Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
spaceball
Zasloužilý člen

Re: Pro A(&F)

Příspěvek od spaceball »

Juranus píše:
spaceball píše: ...................Perendev opravdu není magnetický píst. :P
Já myslel, že to dole je původní "perenděv":

Ale bohužel jsem objevil i to nad tím. Něco mi to silně připomíná. Probůh, nejsem první!
Obrázek

Ani první, ani poslední :P
Stejně by to nefungovalo i při sebelepší cloně. Zabrzdí to přesně ta síla, co nutí magnety otočit se při odpuzování k sobě
nesouhlasnými póly v případě ukotvení, takže clona by musela být i nahoře. Pokud by tam byla, dojde sice k radiálnímu
odpuzování ale bude zde zcela chybět tangenciální síla k roztáčení kol. Částečně tomu jde odlehčit změnou rovin obou kol.
Velký počet magnetů v kruhu se souhlasnou orientací není rovněž šťastně zvolený způsob - zcela to supluje magnetický
kroužek... :P :P :P :P Takže nic si z toho neprvenství nedělejte - není o co stát :P :P :P :P :P

Spaceball Obrázek
Zasloužilý člen

Re: Pro A(&F)

Příspěvek od Juranus »

Mně nevadí, že to nefunguje, ale že jsem tak brzo objevil, že už tu to bylo :cry: :cry: :cry:

Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Magnetický bicykl

Příspěvek od Jim68 »

To je všechno?

Jim68
Be happy!
Juranus
Zasloužilý člen

Re: Magnetický bicykl

Příspěvek od Juranus »

Jim68 píše:To je všechno?
:lol: Neboj, já vymyslím nějakou jinou kravinu, ale teď jsou dušičky a to je samé cestování :lol:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Juranus píše:
:lol: Neboj, já vymyslím nějakou jinou kravinu, ale teď jsou dušičky a to je samé cestování :lol:
V pohodě, svým působením tady jsi docílil toho, že od tebe už dávno nikdo nic jiného než kraviny neočekává.

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

Anonymous píše:
Juranus píše:
V pohodě, svým působením tady jsi docílil toho, že od tebe už dávno nikdo nic jiného než kraviny neočekává.
Překvapen?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

červenomodrá milka

Příspěvek od Akord »

Obrázek

Kravina je to už nejméne proto, že tam kdosi umístil ty magnety šikmo -neradiálne. Svedčí to o tom, že ten človek si spíše myslí(nebo chce, aby si ostatní mysleli), že jde o dýzy, ze kterých teče voda jako z hadice, nebo nečeho jiného. Pouze to pole zvlní a zeslabí, a siločáry si stejne pujdou po svém bez ohledu na snahu obrázku to napravit.

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

No právě ta milka.

Příspěvek od 1220 »

Tam je ta luštěnina, tam je ten ježek v kleci , Vortex a Tortex, to v Rusku dost zkoumali, a vyšla jim alpikace, vypadá to na to. Nevyzkoumám to za magnetáře :oops: , ale toto mně holt napadlo. Juranus je ale fakt dobrej............ 8) .Hm proč by neměl mít mion sertvačnost ,a proč by se to nemohlo složit s jiným třeba mag. polem ? To rozvlnění je to co by mohlo napomoct.
Přeju Vám spokojené dušičkové bádání.
Někde v Plzni je údajně něco takovýho a funguje to, očitý svědek by se dal dohledat. Stopou jsou UFO badatelé někde vPlzni.
Víc nevím.
KDR

Juranus
Zasloužilý člen

Příspěvek od Juranus »

Anonymous píše:
Juranus píše:
Ono právě tím se sem perfektně zařazuju! Jedinej rozdíl je, že já to vím už dnes a vy se to možná ani nikdy nedozvíte.
Záleží na vašich rozeznávacích schopnostech. :D

Juranus
Zasloužilý člen

Re: červenomodrá milka

Příspěvek od Juranus »

Akord píše:Obrázek

Kravina je to už nejméne proto, že tam kdosi umístil ty magnety šikmo -neradiálne. Svedčí to o tom, že ten človek si spíše myslí(nebo chce, aby si ostatní mysleli), že jde o dýzy, ze kterých teče voda jako z hadice, nebo nečeho jiného. Pouze to pole zvlní a zeslabí, a siločáry si stejne pujdou po svém bez ohledu na snahu obrázku to napravit.
To je prostě krávovina od A do Z, protože to stojí na imaginární cloně mezi magnety a ta neexistuje. Kdyby existovala, nebyl by MM problém a stroj na obrázku by fungoval, ať už by byly magnety nasměrovány v podstatě jakkoliv.:D

Juranus
Zasloužilý člen

Příspěvek od Juranus »

gromit píše:
Anonymous píše:
Juranus píše: :lol: Neboj, já vymyslím nějakou jinou kravinu, ale teď jsou dušičky a to je samé cestování :lol:
Překvapen?
No vidíš GROMIT! To je ta správná cesta! Úspora lidské energie a její uvolňování, jako jediné známé VE, pro racionální využití!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Elektro »

Juranus píše:No vidíš GROMIT! To je ta správná cesta! Úspora lidské energie a její uvolňování, jako jediné známé VE, pro racionální využití!
Čiže: VE= nereagovať na Juranusa
Je to tak správne?

Juranus
Zasloužilý člen

Příspěvek od Juranus »

Elektro píše:
Juranus píše:No vidíš GROMIT! To je ta správná cesta! Úspora lidské energie a její uvolňování, jako jediné známé VE, pro racionální využití!
Čiže: VE= nereagovať na Juranusa
Je to tak správne?
Jo, jo. Vy k těm třem opičkám: MLČÍM, NEVIDÍM, NESLYŠÍM, toužíte přidat ještě jednu! Že?

Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Elektro »

Juranus píše:Jo, jo. Vy k těm třem opičkám: MLČÍM, NEVIDÍM, NESLYŠÍM, toužíte přidat ještě jednu! Že?
Áno. túto: Úspora lidské energie a její uvolňování, jako jediné známé VE, pro racionální využití! = nereagujem na prázdne a nezmyselné príspevky
End!!!

Juranus
Zasloužilý člen

Příspěvek od Juranus »

Elektro píše:
Juranus píše:Jo, jo. Vy k těm třem opičkám: MLČÍM, NEVIDÍM, NESLYŠÍM, toužíte přidat ještě jednu! Že?
Áno. túto: Úspora lidské energie a její uvolňování, jako jediné známé VE, pro racionální využití! = nereagujem na prázdne a nezmyselné príspevky
End!!!
Vedle, jak ta jedle. Ta čtvrtá je: NEMYSLÍM!

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“