..... Škoda jen, že to neumí vrátit nějaký ten rok nazpět a nebo na pár let zastavit stárnutí.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
..... Škoda jen, že to neumí vrátit nějaký ten rok nazpět a nebo na pár let zastavit stárnutí.
Verčo, já bych to nevzdávala dřív, dokud MMS nezkusím. Strach má velké očiverča píše:Já s MMS zkušenosti zatím nemám, dnes začal můj syn. Mě se do toho nechce, mám STRACH ze zhoršujících se mých současných problémů a to jsou bolestivé stavy nohou pr. ruky a žeber.
Mám diagnostikovanou od r. 1994 Roztroušenou sklerózu. Lékaři vše přičítají této diagnóze, jenže žádné léky ani ty na bolesti nezabírají. Asi před měsícem jsem začala docházet ke známé na Zapper a vše je zase mnohem horší, takže končím, to se prostě nedá vydržet.Zatím budu pozorovat syna co s ním MMS udělá.
Věř nebo nevěř, prakticky jsem nebyl schopnej hrát na kytaru, kterou zbožňuju. Hraju si sám pro sebe - pro radost a v mých 30 letech byl problém s akordama zkrz - něco jako - náznak roztroušené sklerózy. Moje babička měla sklerozu multiplex, co dodat, mě byly 3 roky když umřela. Při prvních dávkách MMS - hned po prvním dni, kdy jsem skončil na 8 kapkách, jsem zaznamenal rapidní zlepšení, ale také mnohem lepší vnímání zvuků. Pokud s MMS nezačneš...verča píše:...STRACH ze zhoršujících se mých současných problémů a to jsou bolestivé stavy nohou pr. ruky a žeber.
Mám diagnostikovanou od r. 1994 Roztroušenou sklerózu...
Někde jsem tady četl, že motolici nechutná česnek. Já beru již přes rok denně dva stroužky k snídani a feferonky na chleba. Takže pokud nějaká byla, tak je po ní.Už jsi se dědo Slavíku zastavil za svým doktorem a nechal sis vyloučit přítomnost motolice střevní?
Ten problém s kytarou jsem měl (nebo mám??) taky. Dna v prstech levé ruky. Jenže ne ve 30ti, ale v 70ti. Bolest je to asi podobná, jako ta roztroušená skleróza. Po třech dnech MMS bolest polevila a po týdnu mohu si zase zahrát. Bolest není, ale odvykl jsem a jsou otlačené od strun prsty. Podobně zmizela bolest v kolenou a Bechtěrev v noci taky neotravuje.Věř nebo nevěř, prakticky jsem nebyl schopnej hrát na kytaru, kterou zbožňuju. Hraju si sám pro sebe - pro radost a v mých 30 letech byl problém s akordama
To ovšem vypadá tak, že by sis nejspíš měla napřed vyčistit "odtoky", to znamená střeva, ledviny a játra, aby to, co zlikviduješ, mohlo taky odcházet.verča píše:... po všech těch pokusech, co jsem za několik let vyzkoušela mě připadá, že se tělo těch mrtvých neumí zbavit. Prostě se mě vždy přitíží při jakékoliv detoxikaci - čištění těla, ...
Nezdá se mi to, ale můžeš mít pravdu. Brzy zjistíme - asi v půběhu ledna.Iam píše:je to práve naopak a cibuľa a cesnak hlavne v surovom stave motolice využívajú a preto by sa ľudia s rakovinou mali týmto druhom vyhýbať hlavne v surovom stave.
To je právě to, že při tom čištění se mě ty bolesti móc zhorší. Tak 10 let se o čištění organismu zajímám.Dříve to nějak šlo, mám známou psychotroničku, tak jsme to vždy probíraly, ale nyní je vše jen horší. Nyní bych si sama sobě už nedala ani klystýr. Bude v tom zřejmě ještě něco jiného, jí vyšel v nohou zánět, to samé mě řekl věštec Brázda a když jsem se ho zeptala jaký zánět a kde, tak řekl cévního původu.poota píše: To ovšem vypadá tak, že by sis nejspíš měla napřed vyčistit "odtoky", to znamená střeva, ledviny a játra, aby to, co zlikviduješ, mohlo taky odcházet.
Ahojky Verčo, zpočátku po MMS očekávej únavu ještě větší, pro tělo je to velká práce. Po mononukleoze vím o čem mluvím. Všechny patogeny mám dle Oberonu sice neaktivní (včetně chlamidií a malárie) a vše má IS pod kontrolou, stále se však cítím jak po týdenním flámu. Proto jsme nasadili škrob KUZU (koupíš v každé makrobiotické výživě) a MUMIO (to je asi z Ukrajiny). A musím říct, že to jsou oba hodně silný nabíječe energie.verča píše:
Ale únavu bych snad zabitím nějakých mrch odstranit mohla.