Značně se zmírnila - zmizela nepravidelná bodavá bolest v jednom místě trávícího traktu a změnila se chronická rýma - jo to jsem zapomněl zmínit: druhý a třetí den, hlavně ráno větší množství mléčně bílého, lepivého hlenu v nosu. Asi tolik teď dokážu posoudit. Rozhodně mi není hůř, všechny subjektivní nežádoucí a doprovodné efekty jsou dneska pryč .Palo píše: ... nějaké znatelné zlepšení zdravotního stavu po této aplikaci?
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Nový člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: praziquantel+pyrantel+febendazolum
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
I já přidávám bodík pro odvážného průzkumníka !rejpal píše:Tak jsem se konečně rozhoupal a zkusil jeden z přípravků s těmito ú.l., v dávce doporučené na cca 65 - 75 kg ž.h.
Hanka.
Re: zapping
Já taky nevidím problém v tom, že jsi jel ty bakterie, z toho ten chřipkový stav těžko nastal. Když jsem mluvila o bakteriích, měla jsem na mysli bakterie, vyrojené z parazitů a viry vyrojené (uvolněné) z vyrojených bakterií. Zde si myslím, že Clarková ty přestávky zvolila z praxe.Nicméně ber v úvahu jaké reakce vyvolalo nasazení zentelu, jak jsem psal, a ten přece také funguje pouze na velké parazity, takže to, že jsem jel ty bakterie bych tady jako problém neviděl, spíše to, že se něco prostě vyrojilo.
Ano, ale pak jsi zvýšil účinnost zapgenu a tomu odpovídá i zvýšené množství zničených parazitů, proto také následný zvýšený výskyt bakterií a virů, na který jsi už ale v tom procesu zaprování nereagoval a IS na to nestačil.Ano, Clarková to píše, ale mě si nikdy nic takového předtím nestalo a to jsem zkoušel všemožné kombinace i mnohem delší časy zapingu v kuse a bez problému, kromě zvýšené únavy.3) Není dobré, když se jedou v jednom kole paraziti+bakterie. Chybí tam ty pauzy, které doporučuje H. Clark, aby se mohly v dalších kolech zničit uvolněné bakterie z parazita a pak uvolněné viry z baktérií. Ty dvacetiminutové pauzy asi mají svůj význam.
Jo, s tou mojí vnímavostí je to pravda, mám ji od té doby, co mi dr. Jonáš čistil nervový systém. Běžní doktoři mě proto nemají rádi, podezírají mě z toho, že si vymýšlím a přeháním, ale homeopat a akupunkturista mě milují . Akorát se jim nepodařilo najít příčinu mé nemoci, takže musím pořád hledat a zkoušet. I zentel se proto bojím vzít, i když ho mám. Tudíž je docela možné, že i ten zapping cítím více, nežli ostatní.Crafte, Ten Tvůj zapgen by měl s takovými lidmi počítat a umožnit jim, aby si mohli sílu nastavit sami. To se přimlouvám hlavně za sebe, protože Tvůj zapgen si určitě koupím, hned, jak bude k mání . Tohle "zjemnění" ale může nastat i u jiných lidí, kteří se pročistí, já byla předtím také "tvrdoň".....viděl na to, že ty patříš do té skupiny lidí, kteří jsou mnohem vnímavější a stačí trochu a už jejich organismus nějak reaguje. Trochu se obávám, aby to u takových lidí nevyvolávalo až příliš silné reakce.
Zdravím, Hanka.
Naposledy upravil(a) hanka dne stř 16 pro 2009 19:20, celkem upraveno 2 x.
- hanka
- Zasloužilý člen
Rejpale, máš (nebo měl jsi dřív) nějaké problémy se srdcem? A který přípravek jsi si vzal? To "tepání" jsi dřív necítil? Já to tepání občas mívám v souvislosti se Zapperem - myslela jsem, že to jsou nervy, ale je možné, že jsou to ty potvory, kterým se to nelíbí a jak říká Palo - přejíždím po nich hráběmi.
Ahoj, Hanka.
Slunce v duši.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
zapping
Koukám hanko, že máš bystré myšlenky, nicméně dle mě i každý parazit má jak bakterie, tak viry, což by tomu i odpovídalo, takže dle mě neplatí ona posloupnost, tj. parazit má pouze bakterie, bakterie má pouze viry. Ale to je jen moje teoretizování, které nemám ničím podložené
Máš pravdu, trochu jsem pošpekuloval a to "zjemnění" nebo jak to lépe nazvat jsem už vyřešil. Celkem snadno to půjde určovat softwarově, protože je to elektronická jednotka, která se ovládá pomocí PC.Ten Tvůj zapgen by měl s takovými lidmi počítat a umožnit jim, aby si mohli sílu nastavit sami
Občas se to stává a nemusi se zatím hned skrývat nějaký problém se srdcem nebo krevním oběhem. Pamatuji se, že mi tohle kdysi Ravo ze začátku taky párkrát udělal, ale to jsem měl na něm napětí kolem 12V a držel jsem elektrody pouze v rukou. Pak už v pohodě, ale to napětí už jsem tak vysoké nepoužíval.Já to tepání občas mívám v souvislosti se Zapperem.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Také mám svoji téměř ničím nepodloženou teorii.Craft píše:... dle mě i každý parazit má jak bakterie, tak viry, což by tomu i odpovídalo, takže dle mě neplatí ona posloupnost, tj. parazit má pouze bakterie, bakterie má pouze viry. Ale to je jen moje teoretizování, které nemám ničím podložené
Podle ní jsou paraziti větší živočiši s poměrně složitou stavbou a rozmnožovacím cyklem.
Bakterie jsou naopak velmi malé organizmy na nízkém stupni vývoje a s velice jednoduchým mechanizmem reprodukce.
Viry naopak nejsou žádné organizmy, nepřijímají živiny, nevylučují žádné látky a ani se nijak nemohou replikovat. Jsou to pouze výměšky odpadních látek z životních procesů bakterií a parazitů, tedy látky tekuté, organické a vysoce toxické, svojí povahou srovnatelné s živočišnými a rostlinnými jedy. Tímto způsobem by se dalo docela obstojně vysvětlit, proč se v tkáních dají nalézt paraziti a bakterie, ale nikoli viry. Za důkaz přítomnosti viru v organizmu je považována reakce na dotyčný virus. Hulda Clarková prokazuje viry prostřednictvím jejich typických frekvencí, což mě poněkud mátlo, ovšem jenom do té doby, než jsem si u ní přečetl:
"Moč nemůže být považována pouze za chemickou látku, stejně jako např. cukerný nebo solný roztok. Moč je třeba považovat za tkáň, neboť má svoji vlastní rezonanční frekvenci jako ostatní tkáně našeho těla."
Když má svou vlastní frekvenci naše moč, proč by tedy nemohla mít svou vlastní frekvenci i každá "moč" našich nevítaných hostů?
Ovšem netrvám na tom, že to tak nutně musí být - spíš to prezentuji jako docela zajímavou a ne zcela nepravděpodobnou možnost.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Nový člen
Problémy se srdcem - byla u mě nalezena tzv. tachykardie, mám tepovou frekvenci cca mezi 90 - 110 tepy.min-1 v bdělém stavu. Podle 24 hodinového vyšetření ale žádná jiná anomálie, navíc ve spánku je to celkem normální. Konvenčně potvrzený fyzický problém tedy nemám, ale kdo ví.hanka píše:Rejpale, máš (nebo měl jsi dřív) nějaké problémy se srdcem? A který přípravek jsi si vzal? To "tepání" jsi dřív necítil?
přípravek=caniverm
tepání - podobné jsem občas cítil okolo kolen, ale teď to bylo i v lokti.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, že je to normální, zvlášť u "vrcholových sportovců". Mé ženě sdělili: "V noci Vám srdce nebylo asi 10 sekund, ale považujte se za zdravou"rejpal píše:Problémy se srdcem - byla u mě nalezena tzv. tachykardie, mám tepovou frekvenci cca mezi 90 - 110 tepy.min-1 v bdělém stavu. Podle 24 hodinového vyšetření ale žádná jiná anomálie, navíc ve spánku je to celkem normální.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- hanka
- Zasloužilý člen
Tachykardie - co dělalo srdíčko kromě toho tlaku - hodně zrychlilo? Předpokládám, že na ni bereš nějaký lék, takže ten záběr se nemusel na tachykardii projevit, ale možná léky nebereš, jestli lékaři usoudili, že to není třeba, v tom případě mě to obzvlášť zajímá - mívám záchvaty tachykarií jako reakci na nevhodné léky, proto ta moje zvídavost, připravuji se na anthelmintika .rejpal píše:Problémy se srdcem - byla u mě nalezena tzv. tachykardie, mám tepovou frekvenci cca mezi 90 - 110 tepy.min-1 v bdělém stavu. Podle 24 hodinového vyšetření ale žádná jiná anomálie, navíc ve spánku je to celkem normální. Konvenčně potvrzený fyzický problém tedy nemám, ale kdo ví.hanka píše:Rejpale, máš (nebo měl jsi dřív) nějaké problémy se srdcem? A který přípravek jsi si vzal? To "tepání" jsi dřív necítil?
přípravek=caniverm
tepání - podobné jsem občas cítil okolo kolen, ale teď to bylo i v lokti.
A ještě k tomu "tepání". Protože jsem "citlivka", vnímám i věci běžné jako obtěžující. Všimla jsem si, že občas (hlavně v noci) cítím v nohou "tepání" podobající se švihání tenoučkým bičíkem různě dlouhým od 1 cm - do 10 cm v místech, kde končívají ponožky. Když zappuji, je to častěji. Řekla jsem si : to cukají nervy a nechávám to plavat. Nijak to neprožívám, ale je to zajímavé. Před pár dny, v souvislosti s parazity, mě napadlo, jestli to necítím pohybující se Trichinellu spiralis (svalovec stočený), kterých mám dle oberonu prý spoustu. Domnívám se, že to Tvoje "tepání" v lokti způsoboval skutečně parazit, kterému jsi dal zabrat.
Dneska v noci jsem zažila zajímavost: Pár let cítím v játrech či žlučníku v jednom místě jakousi "bulku", hlavně vleže. Vyšetřovali mě ultrazvukem , CT i magnetickou rezonancí . Dle CT a magnetické rezonance tam nic nemám, ultrazvuk našel na játrech v místě kde na ně přiléhá žlučník jakýsi útvar, podobný cystě. Nechává se to tak, co se z toho vyvine. V noci cítím v těch místech nepříjemný tlak. Dneska v noci se tlak změnil v bolestivé "vrtání". Naštvala jsem se a přiložila na to místo větší magnet (5x5x3 cm) severem na tělo. A začaly se dít věci - vrtání se změnilo doslova v hemžení a jakoby svíjení a za 3-5 minut nastal klid. Utichlo to. Jsem zvědava na dnešní noc .
Ale možná, že mi ti paraziti už "lezou na mozek" a vidím jejich přítomnost všude .
Naposledy upravil(a) hanka dne pát 18 pro 2009 0:13, celkem upraveno 2 x.
- hanka
- Zasloužilý člen
Poote, to je moc zajímavá teorie a docela bych se k ní přikláněla v souvislosti s parazity a bakteriemi v těle. Jak ale potom vysvětlit virové epidemie (např. chřipky), to by znamenalo, že se nešíří viry, nýbrž bakterie....to by myslím vědci nepřehlídli.poota píše:
Viry naopak nejsou žádné organizmy, nepřijímají živiny, nevylučují žádné látky a ani se nijak nemohou replikovat. Jsou to pouze výměšky odpadních látek z životních procesů bakterií a parazitů, tedy látky tekuté, organické a vysoce toxické, svojí povahou srovnatelné s živočišnými a rostlinnými jedy. Tímto způsobem by se dalo docela obstojně vysvětlit, proč se v tkáních dají nalézt paraziti a bakterie, ale nikoli viry. Za důkaz přítomnosti viru v organizmu je považována reakce na dotyčný virus. Hulda Clarková prokazuje viry prostřednictvím jejich typických frekvencí, což mě poněkud mátlo, ovšem jenom do té doby, než jsem si u ní přečetl:
"Moč nemůže být považována pouze za chemickou látku, stejně jako např. cukerný nebo solný roztok. Moč je třeba považovat za tkáň, neboť má svoji vlastní rezonanční frekvenci jako ostatní tkáně našeho těla."
Když má svou vlastní frekvenci naše moč, proč by tedy nemohla mít svou vlastní frekvenci i každá "moč" našich nevítaných hostů?
Zdravím, Hanka
Opět soukromě a tedy bez záruky se domnívám, že bakterie lze rozdělit na "přímoškodící", "nepřímoškodící", neškodící a prospěšné.hanka píše: Jak ale potom vysvětlit virové epidemie (např. chřipky), to by znamenalo, že se nešíří viry, nýbrž bakterie....to by myslím vědci nepřehlídli.
Přímoškodící by pak byly takové, které způsobují nemoci bakteriálního původu.
Nepřímoškodící by mohly být takové, které samy o sobě jsou neškodné, ale vytvářejí přímoškodící toxické odpady, které kvalifikujeme zatím jako viry. Virová nákaza by potom byla vlastně také jenom nákaza bakteriální, ale bakteriemi, které se nepovažují za nebezpečné a tudíž se velkoryse přehlížejí. Přímý přenos jejich výměšků je také možný, ale ty se v těle běžně za nějakou dobu (H.Clark tvrdí, že během 5ti hodin) zlikvidují, tedy rozloží, zneutralizují či vycmrdnou. Pokud ovšem tělo dostane současně i dostatek bakterií, které stihnou "nahradit úbytek" a navíc ještě zvyšovat koncentraci, propukne "virové onemocnění".
Názor, že na virová onemocnění antibiotika neúčinkují, nebude zřejmě zcela přesný. Podle tohoto schématu by ATB neúčinkovaly na dané bakterie, nejspíš proto, že je na ně nikoho nenapadlo směrovat. Proč by to taky dělal, když jsou "neškodné".
Neškodící a prospěšné bakterie mají zřejmě stejnou kyselost jako naše tělo, a snad právě proto mu neškodí či prospívají. Předpokládám, že také nedisponují volnými ionty, takže zůstávají stranou "zájmu" MMS.
Zdravím - poota
- poota
- Zasloužilý člen
Dovolím si ne zcela souhlasit, protože mám dojem, že je v tom přece jen jakýsi "drobný" rozdíl.pepe píše:...každý kto ,,serie" musí ,,žrať" a na druhú stranu každý kto ,,žerie" musí ,,srať". Je jedno či je ,,bufeťák" živí alebo mrtví . Pepe
Živý organizmus přijímá a vylučuje potravu proto, aby zůstal pokud možno "stejný" (pro zjednodušení záměrně pomíjím růst a vývoj), tedy živý a stejného druhu.
Mrtvý "bufeťák", čímž máš zřejmě na mysli MMS a jemu podobné nerostné látky, nemají metabolizmus, to znamená, že mohou přijmout nějakou látku a současně mohou, ale také nemusí, jinou látku vyloučit. Přijetím nějaké látky se sami chemicky změní, to znamená, že "zožratím" ztrácejí svoji původní identitu a s ní i svoje původní vlastnosti. Stejně tak i "vysratím" jakékoli části se stávají něčím naprosto jiným, ať už je k "vysratí" přinutí cokoli zvnějšku.
Zdravím - poota
-
- Nový člen
Na tachykardii mi zatím nikdo žádné léky nenutil , takže tuto kombinaci jsem nezkusil. Objektivně jsem to v daný moment neměřil, ale troufám si tvrdit, že tepová frekvence se už dále nezrychlovala, zřejmý byl hlavně ten tlak. Jinak tachykardie jako reakce na požití něčeho (léků, potravy), může být podle konvenční medicíny i příznakem probíhající alergické reakce. Ale alergická reakce může být dle našich místních teorií spuštěna podrážděnými parazity ...hanka píše: ...co dělalo srdíčko kromě toho tlaku ... připravuji se na anthelmintika...
A ještě k tomu "tepání"...přiložila na to místo větší magnet (5x5x3 cm) severem na tělo...vrtání se změnilo doslova v hemžení a jakoby svíjení a za 3-5 minut nastal klid...
To tepání právě vypadá spíš tak, jako by se daným místem pokoušelo něco protlačit, proto mě napadají paraziti.
S tím magnetem je to zajímavý a super laciný nápad, pokud to tepání ještě ucítím, zkusím ho vystavit tomuto poli.
- hanka
- Zasloužilý člen
Tvoje teorie je vážně zajímavá, má hlavu i patu, dokonce by do toho zapadala i moje teorie o tom, že každý druh bakterií má svůj specielní druh virů (dle Tebe svůj odpad), přesto si myslím, že by se už dávno přišlo na to, že každé virové onemocnění provází neúměrné množství některé bakterie (i když samy o sobě by byly neškodné) a asi by už bylo i zmapováno, která bakterie doprovází který virus. Jestli to nikoho ještě nenapadlo zkoumat, měli by si urychleně přečíst tohle vlákno !poota píše:Nepřímoškodící by mohly být takové, které samy o sobě jsou neškodné, ale vytvářejí přímoškodící toxické odpady, které kvalifikujeme zatím jako viry. Virová nákaza by potom byla vlastně také jenom nákaza bakteriální, ale bakteriemi, které se nepovažují za nebezpečné a tudíž se velkoryse přehlížejí. Přímý přenos jejich výměšků je také možný, ale ty se v těle běžně za nějakou dobu (H.Clark tvrdí, že během 5ti hodin) zlikvidují, tedy rozloží, zneutralizují či vycmrdnou. Pokud ovšem tělo dostane současně i dostatek bakterií, které stihnou "nahradit úbytek" a navíc ještě zvyšovat koncentraci, propukne "virové onemocnění".
Názor, že na virová onemocnění antibiotika neúčinkují, nebude zřejmě zcela přesný. Podle tohoto schématu by ATB neúčinkovaly na dané bakterie, nejspíš proto, že je na ně nikoho nenapadlo směrovat. Proč by to taky dělal, když jsou "neškodné".
Neškodící a prospěšné bakterie mají zřejmě stejnou kyselost jako naše tělo, a snad právě proto mu neškodí či prospívají. Předpokládám, že také nedisponují volnými ionty, takže zůstávají stranou "zájmu" MMS.
Zdravím - poota
Co se týká neškodících a prospěšných bakterií souhlasím s Tebou.
Hanka
Zvýšení tepu by jsi určitě pocítil, obvykle je doprovázen bušením srdce. O tlaku jsi ale nic neříkal, vyletěl nahoru? A zase otázečka, jestli bereš na tlak léky, protože ty by ovlivnily reakci těla na anthelmintikum.rejpal píše:..... zřejmý byl hlavně ten tlak. Jinak tachykardie jako reakce na požití něčeho (léků, potravy), může být podle konvenční medicíny i příznakem probíhající alergické reakce. Ale alergická reakce může být dle našich místních teorií spuštěna podrážděnými parazity ...
To tepání právě vypadá spíš tak, jako by se daným místem pokoušelo něco protlačit, proto mě napadají paraziti.
S tím magnetem je to zajímavý a super laciný nápad, pokud to tepání ještě ucítím, zkusím ho vystavit tomuto poli.
P.S. Promiň, "tlak" jsem si mylně vyložila jako "vysoký krevní tlak ", Ty jsi ale mluvil o tlaku u srdce. Ale stejně-neléčíš se náhodou s tlakem?
O tachykardii jsem zjistila, že ji hodně ovlivňuje to, zda a jak moc jsme překyselení. Když mi letí tep, rozpustím si plnou lžičku sody bikarbony ve větší sklenici s teplou vodou a vypiji. Po nějaké době (neměřila jsem) se tep zklidní - zkus to
Naposledy upravil(a) hanka dne pát 18 pro 2009 10:25, celkem upraveno 1 x.