Anonymous píše:celá minulost ukazuje že moudrost lidská prohlašovala spoustu věcí za nemožné a neproveditelné.
Ale obyčejní kluci a chlapi ve svých dílničkách, kůlnách a dnes i garážích tyto "nemožné vynálezy" USKUTEČNILI.
A tak to bude i s magnetickým motorem. Jen je možná potřeba najít prostředek, kterým se odstíní magnet a jeho siločáry donutí vyzařovat potřebným směrem. Nebno vyrobit magnet, který to dovede. Zatím to je jen přání. Ale zítra bude jiná...
Ano, ano.
A dojde k tomu jen několik málo chvil po zprovoznění funkčního motoru gravitačního, pro který je třeba najít vhodný způsob, kterak odstínit samotnou gravitaci...
... diskutující s nickem Karban, vyzývám Vás, buďte tak laskav a uklidněte se ... pokud sem budete dávat své názory, tak ať jsou k pouze k věci ... jinak budu nucen užívat svého moderátorského práva !!!!! ... počítejte s tím ... A(&F)
Tenhle příspěvek JE samozřejmě k věci - paralela "magnetického motoru" a "gravitačního motoru" je víc než zjevná, v obou případech je tu jaksi problémem odstínení, které vyžaduje více energie, než je zařízení samotné schopno dodat!
[10:43]... nehodlám s Vámi polemizovat na téma relevantnosti příspěvku ...
... berte to jako NAPOMENUTÍ!!! ... pokud chtete diskutovat s administrativou, tak používejte SZ ... byly pořízeny ScreenShoty z posledních dvou stran a Vaše příspěvky zde prozatím ponechávám pro kontrolu vyšší administrativě ... A(&F)
PeS: ... pokud se nemýlím, tak Vám bylo již jednou doporučeno, "že pokud chcete debatovat o létajících talířích, tak si k tomu máte založit vlastní příslušné vlákno"!!!!! ...
Karban píše:Tenhle příspěvek JE samozřejmě k věci - paralela "magnetického motoru" a "gravitačního motoru" je víc než zjevná, v obou případech je tu jaksi problémem odstínení, které vyžaduje více energie, než je zařízení samotné schopno dodat!
[10:43]... nehodlám s Vámi polemizovat na téma relevantnosti příspěvku ...
... berte to jako NAPOMENUTÍ!!! ... pokud chtete diskutovat s administrativou, tak používejte SZ ... byly pořízeny ScreenShoty z posledních dvou stran a Vaše příspěvky zde prozatím ponechávám pro kontrolu vyšší administrativě ... A(&F)
PeS: ... pokud se nemýlím, tak Vám bylo již jednou doporučeno, "že pokud chcete debatovat o létajících talířích, tak si k tomu máte založit vlastní příslušné vlákno"!!!!! ...
Můj příspěvek je k věci, o tom opravdu debatovat nemusíme.
O létajících talířech jsem v tomto tématu nic nepsal.
[09:21] ... nechci nic zlehčovat, ale má to naprosto stejnou vypovídající hodnotu jako přirovnání k létajícímu stroji s pohyblivými křídly na parní pohon ... je to zcela stejné, opět nic konstruktivního ... nevím jestli to chápete, ale chtěl jsem Vám tím pouze říci, že to jste sem mohl napsat libovolnou obdobnou blbinu, ale pořád byste přitom mohl tvrdit, že je to k věci ... nebo to byl snad účel?? ... pokud ano, tak potom no comment ... ... A(&F)
... píše:www.panaceauniversity.org je hezká sbírka pacientu z oddelení duševních chorob.Samé kecy, nic konkrétní. Takové cívky umí motat i deti z materské školky, tem je však obvykle jasné, že je to jen hra a nic takové, za co by je mel nekdo živit. Plýtvají proste prostredky, které by treba v Somálsku využili lépe, i když není nikdy jisté, kde se rodí vagabundi a kde ne.
Vďaka takýmto vyjadreniam "Zaslúžilých členov" klesá úroveň komunikácie na tomto fóre, na fóre, z ktorého má niekto očividnú snahu urobiť perifériu SYSIFOS-a...
[16:57]... Vážení, prosím, tyto záležitosti si řešte v Boxovárně !!!!! ... A(&F)
chiq píše:Vďaka takýmto vyjadreniam "Zaslúžilých členov" klesá úroveň komunikácie na tomto fóre, na fóre, z ktorého má niekto očividnú snahu urobiť perifériu SYSIFOS-a...
[14:53]... Vážený, Vaše drzost nezná mezí !!!! ... to už jste opravdu dost přepísk, smazat dodatek, který jsem Vám napsal do příspěvku !!! ... jelikož historie každého příspěvku včetně jeho smazaných částí je v administrátorském módu dostupná, tak předávám celou tuto záležitost vyšší administrativě s navržením na BAN ... několik upozornění jste již ode mne dostal ... A(&F)
Jerry.M píše:Videl som tu zopár takých detektorov, ale bolo s nimi sa treba magnetu celkom priblížiť, aby bol schopný určiť jeho poly. Mne sa podarilo celkom náhodou, pri výrobe detektoru kovov, takýto detektor mag. pola vyrobiť.
Najskôr ma to nasr., ale potom som zistil, že je to celkom zaujímavé. U neodymu priemer 5mm, hrúbka 2mm zistí jeho poly na vzdialenosť 20 -25cm. Na magneticke pole Zeme reaguje tiež. Vie niekto ešte o nejakých iných detektoroch mag. pola?
Akord píše:www.panaceauniversity.org je 1) hezká sbírka pacientu z oddelení duševních chorob.Samé kecy, nic konkrétní. Takové cívky umí motat i deti z materské školky, tem je však obvykle jasné, že je to jen hra a nic takové, za co by je mel nekdo živit. Plýtvají proste prostredky, které by treba v Somálsku využili lépe, i když 2) není nikdy jisté, kde se rodí vagabundi a kde ne.
... jelikož se na toto téma již zde napsalo mnoho a pořád není u některých jedinců vidět žádné zlepšení, tak jsem dnes bez upozornění v tomto vláknu u všech příspěvků z měsíce června (kde nebyl vyplněn PŘEDMĚT) doplnil bez rozdílu následující text:
Jsem bezohledný vůči ostatním, tudíž nevyplňuju PŘEDMĚT !!!!
(a budu to tak dělat i nadále v rámci možností) ... komu se to nelíbí, tak ať si tento dodatečně změní na nějaký jiný lepší odpovídající ... a pokud reagujete na nějaký příspěvek, kde již předmět schází, tak ho tam prosím vždy doplňte, jelikož v případě dalších reakcí vzniká neuvěřitelný chaos !!!!! ... tím, že ho vyplníte, vyjadřujete příslušnost ke skupině řádně diskutujících ...
... do konce týdne přesunu všechny příspěvky týkající se setrvačníků do vlákna "Antigravity machine" ... prosím tedy, abyste od této chvíle v daném tématu pokračovali už přímo tam ...
NOVÉ PRAVIDLO: ... nepatřičné příspěvky budu do budoucna obarvovat "na bílo", jakožto varování, "že toto sem nepatří" (především u osobních invektiv) ... a posléze, v podobných případech jako se dnes udál s uživatelem Karban, je budu i mazat ... tak se nelekněte ...
... děkuji za pochopení a hezký zbytek dne přeji ... A(&F)
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
Mno teda technicky vzato ty si tady šéf ale Antigravity machine nemá totálně nic společnýho se setračníkama, krom toho, že to tam pár uživatelů zamíchalo!
Pokud chceš něco někam přesouvat, založ nové vlákno s příslušným názvem..
S pozdravem
Dvell
[18:14]... tak mi do toho "nekeckejte" ... ... vím proč to tak dělám a tudíž jsem požádal diskutující, aby v diskuzích na téma "levitujících setrvačníků" pokračovali už tam ... s pozdravem A(&F) ...
Aha takže zakladatel vlákna má nějaká práva ne? Pokud si tam přečtete můj úvod tak zjistíte o co tam jde.. Možná víte proč to děláte ale to neznamená že to děláte správně.. OPRAVDU SI O LEVITUJÍCÍCH setrvačnících myslím své! a odmítám aby se podobna konina rozebírala na vláknu které jako zakládajícího nese mé jméno!
S pozdravem
Dvell
[04:20 - 090705] ... to, že k tomu mám opodstatněné důvody jsem již řekl ... tak co řešíte dál ??? ... to Vám zde mám vysvětlovat technické finesy ??? ... a pokud máte dotazy ohledně správy fóra, tak mne kontaktujte pomocí SZ ... zde je to určeno k diskuzím o MM ... A(&F)
PeS: ... ano, to má ... má právo mít svůj příspěvek na prvém místě (pokud to není naprostá konina, zasluhující si okamžité smazání) , ... jinak potom naprosto stejná jako ostatní diskutující
Naposledy upravil(a) Dvell dne pát 03 črc 2009 8:52, celkem upraveno 1 x.
"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
Opravdu si mně pobavil Karbane , totálně trefná odpověď
Co dodat.. řekl bych že při pozorování pólů magnetů je nejlepší magnet volně zavěsit a on ze sebe ten kompas udělá sám.. natočí se dle Země do správné polohy.. a pokud jde o zjištování severního a jižního pólu magnetu dle mého je vždy problém s mag. pole Země které ovlivňuje měřění.. a tudíš není jednoduché vyrobit zařízení které změří pouze pole magnetu anižby tam zamíchalo pole Země..
S pozdravem
Dvell
"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
No jasné, Karban. Ty asi v noci ani nespávaš aby si mohol hned reagovať.....
Na kompas som myslel a chcel doplniť do otázky mimo neho. Potom som si pomyslel, chodia sem inteligentní ludia. Takže prepáč Karban, ale na teba som úplne zabudol. Bude treba napísať všetkým, čo kdekolvek meraju magneticke polia, že im celkom dobre postačí aj kompas.
Dvell píše:
Opravdu si mně pobavil Karbane , totálně trefná odpověď
Co dodat.. řekl bych že při pozorování pólů magnetů je nejlepší magnet volně zavěsit a on ze sebe ten kompas udělá sám.. natočí se dle Země do správné polohy.. a pokud jde o zjištování severního a jižního pólu magnetu dle mého je vždy problém s mag. pole Země které ovlivňuje měřění.. a tudíš není jednoduché vyrobit zařízení které změří pouze pole magnetu anižby tam zamíchalo pole Země..
Jistě, nejjednodušší je to zavěšení, nejlépe tam, kde nejsou v blízkosti velké předměty které by měly vliv (ocelové nosníky v budově, topná tělesa, rámy dveří..).
Ten kompas ovšem může v mnohém pomoci, už jsem tu kdysi kde si rozebíral případy "futra", "kolejnice v Příbrami na nádraží", "železné sloupky" a podobně. Kompasem jsem zjišťoval, jak se tělesa polarizují např. po otočení.
Jerry.M píše:No jasné, Karban. Ty asi v noci ani nespávaš aby si mohol hned reagovať.....
Na kompas som myslel a chcel doplniť do otázky mimo neho. Potom som si pomyslel, chodia sem inteligentní ludia. Takže prepáč Karban, ale na teba som úplne zabudol. Bude treba napísať všetkým, čo kdekolvek meraju magneticke polia, že im celkom dobre postačí aj kompas.
Jo, jen jim to vysvětli.
Jestliže se tu může prezentovat taková blbost, že mlha z vody není vlastně voda, že se může točit strojek jen díky přítomnosti magnetů bez dodávky energie, že lze ušetřit 50 procent paliva v autě díky pár kapkám vody a další nesmysly, pak je předpoklad, že spoustu místních diskutérů ani neví, jak ten kompas pracuje...
Ha mám to proč se všichni nepřesunou do nové části fóra? budou mít klid můžou se opíjet svímpravotočivým rohlíkem a neřešit jakýsi experiment..
Jen dejte pozor až rozchodíte MM aby se netočil do prava:-D
S pozdravem
Dvell ... [02:25 - 090705] ... vyslovuji Vám tímto napomenutí za další OoT ... je-li to možné, doučte se základy českého jakyka ... a "už koněčně" si opravte gramatickou chybu ve Vašem podpisu !!!! ... ... A(&F)
... takto jste se měl uživateli Karbane zachovat již v samém počátku, kdy jste ode mne dostal prvé napomenutí ... bylo Vám tehdy doporučeno, že k diskuzím na témata netýkajících se zaměření vlákna se máte přesunout do jiné odpovídající místnosti ...
1.) diskutujícímu s nickem Karban uděluji "touto formou" 14 denní BAN (tzn. zákaz diskutovat) ve všech vláknech oddílu "Seriál o magnetech + Diskuze" ... jeho diskuzní práva k ostatním částem fóra nejsou tímto rozhodnutím prozatím nijak dotčena (nebude-li nadále porušovat pravidla) ... při nedodržení předchozího mu bude udělen BAN o délce 1 měsíc s fyzickým omezením přístupu k celému foru ...
odůvodnění: ... neustálé opakované porušování diskuzních pravidel (i přes mnohá dřívější napomenutí), neustálé vytváření konfliktních situací + dále též za zásah do vložené administrátorské poznámky ... délka trestu je stanovena na základě recidivy ...
2.) diskutujícímu s nickem Viliam uděluji důrazné napomenutí ... sice mne požádal pomocí SZ o smazání některých jeho příspěvků ve vlákně "Magnetické motory", nicméně potom ale stejně dál pokračoval v nesmyslné debatě s diskutujícím Karban ve vlákně s jiným zaměřením ...
3.) a některým dalším napomenutí ... mohl by jmenovat, ale každy ať si to přebere "dle zásluh" ...
... pánové, to co jste předvedli během tamní diskuze (především Karban a Villiam), odpovídá spíše mentalní vyspělosti malých dětí na pískovišti ... neustálé dokola opakování "chci vysvětlit pravotočivý směr" a "řekni mi adresu fóra kde děláš správce" (viz vlákno "Magnetické motory") si příště řešte pomocí SZ nebo v Boxovárně ... berte ohled na ostatní diskutující !!!!
pro ostatní: ... zasáhl bych již dříve (a přesunul některé příspěvky), ale z technických důvodů to zatím nebylo možné ... pokud se nám s Rivalem nepodaří najít řešení, tak vše týkající se setrvačníků ve vláknu "Magnetické motory" bude v průběhu dne 7.7.2009 nekompromisně smazáno ... takže, máte-li odůvodněnou potřebu některé z tamních příspěvků zálohovat nebo zkopírovat do patřičného vlákna, udělejte to prosím do té doby ...
... děkuji za pozornost ... a příjemný zbytek prodlouženého víkendu vám všem přeji ... A(&F)
PeS: ... doporučení pro diskutujícího Karban ... pečlivě zvažte Vaše další setrvání v tomto foru, ... dle mého osobního názoru nejste jeho přínosem ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 4946#44946 ... zasáhl bych již dříve (a přesunul některé zdejší příspěvky), ale z technických důvodů to zatím nebylo možné ... pokud se nám s Rivalem nepodaří najít řešení, tak vše týkající se setrvačníků ve vláknu "Magnetické motory" bude v průběhu dne 7.7.2009 nekompromisně smazáno ... takže, máte-li odůvodněnou potřebu některé z těchto příspěvků zálohovat nebo zkopírovat do patřičného vlákna, udělejte to prosím do té doby ... A(&F)
Naposledy upravil(a) A(&F) dne ned 05 črc 2009 2:49, celkem upraveno 1 x.