Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: moje skusenosti

Příspěvek od Denny »

Joy píše:Ak z vás má nieco podobné a vsetky vysledky sú ok sposobuje to berelia stará, zazitá borelia. Ukludnite sa nie ste blázon
Ahoj Joy, Palo radí velmi dobře, asi by to chtělo protiparazitální kúru. Pokud se ti zdá příliš ,,drsná" je tu ještě možnost léčení borelky (a jiných), pomocí tinktur http://www.rozhlas.cz/cb/zprogramu/_gal ... o&pozice=1
Nejlépe působí (mám potvrzeno) léčebné kúry obsahující bělotrn a topol - např.
http://www.nadeje-byliny.eu/Kury/183-Ku ... ocesy.html
Držím ti palce, aby se ti co nejdříve ulevilo.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Hm.

Příspěvek od děda Slavík »

Myslím že niektorí to s tou sójou až preháňate.
Jíst zdravě, znamená totální hladovku. Ani to, co si někdo vypěstuje na vlastním pozemku, hnojí kompostem, nepoužívá "chemii" na postřik, tak tam stejně tu chemii má.
Vysvětlím, proč tak uvažuji. Na dvoře jsem kdysi dávno udělal bazen pro děcka. Po několika letech přestal sloužit svému účelu a používám jej na dešťovou vodu (ze střechy) na zalévání. Mohu pozorovat kvalitu dešťové vody. Jednou je normální, jindy jako slabý rosol, má různé barvy a smrady. To, co pouštíme někde do ovzduší, tak u nás spadne na naši EKOLOGICKOU zaleninu a ovoce.
Zelenina a ovoce z dovozu s nápisem BIO se liší jen v ceně. Jinak asi nic.

Já osobně nehledím na BIO, ale na cenu. To je dnešní realita důchodce. Naštěstí si mohu dovolit aspoň to MMS v dostatečném množství a za rozumnou cenu na našem "blešáku".

Kluci, do toho.
Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

pekné zasnezené ráno

Příspěvek od Joy »

Ahojte,myslím ze som to minule nenapísala presne. Tieto vsetky príznaky sú uz chvála pánu bohu dávno prec. Absolvovala som 4 kury atb za tie roky, poslednú asi pred 3 mesiacami. Dalo ma to celkom doporiadku len somsi povedala ze dost, do 5-tej nejdem a naslasom správy o mms. Ale keby takéto fórum existovalo pred 4 rokmi ked som zúfale pátrala po nete a hladala co ma to vlastne trápi preto ze to nikto nevedel usetrilo by mi to dva roky trápenia. Iba preto som to napísala. Ked viete co vás trápi presa len sa lahsie proti tomu bojuje zúzi to kruh. Ak nebude stacit mms jasné ze vyskúsam dalsie moznosti, za ktoré vám dakujem. Momentálne briem 8,kvapiek 3 alebo 4krát dnne
Pekny den

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: pekné zasnezené ráno

Ale keby takéto fórum existovalo pred 4 rokmi
I já to takhle dnes říkám. Kdyby to tehdy bylo, nebo o něco dřív, nemusel jsem získat za léčení jako bonus vedlejší účinky, kterých se nejde zbavit.
U MMS je vedlejší účinek jen v případě, že se předávkuje. Je to "očisťující průjem (hnačka)" a jinak nic. Žádné další důsledky nejsou.

Dnes jsem "ze studijních důvodů" vyzkoušel jak to funguje v případě předávkování.
Normálně beru 2x16-18 kapek. Dnes ráno jsem vzal 25 kapek. Je 17 hodin a teprve teď se vše uklidnilo a dalo do normálu.
Asi za dvacet minut po ranní zkušební dávce se ozval průjem a dokonale mne vyčistil. (Zítra beru očistu jater olejem a citronem, tak jsem to potřeboval) K průjmu byla ještě jedna nepříjemnost. Občas ztráta rovnováhy. Neupadl jsem, ale motal se jako opilec. Tím moje pokusy v tomto směru končí.

Kluci, do toho.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Deane píše:Myslím že niektorí to s tou sójou až preháňate. Sója určite nevznikla v 20-tom storočí, inak už ako deti sme mali radi sójové rezy...
Tím jsem chtěl říct, že není důvod jíst geneticky upravené potraviny, rostliná másla a jiné novodobé svinstva, které kdysi nebyly vůbec k dispozici.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Dita
Stálý člen

Zivotosprava

Příspěvek od Dita »

Vycerpavajici odpovedi dostanete zde: http://www.zdravi-az.cz/index.php

Deane
Zasloužilý člen

Hm.

Příspěvek od Deane »

Ten autor je tiež jeden z takých ako dr. Bukovský. Podľa tých by sme nesmeli nič jesť, piť ani dýchať. Popísané toho je skutočne veľa. No ako už dávno Kazateľ napísal: "A tak tedy jimi, synu můj, hojně dosti osvícen býti můžeš. Dělání knih mnohých žádného konce není, a čísti mnoho jest zemdlení těla." Kaz. 12:12 Kralická Bible.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kaz. 12:12 Kralická Bible.
Když jsi narazil na Bibli, tak je dobrý i tento text, který pokládá jídlo a pití za báječný zážitek. Šalamoun ale tehdy nepotřeboval znát slovo ekologie a zdravá výživa. Nepotřeboval tedy ani MMS. Pro nás je to již NUTNOST, která může napravit škody způsobené mizernou potravou, vodou a vzduchem..

Kazatel 2:24 Není pro člověka dobré jíst a pít a při svém pachtění se aspoň pomět? Shledal jsem, že i to je z Boží ruky.

Kluci, do toho.
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Evangelium Essenských

Příspěvek od rival »

Když už jsme tak trošku odbočili mimo téma... I já přispěji malinkou troškou do mlýna (viz příloha). Jen dodám,že kromě jiného se mi velmi líbí, že je zde prezentována určitá vyváženost mezi mužským a ženským principem. Tedy jejich rovnost... Kterou stará, katalocká církev nepřipouští... Pokud se tedy nepletu... Skutečné ženství bylo potlačováno a persekuováno (hony na čarodějnice apod.) Ale to je na delší povídání...

Katolická církev nemá nic společného s původním křesťanstvím. Je to nenávistný paulismus skrývající se za Petrovým jménem...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) rival dne ned 31 led 2010 17:55, celkem upraveno 1 x.

Deane
Zasloužilý člen

Je to ok.

Příspěvek od Deane »

Je to tak, Šalamún mal zdravú potravu. On mal prírodné MMS. Žil v krajine ktorá oplývala mliekom a medom, teda Boh sám Abrahámovi zasľúbil takú krajinu. Keby bolo mlieko také pre človeka škodlivé tak sa pýtam: Bol by Boh viedol národ do krajiny oplývajúcej mliekom .... keby bolo mlieko pre človeka škodlivé? Takže pánov ako dr. Bukovský a spol niekam pošlem.

Rival:
Nemiešajme to čo robila alebo nerobila cirkev, pozri ako Boh reagoval keď Sára na Abraháma naliehala aby poslal Hagar a Izmaela preč, komu dal za pravdu? Sáre. Povedal Abrahámovi aby počúvol Sárinu žiadosť. 1Moj.21:12. Pozri tiež Žalm 68:11 (12K.B.) A ako jednal Ježiš so ženami? Prvá osoba ktorej otvorene povedal že je mesiáš bola žena, dokonca Samaritánka. Jan 4:25,26. On ženy neznižoval. Apoštol Peter tiež mužov povzbudzoval aby jednali so ženami podľa poznania. Dokonca im mali preukazovať česť. 1.Petra 3:7 Takže keď už si to spomenul.
Naposledy upravil(a) Deane dne ned 31 led 2010 18:21, celkem upraveno 1 x.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Evangelium Essenských

Když už jsme tak trošku odbočili mimo téma... I já přispěji malinkou troškou do mlýna (viz příloha).
MMS je skutečnost. Evangelium Esenských podvrh. V posledních několika stoletích se vyrojilo (a hlavně v poslední době) přes 60 nových evangelí a dodatků. Mají zdání poselství od Boha, ale je to rafinovaný podvrh. Mezi ně patří Nové zjevení Krista, spisy Lorbera, Petrucha, zjevení (poselství Marie) atd.

Malý příklad. V Bibli říká Bůh lidstvu prostřednictvím Noema. "jako zelenou bylinu dávám tobě za pokrm i maso zvířat......". V Evangeliu Essenských je V ROZPORU S BIBLÍ psáno "

. "Neboť vám pravím, že vše, co na zemi žije, pochází z jedné Matky. Proto každý kdo zabíjí, zabíjí svého bratra. A od něj se Matka země odvrátí; odejme mu svá životodárná ňadra. A její andělé ho opustí a do těla se mu nastěhuje Satan. A maso zabitých zvířat se v jeho těle stane jeho vlastním hrobem. Vpravdě, pravím vám, ten který zabíjí, zabíjí sám sebe, a kdo jí maso zabitých zvířat, jí z těla smrti....."
Naposledy upravil(a) děda Slavík dne ned 31 led 2010 22:40, celkem upraveno 2 x.

Kluci, do toho.
Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Evangelium Essenských

Příspěvek od Magnea »

AMEN :)

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Tralala borelie

Příspěvek od Magnea »

Joy píše:Po tyzdnovej prestávke s c kom zacínam tretí tyzden s mms. Pokusam sa touto cestou zbavit boreliózy, ktorá mi pred 5 rokmi vybuchla ako nastavená bomba.
Ahoj Joy, aj ja mam kamaratku chronicku boreliozu . Trosku z ineho cesta , ale bola mi doporucena technika "Dlouheho draka (kombinace moxa a cesneku na meridianu GV). Su pri tom vsak potrebne silne pluca a srdce. Zatial o tom iba uvazujem :) Cakam vsak na Cesol, lebo podla Eav diagnostiky mam parazitov.
Prajem vela optimizmu a zdaru...

Joy
Stálý člen

kvapky

Příspěvek od Joy »

Ahojte, podla knihy kvapky prinásajú rychle vysledky. Musím povedat, ze u nás to nieje pravda. Ak sa niekto rozhodne brat ich musí pocítat aspon s 2,3 tyzdnami. Základny problém odstráni do 3 dní potvrdzujem ako bolenie hrdla horúcka hovorím o nie chronickych ale beznych ochoreniach, potom vsak nastúpi proces vnútorného upratovana a nedá sa predvídat s cím sa kvapky stretnú. Ak si este pamatáte dcére som dávala na angínu, zacali sme pred 2 tyzdnami dnes este berie na zpurné hlieny ktor lezúpomaly von ale lezú. Naraz viac alebo castejsie menej? Skúsali sme tak aj tak. Je to naozaj individuálne ale otázkou to ostáva..ak dáme viac aj telu musíme dopriat viac hodín na regeneráciu, len neviem ci 9 kvapiek urobí lepsí poriadok ako napr 5. Pretoze mohli sme byt na 9 kvapkách 2 krát denne nebolo nám zle, ale ak sa vrátime na viackrát 5 po 3tej dennej dávke sa moze zacat zdvíhat alúdok. Takze musíme príst na to ako rychle sa nase telo zbavuje mrciniek? Je pravda ze 5 kvapiek stací na upratanie 1 poschodia ale na druhé uz treba 6? A tak dalej, neviem len sa pytam ako to vidíte vy?
Milá spolubojovnícka Magnea, ty más akú receptru, pretoze ten nemecky lekár dáva 6 ráno 6 vecerna boreliu, to by znamenalo,ze teória poschodí nie je pravdivá. Dedo Slavík, vela som na vás myslela, uz ste ok? Nerobte takéto pokusy lebo sme si vás velmi oblúbili...

Podle J.H. působí na parazity, jako třeba spirochéty borelie a parazita malárie, a také bakterie, velké nárazové dávky. U virů je třeba udržovat trvalý dlouhodobější tlak (až 3 - 4 týdny) poměrně nízkými a dobře snášenými dávkami. Celkový očistný proces může, ale nemusí být "schůdkový", ale musí být individuálně schůdný, nemá člověka udělat nemocným. Hovořit o pravdivosti nebo nepravdivosti není na místě, protože tady nejde o žádnou "teorii", ale o empiricky ověřené osvědčené postupy, na nichž se pracuje už dvacet let.

Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS - Zkusenosti uzivatelu

Příspěvek od Daria Lori »

lajos píše:Nesmělá otázka pro ty kteří to zkoušejí. Jaké jste měli zkušenosti s případnou nevolností, pokud vůbec?
Tady zkusebni kralik z Italie, 8 kapek najednou nerozchodim, 4+4 po 1 hodine - necitim!!! Uz jsem na 10 kapkach bez nasledku (5+5). Bomba ne!!!

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“