![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Umělá sladidla, jedno jako druhé jsou škodlivý srágory. Jde o zvyk a nemusí se sladit vůbec. Když to musí být, tak raději málo medem, fruktózou, nebo i (malonko) přírodním cukrem.
Ahojky,milda píše:Stevii jsem měl, i někteří známí. Je to zajímavá rostlina, prý zdravá, ale aby se dala používat na slazení v domácnosti, musel by jí být plný záhon, ne jen jeden květináč ...![]()
![]()
Uz se to tady nekde probiralo : http://karolinaloskotova.blog.cz/0809/a ... ide-milujiJoy píše:caute, volá sa to aspartam, dávnejsie som o tom cítala velmi skaredé veci, oplatí sa na to pozriet ak to niekto pouzíva preto detomzakazujem zuvacky ale uz sa tazsie zakazuje po 18 tke
Tvoje potíže mi připomínají bolesti, které se u dětí většinou přecházejí jako "růstové". Hulda Clark na to má trochu jiný názor:marlenka píše:..Chcem sa spýtať,či má niekto po kúre s MMS-kom bolesti dlhých kostí napr. na stehne a podobne...
Mám dojem, že tou chybou bylo považovat pomeranč k snídani za "jídlo". Prakticky to bylo 8 kapek nalačno, a ta reakce mi tomu připadá zcela adekvátní. Takže si dej pauzu, dokud nebudeš v pořádku, a pak klidně pokračuj, ale po jídle.Marcela+ píše:Prosim o nazor ,popis meho dnesniho dne:...
Dle mých zkušeností přestávka 2,5 dne není tak dlouhá, aby po ní byla až tak silná reakce na počet kapek MMS, na kterých jsem předtím v pohodě skončila. Ale to píšu za sebe, po týdenní pauze pokračuji na dávce o 2 k. slabší a rychle pak zvedám na předchozí počet. Potom zvyšuji zase jenom pozvolna. Ale každý jsme jiný, úplně to nelze vyloučit. Nedostatek jídla taky pořádně zesílí účinky MMS.Marcela+ píše:Prosim o nazor ,popis meho dnesniho dne: