Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Ondřej píše:...k pseudomlíku nikdo nic dalšího nemá:) Pokud víte o konkrétní značce, tak klidně řekněte.
Moje žena říká "Mlíko je mlíko, na tom není co zkazit, nemá smysl kupovat drahý".
A já říkám "To Meggle je k zblití, naprostej hnus, je mi z toho blbě, že si to budu nadosmrti pamatovat!!!"

:lol:

Zajímavé
http://www.celostnimedicina.cz/mleko-pit-ci-nepit.htm

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Ondřej píše:...jarda: telata se nekrmí náhražkama, nevím kdes k tomu přišel...
Teď trochu mimo... No helec kdysi dávno moja máti porcovala kuře kleštěma a pěkně to křupalo... Teď se to porcuje rukama a už to ani tolik nekřupe... Nojó, to só ty růstový sfině... Pak nemáme vypadat jak vepřoidi... a to sádlo z kuřat, taky pěknej hnus... Jestli chcípnem, tak na žrádlo, kde je víc chemie než masa...

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Takže, obchodní značka laktosan a telasan. Jsou toho palety v každém kravíně. Jináč, standartní postup je, jakmile tele u mámy vypije mlezivo, šups s ním na umělou výživu. Je to ekonomičtější.Kdyby pilo tele mlíko, co by se pro lásku boží dojilo??? Tele pije 5 měsíců mlíko......navíc ve velkochovech není ani pro tele místo. Nic hlubšího bych v tom nehledal.
Osobně jsem to tak dělal. Ale k věci. Pánové, musím veřejně přiznat, že hluboká rána na noze úplně přestala bolet. Přestala se trhat, přestalo to pálit.
Při požití mms do půl hodinky to začne pálit a zachvilku to přestane. Takže na hojení těžce hojitelných ran to má prokazatelně veliký vliv. na vleklý zánět kloubů jakbysmet. Napadá mne, že lidí s bércákama je jako maku.......
Strašně mne rozčiluje, že mi po tom smrdí prsty a já když jím, tak čuchám co nechci.....všude to cejprám a.... bacha, žere to přírodní lazury. Jmenovitě osmolak.Už jsem dostal po kulkách od ženy.
A kuřat se nebojte, je to čistá chemie. Kdyby nedostávali preventivně antibiotika do krmné dávky, nemají šanci přežít. Jináč standartní kuře vyroste do 3kg za 8 týdnů. Z toho právě vyklubaného kuřátka.....zázrak moderní chemie. Navíc obsahuje o 40% více vody, než jeho kolega z vesnice na přirozené výživě.Voda není drahá, zeptejte se řezníka :lol:

Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

a ve kterých marketech lze zakoupit toto mléko Mengele?

v kravíně jsem byl naposled před 10 rokama, zřejmě se budu muset jít pozeptat.
Naposledy upravil(a) Ondřej dne stř 27 kvě 2009 20:06, celkem upraveno 1 x.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Ondřej píše::) a ve kterých marketech lze zakoupit toto mléko Mengele?
V kšeftech značky mlík často mění, těžko říct...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

jarda ovčák svitavy píše:...obsahuje o 40% více vody, než jeho kolega z vesnice...
Já si řikal, že do mě sklouzne půlka kuřete a za chvíli mám zase hlad ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Koupel v double MMS

Příspěvek od Palo »

Tak jsem si dal dneska dvojnásobek doporučované dávky MMS do koupele, lžičkoval jsem, tak bych odhadl něco přes 60 kapek MMS... A jo, dobrý ;) Větší únava, pocit velmi dobrý a už abych šel spat... ;)

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Závěrečná

Příspěvek od sao »

Tak jsem 24 . 5 začal brát 15 , - , 15 a už ani ten Ananas nezabíral , ale dá se to , jak jsem již psal , potlačit kouskem Chleba a do 10min to bylo OK .
Sedl jsem si teda ke komplu a jal si laskavě všechno pořádně přečíst od začátku . Potom jsem si prošel své podrobné záznamy s braní MMS a jednoznačně jsem se přiklonil k menším dávkám , ale mnohem kratšímu intervalu .

Zapřáhl jsem tedy Super Kláru --- 6-6-6-6-6-6-6 s dvouhodinovou pauzou mezi každou dávkou .
Začátek jsem si stanovil na 10:00 , kdy je už můj organizmus pěkně čiloučkej a konec na 22:00 .
Osvědčilo se to na 100% .
( Akorát se mě ty dvě hodiny , mezi jednotlivejma dávkama nějak furt zkracovaly a zkracovaly , až mě to nakonec připadlo , že je to sotva 5min a už beru další .)

Pozn. -- Kdybych na MMS nebyl už navyknutej , tak by to byl asi problém (velkej problém)

Dosavadní Diagnóza : Všechny záněty pryč --- ostřejší vidění -- psychika 90% ↑ -- chčiju jak za mlada – Plíce o 100% ↑ ? (ale jako náruživej kuřák si teďko ani pořádně nezakašlu) a vůbec , celkově mě to hodilo o 30let nazpět (sakumprásk ) a jako Bonus mě to ponechalo nabyté zkušenosti a ba co víc . Ještě jsem o jednu Super věc chytřejší .

Děkuji , moc Děkuji Všem , kteří mě k tomu přivedli .

Gratuluji! :)
Je fajn, když člověk vidí, že se neplahočí po nocích zbytečně.

tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: Závěrečná

Příspěvek od tbest »

sao píše:
...jako náruživej kuřák si teďko ani pořádně nezakašlu...

To je fakt, jsem taky silný kuřák a nyní si uvědomuju, že je pryč "ranní odchrchlávání". Snad je to dobře. Někde jsem četl, že tím hlenem, co jde ven se plíce čistí, či co.
No uvidíme.
Tom.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

sao píše:.......
Dosavadní Diagnóza : Všechny záněty pryč --- ostřejší vidění -- psychika 90% ↑ -- chčiju jak za mlada – Plíce o 100% ↑ ? (ale jako náruživej kuřák si teďko ani pořádně nezakašlu) a vůbec , celkově mě to hodilo o 30let nazpět (sakumprásk ) a jako Bonus mě to ponechalo nabyté zkušenosti a ba co víc . Ještě jsem o jednu Super věc chytřejší .

Děkuji , moc Děkuji Všem , kteří mě k tomu přivedli .

Gratuluji! :)
Je fajn, když člověk vidí, že se neplahočí po nocích zbytečně.

Ahojky vespolek,
toto fórum bylo a je pro mě obrovskou školou života a právě tady jsem si uvědomil že je potřeba si vážit životních rad a zkušeností které jsou tu nezištně předkládány. Enem škoda že někteří rejpalové fungování fóra znehodnocují.
Dospěl jsem i bez MMS k témuž závěru co sao.
Děkuji všem kteří to myslí s ostatními dobře a snaží se pomáhat lidem. V dnešní době je to určitá naivita ale bez těchto lidí by nebylo pokroku.
MMS je úžasně jednoduché řešení a v jednoduchosti je obrovská síla.
Jirko díky moc, je to kusanec odvedené práce která nezapadla a začíná pomáhat lidem. Opravdu jsi neprobděl noci zbytečně.
Díky a vydržať
H.

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rival »

kutil píše: Ahojky vespolek,
toto fórum bylo a je pro mě obrovskou školou života a právě tady jsem si uvědomil že je potřeba si vážit životních rad a zkušeností které jsou tu nezištně předkládány...
H.
Však pro mne je také toto fórum obrovskou školou života... Děkuji za každý náznak podpory a chvály, že to co zde děláme má smysl... V těchto dnech je to obzvláště potřeba slyšet. Hodně mi to pomáhá nabrat další sílu a jít dál...

rival - živý člověk - suverén
ondra
Nový člen

zajímavé reakce

Příspěvek od ondra »

Musím se s vámi podělit o poměrně nepříjemnou zkušenost s MMS, i když doufám, že nakonec za ni budu vlastně rád :lol:

Po týdení přestávce jsem zase začal brát MMS a s tím jak jsem začal, tak se mi výrazně zhoršil psychický stav, a když říkám výrazně, tak to je opravdu VÝRAZNĚ, depky jako blázen, trvá to ještě teď, i když už je to slabší... + silné bolesti v krku(ale to mám skoro pořád :oops: )

jedno vysvětlení mne napadlo, že v sobě přeci j mám nějaké ošklivé breberky, kterým MMS začíná bourat jejich roky stavěné "hnízdečka" a oni proti tomu hlasitě protestují a snaží se mě manipulací psychiky odradit od dalšího užívání. Ale na druhou stranu se mi to zdá trošku přitažené za vlasy, co myslíte?

Vůbec to není přitažené za vlasy! Je to tak, candida bojuje o přežití a současně se jejím odbouráváním uvolňují toxiny. Přešel bych na 3-4 co 2 hodiny denně. Žádné vysoké dávky, ale udržoval bych hladinu. Nedal bych potvoře šanci.

Přečtěte si tohle
http://www.celostnimedicina.cz/candida- ... asinky.htm
http://nemoci.doktorka.cz/candidoza/

slabá konstituce,alergie, trošku hyperaktivita apod.od r.2006(19let) silné stavy depresivněúzkostného typu,únavový syndrom,časté putujíc bolesti,cukání ve svalech,tlaky po těle,krev a hlen ve stolici, chronická bronchitida.MMS od 29.4.
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

POZOR!

Příspěvek od Merlin »

Pan Josef Zentrich se ve svém neinformovaném odsudku MMS v posledním vydání časopisu Meduňka dopustil něčeho, co by člověk jeho pověsti léčitele neměl nikdy udělat! Namísto "drahého" NaClO2 totiž doporučil použít NaClO - čili SAVO!!

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ TO NEZKOUŠEJTE!!!

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Návštěvník

Re: Jdu do toho!

Příspěvek od Návštěvník »

Petr V. píše:Ahoj všichni,

jdu do toho s vámi, dosud bezvýsledné obíhání doktorů už mě nebaví a nedobře je stále, tedy nezbývá než zkusit něco nového!!! :-))

Je mi 29 let, na přelomu roku 08/09 jsem prodělal nějakou "chřipku" nebo virózu a od té doby se to se mnou veze - asi měsíc jsem byl doma - noční pocení, nespavost, bušení srdce, lehce zvýš.teplota, třes rukou, vnitřní neklid, bušení srdce, divné pocity po celém těle nervový systém nevyjímaje, zažívací potíže (špatné trávení), deprese, úzkostlivé stavy, strach, celková slabost až nepřemožitelná únava ... krevní testy na vše možné od hepatitid po já nevím co všechno v pořádku, sono a další vyšetření všech důležitých orgánů také o.k., atd., ...nakonec jsem koncem 2/09 skončil u psychiatra/neurologa který mě též uznal zdravým a poslal mě zpět k obvodní doktorce s doporučením konzultací u psychologa. To mi došla trpělivost, neboť za duševně chorého se rozhodně nepovažuji!

Komu by bylo dobře do nervů, když o sebe máte strach, máte potíže, víte co zažíváte a NIKDO vás snad nebere vážně, protože doktoři zkrátka nemohou nalézt příčinu ?! Navíc jsem OSVČ a nepotřebuji neschopenku, tedy nemám důvod, proč bych si své zdrav.obtíže vymýšlel. Prášky na nervy, u kterých to skončilo, jsem odmítl a rozhodl jsem se od doktorů odklonit a zkusit něco jiného.

Následovaly nějaké zkušenosti s alternativní medicínou, ale tato sezení se mi zdála "předražená" a navíc ve mě nevzbuzovala důvěru, ale to by bylo na delší povídání.

Během té doby se můj stav trochu stabilizoval, přibývalo dní kdy mi bylo lépe a krize přicházely, nicméně stále potíže s trávením, různé neurčité a nezvyklé pocity a pod., než jsem před 3 dny dostal antibiotika na údajný "zánět krčních uzlin", neboť jsem se kvůli otoku a bolení krku (nikoliv mandlí) opět dostavil k lékaři ... No a opět ty divné pocity jako na přelomu roku, resp.v lednu, včera jsem se opět potil, budil, je mi divně, únava, zaléhání uší a spousta dalších drobných projevů že v mém organismu není něco v pořádku ...

Nejsem dobrej vypravěč, ale zkusim MMS a jsem Vážně zvědavej, jestli mi alespoň s některými mými potížemi pomůže, tedy rád se s Vámi podělím o své zážitky které budu sbírat v průběhu užívání MMS, ....dnes jsme si jej společně s knížkou objednal!!! :-)

Zatím všem přeji brzké uzdravení ať už s pomocí MMS nebo jiného faktoru a zůstávám s pozdravem!

Petr V.
Ahoj,

tak už konečně mám MMS !!!!!! , už jsem se bál že mi nepřijde a přemýšlel jsem kde budu pátrat dál, protože mé divné stavy pořád nemizí a navíc další testy (EB virus, borelioza, HP viry, kvasinky a další) negativní, doporučení na psychiatrii trvá a k doktorce už se skoro i bojim jít, protože ta už si o mě zákonitě musí myslet své. Nu takže jsem si přečetl celou knížku Jima V.Humbla a od pátku večer po 2 kapkách před spaním jsem zahájil MMS kůru! Navýšil jsem druhý den ráno (po snídani) na 3, v poledne na 4, odpoledne 5 a navečer před spaním 6 kapek. Nějaké divné pocity mám, ale zatím to nedokážu rozeznat od svých potíží zda funguje MMS nebo zda mám zase nějaké výkyvy, ale žaludek o.k., žádná znatelná nevolnost takže pokračuju. Dneska ráno jsem vzal 7 jen po lehké snídani a ... raději dám před obědem zase 7 uvidim, zdá se mi že se mi nějakpřitížilo (od žaludku) ale asi malá snídaně, jen jogurt a banán, takže tomůže být třeba i tím. No už se nemůžu dočkat za pár dní až budu na 2x 15 kapkách denně, jsem zvědavej co to se mnou udělá a jak se při té kůře a hlavně po ní budu cítit. Ospalost přichází, asi si dám hodniku šlofíka abych se posílil na další dávku,je sobota, venku nic moc, tak co?! :-) Škoda jen že dle knihy nejsem schopen nasadit dávkování na nějaké konkrétní příznaky, protože vlastně nevim co mi je ... Nechci své choroby zbytečně rozebírat, včera se mi dokonce nějak zhoršilo "astma" ? (měl jsem stažený krk a hodně špatně se mi dýchalo, nevím jestli má nemoc nebo MMS ... uvidíme jestli se to bude opakovat, už jsem to měl posl.dobou několikrát, ale včera to bylo zatím nejsilnější, trochu jsem se toho zalekl, abych se nezačal dusit). Tak se všichni mějte, za pár dní dám vědět, teď po těch 7 kapkách je mi poprvé trochu šoufl, ale jde to zvládnout, budu tedy pokračovat, snad je to tou neideální snídaní, přece jenom po ránu téměř na lačno je ten nápor na žaludek trochu větší než přes den po jídle.

Ale už po tom co jsem si přečetl a zatím to co vnímám, tak MMS věřím, uvidíme zda mě to i nadále udrží při tomhle vědomí a dostanu se ze svých potíží, příp.zlikviduju i nějaké dlouholeté co mám (bolesti kloubů, alergie, chron.rýmy, zanesené plíce průdušky z kouření a další co má spousta lidí) :-)

Mějte hezký den a všem přeji úspěšnépokračování v léčbě MMS, musím si přečíst všechny vaše nové příspěvky, ale je jich tu tolik, že si na to musim vyčlenit více času :-)

Petr V.

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Pro Jardu ovčáka

Příspěvek od la »

jarda ovčák svitavy píše: .....Takže na hojení těžce hojitelných ran to má prokazatelně veliký vliv. na vleklý zánět kloubů jakbysmet. Napadá mne, že lidí s bércákama je jako maku.......

Podle knížky sem zkoušel před spaním tu koupel ,to je přímo turbo.Po tom se snad hojej i kosti a hlavně žádné negativní běhání se nekoná. :D :good: Dával sem tam podle návodu v knížce 30 aktivovaných kapek MMS .

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“