Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

napadá ma

Příspěvek od Joy »

Byvam v Madarsku ak myslíte ze tu sa dajú zohnat nejaké doplnky vitamíny hocico potrebné rada vám poslem, inác tu este neexistujú zidne mms fóra, nikto mms nepozná, je to skoda, pretoze dodávate vela síl hlavne pri zaciatkoch

lena

soja

Příspěvek od lena »

nevim jestli je soja skodliva nebo ne, ale pokud ji pouzivame prilis moc pak to skodi,
jedno co jime s mirou je vse v poradku a neuskodi, pokud se to prehani pak je to jine

soja ci tofu (ktere se vyrabi ze soje) patri do makro-potravy a ta ja prizniva pro lidi s rakovinou, nebot tuto potravu nemaji rakovinove bunky radi

dle studii v jedne klinice,

jedna skupina lidi s rakovinou dostavali k jidlu jenom jako makro-stravu a vedlo se jim zdravotne velmi dobre, pribyvali na sile i kdyz ne na vaze, byli vitalni

skupina lidi bez makro-stravy tem se vedlo zle

nevim jsem laik, ale co procitam literaturu a zkusenosti, pak se to potvrzuje

Joy
Stálý člen

tak aké?

Příspěvek od Joy »

Ked nie sójové, tak z ryze alebo mlieko z ovsenych vlociek? Vie si ho niekto sám pripravit? Inác rozsirujem zprávy o mms aj v tychto koncinách.Moja priatelka má probémy s migrénou ale poriadne, velmi sa trápi, zároven má zaludocné vredy.Máte to niekto vyskúsané na bolesti hlavy?

lena

Re: tak aké?

Příspěvek od lena »

mleko se da vyrobit i z ryze, ovesnych vlocek, mandli, je na to specielni konvice

mms urcite pomuze pri migrene i zaludecnich vredech,

migrena je dost casto z zaludecnich potizi

uz jsem cetla hodne informaci, mms zabralo na vredy 100% a migrenu taky, musi to pritelkyne vyzkouset, ale pomalu, zacit s jednou kapkou a pak dle moznosti kapek pridavat, pokud prijdou bolesti zaludku tak je to znamka, ze se neco deje a prijde k zahojeni

zaludecni vredy zpusobuje parazit v zaludku, proto to musi ven

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

přesunuto z blešáku

Příspěvek od kutil »

Adresa Blešáku je http://www.upramene.cz/blesak
Ahojky,
já zrovinka chtěl psát o link na blešák protože sem rozdal dost mmska mezi lidi a potřebuji je nasměrovat na zdroj.
Chce to enem vydržať.
Dnes si info o MMS ode mne vysomroval i můj obvoďák, vrtalo mu hlavou jak je možný že já, hypertonik s prášky Prestarium do konce života, mám najednou tlak jak mladík 120/80 :shock:
(prášky sem vysadil před 1/2 rokem )
Dvakrát mě měřil a nevěřícně kroutil hlavou :lol: :lol: :lol:
H.v.

PS: Já nevím jestli je to enem mmskem, já nasadil i lněné semínko a lněný olej.
Ale v každým případě to zabralo

Joy
Stálý člen

óóó

Příspěvek od Joy »

kutil, to sa tak krásne cíta, myslím, ze si mu podhodil poriadny hlavolam

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: poradte

Příspěvek od Palo »

Deane píše:Definuj: "sója je pěkná svině" Jak to chápat?
Stačí trochu projít net... V podstatě se "odborníci" hádají, no osobně zastávám názor, že bysme měli jíst to, co měli běžně k dispozici už naši předci. Sója, rozstliná másla atd. podle mého názoru k tomu nepatří...

No už tu na fóru zazněl i názor, že sója se používá k výrobě "čokoládové hmoty" a že by to neměli vůbec jíst děti, zejména chlapci...

Osobně si myslím, že nemám vůbec důvod jíst sóju. Zaslechl jsem i názor, že je rakovinotvorná. Jednoduše se jí vyhýbám obloukem ;)

Pár odkazů:
http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2005110008
http://www.nazeleno.cz/bio/zdrava-vyziv ... kodit.aspx

Co se týče sóji - máte jistotu, že je bez plísní a že není geneticky modifikována? Mám takovej dojem, že se v některých potravinách úmyslně maskuje za něco jiného - jak to je patrné u např. té "čokoládové hmoty".

Co si pamatuju, tak jsem se kdysi dávno po sóji pěkně poblil ;)

Ok, dobrá, měl bych svůj názor zmírnit: "Sóju nežeru, bojím se jí" ;)

Vyhovuje?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování

Re: poradte

Příspěvek od chiq »

Palo píše:...Ok, dobrá, měl bych svůj názor zmírnit: "Sóju nežeru, bojím se jí" ;)

Vyhovuje?
:good: úplný súhlas :good:

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Sója je sviňa!!!

Příspěvek od marlenka »

Ahojte!!!

Prečo je sója škodlivá? Lebo má veľa sójových izoflavonoidov preboha. Tu sa nejedná o nejakú makro stravu ale o to, že čím sa dlhšie je, tým sa viac poškodzuje štítna žľaza. Veľa sóje je taktiež geneticky modifikovanej a názor že nič neškodí keď sa papá s mierou, tak u sóje vôbec neplatí. Stačí pohár sójového mlieka denne a potrápite štítnu žľazu tak, že bude v budúcnosti blbnúť. Sója je tým pádom aj rakovinotvorná ,lebo keď útočí na riaditeľa ( štítna žľaza) továrne (naše telo) tak sa nečudujme keď prídu rôzne ochorenia vrátane rakoviny. Ak napríklad jete každý deň tri mrkvy alebo päť grepov, čo nie je veľké množstvo, tak organizmus čerpá vitamíny, ale ak sa papajú sójové dobroty,tak dám ruku do ohňa za to ,že skoro každý bude mať za dva tri roky chorú št.žľazu. Osobne poznám veľa ľuďí, ktorí si sójou zdravotne ublížili.

Takže všetkého s mierou, ale od sóje sa držať ďalej.

P.S.: Ak má človek dostatok vitamínov, minerálov, enzýmov a samozrejme našeho MMS-ka nepotrebuje jesť sóju.
Takže MMS-ku zdar a sóje pokoj.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ale nejen soja..

Příspěvek od Merlin »

http://instinkt.tyden.cz/rubriky/tema/p ... 24549.html

a o soji

http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1195

Cituji:
Produkty ze sojových bobů, už i před GM modifikací, byly a zůstávají jako lidská strava či krmení pro dobytek téměř bezcenné. Existuje celá řada opravdu kvalitních studií, které opakovaně dokazují sojový podvod... Genetická modifikace sóji jen dokončila dílo zkázy. Učinila z této rostliny, již dříve téměř nevhodné ke konzumaci, rostlinu nejen bezcennou, ale přímo škodlivou lidskému zdraví.

Nezpracovaná sója - ať už GM nebo přirozená - je v podstatě jedovatá substance. Ačkoli obsahuje vysoké procento proteinů, tento protein je "uzamčen" inhibitorem trypsin natolik pevně, že není uvolněn ani po požití. Proto dieta bohatá na sóju vede k podvýživě. Navíc byla prokázána souvislost mezi sójovými dietami a Parkinsonovou chorobou. Důvodem je vysoké procento phytanů (izoprenové uhlovodíky) v sóji a její schopnost negativně ovlivnit absorpci zinku. Sója je rovněž spojována s předčasnou pubertou, protože obsahuje zvýšenou hladinu phytoestrogenu. Denní dávka sojového mléka pro kojence obsahuje stejné množství estrogenu, jako pět antikoncepčních pilulek (Setchell K.D., et al, "Exposure of infants to phyto-estrogens from soy based infant formula.", Lancet 1997 July 5; 350 (9070): 23-27).

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Joy
Stálý člen

moje skusenosti

Příspěvek od Joy »

Po tyzdnovej prestávke s c kom zacínam tretí tyzden s mms. Pokusam sa touto cestou zbavit boreliózy, ktorá mi pred 5 rokmi vybuchla ako nastavená bomba. Napísem vám príznaky pretoze to mozno niekomu pomoze z tych ktorí fórumlen cítajú a nie súprihlásení. Zacalo mi hucat v hlave plus pred zaspaním sa spustil zvlástny plus zvuk ako ked rychlo zvysite hlasitost rádia a v zápatí ho stiahnete. Stávalosa to vzdy pred spaním takze mi ten plus zvuk bránil v zaspaní. Bol to sok ktory mi po kazdé rozvíril zalúdok a zacala som padat do hlbky, nespala som mesiace. Triasli sa mi svaly a nohy boli pokolená ako lad, kosti ma lámali tak si predstavujem odvykacie bolesti od drog, svaly na rukách sa mi pomaly stahovali preto som s nimi musela vzdy hybat, pred lavym okom skákali cierne musky, velmi sa mi zhorsil zrak, oci boleli. Dostla som sa na bod v ktorom som dokázala pochopit ludí, ktorí sa zbláznili. Neskor ale som práve tieto pocity vyuzila vo svojej práci, vsetko je na nieco dobré a bolest posilnuje ako nic iné je to paradox ale je to tak. Samozrejme mi na nic neprisli, vsetky vysledky som mala v poriadku, v hlave ziaden nádor , krvné vysledky priam ukázkové. Poslali ma na psychiatriu. Vyskusala som lieky ktoré mi predpísali v nádeji, ze mi bude lepsie a aspon zaspím na pol hodinku. Bolo mi vsak po nich este horsie hlava kvílila ako roklina z praveku.Ak z vás má nieco podobné a vsetky vysledky sú ok sposobuje to berelia stará, zazitá borelia. Ukludnite sa nie ste blázon
Pocas brania mms sa mi vedia vrátit pocity o ktorych som písala ale dá sa to vydrzat.Naozaj sa mi zlepsil cuch vsetko je také cistejsie amámpocit,ze treb íst napred brat to a telo uz spraví svoje. Nehnevajte sa za dlhú správu ale mozno to niekomu pomoze. Hlavne sa nebat bolesti nebrat ju ako nepriatela, svoje telo predsa riadime my, dokázeme ho usmernovat myslienkami a je na nás cím si svoju dusu a telo krmime.Majte sa

Petr Novák
Nový člen

MMS

Příspěvek od Petr Novák »

Dobrý den, je tady někdo z Královehradeckého kraje kdo užívá nyní MMS ? děkuji za odpověď

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: moje skusenosti

Příspěvek od Palo »

Joy píše:...nehnevajte sa za dlhú správu ale mozno to niekomu pomoze...
Přečti si o Cesolu, najdeš to zde http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=56008
Craftův příspěvek, text kurzívou

Třeba to pomůže Tobě ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: moje skusenosti

Příspěvek od děda Slavík »

Hlavne sa nebat bolesti nebrat ju ako nepriatela, svoje telo predsa riadime my, dokázeme ho usmernovat myslienkami a je na nás cím si svoju dusu a telo krmime.
Vždy si uvědomit, že je spousta lidí, kteří jsou na tom mnohem hůř a někteří i o vela mladší, jsou dávno pod kytičkami. Prostě, do stovky to musíme nějak vydržet, a potom se uvidí, co dál.

Kdo nezná MMS je na tom prachmizerně a odkázán jen na doktory.

Kluci, do toho.
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Myslím že niektorí to s tou sójou až preháňate. Sója určite nevznikla v 20-tom storočí, inak už ako deti sme mali radi sójové rezy, bola to lacná dostupná maškrta, ešte si ju občas kúpim. A že by sme mali jesť to, čo jedli naši prarodičia, fajn. Moja babka už keď sa potopil Titanic bola v Amerike, tam jedla banány, ananásy a iné veci, takže ja by som sa mal takými vecami živiť. :D

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“