Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
28% = 25%!!
Nechce se mi to teď hledat, ale již v počátcích informací o MMS se to tu probíralo.
Zdánlivý rozdíl v procentech je způsoben tím, že když se udělá 28mi procentní roztok z chloritanu, který není 100%ní (což z nějakého důvodu ani nemůže být), tak konečná koncentrace vychází nižší, v paměti mi uvízlo 24,8%. Komu to není jasné, nebo to chce přesně, tak si to najděte a nemusíte se plašit.
Zdravím - poota
Zdánlivý rozdíl v procentech je způsoben tím, že když se udělá 28mi procentní roztok z chloritanu, který není 100%ní (což z nějakého důvodu ani nemůže být), tak konečná koncentrace vychází nižší, v paměti mi uvízlo 24,8%. Komu to není jasné, nebo to chce přesně, tak si to najděte a nemusíte se plašit.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Original MMS
...beriem to ako vtip...Palo píše:...Spíš jestli to neředíš sám
Záleží na pocitech uživatelů...
Mimoto - víc naředím - víc vydělám, protože lidi zjistí, že jim to pomáhá, ale málo... Takže koupí další
...myslím, že viac ako 40 členov z tohto fóra a ďalších x... by mi určite vynadalo, ak by som ti to dovolil! JA NERIEDIM! Zarobiť sa na tom nedá, ...obaly, v ktorých NaClO2 zasielam, tiež nechodím vyberať do kontajnerov...
Ak to niekomu "pomáha, ale málo", zvyčajne je príčina iná - už sa to tu viackrát rozoberalo. Najčastejšie je príčina v individuálnych krivkách nástupu reakcií. A častokrát niekto síce uvádza, že zvyšuje počet kvapiek, ale zrejme zo strachu zostáva na 1 alebo 2 a čaká, "čo to urobí..."
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: Díky za rady
Jarka, je to možný. Ale spíš dříve. V některých hospodách bylo pivo nakyslé a člověk dostal průjem, jako po předávkování "Céčkem".Jarka píše: Při té příležitosti mě napadlo, jestli pivo náhodou také neobsahuje nějaké E300?!
Teď, po revoluci už pivo pasterizujou a už v tom nejsou všechny ty potvůrky....
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, že vtip chlape sákriš My totiž na tom nechceme zbohatnout, ale umožnil lidem si to koupit za rozumnou cenu a některým i nadosmrti (když se nepodělí s ostatními). Tak proč bysme to sakra ředili?chiq píše:...beriem to ako vtip... ...myslím, že viac ako 40 členov z tohto fóra a ďalších x... by mi určite vynadalo, ak by som ti to dovolil! JA NERIEDIM! Zarobiť sa na tom nedá, ...obaly, v ktorých NaClO2 zasielam, tiež nechodím vyberať do kontajnerov...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: 28% = 25%!!
To je otázka, co se myslí těmi 28 %, ale řekl bych že máš zřejmě pravdu.poota píše:Nechce se mi to teď hledat, ale již v počátcích informací o MMS se to tu probíralo.
Zdravím - poota
Hovoří se o 28% chloritanu. Ten nejčistší chloritan sodný, který se dá vůbec vyrobit je 80%, zbytek jsou nějaké "neškodné" soli. To znamená, že když vezmu 80% z 28%, pak mi vychází 22,4%...
Tak a teď mi řekni, jestli těch 28% není náhodou čistý obsah chloritanu sodného, nebo obsah zmíněného prášku v roztoku?
Znamená to tedy, že nabízíme silnější koncentraci, než je originál, když nabízíme "min." 24,5%?
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To neber jako vtip, ale smutný fakt. TY ALE NEPATŘÍŠ MEZI NEPOCTIVÉ PRODEJCE A MÁŠ ČISTÉ SVĚDOMÍ. Tak se tě to netýká...beriem to ako vtip... :|
Na internetu se prodává malá lahvička zhruba za pětistovku. Pokud někdo udělá z pěti lahviček šest, zákazník to nepozná a pětistovka je v kapse.
Proto jsem psal moji zkušenost s rozdílem MMS koupené v internetové prodejně a tady od kamarádů. Kdo to nemá s čím porovnat, pozná prdlajz.
Zmínil jsem se i o další mé zkušenosti ohledně množství kapek. Vážím 115 kg a 16 kapek originál kvalitního MMS (třikrát denně) zde od kamarádů, mimo kladných účinků nepociťuji nic nepříjemného. Manželka má 65 kilo a musí zůstat na 5ti kapkách. O kapku víc a má problém.
Kluci, do toho.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re:Re: Original MMS
Vidím to asi takhle:
deci MMS od "Originálního prodejce" stojí hezkých pár stovek. Od našeho kolegy z fóra, který to má z české chemičky a má s tím jen starosti to stojí pár korun.
Že by to náš kolega ředil, považuju za nesmysl - když si řekne trochu navíc za práci s tím, každý to rádi dáme. A je to fér, a bude mít víc, než kdyby ředili!!
A mimochodem, napadá mě, že
těch pár stovek na internetu v poměru k pár korunám na fóru je asi jako
cena léku v lékárně v poměru ke skutečné výrobní ceně toho léku!!
deci MMS od "Originálního prodejce" stojí hezkých pár stovek. Od našeho kolegy z fóra, který to má z české chemičky a má s tím jen starosti to stojí pár korun.
Že by to náš kolega ředil, považuju za nesmysl - když si řekne trochu navíc za práci s tím, každý to rádi dáme. A je to fér, a bude mít víc, než kdyby ředili!!
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
Bohužiaľ, s tým musím súhlasiť, už mi mnohí v tomto zmysle zavolali (že je to akési silnejšie, lepšie "retiazkuje" )děda Slavík píše:Na internetu se prodává malá lahvička zhruba za pětistovku. Pokud někdo udělá z pěti lahviček šest, zákazník to nepozná a pětistovka je v kapse.
Proto jsem psal moji zkušenost s rozdílem MMS koupené v internetové prodejně a tady od kamarádů. Kdo to nemá s čím porovnat, pozná prdlajz.
Ale sú na internete aj prijatelnejšie ceny. Aj keď nejde o "certifikované originály", veď aj sám Jim V. Humble vyzýva k čo najväčšej propagácii a produkcii MMS. Samo, treba nájsť poctivého výrobcu - obchodníka, aj tu platí: u výrobcu najlepšia cena.
Určite aj telesná hmotnosť má na účinok vplyv. A tiež veľkosť kvapiek odkvapkávaných z kvápadla, na to Humble upozorňuje. Ja som pridával do balení klasické očné kvápadlá, ale ak aj napriek upozorneniu mi viacerí písali, že čakali "silnejší" účinok, tak kvápadlá nepribalujem.děda Slavík píše:Zmínil jsem se i o další mé zkušenosti ohledně množství kapek. Vážím 115 kg a 16 kapek originál kvalitního MMS (třikrát denně) zde od kamarádů, mimo kladných účinků nepociťuji nic nepříjemného. Manželka má 65 kilo a musí zůstat na 5ti kapkách. O kapku víc a má problém.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že to potvrzuje zkušenost více lidí. Proto bych doporučoval využívat možnosti které máme tady A jsem potěšen, že někteří kluci si tu starost vzali na sebe. Ten výdělek, který mají, je tak akorát na zaplacení nákladů spojených s tou starostí. Díval jsem se na cenu u výrobce a ty dvě stovky za litr, co jsem tady v nabídce četl, nejsou nijak moc. (plus poštovné.]Bohužiaľ, s tým musím súhlasiť, už mi mnohí v tomto zmysle zavolali (že je to akési silnejšie, lepšie "retiazkuje"
Navíc je zde záruka plné kvality.
Kluci, do toho.
-
- Nový člen
K MMS
Od chiq som kúpil už 6 litrov. MMS je úplne v v pohode. Osobne sme sa výborne viackrát pozhovárali.
samozrejme ze je to nezmysel ved liter chloritanu ked kupis 50l sudok ta vyjde na okolo75 sk aspon co som sa informoval ja takze neni dovod riedit to.lebo ono je to v skutocnosti dost lacne oproti tomuako to predavaju na stranke e-mms.milda píše:Vidím to asi takhle:
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsi asi napsat asi Euro místo sk... Jen teda ještě připočítat dopravu, manipulační poplatek chemičky a sud, který vždycky minimálně jeden bude doma, nemluvě o čase a zničených kalhotách od chloritanu při manipulaci plus zničená záda od 60 kg suduroman07 píše:...kupis 50l sudok ta vyjde na okolo75 sk...
V podstatě to tu už bylo napsáno - cena za litr při odběru 50 litrů/60 kg z chemičky, i z jaké chemičky. Pořídit sud s chloritanem sodným může kdokoliv a klidně nabízet. Pokud se někomu zdá, že i cena zde na fóru je moc, klidně sdělíme informace, kde to sehnat, nabízet to může taky za cenu, kterou si sám zvolí. A pochopí...
Vůbec bych to neřešil.Sám jsem to dřív sháněl kde se dalo a nakonec jsem byl rád,že jsem to tady na foru sehnal od Pala a navíc za cenu,co to prodává,jsem byl vděčný.Viděl jsem i celý sud,který měl doma a vůbec mě nenapadlo,že by to ředil.Dost trapný od těch,co by to chtěli asi zadarmo.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: emms
No nevím...
Když to porovnám:
- ode mě poštou stojí 200 Kč / litr
- od eMMS stojí (když odečtu kyselinu citr. a flašky) 5000,- za litr a navíc je to zředěný
Tak bych neřekl, že je to dražší, ale že za tuto cenu je to neprodejné... Taky můžu tvrdit, že jen já jsem ten originál a že nedoporučuju, "abyste to kupovali od jiných ,,podomních,, prodejců", čímž bych si zřejmě zajistil to, že mí zákazníci nepřijdou na to, že to ředím...
Kdybych prodat to množství, které jsem už od května rozeslal - za cenu 5000 Kč/litr, byl bych už milionář
Když to porovnám:
- ode mě poštou stojí 200 Kč / litr
- od eMMS stojí (když odečtu kyselinu citr. a flašky) 5000,- za litr a navíc je to zředěný
Tak bych neřekl, že je to dražší, ale že za tuto cenu je to neprodejné... Taky můžu tvrdit, že jen já jsem ten originál a že nedoporučuju, "abyste to kupovali od jiných ,,podomních,, prodejců", čímž bych si zřejmě zajistil to, že mí zákazníci nepřijdou na to, že to ředím...
Kdybych prodat to množství, které jsem už od května rozeslal - za cenu 5000 Kč/litr, byl bych už milionář