Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Candida Albicans
Kandidóza je kvasinková infekce, která způsobuje řadu nepříjemností. Kandidy jsou přítomny na sliznici v dutině ústní a tlustého střeva. Na sliznici můžou vyvolat záněty, prorůstají sliznicemi a narušují je. Rozvoji infekce napomáhá hlavně snížená imunita (vlivem např. zmíněné transplantace orgánů) a dále nemoci jako např. cukrovka, dlouhodobá léčba antibiotiky, cytostatická léčba nádorových onemocnění či po složitých chirurgických zákrocích. Jedním z důvodů je i konzumace nekvalitních potravin pěstovaných v industriálním a neekologickém prostředí. Takové potraviny soustavně oslabují imunitní systém organizmu. Stres je další faktor, který ovlivňuje kandidózu. Způsobuje sníženou tvorbu žaludečních kyselin, což dovoluje, aby se v žaludku usadila kandida. Důsledkem toho je, že do střev přichází méně strávená strava. Existuje i několik moderních léků na předpis, které se také podílejí na kvasinkové infekci, a proto pečlivě čtěte příbalový leták. Jídla s vysokým obsahem cukrů se přidávají k tomuto problému.
Recept
na koktejl: 2-3 stroučky česneku rozdrťte, rozmixujte 1 mrkev, ¼ celeru - ňať, ¼ pórku a přidejte 400 ml vody. Tato zelenina obsahuje nejen hodně vitaminů, ale působí proti virům, bakteriím, plísním, pročišťují střeva a žaludek. Pít 2x denně po dobu 2 týdnů. Ňať celeru se doporučuje žvýkat v puse několikrát denně, výsledkem budete opravdu překvapeni.
Recept
na koktejl: 2-3 stroučky česneku rozdrťte, rozmixujte 1 mrkev, ¼ celeru - ňať, ¼ pórku a přidejte 400 ml vody. Tato zelenina obsahuje nejen hodně vitaminů, ale působí proti virům, bakteriím, plísním, pročišťují střeva a žaludek. Pít 2x denně po dobu 2 týdnů. Ňať celeru se doporučuje žvýkat v puse několikrát denně, výsledkem budete opravdu překvapeni.
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lejno
Jo, bavili jsme se o tom. Zkoušel jsem žitný chléb z domácí pekárny a žádné pálení žáhy nebylo Takže nejde o alergii z mé strany - na žito...Denny píše:...vedl jsem s tebou debatu o plísních v obilí. Ono to je člověče spolu s mykózama všude kolem nás a nejen v chlebu...
Jinak vážení, představte si, že mi zbělaly samy od sebe zuby. Ať se čistí nebo ne, jsou prostě bělejší Jakoby se tam taky usazoval nějakej borčus to vypadá - a když se "nějaký" problém vyřeší, tak jsou pak hezčí Teď ještě přijít na to, co to bylo... Jestli to bylo tou očistou jater, či česnekem, feferonkama či...
Jo, o víkendu jsem si dal olej s pepřem, zázvorem a citronovou šťávou. Nic zelenýho jsem ve stolici neměl, ale bylo mi šoufl, tak se určitě něco dělo...
Je úplně parádní, jak se všechno postupem času zlepšuje Ten med a skořici asi taky začnu praktikovat
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
skorice + med a jinne
zacala jsem taky a muzu rici plynatost je minulost, dokonce jsem zase mela opravu chut poradne uklidit a to je co rici
ne ze by clovek nechtel, ale nekdy se do toho musime nutit
neco se opravdu deje
a hlavne chutna na chlebe !!!
pisou, ze to zabiji viry parazity a tech je kolem nas porad dost,
dokonce jsem vycetla, ze se vyrabeji do botu vlozky, ktere jsou ze skorice a pozitivne pusobi na cely organismus, nevim musim se vice informovat, jenom pro tehotne zeny to neni vhodne, asi to ma vysoke ucinky
je spousta jednoduchych bylinek a koreni, ktere pusobi rychle a spolehlive a bez komplikaci, jenom se my lide stale obracime na neco slozitejsiho, komplexniho, priroda to zaridila jednoduse
na zuby take vyborne proti karies pusobi prostredek, karies je ne jenom kolem zubu i v tele jako jsou kosti
xylit - xylitol
je to sladka latka z brize, ziskava se to nekde ve Finsku, pouziva se to i v nekterych zvykackach,
ale nesmi se toho vzit moc, jinak muze vzniknout prujem
staci denne bud vzit malo a nechat to v puse delsi dobu pusobit pote spolknout, a nebo vice jako je lzicka a kloktat delsi dobu a pote vyplivnout, aby nebyl problem s prujmem, pokud nekdo nechce
ne ze by clovek nechtel, ale nekdy se do toho musime nutit
neco se opravdu deje
a hlavne chutna na chlebe !!!
pisou, ze to zabiji viry parazity a tech je kolem nas porad dost,
dokonce jsem vycetla, ze se vyrabeji do botu vlozky, ktere jsou ze skorice a pozitivne pusobi na cely organismus, nevim musim se vice informovat, jenom pro tehotne zeny to neni vhodne, asi to ma vysoke ucinky
je spousta jednoduchych bylinek a koreni, ktere pusobi rychle a spolehlive a bez komplikaci, jenom se my lide stale obracime na neco slozitejsiho, komplexniho, priroda to zaridila jednoduse
na zuby take vyborne proti karies pusobi prostredek, karies je ne jenom kolem zubu i v tele jako jsou kosti
xylit - xylitol
je to sladka latka z brize, ziskava se to nekde ve Finsku, pouziva se to i v nekterych zvykackach,
staci denne bud vzit malo a nechat to v puse delsi dobu pusobit pote spolknout, a nebo vice jako je lzicka a kloktat delsi dobu a pote vyplivnout, aby nebyl problem s prujmem, pokud nekdo nechce
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: skorice + med a jinne
Povídá se, že z chleba se prdí Zároveň to souvisí s plísněmi, ale i s pálením žáhy. Vypadá to, že se nám snaží obyčejným chlebem snížit naši životnostlena píše:zacala jsem taky a muzu rici plynatost je minulost, dokonce jsem zase mela opravu chut poradne uklidit a to je co rici ne ze by clovek nechtel, ale nekdy se do toho musime nutit neco se opravdu deje a hlavne chutna na chlebe !!!
...
A pak že "chléb ve zdejší...", "chléb a sůl", "nemám ani na chleba"...
S CHLEBEM Z OBCHODU DO KAMEN!!!
Prdění z chleba tím pádem musí být zákonitě již dlouhodobá záležitost...
No... Když už med a skořice a na chlebu, tak domácím
A jak je to myšleno s tím průjmem? To je zkrz xylitolu nebo skořice? Totiž blízká osoba by to celkem totiž uvítala... Neví, co je to průjem a prakticky nic nezabírá ne zácpu... Stolice někdy i jednou týdně...
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
chleba
Ahoj všichni. Napíšu něco ,co vás asi bude šokovat. U nás v práci se zastavil jeden zákazník,co má celkem velkou pekárnu a když jsme diskutovali o chlebu z Kauflandu za 8 nebo 9 Kč za kus,tak mi sdělil toto. Oni se na takovou cenu dostanou tak, že se sváží chleba kterej se neprodal a to i klidně plesnivej a když ho je dost ,tak se rozemele,přidá se sůl,kyselina mravenčí a další suroviny jako kvásek a pod.Potom se z toho upeče novej chleba a náklady jsou nízké. Nemám důvod mu nevěřit a myslím si ,že s tou recyklací se to už opravdu přehání. Dobrou chuť a mějte se všichni dobře.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
potraviny
Tomu bych věřil, protože už jenom ten pach, který z toho pečiva jde, konkrétně ten chleba v Kauflandu, je samej kvásek. Kupuju si totiž chleba i rohlíky přímo z pekárny a ta vůně a chuť je úplně o něčem jiném. Taky vím, jak velké markety tlačí na dodavatele a jednají s nima. Před nějakým časem jsem mluvil s jedním provozovatelem dnes již zaniklé pekárny (škoda, dělal moc dobré a kvalitní pečivo), takže mě nepřekvapuje, že výsledkem je taková recyklace, aby nějak přežili a odnáší to zase jenom ten kupující.
Když už je tu řeč o potravinách v marketech, tak něco k rajčatům z marketů. Rajče musí být především krásně červené, vonět a mít lahodnou chuť. Ty cherry rajčata jsou ještě jakž takž, ale ty klasické velké na váhu mdlé barvy a bez chuti, doporučuji ve svém zájmu nekupovat. Bratranec jezdil jednu dobu do Holandska za výdělkem a dělal na jedné velkopěstírně rajčat. Říkal, že se běžně postřikují nějakým sajrajtem i v době kdy tam byli zaměstanci, (prej mu z toho začali i růst vlasy, kde je už neměl ), ale hlavně se sbírají úplně zelené do přepravek, pak se postříkají dalším sajrajtem a jak je ráno nakládají jsou už hezky červené a šup s nima do obchodů. Od té doby nejí bratranec kupovaná rajčata, ale pouze ty z vlastní zahrady, ale ty jsou jedna báseň
Na druhou stranu si za toto počínání dodavatelů můžeme i sami, protože jsem viděl v jednom marketu jak dokážou někteří lidé až nesmyslně šetřit a jsou schopni si kvůli pár korunám kupovat i nahnilé banány plné plísně. Myslíte, že taková zelenina a ovoce jim bude v něčem prospěšná? Chápu, že mnoho z nás nemá peněz nazbyt, ale na druhou stranu škudlit a koupit si za to třeba nový mobil, protože ten starý už není moderní, některým přijde jako naprostá samozřejmost. Prostě máme poněkud zvrácené hodnoty dané naší společností, kde jídlo je pouze něco, co zaplní žaludek a potlačí pocit hladu a proto je zbytečné si kupovat něco sice zdravějšího, ale dražšího.
Když už je tu řeč o potravinách v marketech, tak něco k rajčatům z marketů. Rajče musí být především krásně červené, vonět a mít lahodnou chuť. Ty cherry rajčata jsou ještě jakž takž, ale ty klasické velké na váhu mdlé barvy a bez chuti, doporučuji ve svém zájmu nekupovat. Bratranec jezdil jednu dobu do Holandska za výdělkem a dělal na jedné velkopěstírně rajčat. Říkal, že se běžně postřikují nějakým sajrajtem i v době kdy tam byli zaměstanci, (prej mu z toho začali i růst vlasy, kde je už neměl ), ale hlavně se sbírají úplně zelené do přepravek, pak se postříkají dalším sajrajtem a jak je ráno nakládají jsou už hezky červené a šup s nima do obchodů. Od té doby nejí bratranec kupovaná rajčata, ale pouze ty z vlastní zahrady, ale ty jsou jedna báseň
Na druhou stranu si za toto počínání dodavatelů můžeme i sami, protože jsem viděl v jednom marketu jak dokážou někteří lidé až nesmyslně šetřit a jsou schopni si kvůli pár korunám kupovat i nahnilé banány plné plísně. Myslíte, že taková zelenina a ovoce jim bude v něčem prospěšná? Chápu, že mnoho z nás nemá peněz nazbyt, ale na druhou stranu škudlit a koupit si za to třeba nový mobil, protože ten starý už není moderní, některým přijde jako naprostá samozřejmost. Prostě máme poněkud zvrácené hodnoty dané naší společností, kde jídlo je pouze něco, co zaplní žaludek a potlačí pocit hladu a proto je zbytečné si kupovat něco sice zdravějšího, ale dražšího.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: chleba
No po pravdě... Mě to ani tak nešokovalo... něco přidámmorse59 píše:Ahoj všichni. Napíšu něco ,co vás asi bude šokovat...
Jak se lisuje olej
Olej se lisuje ze semen. Údajně se před lisováním slétnou holubi a vyzobávají, co se dá. No a občas se stane, že né všichni holubi stihnou před slisováním odlétnout...
Takže tedy takto můžete dostat třeba Chlamydii psitacci
ZLATÉ SÁDLO
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Praziquantel
Dnes jsem najel na "Prazík", dle dávkování, co jsem uvedl tady http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 5932#55932 , držte palce
Pak sem hodím postřehy, pokud mě to nesloží
-
- Starší člen
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
diagnostika na islande... SCio
ahojte, takze mam aj ja potvrdeneho parazita, diagnostikovana cez pristroj SCio nemam potuch o aky pristroj ide, ale je to tu jedine, co som v reyjkaviku nasla. Doktorka, kt. ma diagnostikovala studovala 4 roky v Londyne a mojou lamavou anglictinou som pochopila ze studium bolo ovplyvnene vedomostamia poznatkami Huldy Clark. ja som si uz skor , inspirovana Palom objednala tento antiparaziticky pripravok, kedze tu nehrozi ze by som nejake dostupne antiparazitika pozhanala (niekedy sa smejem ako som nadavala na slovensky zdravotny system, a v porovnani s tymto tu na islande je to "raj"). takze teraz beriem toto : http://shop.toolsforhealing.com/Clarkia ... larkia.htm
Problem je , ze neviem nazvy parazitov, lebo tu maju trochu iny pristup, namiesto nazvov vsetkych virusov, bakterii a parazitov vam povedia v com je problem a na com a bude pracovat. takze bola velm i rada ked som jej moju antiparaziticku "clarkiu" ukazala . Beriem ju uz druhy den, a mam podobne podkozne svrbenie ako ked som brala MMS.. takze je mozne ze tam nieco "uvadza " do pohybu.
Problem je , ze neviem nazvy parazitov, lebo tu maju trochu iny pristup, namiesto nazvov vsetkych virusov, bakterii a parazitov vam povedia v com je problem a na com a bude pracovat. takze bola velm i rada ked som jej moju antiparaziticku "clarkiu" ukazala . Beriem ju uz druhy den, a mam podobne podkozne svrbenie ako ked som brala MMS.. takze je mozne ze tam nieco "uvadza " do pohybu.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: diagnostika na islande... SCio
Hm, třeba to nebude z ořešáku černýho, ale něco silnějšího, co vleze i jinam než jen do střev...Magnea píše:..."Clarkia"...
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: Praziquantel
Drž se !Craft píše:Dnes jsem najel na "Prazík", dle dávkování, co jsem uvedl tady http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 5932#55932 , držte palce
- Kontaktovat uživatele:
Praziquantel 1 etapa - výsledek
Praziquantel 600mg (1 tableta)
Dávka 900mg zapitá čerstvou grepovou šťávou (1,5 tablety), což odpovídá 6 tabletám Cesolu (jedno celé balení).
cca. 1 hodinu po užití:
- pocit motání hlavy
- jakoby lechtání v nose
- zvýšená citlivost nosních dutin
- mírná slabost
- zhoršený polykací reflex
cca. 2 hodiny po užití:
- pocit, jako když začíná rýma
- polykací reflex se zhoršil ještě výrazněji s pocitem "brambory" v krku
- výraznější slabost
- únava, jdu si dát šlofíka
cca. 5 hodin po užití:
- tak živé sny jsem snad ještě neměl
- velký hlad
cca. 8 hodin po užití:
- pobolívání hlavy v oblasti čela a nosních dutin
- jinak vše v normálu
Nyní v pozdní večer je vše v normálu a nepředpokládám, že se něco už bude dít.
Celkem silná dávka a je to ok. Vše co jsem uvedl poměrně rychle odeznělo. Takže co se velkých potvor týče budu asi čistej, což nakonec mám potvrzeno i oberonem, co se velkých parazitů týče, zřejmě i díky kůrám z dřívějška a navíc jsem to i předpokládál po mojich zkušenostech z jara s Vermoxem a pak Zentelem, kde se nedělo vůbec nic a asi i díky svému zapperu, kde jsem před nedávnem prodělal silnou herx chřipku.
Navíc jak ing. Bláhová ve svém článku o Cesolu píše, pokud nemáte v těle velké potvory nemělo by se to nijak zvlášť pocítit, takže se žádné silné herx reakce ani nekonaly.
BTW. Ten medík se skořicí je bašta, dobrej tip
Dávka 900mg zapitá čerstvou grepovou šťávou (1,5 tablety), což odpovídá 6 tabletám Cesolu (jedno celé balení).
cca. 1 hodinu po užití:
- pocit motání hlavy
- jakoby lechtání v nose
- zvýšená citlivost nosních dutin
- mírná slabost
- zhoršený polykací reflex
cca. 2 hodiny po užití:
- pocit, jako když začíná rýma
- polykací reflex se zhoršil ještě výrazněji s pocitem "brambory" v krku
- výraznější slabost
- únava, jdu si dát šlofíka
cca. 5 hodin po užití:
- tak živé sny jsem snad ještě neměl
- velký hlad
cca. 8 hodin po užití:
- pobolívání hlavy v oblasti čela a nosních dutin
- jinak vše v normálu
Nyní v pozdní večer je vše v normálu a nepředpokládám, že se něco už bude dít.
Celkem silná dávka a je to ok. Vše co jsem uvedl poměrně rychle odeznělo. Takže co se velkých potvor týče budu asi čistej, což nakonec mám potvrzeno i oberonem, co se velkých parazitů týče, zřejmě i díky kůrám z dřívějška a navíc jsem to i předpokládál po mojich zkušenostech z jara s Vermoxem a pak Zentelem, kde se nedělo vůbec nic a asi i díky svému zapperu, kde jsem před nedávnem prodělal silnou herx chřipku.
Navíc jak ing. Bláhová ve svém článku o Cesolu píše, pokud nemáte v těle velké potvory nemělo by se to nijak zvlášť pocítit, takže se žádné silné herx reakce ani nekonaly.
BTW. Ten medík se skořicí je bašta, dobrej tip
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
"rychlý koště"
proti kandidě bojuju jídlem. Zlepšováky jsem pojmenoval "Rychlý koště"
1) do jogurtu (čím přírodnější, tím lepší) přidám 2-3 pol. lžíce rozdrceného lněného semínka, chutná to celkem dobře
nebo:
2) pytlíková "poctivá"gulášová polévka bez glutamátu se na závěr vylepší cca dvěma hrstmi ovesných vloček + pořádnou špetku marjánky- jen chvíli povařit, a po vypnutí sporáku ještě přidám 6, nebo víc rozdrcených stroužků česneku.
Dobrou chuť, zametá spolehlivě.
1) do jogurtu (čím přírodnější, tím lepší) přidám 2-3 pol. lžíce rozdrceného lněného semínka, chutná to celkem dobře
nebo:
2) pytlíková "poctivá"gulášová polévka bez glutamátu se na závěr vylepší cca dvěma hrstmi ovesných vloček + pořádnou špetku marjánky- jen chvíli povařit, a po vypnutí sporáku ještě přidám 6, nebo víc rozdrcených stroužků česneku.
Dobrou chuť, zametá spolehlivě.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: človeče
Zdaleka neeDeane píše:A to sám zbaštíš naraz? Toľko cesnaku? Však to Ti musí prepáliť dieru v žalúdku.
Rekordmanem je tady Palo. To, co my jíme po stroužkách, to on po celých palicích česneku. A furt žije.
... a má kupodivu stále víc parazitů.. tedy podle Oberonů, Salvií apod. Zajímavé.
Anebo ne? Dr. Clark opakovaně a VELMI DŮRAZNĚ varuje před česnekem a cibulí - podle ní všichni nebezpeční paraziti, s výjimkou některých střevních, přímo milují alkyláty, a dokonce je sami produkují!
Velmi doporučují prostudovat její knihu Léčení a prevence všech druhů rakoviny. Není to jen o rakovině, najdete tam i jaterní a ledvinové kúry, a všechno, co k prevenci neodmyslitelně patři.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.