kdy jsi tak maximálně dohledal adresu poskytovatele konektivity, kterou používám, a snad jakýsi údaj o hardware nějakého PC, které tu kdesi běží.
Tyhle údaje mají moc daleko třeba k takovým údajům, jakým je mé telefonní číslo (to se ti také zcela jistě nepodaří zjistit, nemáš na to prostředky).
Přeceňuješ tedy své síly, když zde tvrdíš cosi o tom, že bys mi "..mohl zavolat a s hubou od ucha k uchu debatovat.." - to skutečně má do reálu moc daleko.
Jméno zástupce poskytovatele konektivity je také snadno zjistitelný údaj - navíc naprosto k ničemu, ten pán s tebou o nějakém Karbanovi diskutovat nebude.

* * * * * * *
Mimochodem, ta moje "týdenní blokace" byla opravdu chytře udělaná - nač blokovat registrované přihlášení, když můžeme zablokovat nějakého poskytovatele konektivity (ale odborné pojmy asi panu blokátorovi mnoho neřeknou...).

:O)))

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Nedráždi hada bosou nohou. A nehlaď ježka proti srsti. ;)

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:
aNONym píše:
Karban píše:Jo, možná někde dřepíš u PC s poměrně rychlou konektivitou, ale o skutečných sítích víš prd - pro tebe jsou takovej ten obláček, namalovanej v Powerpointu... :lol:
Ještě nejaký dotazy, xxxxxx ??? :| Non

Jinak, kdybych byl opravdu takové "hovado", tak jsem tu už dávno "vyblil" i jeho rodný číslo (i když nechápu, proč chodí na fora M323, když pořád všude tvrdí, že auto nepotřebuje ;) ).

Ale já jsem profesionál a mám svoji čest. Karban teď ví, že já vím, a nepomůže mu ani změna jeho IPčka (leda by se přestěhoval k jinýmu provajdrovi a změnil svoje oslovovací návyky :lol: :lol: ) . Chtěl jsem jen, aby se na foru přestalo bezdůvodně prudit. Neb o nic víc mi nešlo. A toho jsem také dosáhl. Alespoň u Karbana ano. Toť vše. :?
Ano, asi opravdu dřepíš u PC a máš rychlou konektivitu.

A také se mi potvrdilo, že skutečná síť a provoz na ní je pro tebe spíš ten obláček.

Moje rodné číslo nikde blejt nemůžeš - neznáš ho a znát nebudeš, na to seš opravdu hodně krátkej.

Chodím na hodně různých fór, ale s Mazdou mám společného pramálo a fóra vyhrazená této značce nenavštěvuji.
Ona ta IP adresa providera opravdu není identifikátor osoby ani přesné lokality....

Nevím, v čem seš profesionál, ale zcela jistě nejsi odborníkem na datové přenosy, směřování a digitální komunmikaci, jinak by sis ani nedovolil se dále zesměšňovat tou svojí "úspěšnou prací", kdy jsi tak maximálně dohledal adresu poskytovatele konektivity, kterou používám, a snad jakýsi údaj o hardware nějakého PC, které tu kdesi běží.Tyhle údaje mají moc daleko třeba k takovým údajům, jakým je mé telefonní číslo (to se ti také zcela jistě nepodaří zjistit, nemáš na to prostředky).
Přeceňuješ tedy své síly, když zde tvrdíš cosi o tom, že bys mi "..mohl zavolat a s hubou od ucha k uchu debatovat.." - to skutečně má do reálu moc daleko.
Jméno zástupce poskytovatele konektivity je také snadno zjistitelný údaj - navíc naprosto k ničemu, ten pán s tebou o nějakém Karbanovi diskutovat nebude.

* * * * * * *
Mimochodem, ta moje "týdenní blokace" byla opravdu chytře udělaná - nač blokovat registrované přihlášení, když můžeme zablokovat nějakého poskytovatele konektivity (ale odborné pojmy asi panu blokátorovi mnoho neřeknou...).

:O)))
Chceš důkaz?? Tak tady ho máš. Tvé tel. číslo je 603 467 xxx a IČ je: 67xxxxxx1 (viz básnička: např. abych prozradil, co vše začíná ti číslem ďábla "šest") . Mám pokračovat?? 8)

Pobavils. :lol: :lol: :lol:

Ale je. V tvém případě rozhodně ano. Při tom co děláš a čím se živíš (a hlavně díky tomu, co všechnos o sobě na netu vykecal). :P Jo, ve skutečným životě to většinou totiž není jako ve filmu. Ta realita, ta není jenom vypůjčená. ;)

Co se týče tvé návštěvy Mazda fóra ( http://www.323f.cz/forum/ ), tak naposledy jsi ho navštívil 21.4.2009 v 11:32.

Takže koukám, že stále rád dráždíš a pokračuješ v provokacích. :? A to jsem si myslel, že už konečně bude klid. No nic. Ale jak už jsem řekl: "To, co bude dál, teď záleží už jenom na tobě." :|

Pavlíčku, Pavle (v básničce to bylo "Havlíčku, Havle"), myslel jsem, že tu poezii rozdešifruješ mnohem lépe ( :idea: ), ale evidentně jsem přecenil tvé dedukční schopnosti (čím je nyní jasný i tvuj přístup k elementárním technickým záležitostem). :roll: Přeji ti Slunečný den. :D Non
.
Naposledy upravil(a) aNONym dne čtv 28 kvě 2009 10:09, celkem upraveno 3 x.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nedráždi hada bosou nohou. A nehlaď ježka proti srsti. ;

Příspěvek od Palo »

aNONym píše:Pavlíčku, Pavle...
Už zas Karban držkuje, co? Hele jestli tady bude blejt, tak se s tim neser a vyhoď karty s Pavlíčkovými detaily, ať vim, kam mu mám jít mechanicky opravit mozek...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Palo píše:
aNONym píše:Pavlíčku, Pavle...
Už zas Karban držkuje, co? Hele jestli tady bude blejt, tak se s tim neser a vyhoď karty s Pavlíčkovými detaily, ať vim, kam mu mám jít mechanicky opravit mozek...
Paľo, měl bys vědět, že jsem zásadně proti jakékoliv formě fyzického násilí !!! (a to dokonce i v případě Karbana :lol: ). Ale pokud opravdu toužíš po jeho údajích (třeba po telefonu, bys mohl říci svému jmenovci názor na jeho osobu), tak ti doporučím, abys chvíli hledal. Není to nic moc složitého, návod zde byl již zmíněn a nápovědí zde nalezneš něúrekom. Neb každému jen trochu víc logicky smýšlejícímu jedinci postačí i jen to málo, co zde již bylo uvedeno. ;) Non
.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

aNONym píše:Paľo, měl bys vědět, že jsem zásadně proti jakékoliv formě fyzického násilí!!!
Kdo tady mluví o násilí? Když to půjde opravit, tak to opravíme a když né, zůstane to rozbitý :lol:
aNONym píše:Ale pokud opravdu toužíš po jeho údajích (třeba po telefonu, bys mohl říci svému jmenovci názor na jeho osobu), tak ti doporučím, abys chvíli hledal.
Až se nas@ru, tak to udělám! ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

To aNONym a Palo: a tohle přísloví znáte? Čím víc se s ho.nem mažeš, tím víc smrdí. Tedy ne že bych tím snad chtěl něco naznačovat, ale jen mě tak napadlo, že je lepší to rovnou spláchnout a za chvíli je po smradu - poota

Karban

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:Chceš důkaz?? Tak tady ho máš. Tvé tel. číslo je 603 467 xxx a IČ je: 67xxxxxx1 (viz básnička: např. abych prozradil, co vše začíná ti číslem ďábla "šest") . Mám pokračovat?? 8)

Pobavils. :lol: :lol: :lol:

Ale je. V tvém případě rozhodně ano. Při tom co děláš a čím se živíš (a hlavně díky tomu, co všechnos o sobě na netu vykecal). :P Jo, ve skutečným životě to většinou totiž není jako ve filmu. Ta realita, ta není jenom vypůjčená. ;)

Co se týče tvé návštěvy Mazda fóra ( http://www.323f.cz/forum/ ), tak naposledy jsi ho navštívil 21.4.2009 v 11:32.

Takže koukám, že stále rád dráždíš a pokračuješ v provokacích. :? A to jsem si myslel, že už konečně bude klid. No nic. Ale jak už jsem řekl: "To, co bude dál, teď záleží už jenom na tobě." :|

Pavlíčku, Pavle (v básničce to bylo "Havlíčku, Havle"), myslel jsem, že tu poezii rozdešifruješ mnohem lépe ( :idea: ), ale evidentně jsem přecenil tvé dedukční schopnosti (čím je nyní jasný i tvuj přístup k elementárním technickým záležitostem). :roll: Přeji ti Slunečný den. :D Non
.
Ale to číslo telefonu sem napiš celý, rodný číslo taky.
A uveď i další informace.

Nu jen do toho....

:lol:

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:
aNONym píše:Tvé tel. číslo je 603 467 xxx
Pavlíčku, Pavle
Přeji ti Slunečný den. :D Non
.
Ale to číslo telefonu sem napiš celý, rodný číslo taky.
A uveď i další informace.

Nu jen do toho....

:lol:
Ty si snad myslíš, že jsem až takovej pablb, abych nechal díky zákonům "o ochraně osobnosti" zablokovat tohle NAŠE FORUM ???!! To by se ti líbilo, co ??? :D Non

Neboj. Vím, co si mohu dovolit a co NE! (neb takle práce mne živí). 8) A kdo(koliv) si na tebe bude chtít najít jakýkoliv VEŘEJNĚ DOSTUPNÝ kontakt, tak podkladů má už docela dost. Nic protiprávního. :lol: :lol: :lol: ;)
.
Naposledy upravil(a) aNONym dne čtv 28 kvě 2009 18:20, celkem upraveno 1 x.

Karban

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:Ty si snad myslíš, že jsem až takovej pablb, abych nechal díky zákonům "o ochraně osobnosti" zablokovat tohle NAŠE FORUM ???!! To by se ti líbilo, co ??? :D Non

Neboj. Vím, co si mohu dovolit a co NE! (neb takle práce mne živí). 8) A kdo si na tebe bude chtít najít jakýkoliv VEŘEJNĚ DOSTUPNÝ kontakt, tak podkladů má už docela dost. Nic protiprávního. :lol: :lol: :lol: ;)
.
Ne, hezky sem napiš celý to telefonní číslo - když už tu machruješ, jakej seš kofr, tak se ukaž.

:P

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Konec

Příspěvek od rival »

Budu rád, když se tato debata o soukromí ukončí. Nejsme detektivní fórum... Pokud i nadále trvá potřeba se poměřovat, jsou zde SZ (Soukromé Zprávy). Děkuji....

rival - živý člověk - suverén
Karban

Re: Konec

Příspěvek od Karban »

Rival píše:Budu rád, když se tato debata o soukromí ukončí. Nejsme detektivní fórum... Pokud i nadále trvá potřeba se poměřovat, jsou zde SZ (Soukromé Zprávy). Děkuji....
Ne, jen ať sem hezky napíše aNoNym to telefonní číslo, co vypátral.

Jinak přece nelze brát tu jeho "detektivní práci" vážně...

8)

Karban

Příspěvek od Karban »

Rival píše:
Karban píše:
Rival píše:Budu rád, když se tato debata o soukromí ukončí. Nejsme detektivní fórum... Pokud i nadále trvá potřeba se poměřovat, jsou zde SZ (Soukromé Zprávy). Děkuji....

Jinak přece nelze brát tu jeho "detektivní práci" vážně...

8)
Takže jinak... Žádné identita (kohokoliv) se zde uveřejňovat nebude !!! Pokud na tom trváš, máš SZ a tam si to můžete vzájemně vyříkat.
Ne.

Ten člověk tady uvedl jakési údaje, křestní jméno, 2/3 telefonního čísla a odkazy na několik konkrétních řádků z vyhledávače, kde jsou údaje o skutečných osobách.

Takže ať to hezky upřesní, když to rozjel zde a veřejně - ať není nikdo na pochybách a dohadech!

:!:

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Děkuji. Souhlas. :| Non
.

Karban

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:
Děkuji. Souhlas. :| Non
.
Takže plácnutí do větru - jen jakési náznaky, kdo že by asi tak mohl, ale nic konkrétního nezjištěno, že...?

Jen blafy a blafy tedy, ano...?

:roll:

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:
Jinak přece nelze brát tu jeho "detektivní práci" vážně... 8)
Karbane, pamatuj, že admin fora má právo ukončit jakoukoliv debatu. Nerespektování, znevažování nebo diskuze o jeho rozhodnutí se považuje za nejhrubší porušení pravidel. To platí všeobecně. Všude.

Jsi tu host, tak se tak chovej !!! (a pokud jsi to nepochopil, tak dle mínění většiny nevítaný host)

A pokud se tomu nechceš podřídit, tak se poptej na http://www.lide.cz, zcela určitě tam najdeš sobě podobné. Založte si tam společně nějakou takovou místnost jako je tahle http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=fo ... m_ID=27219 a můžete si tam vesele spolu diskutovat. :? Non

To poota: Souhlas. Spláchnout !!!

.
Naposledy upravil(a) aNONym dne čtv 28 kvě 2009 19:50, celkem upraveno 1 x.

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“