Jasně. Stejně sem moje MM nepatří. Nejsou pístové.Palo píše: .......... a nenecháme si šahat na hračky.
Už chápeš?
Kukni na:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 1041#51041
Jasně. Stejně sem moje MM nepatří. Nejsou pístové.Palo píše: .......... a nenecháme si šahat na hračky.
Už chápeš?
Ahoj Juranusi. Musím Ti důvěrně sdělit, že se mi všechny MM zastavily po první otáčce. Nezabilo mě to, ale posílilo. O tom to je. Místo oponentury bys nám mohl říci, na čem zrovna děláš...? Díky za info. Jim68Juranus píše:To byl opravdu pádný argument. Já z toho asi padnu! Dobře, tak mi to vysvětli ty. Nebo to už bylo vysvětleno v tom předchozím textu? V tom případě není o čem diskutovat.Palo píše: To je právě úplně blbě. To nevysvětluje vůbec nic...
Ty taky Juranusi těm blbcům na školách na všechno naletíš...
Navíc nabývám dojmu, že ty jsi se těm blbcům na školách zdaleka vyhnul. To by mnohé vysvětlovalo! Vypadá to, že jsi se začal vyhýbat záhy.
Kukni na:Jim68 píše:
Ahoj Juranusi. Musím Ti důvěrně sdělit, že se mi všechny MM zastavily po první otáčce. Nezabilo mě to, ale posílilo. O tom to je. Místo oponentury bys nám mohl říci, na čem zrovna děláš...? Díky za info. Jim68
Jednoduše řečeno... Když tady na fóru najdu nějakýho tlachala "že nic nemůž fungovat", tak se mu hned snažím vysvětlit, že by se měl "uklidnit" a jestli chce, tak zvážit možnost, že se věci mají jinak, než se učí na školách. Předtím samozřejmě neprocházím jeho příspěvky.Juranus píše:S pozdravem: "Magnetickými motory za blaho lidstva"
Jasně! Nejsem blbej! Taky jsem neříkal, že nic nemůže fungovat. Když řeknu, že něco nemůže fungovat, tak jsem si celkem jistej svými závěry. Bylo by dobré se respektovat a nad závěry oponentů se zamyslet. Je to výhoda, když ti někdo řekne svůj názor, ne? Nechci úplně zobecňovat, ale připadáte mi tu všichni nějak nervózní, když se vám na ty hračky šáhne. To jste chlapi? Neřekl bych nic, kdybych vás bezduše urážel. Ale to se snad neděje. Nebo ano? I vy musíte mít nějaké teorie, když se do něčeho pouštíte. Neříkejte mi, že to děláte jako matička příroda a součástky prostě vysypete na stůl a čekáte, co se z toho samo sestaví? To se teda načekáte. K čemu nám matička příroda dala rozum? Odpovím si sám: "Abychom ho používali!" Teorie se tvoří z jednoho důvodu. Aby se dalo předvídat, co se stane když .... Ale když vytvoříte teorii, která nedává správné předpovědi, jaká je ta teorie? Odpovím si opět sám: "Špatná - chybná". Kolik jste dosud vytvořili teorií, které dávají správné předpovědi? Kdyby nějaké byly, už by se to asi vědělo. Podle ambicí, jaké máte, by se vaše hrudi skvěly medailemi pana Nobeleho.Palo píše:Jednoduše řečeno... Když tady na fóru najdu nějakýho tlachala "že nic nemůž fungovat", tak se mu hned snažím vysvětlit, že by se měl "uklidnit" a jestli chce, tak zvážit možnost, že se věci mají jinak, než se učí na školách. Předtím samozřejmě neprocházím jeho příspěvky.Juranus píše:S pozdravem: "Magnetickými motory za blaho lidstva"
Stačí?
Mě MM funguje, tobě ne. Říkáš, že to nefunguje, já říkám, že to funguje. Ty mi říkáš, že to fungovat nemůže, tak si buď přesvědčený. Nejde o to dojít ke svému názoru. Mě je to fuk. Jen jsem Tě chtěl na to upozornit. Nepochopils - Tvoje věc.Juranus píše:Jasně! Nejsem blbej!
Jestli ti MM funguje, divím se, že se se mnou a ostatními vůbec bavíš.Palo píše:Mě MM funguje, tobě ne. Říkáš, že to nefunguje, já říkám, že to funguje. Ty mi říkáš, že to fungovat nemůže, tak si buď přesvědčený. Nejde o to dojít ke svému názoru. Mě je to fuk. Jen jsem Tě chtěl na to upozornit. Nepochopils - Tvoje věc.Juranus píše:Jasně! Nejsem blbej!
Akord píše:Já jsem presvedčený, že Martin11 naivní není. Nejde ani tak o to jak se dívá na to on sám, jako spíše o to jak se posnažil prolomit tady obvyklou bariéru mezi plácáním, papouškováním a svými výsledky. To, co tu chybí už dávno je takový dostatek férové komunikace, abychom se nemuseli provokovat do extrému, zda nejaké rečení má smysl, a zda je postaveno na reálném základe, nebo jde o chyták, prípadne jakousi lobby, co technicky kazí lidi. Martin jasne dává najevo, že to vyzkouší a o výsledcích napíše bez toho, že by je manipuloval. Uznává merení, porovnávání a nepíše pouze po papíru, to si cením. To, co jsi napsal je príliš černobílé. Já bych to sice nedelal, protože si myslím, že vím o jaký prípad jde, jeho práce je však zjevne jiného charakteru, než práce papírových plagiátoru, vetšinou ze zahraničí. Martin je na rozdíl od nich známý, mluví za sebe, nic nezamlčuje, nenavádí jiné a nechystá se to prodávat dríve, než by to vyzkoušel. Možná to bude vhodné treba i na jiný účel, než bylo puvodne zamýšleno - i prípadne nefunkční exemplár pri tomto prístupu nepredstavuje nejakou společenskou ztrátu.Juranus píše:Mně to stačí, já jsem nenáročnej
Tak to jsme skoro vrstevníci. Mně je 57. Ale i tak jsem přesvědčen, že se naši potomci už magnetických motorů dočkali. Jsou v každém fénu na vlasy, vysavači a pod.[/quote]martin11 píše:
...mě je skoro 60....a z pohledu karbanů a juranusů, bych mohl mít už rozum.. ..nemám.. ...tak jako se dnes jeví parní stroj nám, tak se v budoucnu budou jevit magnetické motory našim dětem...jednoduchost sama.....
Doporučuji ti ke shlédnutí: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... sc&start=0Juranus píše:Tak to jsme skoro vrstevníci. Mně je 57. Ale i tak jsem přesvědčen, že se naši potomci už magnetických motorů dočkali. Jsou v každém fénu na vlasy, vysavači a pod.martin11 píše:
...mě je skoro 60....a z pohledu karbanů a juranusů, bych mohl mít už rozum.. ..nemám.. ...tak jako se dnes jeví parní stroj nám, tak se v budoucnu budou jevit magnetické motory našim dětem...jednoduchost sama.....
Opravdu nepíšu z žádné léčebny! O elektronice toho vím poměrně dost. Konstruoval jsem i nějaké PLC. Můj obor je měření a automatizace. Živil jsem se také DTP a programováním.martin11 píše: ....teď vážně.....nevím jestli si děláš prdel, nebo jestli tomu opravdu věříš....:
Seš vedle, jak ta jedle. Pracuju v testovací laboratoři soukromé společnosti s celosvětovou působností v automobilovém průmyslu. Svou práci zvládám. Nikdo není šizen a o své daně se nebojmartin11 píše: ......mám pocit, že se spíše nudíš...v nějakém zařízení , které je financováno daňovými poplatníky......cooo, jak moc se pletu....zdraví m11
BTW.martin11 píše:..........ve Wankelu se nezastavuje a nerozbíhá v každém cyklu žádná hmota....zrovna tak u písového MM není potřeba žádná Fe....už jsem psal.....rotační Fe clona ...je minulost....nepovedený projekt.....na vláknu to nechávám...jako... .....
....teď vážně.....nevím jestli si děláš prdel, nebo jestli tomu opravdu věříš....mám pocit, že se spíše nudíš...v nějakém zařízení , které je financováno daňovými poplatníky......cooo, jak moc se pletu....zdraví m11
...tak to je jiná....dobře....chvilku vážně....jestli to s tebou půjde....možná, že podvědomě tušíš, že bych NĚCO...mohl mít....zatím ..."jen " sílu vědomí.....je to málo na roztočení čehokoli.....Juranus píše:Opravdu nepíšu z žádné léčebny! O elektronice toho vím poměrně dost. Konstruoval jsem i nějaké PLC. Můj obor je měření a automatizace. Živil jsem se také DTP a programováním.martin11 píše: ....teď vážně.....nevím jestli si děláš prdel, nebo jestli tomu opravdu věříš....:
Seš vedle, jak ta jedle. Pracuju v testovací laboratoři soukromé společnosti s celosvětovou působností v automobilovém průmyslu. Svou práci zvládám. Nikdo není šizen a o své daně se nebojmartin11 píše: ......mám pocit, že se spíše nudíš...v nějakém zařízení , které je financováno daňovými poplatníky......cooo, jak moc se pletu....zdraví m11
No, a co ty clonky? Budou? A za kolik? Potřebuješ nějaký data?
Se mnou to bude těžký. Jsem členem společnosti Sysifos!martin11 píše: ....jestli to s tebou půjde....možná, že podvědomě tušíš, že bych NĚCO...mohl mít....zatím ..."jen " sílu vědomí.....je to málo na roztočení čehokoli.....