... a to je opravdu zárukou nefunkčnosti ??? ... ... vždyť asi nemá smysl pořád dokola připomínat, že zcela stejná situace byla i letadla, ... že ? ... ... a to i přestože se o to stejné před bratry Wrightovic neúspěšně pokoušeli tisíce a tisíce zoufalců již od dob bájných Ikarů ... ... a že jedinej, kdo měl nějakej úspěch byl benediktínskej kutňák Eilmer zhruba někdy na přelomu 10 a 11 století, ... ale na jeho 200 m dlouhý klouzavý let se tak nějak ve víru doby úúúplně pozapomělo ... http://www.spstr.pilsedu.cz/osobnistran ... lymonk.pdf ...asi ten karban.... píše:A to, že NEJEN já jsem zkoušel (a přede mnou tisíce jiných, i nadanějších, zkušenšjších a lepším technickým zázemím) a NIKDY neměl nikdo z nich v přépadě magnetického samotočítka úspěch - toto budiž důkazem. že obecně zveřeňěné teorie i z těchto pokusů vycházející jsou platné a nezmění na tom nic ani nějaký "perpetomobilně věřící"....A(&F) píše:... zeptám se naprosto vážně: ... "a to, že jsi to zkoušel právě ty (a neuspěl), tak to jako má být onen důkaz všeobecné nefukčnosti toho kterého principu ???" ... ... ...asi karban.... píše:věci magnetických samotočítek dávno vím - a psal jsem zde několikrát, že pokusy jsem tvrdohlavě prováděl dosti dlouho.
... to je ale blbost, co ??? ... A(&F) ...