The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Hm, síla. A ta hudba... W.A.Mozart: Requiem... doporučuji.
(zde část Et lux perpetua ... A světlo věčné ... to asi skrz ten maják )
....jako maják....hudbu k tomu dle libosti....
...kdo má problem s jehličím....vše je vyřešeno.....od Vánoc pomalu odebírat ...od shora.....všem všem všem...berte to jako.... váš martin11
super vánoční stromek....ten tvůrce se svátkama vlastně prochlastává...Na Tři Krále by měl(i) být u základny...
Spaceball
_________________ To není průmyslové znečištění, co poškozuje naše životní prostředí. Jsou to nečistoty ve vzduchu a vodě, které za to mohou. G. W. Bush
spaceball píše:
super vánoční stromek....ten tvůrce se svátkama vlastně prochlastává...Na Tři Krále by měl(i) být u základny...
... a jelikož se pod ten stromeček nedá nic dát , tak se to "spodní patro" bere automaticky jako dárek ... jenom je trochu blbý, že si potom ten "dárek" nemůže "otevřít" hned čtyriadvacátýho ... :D ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
spaceball píše:
... a jelikož se pod ten stromeček nedá nic dát , tak se to "spodní patro" bere automaticky jako dárek ... jenom je trochu blbý, že si potom ten "dárek" nemůže "otevřít" hned čtyriadvacátýho ... :D ...
Tady to vypadá spíš na opačný postup, všechny ty flašky jsou totiž otevřený, takže při strojení stromečku muselo bejt pořádně veselo
Zdravím Vás,
omlouvám se, že Vám sem do toho takto skáču, ale rád bych Vás pozval do nového vlákna, které se zabývá středeční událostí nad Norskem. Snaží se to skrýt pod neúspěšný let rakety, ale veskutečnosti to může být něco opravdu velkého a závažného..
... do stavu "Ovčáckého" :D , jelikož jsme dnes "naistalovali" na silně zarostlý dvůr sekačku značky "Bé-Bé" ... ... hned "po nastartování" začala svědomitě makat na plný obrátky ...
... no, bude se mít holka hodně co činit, než to tam všechno spase ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
A(&F) píše:... do stavu "Ovčáckého" :D , jelikož jsme dnes "naistalovali" na silně zarostlý dvůr sekačku značky "Bé-Bé" ... ... hned "po nastartování" začala svědomitě makat na plný obrátky ...
... no, bude se mít holka hodně co činit, než to tam všechno spase ...
Zrovna v tu dobu jsem ze sekačky toho typu vylil olej a benzín a zakonzervoval ji Na některých dílech se chystám pracovat přes zimu.
Řídící jednotku jsem požil i přes varování že mne může navštívit pan Parkinson, nebo Alzehaimer, co já vím jak se jmenuje:-) Filtr s karburátorem si udělám na pepři a cibulce z výfukového potrubí budou párečky.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže. Moderátor raději žádný než vadný.