Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Predpokládám, že je tady host každý.

Příspěvek od aNONym »

Anonymous píše:Nemyslíš, že omluva by měla být z tvé strany? Nebo je u tebe normální šťourat se někomu v soukromí protože tě jeho názory štvou? P.
Do kosočtverce!!! Nešlo přeci o jeho názory, šlo o kuwení fóra!!! :roll:

Joóóó. Jen Karbana podpoř!!! Jen mu dodej síly a odvahy do dalšího prudění (a většina diskutujících ti pak určitě bude neskonale vděčná). :) :D :lol:

Peter, buďto si neuvědomuješ, co zde Karban vlastně prováděl (v tom případě si ještě jednou sjeď všechny jeho příspěvky) anebo se přikláníš k názoru, že na to měl právo a ...........

A vůbec, proč já si tady plácám plíce. Dyť je to vlasně jedno. Neb pokud jsi nepochopil nepatrné nuance mezi šťouráním a zveřejňováním proti něčí vůli, tak potom nemá smysl nic dál vysvětlovat. (Nehledě na to, Karban přece popřel, že bych opravdu cokoliv vyšťoural a dokonce mne tu i několikrát vyzval, abych ty údaje zveřejnil celé. 8) ) Brouuu. A spi sladce. :? Non
.

aNONym
Zasloužilý člen

Re: Predpokládám, že je tady host každý.

Příspěvek od aNONym »

Někdo zvaný a někdo nezvaný.
Akord píše:
aNONym píše:domluvili jsme se, že krom technických oblastí na sebe nebudeme reagovat.
..... uvádený princip by diskusi mohl za určitých okolností polepšit.
Nezbývá než souhlasit. 8) Non
.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

14 dní?

Příspěvek od Palo »

No, tak po týdnu je tu Karban a je tu zas pár stránek hovadin o ničem.

No, takže doporučuji 14-denní ban pro pana Karbana.

A nějak nerozumím tomu, proč mají anonymové přístup do části fóra, kde se debatuje o konkrétním členovi!

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 14 dní?

Příspěvek od Ilem »

Palo píše:No, tak po týdnu je tu Karban a je tu zas pár stránek hovadin o ničem.
Mezi námi, pár stránek o ničem je tu i v tom týdnu, co tu Karban nebyl a to dokonce i ve vláknu "Týdení ban pro Karbana". Čim to asi je?
Tím se nechci zastávat Karbana, jen naznačuju, že problém by mohl být i trochu v jiné rovině.

"Dum spiro spero"
Ciceron
aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Ilem píše:
Palo píše:No, tak po týdnu je tu Karban a je tu zas pár stránek hovadin o ničem.
Mezi námi, pár stránek o ničem je tu i v tom týdnu, co tu Karban nebyl a to dokonce i ve vláknu "Týdení ban pro Karbana". Čim to asi je?
Tím se nechci zastávat Karbana, jen naznačuju, že problém by mohl být i trochu v jiné rovině.
Ty, Ileme, já sice vím, že vy nesmíte ani naznačovat :lol: , ale nemohl bys být prosím víc konkrétnější. Takto to lze totiž vykládat velmi různě. Dík. ;) Non

Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Mim »

aNONym píše:
Ilem píše:
Ty, Ileme, já sice vím, že vy nesmíte ani naznačovat :lol: , ale nemohl bys být prosím víc konkrétnější. Takto to lze totiž vykládat velmi různě. Dík. ;) Non
Ty Ileme, sleduji tě v jiné části, kdy se snažíš notorickému hráči karet něco vysvětlit, Nepochopí ani to, je zkrátka zcela mimo a já jsem docela zhnusen jakoukoliv debatou...Prostě bude debata, nebo "výplata" nejlépe na holou....S tím nic nenaděláš..... :P

Však ono to půjde!!!
Karban

Příspěvek od Karban »

Mim píše:Ty Ileme, sleduji tě v jiné části, kdy se snažíš notorickému hráči karet něco vysvětlit, Nepochopí ani to, je zkrátka zcela mimo a já jsem docela zhnusen jakoukoliv debatou...Prostě bude debata, nebo "výplata" nejlépe na holou....S tím nic nenaděláš..... :P
Hele, machře, copak kdybys doložil ty svý trvzení o úspoře 50 procent paliva - stačí malá konfrontace, která tě nebude nic stát, samozřejmě testy zacáluju...

:?:

8)

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Mim píše:
aNONym píše:
Ilem píše:Mezi námi, pár stránek o ničem je tu i v tom týdnu, co tu Karban nebyl a to dokonce i ve vláknu "Týdení ban pro Karbana". Čim to asi je?
Ty Ileme, sleduji tě v jiné části, kdy se snažíš notorickému hráči karet něco vysvětlit, Nepochopí ani to, je zkrátka zcela mimo a já jsem docela zhnusen jakoukoliv debatou...Prostě bude debata, nebo "výplata" nejlépe na holou....S tím nic nenaděláš..... :P
Pro aNONyma: přesně tak jsem to myslel, aby si to každý vyložil po svém. (stačí se například podívat, kolik neplodých stránek o Karbanovi přibylo v době jeho nepřítomnosti)
Pro Mima: Zatím mě to baví, i když trošku zdržuje.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Mim
Zasloužilý člen

Příspěvek od Mim »

Karban píše:
Mim píše:Ty Ileme, sleduji tě v jiné části, kdy se snažíš notorickému hráči karet něco vysvětlit, Nepochopí ani to, je zkrátka zcela mimo a já jsem docela zhnusen jakoukoliv debatou...Prostě bude debata, nebo "výplata" nejlépe na holou....S tím nic nenaděláš..... :P
Hele, machře, copak kdybys doložil ty svý trvzení o úspoře 50 procent paliva - stačí malá konfrontace, která tě nebude nic stát, samozřejmě testy zacáluju...

:?:

8)
Hele, "Průďo", vezmi 500,-Kč a postav GEET. Z návodu na netu a začni něco dělat. Pokud ho postavíš a připojíš k motoru, můžeme se začít bavit. Jinak to není naprosto o ničem a já s tebou nebudu diskutovat. GEET, čili dvě roury, tyč a několik ventilů je základ. Pokud nehosdláš obětovat ani toto, tak tady opravdu nemáš co dělat. Byl jsem vydíraný, osočovaný a svým způsobem i bit. Nehodlám nic ukazovat, jen lidem radit, pokud o to stojí ( a za to stojí). Jinak nic víc. Mim

Však ono to půjde!!!
Karban

Příspěvek od Karban »

Mim píše: Hele, "Průďo", vezmi 500,-Kč a postav GEET. Z návodu na netu a začni něco dělat. Pokud ho postavíš a připojíš k motoru, můžeme se začít bavit. Jinak to není naprosto o ničem a já s tebou nebudu diskutovat. GEET, čili dvě roury, tyč a několik ventilů je základ. Pokud nehosdláš obětovat ani toto, tak tady opravdu nemáš co dělat. Byl jsem vydíraný, osočovaný a svým způsobem i bit. Nehodlám nic ukazovat, jen lidem radit, pokud o to stojí ( a za to stojí). Jinak nic víc. Mim
Panáčku, tyhle bublátka a podobný voloviny díky pár prdům plynu neumožní snížit spotřebu spalovacího motoru o 50%.
Já dělal všelijakých pokusů dost - netřeba mi tu doporučovat vyrábět bublátko.

Fňuky o bití neberu; předveď mi úsporu 50%, zacáluju testy a pak nebudu mít důvod chtít po tobě dokládat tvá tvrzení...

8)

Mim
Zasloužilý člen

Příspěvek od Mim »

Karban píše:
Mim píše: Hele, "Průďo", vezmi 500,-Kč a postav GEET. Z návodu na netu a začni něco dělat. Pokud ho postavíš a připojíš k motoru, můžeme se začít bavit. Jinak to není naprosto o ničem a já s tebou nebudu diskutovat. GEET, čili dvě roury, tyč a několik ventilů je základ. Pokud nehosdláš obětovat ani toto, tak tady opravdu nemáš co dělat. Byl jsem vydíraný, osočovaný a svým způsobem i bit. Nehodlám nic ukazovat, jen lidem radit, pokud o to stojí ( a za to stojí). Jinak nic víc. Mim
Panáčku, tyhle bublátka a podobný voloviny díky pár prdům plynu neumožní snížit spotřebu spalovacího motoru o 50%.
Já dělal všelijakých pokusů dost - netřeba mi tu doporučovat vyrábět bublátko.

Fňuky o bití neberu; předveď mi úsporu 50%, zacáluju testy a pak nebudu mít důvod chtít po tobě dokládat tvá tvrzení...

8)
Jenže ty bl.e tohle není bublátko, ale endotermický reaktor....Ty fak seš tupej mezek, kterej je rád, že funí a prská a jinak nic. Tím jsem s tebou navždycky ukončil debatu....Howgh...Domluvil jsem......

Však ono to půjde!!!
Karban

Příspěvek od Karban »

Mim píše: Jenže ty bl.e tohle není bublátko, ale endotermický reaktor....Ty fak seš tupej mezek, kterej je rád, že funí a prská a jinak nic. Tím jsem s tebou navždycky ukončil debatu....Howgh...Domluvil jsem......
Jen si nadávej... :lol:
-----

Ne, to není reaktor.
Neprobíhá tam totiž žádná reakce, ani chemická, ani jaderná.

8)

Mim
Zasloužilý člen

Příspěvek od Mim »

Karban píše:
Mim píše: Jenže ty bl.e tohle není bublátko, ale endotermický reaktor....Ty fak seš tupej mezek, kterej je rád, že funí a prská a jinak nic. Tím jsem s tebou navždycky ukončil debatu....Howgh...Domluvil jsem......
-----

Ne, to není reaktor.

8)
Hmmm...
pro poučení
http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/199 ... ky-reaktor
a jinak, měl bys jít fakt doprde.e. Jen kalíš vodu....Přečetl jsem ještě jednou tvých přes osmset příspěvků. Ani jeden není o ničem. Jsi nula Karbane. Nic neumíš, nic jsi neudělal a jen prudíš....Takových je dost, tak nepřekážej....

Však ono to půjde!!!
Karban

Příspěvek od Karban »

Mim píše:
Karban píše:
-----

Ne, to není reaktor.

8)
Hmmm...
pro poučení
http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/199 ... ky-reaktor
a jinak, měl bys jít fakt doprde.e. Jen kalíš vodu....Přečetl jsem ještě jednou tvých přes osmset příspěvků. Ani jeden není o ničem. Jsi nula Karbane. Nic neumíš, nic jsi neudělal a jen prudíš....Takových je dost, tak nepřekážej....
V bublátku se reakce nekoná ani chemická, ani jaderná.
Házet sem tyhle odkazy je liché.

* * *

Nula je ten, kdo cosi zablábolí o úspoře 50 paliva a doložit to nemůže - jen tak plácá, aby se jevil zajímavým...

:lol:

Mim
Zasloužilý člen

Příspěvek od Mim »

:P
Naposledy upravil(a) Mim dne pon 01 čer 2009 20:45, celkem upraveno 1 x.

Však ono to půjde!!!
Zamčeno

Zpět na „Černá díra“