Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oberon
Nějak ty lidi nechápu. Když mám nějakej zdravotní problém a doktoři po tisících testech za půl miliardy stále mlčí, tak si zajdu na alternativku - diagnostiku a pak mě má klepnout z vyjetýho seznamu? Proč? Dyť kvůli tomu tam jdu, abych se dozvěděl co mi sakra je, ne? Ať mám cokoliv, ať je to rakovina nebo sežraná půlka mozku tak to mám už kdo ví jak dlouho - ALE hlavně že už to konečně vím a MŮŽU S TÍM NĚCO DĚLAT!!!
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
paraziti a oberon
Denny, obávám se, že má pravdu, veškeré výsledky Ti nejsou moc platné . Neuškodí sice přeložit si ten seznam a vědět, co který parazit umí, důležitější ale je vědět, kteří jsou aktivní a škodí Ti! Takhle z toho budeš mít hlavu v pejru a stejně nebudeš vědět, na které parazity se máš zaměřit v první řadě. Většina těch breberek ze seznamu je totiž neškodná, nebo právě neškodící, nebo v tak malém množství, že neškodí. Z pouhého seznamu to nepoznáš. Radím Ti využít její nabídku a zajít za ní, aby Ti vysvětlila.....a moc Ti držím palce, aby tomu rozuměla a uměla to!Denny píše:..... v neděli jsem měl veškeré výsledky - celkem 38! až je mi z toho blbě.
....pouze opsala, co jí stroj prozradil, zato ale vím přesně, že tomu nerozumím já
- Kontaktovat uživatele:
Re: paraziti a oberon
To je zbytečný.hanka píše:...radím Ti využít její nabídku a zajít za ní, aby Ti vysvětlila.....a moc Ti držím palce, aby tomu rozuměla a uměla to!
1. Pokud mám parazity, dám Praziquantel.
2. Pokud mám něco dalšího, dám MMS. Pak opakuju měření. Pak co zbyde skonzultuju dále s léčiteli.
Nechápu, co tu kdo co řeší
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Poděkování
Díky vám přátelé, všichni máte svoji pravdu. Kdo mě občas ,,čte,, tak také ví, že si rád dělám z těchto věcí srandu ,,i kdyby tatu věšali,, (po našemu) .
Takže nerezignoval jsem, jisté potíže však vznikly s těmi názvy.
Vždyť vy všichni, kdo jste se nechali testovat Oberonem nebo jinými přístroji, máte těch breberek požehnaně. Ne každému, se výsledky dostaly do ruky. Ale i to jde a názory na to mohou být různé.
Bude to asi 5 měsíců, kdy jsem přestal věřit, že mě některý z lékařů zbaví plícní chlamýdie a tím veškerých potíží. A tak jsem začal se samoléčbou a hledal na internetu přijatelné postupy, až jsem se dostal na toto fórum. Díky tomu, jsem se nejprve zbavil slepé důvěry v náš zdravotní systém a získal mnoho cenných vědomostí, které mi zkvalitnily život tím, že po zdravotní stránce jsem na tom o dobrých 50% lépe než dřív.
Ale těch zbylých 50% ne a ne zvládnout, i přes různé čistící kůry, které jsem již absolvoval a tvrzení paní ,,oberon,, že chlamýdie jsou asi pryč
Pak se mi nemůže nikdo divit, že jsem chtěl za každou cenu vědět víc. Své jsem dosáhl a nyní alespoň vím, kde jsou ta chybějící procenta ke zdraví.
Teprve teď, mám možnost s tím něco udělat a také se ptát na vaše rady a zkušenosti - no a vo tom to přece je
Takže nerezignoval jsem, jisté potíže však vznikly s těmi názvy.
Vždyť vy všichni, kdo jste se nechali testovat Oberonem nebo jinými přístroji, máte těch breberek požehnaně. Ne každému, se výsledky dostaly do ruky. Ale i to jde a názory na to mohou být různé.
Bude to asi 5 měsíců, kdy jsem přestal věřit, že mě některý z lékařů zbaví plícní chlamýdie a tím veškerých potíží. A tak jsem začal se samoléčbou a hledal na internetu přijatelné postupy, až jsem se dostal na toto fórum. Díky tomu, jsem se nejprve zbavil slepé důvěry v náš zdravotní systém a získal mnoho cenných vědomostí, které mi zkvalitnily život tím, že po zdravotní stránce jsem na tom o dobrých 50% lépe než dřív.
Ale těch zbylých 50% ne a ne zvládnout, i přes různé čistící kůry, které jsem již absolvoval a tvrzení paní ,,oberon,, že chlamýdie jsou asi pryč
Pak se mi nemůže nikdo divit, že jsem chtěl za každou cenu vědět víc. Své jsem dosáhl a nyní alespoň vím, kde jsou ta chybějící procenta ke zdraví.
Teprve teď, mám možnost s tím něco udělat a také se ptát na vaše rady a zkušenosti - no a vo tom to přece je
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
- hanka
- Zasloužilý člen
Já si myslím, že je dobré vědět, který parazit je právě v akci a nedráždit zbytečně ty, kteří spí. Společnými silami nám mohou nadělat pořádné škody. Na všechny parazity praziquantel nezabere, to si nedělej iluze.Palo píše:To je zbytečný.
1. Pokud mám parazity, dám Praziquantel.
2. Pokud mám něco dalšího, dám MMS. Pak opakuju měření. Pak co zbyde skonzultuju dále s léčiteli.
Nechápu, co tu kdo co řeší
Uvidíme, jestli je to opravdu tak jednoduché a za půl roku budeme všichni, kdo užijeme praziquantel a potom nasadíme MMS, zdraví . Kéž by to opravdu stačilo
Právě tak jednoduše vypadal Zapper. Kdo si přečetl knížku od H. Clark Revoluce v léčení nemocí, nabyl přesvědčení, že má lék na většinu chorob, stačí si pořídit zapper, s ním jednoduchým způsobem zničit potvory, které nám škodí a je to - jenom spustit zapper na 3x7minut po 20 minutách. A vidíš, praxe ukázala se, že je to mnohem komplikovanější.
Nebo MMS- podobný případ. Ono to na něco pomůže, na něco ale ne.
U obou těchto metod ani nebylo třeba znát hlavního záškodníka, mělo to účinkovat univerzálně. Já jsem se poučila, že žádná univerzální léčba neexistuje, a při léčení je dobré znát úhlavního nepřítele a kontrolovat zničení právě jeho.
Možná, že jsem "vedle jak ta jedle", nehádám se, je to jenom moje úvaha a radím podle ní. Jestli moji radu někdo použije, nebo ne, záleží zase jenom na jeho úvaze. Je jenom dobře, když má k dispoici více pohledů na svůj problém.
- Kontaktovat uživatele:
Zřejmě s tím máš hodně zkušeností Nebo nám řekni, odkud to víšhanka píše:Na všechny parazity praziquantel nezabere, to si nedělej iluze.
Akorát vím o svalovci, že je pěkná mrcha, že by to mohl vydržet...
- hanka
- Zasloužilý člen
Např. neúčinkuje na jaterní motolici Fasciola hepetica http://en.wikipedia.org/wiki/Fascioliasis
Svalovec je tuším oblý červ, tam bude taky problém, protože Cesol (což je vlastně praziquantel) je spíš na ploché červy, jestli se nepletu. Oprav mě, jestli se mýlím a pokud možno taky dolož .
Proto si myslím, že by se mělo postupovat cíleně na jednotlivé druhy parazitů-nejlépe nejdřív na ty, kteří jsou aktivní a zbytečně neštvat spící.
- Kontaktovat uživatele:
Je otázka, jestli to "ochromí" svaly všech těchhle potvor a pokud ano, tak jak dlouho ty potvory vydrží bez svalů - bez pohybu...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Úvaha o potvorách
Následuje teoretické plácání jako námět k zamyšlení, můžete mě i kamenovat, ale do hlavy néé!
Máme tré škodičů, a podle velikosti jsou to parazité, bacilové a viři. O těch posledně jmenovaných, tedy virech, jsem tu již vyslovil teorii, že jsou to pouhopouhé odpady z tělesných procesů organizmů, tedy parazitů a bacilů. Tyto jejich "odpady" jsou, tedy dle mého názoru, právě tím, co našim tělesným schránkám škodí. Jsou to totiž odpady nějakých životních procesů, které jsou těm našim do jisté míry podobné. Podobně, jako se jich zbavují naši "hosté", zbavujeme se i my svých "odpadů", protože by nám škodily. Jedná se v obou případech o více či méně toxické látky organického původu.
Pokud je "host" aktivní, produkuje odpad (viry), jehož likvidací je zatěžován do určité míry náš organizmus. Menší zátěž zvládne, aniž bychom si toho povšimli, větší se projeví únavou a ospalostí. Pokud je množství "odpadu" nad určitou hranicí, projevuje se to jako onemocnění, tedy třeba zvýšenou teplotou, malátností a případně i reakcemi v některých orgánech, což závisí na množství a typu "odpadu" a projevuje se jako určitá nemoc.
Z předešlého, alespoň pro mě, vyplývá především to, že do určité míry jsme "nemocní" prakticky nepřetržitě, protože stále musíme likvidovat nějaké odpady - v tom nejpříznivějším případě jenom svoje vlastní. Nemoc z tohoto pohledu tedy není nic nepřirozeného, je to naprosto běžný a normální stav, který se stává obtěžujícím nebo dokonce nebezpečným pouze tehdy, když to přesáhne určitou mez. Pokud se podaří úroveň "odpadů" opět snížit na takovou, kterou bez znatelných obtíží zvládáme, tedy byla nemoc "akutní" a "uzdravili" jsme se. Když zůstane úroveň "odpadů" vyšší a nebo dojde k narušení funkce nějakého orgánu, stává se "nemoc" chronickou.
Další věcí, která z předcházejícího pro mne vyplývá, je to, že "hosté" jako takoví, tedy sami o sobě, pro nás škodliví nejsou. Raději to ještě upřesním - nevadí nám konkrétní bacil, ale vadí a škodí nám projevy jeho života v nás, konkrétně jeho odpady (mikroorganizmus, který jako odpad produkuje látky, které potřebujeme, považujeme za prospěšný). Méně negativně se už projevuje to, že nám užírá živiny - zřejmě hlavně proto, že toho jíme daleko víc, než dokážeme spotřebovat a než k životu opravdu nutně potřebujeme. Opomíjím teď "mechanickou" stránku věci, tedy třeba to, jaké místo nebo prostor, a kde "host" zaujímá.
Čím aktivněji "host" žije, tím více "odpadů" a tím více škodí. Ale zároveň je také tím citlivější na svoje prostředí, které ho může také tím snadněji likvidovat, ať už je to MMS, zapper a nebo nějaké prášky. Většina "hostů" má schopnost přejít do neaktivního stavu, ve kterém mohou přežít i ve značně nepříznivých podmínkách, tedy i různé léčebné kůry. V tomto stavu ovšem žádné "odpady" neprodukují, takže ani neškodí. Tyto "hybernované" potvory se proberou, až když je "vzduch čistý", a díky tomu, že mají minimum konkurence a příznivé podmínky, čile se rozmnožují a náramně prospívají. Takže to "zvenku" vypadá, že léčebná kůra byla neúspěšná a k žádoucí likvidaci nedošlo, přestože právě opak je pravdou. Pro nás to znamená jen to, že se musíme ozbrojit trpělivostí, a kůry opakovat tolikrát, kolikrát to bude nutné.
Další zajímavůstkou je to, že úplně stejně, jako můžou bacily napadnout nás, můžou napadnout i cizopasníky. Přiznám se, že jim to docela přeju
Ovšem na druhou stranu to znamená, že když zlikvidujeme takto napadeného parazita, že tím pádem zdědíme jeho bacily, které "zachránil" před účinky kůry. K odpadům ze zlikvidovaného parazita se ještě přidávají odpady z jeho bacilů, které původně otravovaly jen jeho.
Takhle nějak to tedy vidím já, ovšem nikomu nebráním v tom, aby to viděl nějak jinak, a třeba i správněji.
Zdravím - poota
Máme tré škodičů, a podle velikosti jsou to parazité, bacilové a viři. O těch posledně jmenovaných, tedy virech, jsem tu již vyslovil teorii, že jsou to pouhopouhé odpady z tělesných procesů organizmů, tedy parazitů a bacilů. Tyto jejich "odpady" jsou, tedy dle mého názoru, právě tím, co našim tělesným schránkám škodí. Jsou to totiž odpady nějakých životních procesů, které jsou těm našim do jisté míry podobné. Podobně, jako se jich zbavují naši "hosté", zbavujeme se i my svých "odpadů", protože by nám škodily. Jedná se v obou případech o více či méně toxické látky organického původu.
Pokud je "host" aktivní, produkuje odpad (viry), jehož likvidací je zatěžován do určité míry náš organizmus. Menší zátěž zvládne, aniž bychom si toho povšimli, větší se projeví únavou a ospalostí. Pokud je množství "odpadu" nad určitou hranicí, projevuje se to jako onemocnění, tedy třeba zvýšenou teplotou, malátností a případně i reakcemi v některých orgánech, což závisí na množství a typu "odpadu" a projevuje se jako určitá nemoc.
Z předešlého, alespoň pro mě, vyplývá především to, že do určité míry jsme "nemocní" prakticky nepřetržitě, protože stále musíme likvidovat nějaké odpady - v tom nejpříznivějším případě jenom svoje vlastní. Nemoc z tohoto pohledu tedy není nic nepřirozeného, je to naprosto běžný a normální stav, který se stává obtěžujícím nebo dokonce nebezpečným pouze tehdy, když to přesáhne určitou mez. Pokud se podaří úroveň "odpadů" opět snížit na takovou, kterou bez znatelných obtíží zvládáme, tedy byla nemoc "akutní" a "uzdravili" jsme se. Když zůstane úroveň "odpadů" vyšší a nebo dojde k narušení funkce nějakého orgánu, stává se "nemoc" chronickou.
Další věcí, která z předcházejícího pro mne vyplývá, je to, že "hosté" jako takoví, tedy sami o sobě, pro nás škodliví nejsou. Raději to ještě upřesním - nevadí nám konkrétní bacil, ale vadí a škodí nám projevy jeho života v nás, konkrétně jeho odpady (mikroorganizmus, který jako odpad produkuje látky, které potřebujeme, považujeme za prospěšný). Méně negativně se už projevuje to, že nám užírá živiny - zřejmě hlavně proto, že toho jíme daleko víc, než dokážeme spotřebovat a než k životu opravdu nutně potřebujeme. Opomíjím teď "mechanickou" stránku věci, tedy třeba to, jaké místo nebo prostor, a kde "host" zaujímá.
Čím aktivněji "host" žije, tím více "odpadů" a tím více škodí. Ale zároveň je také tím citlivější na svoje prostředí, které ho může také tím snadněji likvidovat, ať už je to MMS, zapper a nebo nějaké prášky. Většina "hostů" má schopnost přejít do neaktivního stavu, ve kterém mohou přežít i ve značně nepříznivých podmínkách, tedy i různé léčebné kůry. V tomto stavu ovšem žádné "odpady" neprodukují, takže ani neškodí. Tyto "hybernované" potvory se proberou, až když je "vzduch čistý", a díky tomu, že mají minimum konkurence a příznivé podmínky, čile se rozmnožují a náramně prospívají. Takže to "zvenku" vypadá, že léčebná kůra byla neúspěšná a k žádoucí likvidaci nedošlo, přestože právě opak je pravdou. Pro nás to znamená jen to, že se musíme ozbrojit trpělivostí, a kůry opakovat tolikrát, kolikrát to bude nutné.
Další zajímavůstkou je to, že úplně stejně, jako můžou bacily napadnout nás, můžou napadnout i cizopasníky. Přiznám se, že jim to docela přeju
Ovšem na druhou stranu to znamená, že když zlikvidujeme takto napadeného parazita, že tím pádem zdědíme jeho bacily, které "zachránil" před účinky kůry. K odpadům ze zlikvidovaného parazita se ještě přidávají odpady z jeho bacilů, které původně otravovaly jen jeho.
Takhle nějak to tedy vidím já, ovšem nikomu nebráním v tom, aby to viděl nějak jinak, a třeba i správněji.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úvaha o potvorách
Souhlas, tak to vidím i jápoota píše:Následuje teoretické plácání jako námět k zamyšlení...
- hanka
- Zasloužilý člen
Re: Úvaha o potvorách
Kamenovat Tě za Tvůj názor nebudeme, a do hlavy už v žádném případě !poota píše:Následuje teoretické plácání jako námět k zamyšlení, můžete mě i kamenovat, ale do hlavy néé!
To by jsme přišli o rozumné náhledy do věcí, nad kterými si ten správný náhled jen obtížně udržujeme.
Každopádně je tvůj názor ohledně účinnosti léčení optimistický a líbí se mi .
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
laik a paraziti...
Zdravím tak se motám už i tady....
Nechal sem si napsat nějaký Vermoxy ,tak už taky doma papáme pilulky....ale popohnalo nás k tomu spíš to ,že od ženy brácha má chovnou stanici na psy. A švagří děcka mají neustále nějaký červy a jelikož ted si zase stěžovali že "je šimrá u zadečku" a my byli u nich na silvestra, tak se preventivně odčervujem.....Ten Vermox sice není nejsilnější ale lepší než nic a já to prokládám občas česnekem a čilipapričkama a nasadím pak ještě MMS..........
To k mojemu odčervování...sice nevím co v sobě mám za parazity ,ale jelikož se cejtím uplně zdravej a plnej energie ,tak to tak neřeším.......
snažím se to spíš řešit komplexněji přechodem na kvalitnější stravu......
Nechal sem si napsat nějaký Vermoxy ,tak už taky doma papáme pilulky....ale popohnalo nás k tomu spíš to ,že od ženy brácha má chovnou stanici na psy. A švagří děcka mají neustále nějaký červy a jelikož ted si zase stěžovali že "je šimrá u zadečku" a my byli u nich na silvestra, tak se preventivně odčervujem.....Ten Vermox sice není nejsilnější ale lepší než nic a já to prokládám občas česnekem a čilipapričkama a nasadím pak ještě MMS..........
To k mojemu odčervování...sice nevím co v sobě mám za parazity ,ale jelikož se cejtím uplně zdravej a plnej energie ,tak to tak neřeším.......
snažím se to spíš řešit komplexněji přechodem na kvalitnější stravu......
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- Denny
- Zasloužilý člen
Dost bylo akademických debat
Med a skořice, to je ono Téměř všelék, který mi dnes poslala paní ,,oberon". Tož s chutí do toho
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Dost bylo akademických debat
ten vselek je velmi dobry
diky za upozorneni
je zname, ze skorice a med pusobi
proti bakteriim, virum atd.
v americe se dava spetka skorice do kavy,
je to pritom ne draha zalezitost a chutna oboji
diky za upozorneni
je zname, ze skorice a med pusobi
proti bakteriim, virum atd.
v americe se dava spetka skorice do kavy,
je to pritom ne draha zalezitost a chutna oboji
- Denny
- Zasloužilý člen
Lejno
A ještě něco, co jsem dostal od Ing.H.B.
A něco pro Pavla, vedl jsem s tebou debatu o plísních v obilí. Ono to je člověče spolu s mykózama všude kolem nás a nejen v chlebu.....
http://cs.wikipedia.org/wiki/Aflatoxin
A něco pro Pavla, vedl jsem s tebou debatu o plísních v obilí. Ono to je člověče spolu s mykózama všude kolem nás a nejen v chlebu.....
http://cs.wikipedia.org/wiki/Aflatoxin
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.