To víš, jak tak žiju s těma ovcema tak příliš toho intelektu nepotřebuju...
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Volíš si sám co se Tebou stane. Právě jsme zhlédli film : http://topfun.centrum.cz/film/pokojny-bojovnik .
Možná tam pro sebe něco najdeš.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
...jen skromný dotaz....co bude kulminovat....aktivita Slunce.../na tom jsme závislí nejvíc/..tebo toky peněz.../a tom jsou závislí jen někteří....nebo poznání a chování lidstva / o čemž silněpochybuju/... nejpravděpodobnější mě připadá, jak psal POOTA....májové spočítali, že se to po nějaký době bude všecko opakovat.....tak proč dělat kalendáře dále....takže i toto by mohla být perioda...???Ilem píše:Už jsem to tu psal. Je naprosto mylná představa, že 21.12.2012 někdo nahoře cvakne vypínačem a najednou bude všechno jinak. Ten proces už dávno probíhá, jen kolem citovaného data bude kulminovat.
...ano Pepo.....máš svatou pravdu....jdu se stydět....karkulka červenápepo.bn píše:,,Chlapci a dievčatá" , tak tomuto o čo sa tu momentálne ,,snažíte" sa v mojom svete hovorieva ,,Pivné reči". Ten kto nie je schopný zrušiť svoj účeť v banke (je to ,,pupočná šnúra" medzi sistémom a vami kde ,,matkou" ste Vy) a nevie sa zbaviť svojho ,,vetešníctva" a to jak na svojóm ,,hrade", tak vo svojéj hlave , ten taký nech radšéj zabudne na ,,vyší level" bo nie je mu dané ,,uhrať ho". Každému čo právom patrí . PePo
Martin nemaj boja , viem kde je moj svet . Vedz že každý kto má v hlave ,,prepnutú výhibku" zo sposobu myslenia =Já mám= do sposobu myslenia =My máme= , ho tak isto nemá problém nájsť . Máš pocit že je to i tvoj prípad ? PePomartin 11 píše:....kde je tvůj svět...???...
Přechod, přerod, změna myšlení, chování, změna hodnotového žebříčku, vlastně i ty toky peněz, ale ne tak, jak jsi to myslel. Je toho víc a je to složitější.martin11 píše:
...jen skromný dotaz....co bude kulminovat....aktivita Slunce.../na tom jsme závislí nejvíc/..tebo toky peněz.../a tom jsou závislí jen někteří....nebo poznání a chování lidstva / o čemž silněpochybuju/...
...protože jsme odpověděli 2 .... Jarda a martin...tak za sebe....vítr píše:spolu nesouvisí. Ta první je dočasná proto s tou druhou nesouvisí.
Povídá to proto, aby se nepreferoval vlastní svět zmatených myšlenek, a pokusilo se zjistit co tou samostatností bylo myšleno.
Málo napovídá, a to by mělo vadit ?
Je mnoho světů, ale jen některé za to stojí, my sami máme za to, že ten náš je ten nejlepší. Ve většině případů se však jedná omyl.