Karban píše:Uveď tu ty údaje, nebo
vymaž vše, cos tu uvedl coby výsledek té tvé "detektivní práce"...!
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Karbane, několikráte jsem tě požádal, aby ses lidem navštěvujících toto forum omluvil za to, jak jsi se k nim choval i za to, že jsi toto forum svým přístupem značně poškodil. Naposledy jsem ti ohledně tohoto napsal dnes dopoledne pomocí SZ, kdy jsem přišel i s nabídkou, že pokud se veřejně omluvíš (a začneš se už konečně chovat jako plnohodnotný člen, který se k ostatním chová dle zásad jenž jsou standardem mezi slušnými lidmi), tak
potom odstraním i veškeré tvé identifikátory, které jsem zde uvedl (byla to má nabídka, ale ty ses mi pouze vysmál)
Takže mne již o toto nežádej bez výše požadovaného. ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Non
Jako literaturu před spaním ti doporučuji knihy z kategorie "Pravidla chování" od Jiřího Stanislava Guth-Jarkovského. Nejspíš by ti pro začátek nejvíce vyhověl titul "Mladému republikánu". Jakmile ale tento dolouskáš, tak zkus i ty další, např. "Na veřejnosti" + "Slušnost a demokracie". Určitě v nich nalezneš velmi mnoho užitečných tobě prozatím neznámých doporučení.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
.