Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesnak a cibuľa

Příspěvek od děda Slavík »

A česnek užíváš jaký? Kupovaný rok starý, čínský, vyčuchlý, chemicky nadopovaný proti klíčení nebo čerstvý český, domácí?
Mám zahrádečku 55 arů a tak ten záhoneček pro vlastní potřebu modrého paličáku si vypěstuji. Zkoušel jsem i ten čínský. Nasadil záhonek, vyklíčil, vyrostl. Ale naše podmínky mu nesvědčí. Nevydržel do dalšího.
Já nevěřím reklamě. Někdy je samá chvála, jindy hana. Podle potřeby kšeftu. Věřím ale na naši zeleninu, naše ovoce, naše potraviny. Dovoz je skutečně podle mé zkušenosti, většinou svinstvo. Naparáděné, navoněné a řádně pro vzhled a prodejnost chemicky ošetřené.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesnak a cibuľa

Vitamin C a MMS
Někde jsem tady četl, že vitamin C a MMS se vzájemně ruší. Ale na druhou stranu je potřeba na posilu imunity a bílých krvinek pro očistnou práci v krvi. Nebo tak nějak to bylo psáno.
Dnes jsem byl u doktora a chytil tam nějakou asi chřipku. Večer stoupla lehce teplota a začala únava, jako při začátku chřipky. Večer jsem tedy již nebral svou dávku MMS (v poledne naposled) a vzal si do čaje větší porci práškového vitaminu C. (kyselina askorbová)
PO PŮL HODINĚ JSEM BYL FIT. Přes noc bude tělo makat na očistě a ráno najedu opět na MMS.

Třeba se to dá dělat i jinak, ale mně to takhle zabralo a funguje.

Kluci, do toho.
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Vitamin C a MMS

Příspěvek od milda »

Ahoj dědo. :D
Je to tak, že kyselina askorbová (vitamín C) zeslabuje až eliminuje MMS.
Je potřeba počítat s tím, že Céčko s postupným uvolňováním je v těle cca 12 hodin. Obyčejné i práškové Céčko projde zažíváním za krátkou dobu a pak ho většinu vypustíme do pisoaru. :D
Takže já jsem to kombinoval, když jsem nechtěl přestal brát MMS-ko tak, že jsem střídal cca po 3-4 hodinách MMS s vitamínem C obyčejným (ne pomalu rozpustným)
V ničem mi to nevadilo, jediný riziko je, že bys mohl malonko oslabit účinek MMS-ka. ;)
Taky je možný brát na střídačku MMS2, kterýmu zřejmě Céčko nevadí vůbec.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: bolesti, únava, RS

Příspěvek od Palo »

Dasena píše:...pro tělo je to velká práce. Po mononukleoze vím o čem mluvím...
K té mononukleoze... Doktoři rádi dělají testy o ničem... Chlamydie že maximálně odezněla a mononukleoza se mi prý zase hezky rozjela. Přitom Bláhová jakoukoliv mononukleozu naprosto vyvrátila. Chlamy v pozoru a mononukleoza prakticky ani nikdy nebyla. Zakopanej pes. Všechno je jinak, než ukazují testy. Nedá se tomu věřit. Jakoby ty testy dělali kvůli tomu, aby vydělali. Elisa je o ničem. Úplně naprd. To už je lepší k doktorům vůbec nechodit. Ještě že nepotřebujem antibiotika... MMS sice na velké problémy nepomůže (při běžném užívání), ale odbordeluje tělo opravdu hezky. A doktoři dávají na vyčištění organizmu pilule za 260 Kč, který jsou oproti MMS hoooodně slabej odvárek. Byznys, byznys, byznys...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Díky lidičky :)

Příspěvek od Merlin »

Vyhrabal jsem se z hromady práce, kouknul sem, a konečně jednou se zase dobře zasmál .. :) :)

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Díky lidičky :)

Vyhrabal jsem se z hromady práce, kouknul sem, a konečně jednou se zase dobře zasmál ..
Smích je potřeba jako MMS. Já jsem se již dlouho nezasmál. Tak nějak skutečně. Většinou je všechno k vzteku a kroucení hlavou. (tělocvik je taky potřeba).

Takže, poraď čemu se tady mohu zasmát?? (píši za sebe a ne za ostatní) Mě k smíchu nic nepřišlo. Že nemá někdo zkušenost a znalosti a napíše blbinu, to pro mne není k smíchu ani zlosti. Prostě, každý jsme nějaký. NEJMENUJ stačí myšlenky. Někdo by se mohl urazit.

Kluci, do toho.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Díky lidičky :)

Příspěvek od poota »

děda Slavík píše:Smích je potřeba jako MMS. Já jsem se již dlouho nezasmál. Tak nějak skutečně. Většinou je všechno k vzteku a kroucení hlavou. (tělocvik je taky potřeba).
Takže, poraď čemu se tady mohu zasmát?? (píši za sebe a ne za ostatní) Mě k smíchu nic nepřišlo. Že nemá někdo zkušenost a znalosti a napíše blbinu, to pro mne není k smíchu ani zlosti. Prostě, každý jsme nějaký. NEJMENUJ stačí myšlenky. Někdo by se mohl urazit.
Právě když je "všechno kolem jenom k vzteku", tak se člověk může zasmát jen tak z radosti, že někde "je to k něčemu", lidi se tam maj rádi, pomáhaj si, jak nelíp dovedou a společně se o něco snaží. Sem může kdokoli přijít se sebeblbějším dotazem, protože ví, že tady dostane spíš dobrou radu, než aby se mu někdo za neznalost vysmíval.
"A tak je to správne, a tak to má byť!"
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
elerik
Nový člen

Re: Ahojte všetci!

Příspěvek od elerik »

Palo píše:.. Protože česnek motolicím vůbec nechutná :lol:

A díky Edgarovi máme k dispozici se dozvědět i něco o česneku:
http://www.vitalia.cz/clanky/kam-zmizel-cesky-cesnek/
No příteli já jsem rakovinu měl a česnek je jedna z mích nejoblíbenějších potravin.
Čím víc to pálí tím víc mi to chutná.

JardaXXX
Stálý člen

MMS hokus pokus

Příspěvek od JardaXXX »

Zdravim vsechny pritomne, moc mne zaujalo MMS, uz mi prislo a jdu to hned aplikovat, o vsech neduhach co mam budu urcite psat, zda to opravdu pomaha atd., jinak super forum, mejte se a hlavne sirte o MMS a MMS2 dale, je treba vedet ze farma firmy a leky jsou vetsinou nanic, jde jen o prachy :-)

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

elerik píše:No příteli já jsem rakovinu měl a česnek je jedna z mích nejoblíbenějších potravin.
Čím víc to pálí tím víc mi to chutná.
Je to pravda, zjišťuji, že hodně lidí s rakovinou i cukrovkou česnek bez problémů může...

Boty bych prohrál ;)

Alespoň bude likvidace parazita bezbolestná :) Ještě otázka, jak to bude s tím tlakem atd.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Je to pravda, zjišťuji, že hodně lidí s rakovinou i cukrovkou česnek bez problémů může...
Já se na to dívám asi takhle. Tělo je dokonale vymakaný výrobek. Nejen, že se dokáže samo léčit (někdy potřebuje trochu naši pomoc), ale umí si i říct, co potřebuje. Například, těhotná žena má hroznou chuť na to či ono. JEJÍ TĚLO TO POTŘEBUJE A VYŽADUJE SI TO. Na druhé straně se tělo brání nevolností a nechutenstvím proti něčemu, co mu škodí.
Mám rakovinu i cukrovku. Česnek baštím denně a chutná mně. V mých letech se ale mohu utěšovat tím, že i když je to špatně, tak je to fuk. Stejně již jsem na konci a tedy v pořadí (75 let) A na smrtelném loži si vyčítat, že jsem si ani v životě nepochutnal, to by mne mrzelo. Chleba se sádlem a cibulí, nebo česnekem, mám strašně rád.
To, co mám rád já a neškodí to viditelně, nemusí ale být prospěšné i pro druhého člověka.

MMS je ale dobré pro každého maroda...

Kluci, do toho.
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pro děda Slavík

Příspěvek od Iv »

Vážený pane Slavík, četl jsem Vaše úvahy a vysekávám Vám poklonu za Vaše názory na běžný život a hlavně v tomto dosaženém mládí. Myslím, že máte hodně síly , i té vnitřní a předčíte v ní mnoho dnešních mladých a to je sakra moc dobře !!!!! Jsou to životní zkušenosti, nejdražší co může být ! Pozdravujte kopec Hradisko, stezku Olga, je tam ještě ten zdravý pramen, pěkný kus přírody a tak i trochu stranou, balzám na duši. Přeji mnoho životního elánu a když se blíží ty Vánoce, hlavně pohodu,radost a možná i nějakou slzičku při vzpomínce na dobré lidi. Ať se Vám daří.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: pro děda Slavík

! Pozdravujte kopec Hradisko, stezku Olga, je tam ještě ten zdravý pramen, pěkný kus přírody a tak i trochu stranou, balzám na duši. Přeji mnoho životního elánu
Pozdravy vyřídím a díky. I bez těch Vánoc, ať se všem daří...

Kluci, do toho.
JardaXXX
Stálý člen

Prvni uziti

Příspěvek od JardaXXX »

neda mi to musim napsat, pred hodinou jsem si vzal prvni zredenou kapku, krom toho ze mi smrdi cela koupelna, vypada to ze jsem dost v neporadku :-D, divne pocity v zaludku, kazdych tricet vterin kruceni v brise(jedl jsem pre tim), potim se jak krava, neskutecne, zatim prvni plany poplach na WC, uff :-D

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Prvni uziti

Asi jsi tam něco přepískl. Byl správný postup? Tři minuty nechat působit kyselinu citronovou a potom naředit vodou? Vzít si to asi půl hodiny po jídle? Měl jsi skutečné NaCIO2 a nebo něco jiného? Naředil vodou?

Manželku po první dávce tří kapek pobolívala hlava. Já jsem nic necítil.
Z toho, jak píšeš, že je smrad po chloru v celé koupelně vyplývá podezření, že se něco nepovedlo.
Beru 10 kapek NaCIO2 a 50 kapek kyseliny citronové a ve dvou deci vody je to jen lehce cítit jako městská voda (chlorovaná) z vodovodu. Nevypil jsi SAVO??

Kluci, do toho.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“