Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Ahojte všetci!

Příspěvek od hanka »

marlenka píše: Snažím sa dokopať k pečeňovej očiste a chcem sa znalých opýtať, či je vhodný čas na očistu 30.01.,keď je spln?
Očista se může udělat kdykoliv, ale kdo chce maximální účinek, může postupovat + podle fází měsíce + podle aktivity orgánu.
Z těchto hledisek je termín očisty jater 30. 1. 2010 ideální :lol: .

Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Hm.

Příspěvek od Deane »

Denny píše:Myslím si, že s tím sprchovým koutem to není dobrý nápad. Mýt se ve vlastní špíně, to není ono :roll:
Sprchový kout a vanu - to je ono :!: Dobře se omýt pod sprchou a pak poležet ve vaně a v MMSku je ideál :P
A proto, že si takto lebedit, nemůže každý (vana se mi nevejde), oplachuji se po té vodou s MMSkem a DMSO :idea:
No teda, Myslíš že ja si musím ľahnúť do vlastnej špiny? Veď ja sa osprchujem aj vo vani. To som nekúpil tú 70cm úzučkú vaničku, ale takú asymetrickú čo je na jednej strane široká 95cm. Stačí si urobiť kúsok takú tástenu a je to ako kút. V tej predajni na ňu mali celý paravan, celá uzavretá ako kút, ale majú to iba plastové, to som teda nechcel. Už dosť som mal plastového kúta, bol škaredý a rozhegľaný. Poliať sa mms-kom je myslím iba plytvanie, vaňa je vaňa. A povedať že sa kúpať vo vlastnej špine, čo má povedať človek ktorý má v kúpeľke aj WC, najskôr sa vyserie a potom vo vlastnom smrade si robí hygienu a umýva zuby, to nie je fuj? :x

Ia
Načo by som sa dvakrát kúpal? Sprcha a potom MMS-kúpeľ. A MMS vaňu vydezinfikuje, či nie? :lol:

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Joy
Stálý člen

poradte

Příspěvek od Joy »

Tak teraz by som naozaj prosila o radu. Angínu sa nám podarilo zdolat hrdlo je uz v poridku ale tie hlieny, ktoré ako som bolapísala mojej dcére stekaju po hrdle uz roky, ni a nie dostat von. Dns dostala 8 kvapiek raz. Nic podstatné sa nedeje ci na noc zvysit o jednu? Myslela som, zr by mohla 2 akt. kvapky povdychovat ale z toho je jej na vracanie, ako by ste postupovali? Dakujem

Na odhlenění zkuste "ACC long". Rozpustné šumivé tablety a zabírají velmi rychle. U nás v lékárnách za 80 Kč.

Jayo
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

Re: poradte

Příspěvek od Jayo »

Nejedava nahodou hlienotvornu stravu?

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: Hm.

Příspěvek od la »

Načo by som sa dvakrát kúpal? Sprcha a potom MMS-kúpeľ. A MMS vaňu vydezinfikuje, či nie? :lol:

Už mám delší dobu story o 30 kapkách denně za sebou a jsu na udržovací dávce ,Beru sem tam šest dost to flákám ,pokud se cítím dobře, tak to prostě flákám.

Mám na to vypracovaný svůj speci.postup říkám mu den " D "(den zůčtování)

Napřed pořádná koupel horká s pěnou a co k tomu patří,(hold se rád bahním)tak 20 minut,potom sprcha a vanu vypucovat pěkně do čista aby MMS nemělo žádné ztráty aby nemuselo nic jiného zbytečně desinfikovat než pánečka.
Potom ju napustím čistou teplou vodou co snesu ,když je skoro plná naaktivuju dávku MMS a vlezu tam zároveň s její aplikací ,protože se domnívám, že když se v tom další půlhodiny válím tak ty páry člověk vlastně i inhaluje.Před akcí do vany,
ještě dám ještě 6 aktivovaných kapek vnitřně.
Po koupeli do postýlky a obvykle se člověk pěkně potí.(doporučoval bych spát na savé osušce)
Od té doby co to takhle dělám sem neměl ani rýmu.
Jo a ještě další poznatek ,zabírá to i na hematomy,sekl jsem sebou na chodníku na ledě a měl jsem krásně barevnou ruku,zmizlo to.
Pro mě to nemá chybu,koupel je vynikající věc.Ale ze začátku to byla zabíračka ta noc po koupeli opravovalo to klouby, cévy,nervy a šlachy, ani sem nevěděl že jich tolik mám .Proto tomu říkám (den zůčtování). :D
Naposledy upravil(a) la dne úte 26 led 2010 20:54, celkem upraveno 1 x.

Joy
Stálý člen

hlieny

Příspěvek od Joy »

Tak acc nezaberá ona je vela na lade stále v chladnom, ak jej 8 kvapiek nezaberá mám sa vrátit a dávat jej opat castejsie angínu sme zvládli takto sobota 2,2,3,4 nedela 566vecer7 pondelok 677 a dnes dostala raz 8. Mozem este navysovat ked je v pohode trochu ju este bolia kríze inác si uz pospevuje

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Odhlenění

Příspěvek od Craft »

Ten ACC long může někomu vyvolat akorát zažívací problémy. Spíše bych vyzkoušel vyloučit aspoň na 1 měsíc veškeré mléčné výrobky a nasadil pitnou kůru z Vincentky (postup je na láhvi), která celkem slušně rozpouští hleny. Kamarád se tím zbavil věčných problému s hleny v nose (aplikoval ji do nosu v podobě spreje). Samozřejmě, že to taky nějakou dobu trvalo :) A hlavně dát si od toho ledu aspoň na 14 dní pohov a být v teple. Jinak je velmi malá pravděpodobnost, že se toho zbaví v takových podmínkách, ale priority si tady musí určit každý sám ;)

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Joy píše:...tie hlieny, ktoré ako som bolapísala mojej dcére stekaju po hrdle uz roky, ni a nie dostat von.
Dokud bude dcerka jíst hlenotvorné potraviny, hlenů se nikdy nezbaví. Doporučuji vynechat ze stravy sladkosti a mléčné výrobky.

Joy
Stálý člen

deti

Příspěvek od Joy »

Milá Hanka sladkosti sú akázané kvoli váhe, to by ju ten partner nezdvihol mlieko pije sójové, mms bolo pre nás nádejou ale este mozno zaberie dokoncímekúru. Dakujem vám vsetkym tá moja dcéra do toho len tak vpadla s angínou ja vás sledujem kvoli mojej 5 rocnej borelióze

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Ahoj Joy!

Příspěvek od marlenka »

Ahoj Joy!

Dcéra nech vysadí to sójové mlieko lebo sója vo všeobecnosti nie je zdravá lebo doslova odpáli štítnu žľazu. Bohužiaľ sa to už dokázalo na veľa prípadoch. Skús mrknúť na stránku http://www.badatel.sk , je tam o tom článok. Metabolickí lekári varujú že človek ktorí dennodenne konzumuje sóju v podobe výrobkov z nich, pomaly vyraďuje z funkcie štítnu žľazu. Funkcia žľazy sa narušuje už pri dávke 35 mg sójových izoflavonoidov/ deň.

Joy
Stálý člen

sója

Příspěvek od Joy »

Ahoj Marlnka dík za vsetky rady, s tou sójou sa mi tiez nieco marí,ze to nie je ok niekde som to cítala ale nezamyslela som sa nad tym. Od marca uz bude u susedov kozie, o tom som cítala len dobré veci

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kurňa, zas to "Hm."

Příspěvek od Palo »

Deane píše:Dnes som vyhodil sprchový kút a osadil vaňu. Kúpil som tú akrylovú z Polska. Nepoškodí mi ju MMS?
Opravdu ne. V akrylové vaně právě přelívám chloritan sodný do lahví a sem tam něco ukápne, tzn. vlastně neaktivované. No a pak jsem chystal koupel pro svého otce, poručil si "super bazénovou" :lol: tak jsem to už neměřil ani na lžičky, ale na panáky :lol: To byl puch neuvěřitelný :lol: Přežil a je veselý, ale hlavně vana vypadá pořád stejně. To se spíš bojím, že vanu poničím nárazy padající hlavice sprchy ;)

Jinak pro majitele sprchových koutů! MMSkem se můžete potírat, naředěnou formou. Aktivoval bych 15 kapek, dolil asi dvěma panákama vody, nanesl na tělo, nechal 5 minut a opláchnul. Kdo snese déle, může déle. Osobně jsem se natřel celý a "nechal to být". Jen jsem trochu smrděl :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Joy píše:...tie hlieny, ktoré ako som bolapísala mojej dcére stekaju po hrdle uz roky, ni a nie dostat von...
Nezapomínat na tvrzení Huldy Clark, že naprostá většina dlouhodobých onemocnění je spojena s parazity. Sám mám to samé (neustálé hleny, stále napůl ucpaný nos), zkombinované s nedoslýchavostí. Jsem přesvědčen, že je to dáno parazity. Jak dám Praziquantel, budu vědět víc...
Joy píše:Milá Hanka sladkosti sú akázané kvoli váhe, to by ju ten partner nezdvihol mlieko pije sójové, mms bolo pre nás nádejou ale este mozno zaberie dokoncímekúru. Dakujem vám vsetkym tá moja dcéra do toho len tak vpadla s angínou ja vás sledujem kvoli mojej 5 rocnej borelióze
Potvrzuju, sója je pěkná svině... A borelioza - opět ji způsobuje parazit... Asi skončíte obě na stejném způsobu likvidace problémů ;) Přeju hodně štěstí :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování

Příspěvek od Deane »

Palo píše:Potvrzuju, sója je pěkná svině... A borelioza - opět ji způsobuje parazit... Asi skončíte obě na stejném způsobu likvidace problémů ;) Přeju hodně štěstí :)
Definuj: "sója je pěkná svině" Jak to chápat?

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Dita
Stálý člen

Mladiku Slaviku

Příspěvek od Dita »

Konecne jsem si udelala cas na procteni poslednich x stranek,a tak jsem narazila na toho pochybovace,ktery Vam neveril.Savo nesavo,ja Vam moc fandim a preji vse dobre.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“