Magnea píše:...MMs zabija aj parazity?
Toto nikdo nedokáže říct s jistotou... V každém případě MMS zvládá Malárii, což paraziti jsou. Jak je patrné, jiní parazité jsou o něčem jiným... Vypadá to, že záleží na celkové biochemii parazitů. V mém případě rozhodně MMS detoxikuje splašky z parazitů, takže se při MMS cítím o mnoho lépe. V každém případě - mí parazité byli vyléčeni
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Od doby, co jsem bral MMS jsem zatím neměl žádnou běžnou nemoc - chřipku apod.
Musím upozornit, že první den, kdy jsem bral MMS po dvou hodinách, jsem skončil na 8 kapkách, ale zásadní změnu udělalo MMS až při turbokláře, kdy jsem se opravdu hezky propláchl. Pak jsem měl i jeden den, kdy jsem vzal 2x 10 kapek po 10 minutách a nic moc zásadního se nekonalo. Měl jsem v plánu turbokláru dotáhnout do konce, ale nedostal jsem se k tomu - zatím. Vše má svůj čas.
Je jasné, že nám MMS nechutná, ale jak to jednou dostaneme do sebe, tak už nám to - tak - nějak - nevadí. Ti parazité jsou MMS vystaveni stále, tak je potřeba zřejmě jejich MMSkové "okolí" průběžně udržovat a hezky je podusit... Třeba to vyjde
Turbokláru bych prováděl před víkendem, hned v pátek, jak bych přišel dom... přes týden může být klidně pauza (nebo klasika - MMS ráno a večer). Pokud MMS prožene, v pondělí by se člověk měl cítit OK - a zase do práce
_____
Pokud MMS ála turboklára nezvládne parazity, pak je tu ještě několik řešení, které parazity zlikviduje - Tinktura z Ořešáku černého, Zapper či nějaké "odčervovací" pilule ať už od obvoďáka nebo zvěrolékaře
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pak může být ještě řešení tzv. Cesol (Praziquantel), avšak ten zde není v dostání a údajně stojí v zahraničí kolem 26 euro.