Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS a různé choroby
Re: pro Jarku
Ahoj Jarko,tak s tím oparem jsme si to prožil taky.Nejdříve udeřila chřipka a pok to za mě vyskákalo všechno napovrch.Nic jsem s tím ale nedělal a byl jen celkam malý.Zmizel tak rychle,jak se objevil.S tím užíváním,pokud se ti hnusí chuť,tak si MMS řeď moštem,ale nesmí obsahovat kyselinu askorbovou(E300),chuť je o mnoho lepší.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Pro Jarku
Je rozumnější navyšovat jenom večerní dávku, a pokud to není dokonale v pohodě, tak s dalším navyšováním raději počkej, a třeba i pár dní. Pomalu to může být i daleko rychlejší, než rychle. Vím, o čem píšu - raději tomu věř, než abys to pak věděla taky.Jarka píše:...Ode dneška se pokusím navyšovat po 1 kapce v každé dávce do klasikých 15 kape, tak uvidíme.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Díky Pootovi
Dobře míněným radám se má věřit, a tak dík Pootovi a Rivalovi. Snížím dávky a noc dám céčko. Všem krásnou dobrou noc.
Kok
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Díky Pootovi
Celé fórum o MMS moderuje hlavně Gewo. Od něho jsou všechny rady psané modrou barvou do Vašich příspěvků. Pokud píši modře já, tak přidávám i svůj podpis Rival. Gewo svůj podpis nepřidává... Takže hlavně děkujte jemu .Jarka píše:Dobře míněným radám se má věřit, a tak dík Pootovi a Rivalovi. Snížím dávky a noc dám céčko. Všem krásnou dobrou noc.
rival - živý člověk
Úprava děkovačky
V tom případě díky Tobě Gewo, ( jsem holt nový člen a nevyznám se)- předchozí díky ovšem platí také
Kok
MMS a štítná žláza
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda se může užívat mms při zvýšené činnosti štítné žlázy? Děkuji
Podle dostupných pramenů nijak neškodí. Jinak - nemáte náhodou amalgamové plomby? Jestli ano, ven s nimi, může být, že jsou příčina.
Podle dostupných pramenů nijak neškodí. Jinak - nemáte náhodou amalgamové plomby? Jestli ano, ven s nimi, může být, že jsou příčina.
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Re: štítná žláza a mms
Je to docela možné, já mám amalgánu plnou pusu a teprve až jsem začal s MMSkem, tak se dostavily potíže se ŠŽ.
Zajímalo by mě, jestli jsem sám, nebo je nás více.
Zajímalo by mě, jestli jsem sám, nebo je nás více.
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: štítná žláza a mms
SLyšel jsem i názor, že vadit mohou i kulaté (kroužek) náušnice.Jalinka píše:Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda se může užívat mms při zvýšené činnosti štítné žlázy? Děkuji
A taky, že se štítnou žlázou je problém, když se vytvoří zánět někde v těle. Po jeho zlikvidování by mělo být ok.
Kovy na tělo nepatří.
Ureoplasma a mykoplasma
Pomocí MMS jsem na tyhle mrchy asi konečně vyzrála. Mycoplasmu jsem zlikvidovala nejspíš Zapperem a možná oralním užíváním MMS, ale potíže jako řezání v podbřišku, pálení atd přetrvávaly a ureoplasma se na testech vyskytovala.
Zavedla jsem jeden den sedací koupel 10 akt.kapek na cca 10 litrů vody, druhý den výplach 5 akt.kapek v půl litru vody a třetí den čípek z rakytníkového oleje pro výživu sliznice. Po této pravidelné kůře potíže do tří týdnů téměř zmižely. Nerozhodilo mě ani celovíkendový lyžování, pěkný prostydnutí, celkový promáchání v závěji, protože jsem jako doveda nezvládla pravotočivou zatáčku, trochu zasmykovala, zahodinovala a šup do závěje. Děkuju tímto tomu nahoře, že jsme v tu chvíli byli na tý silnici sami....obešlo se to bez jedinýho škrábnutí. Jen jsme se s malym total promočili, jak jsme se hrabali tím sněhem ven a chvilku trvalo, než nás místní zemědělci vytáhli, aby jsme spanilou jízdu pokračovali dál.
Dneska mimo to, že mě bolí celá Dáša od namožených svalů a pro sychr chodím ještě pěšky, se cítím dobře, co se týče spodku, je to 1A.
Ale k věci, vřele doporučuju všem, co mají jakékoliv urinogenitální potíže, jen to chce dodat tu výživu z rakytníkového oleje, jinak začne být sliznice lehce vysušená a to taky není moc příjemný při jistých aktivitách.
Teď už to flákám, občas koupel, občas průplach, sem tam čípek, ale pravidelnost žádná
Zavedla jsem jeden den sedací koupel 10 akt.kapek na cca 10 litrů vody, druhý den výplach 5 akt.kapek v půl litru vody a třetí den čípek z rakytníkového oleje pro výživu sliznice. Po této pravidelné kůře potíže do tří týdnů téměř zmižely. Nerozhodilo mě ani celovíkendový lyžování, pěkný prostydnutí, celkový promáchání v závěji, protože jsem jako doveda nezvládla pravotočivou zatáčku, trochu zasmykovala, zahodinovala a šup do závěje. Děkuju tímto tomu nahoře, že jsme v tu chvíli byli na tý silnici sami....obešlo se to bez jedinýho škrábnutí. Jen jsme se s malym total promočili, jak jsme se hrabali tím sněhem ven a chvilku trvalo, než nás místní zemědělci vytáhli, aby jsme spanilou jízdu pokračovali dál.
Dneska mimo to, že mě bolí celá Dáša od namožených svalů a pro sychr chodím ještě pěšky, se cítím dobře, co se týče spodku, je to 1A.
Ale k věci, vřele doporučuju všem, co mají jakékoliv urinogenitální potíže, jen to chce dodat tu výživu z rakytníkového oleje, jinak začne být sliznice lehce vysušená a to taky není moc příjemný při jistých aktivitách.
Teď už to flákám, občas koupel, občas průplach, sem tam čípek, ale pravidelnost žádná
-
- Stálý člen
- Dostal: 16 poděkování
Jalinka.
Asi sme dve, lebo ja mám pri užívaní MMS-ka bolestivý pocit v oblasti štítnej žľazy. Ale dávam si do poriadku vysoké ASLO, ktorého hodnota pri užívaní MMS stále klesá, takže je to na dobrej ceste. Pri kontrole na endokrinológii mi bolo povedané že mám nábeh na zvýšenú činnosť štítnej žľazy ,ale nie je to ešte v takej forme aby som musela užívať lieky (tak mi povedala lekárka). Ja si myslím to ,že keď mám zápal v tele a štítna žľaza si to odnáša, tak musí bolieť. V prestávke ak užívam vit.C už je to O.K.
Ešte by som chcela dodať, aby sa ľudia pri užívaní MMS-ka nesledovali tak pozorne ako ja lebo niekedy to vyvolá opačný efekt.
Napríklad: Pri užívaní MMS ma pichalo v oblasti pečene, tak som utekala na hepatálky,ale tie sú lepšie ako pred 5 rokmi. Tiež ma strašne oblievalo horko pri užívaní MMS-ka, rýchlo som išla na krv a potvrdilo sa len to ,že zápalová hodnota výrazne poklesla a všetko sa postupne upravuje. Tiež pri bolesti stítnej žľazy som utekala k lekárke, ale nič zlé sa nezistilo.
Tým nechcem povedať aby ľudia nepočúvali signály svojho tela ,len tým chcem naznačiť že pri MMS-ku niekedy čistenie tela pichá a občas bolí. Toť vsjo.
Ešte by som chcela dodať, aby sa ľudia pri užívaní MMS-ka nesledovali tak pozorne ako ja lebo niekedy to vyvolá opačný efekt.
Napríklad: Pri užívaní MMS ma pichalo v oblasti pečene, tak som utekala na hepatálky,ale tie sú lepšie ako pred 5 rokmi. Tiež ma strašne oblievalo horko pri užívaní MMS-ka, rýchlo som išla na krv a potvrdilo sa len to ,že zápalová hodnota výrazne poklesla a všetko sa postupne upravuje. Tiež pri bolesti stítnej žľazy som utekala k lekárke, ale nič zlé sa nezistilo.
Tým nechcem povedať aby ľudia nepočúvali signály svojho tela ,len tým chcem naznačiť že pri MMS-ku niekedy čistenie tela pichá a občas bolí. Toť vsjo.
- Daria Lori
- Starší člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
snížená činnost
Mám zatim po dvou měsicich deset kapek rozdělenych na dvakrát, protože to nemužu vypit!!! Je to prostě sila!!! Před použitim MMS jsem měla hodnoty dva roky v pořádku, ale řekli mi, že dřív nebo později budu muset na operaci, jelikož je plná uzlin a dvě o velikosti 23mm, a 18mm. Tak jsem nastoupila na MMS. V nálezech mě našla doktorka zázraky a v moči krev a taky se hodnoty zvýšily z TSH 0.41 - na 6.46 a musim brat na misto 125 - 150 Eutyrox (v Italii) nevim český název pro hormon. Je to známka, že se léči a nebo je to něco s LSE, které mám po babičce? Mohu v mám připadě pokračovat? Je mi čtyřicet let a mám dvě dcery, doufám, že to dobře dopadne... . Chtěla jsem se taky do leta zbavit toho křečáku na noze. Taťkovi se to povedlo.
(Ps.nedělá mi to na it,klávesnici háčky a čárky. toto je podaný zprostředkovaně)
Netrapte se s diakritikou, myslím, že to všichni pochopí. Do Windows se ale dá nainstalovat i další jazyková sada.
(Ps.nedělá mi to na it,klávesnici háčky a čárky. toto je podaný zprostředkovaně)
Netrapte se s diakritikou, myslím, že to všichni pochopí. Do Windows se ale dá nainstalovat i další jazyková sada.
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: snížená činnost
Klavesy tu ale porad budou chybet. A jinak...jak to vypada, mam pokracovat??? Do kolika kapek se mam doplazit? Mam aktualne 62 kg.
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: snížená činnost
Mate nekdo zkusenosti s lecbou deti ve veku 5 a 11 let? Hlavne kasel... . Dekuji.
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
snizena funkce stitne zlazy
Nevite neco o vyse uvedenem problemu se snizenou funkci stitne zlazy? Dekuji