Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Stevie

Příspěvek od milda »

Stevii jsem měl, i někteří známí. Je to zajímavá rostlina, prý zdravá, ale aby se dala používat na slazení v domácnosti, musel by jí být plný záhon, ne jen jeden květináč ... ;) :D

Umělá sladidla, jedno jako druhé jsou škodlivý srágory. Jde o zvyk a nemusí se sladit vůbec. Když to musí být, tak raději málo medem, fruktózou, nebo i (malonko) přírodním cukrem.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: Stevie

Příspěvek od kutil »

milda píše:Stevii jsem měl, i někteří známí. Je to zajímavá rostlina, prý zdravá, ale aby se dala používat na slazení v domácnosti, musel by jí být plný záhon, ne jen jeden květináč ... ;) :D
Ahojky,
já to taky nevěděl, ale stačí když si nasušíš trochu Stevie a budeš se divit :roll:
Dva zelené lístky Stevie do čaje ani nepoznáš, jemně sladké ...
ALE :idea:
Zkus si dát do čaje dva usušené lístky, to se nedá pít jak je to přeslazený-brr. Skutečně 300x sladší jak cukr jak tvrdí zahradníci ;)
H.v.

Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Takže to je sladké hlavne usušené?

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

technická

Příspěvek od Merlin »

Pánové, tahle debata jednoznačně patří do Bylinek.. proč tady???

Viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 8205#58205

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Ale my sme len že čím osladiť čaj na zapitie MMS, aspoň som to tak pochopil. ;) :pivko:

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Dita
Stálý člen

Re: sladidlo

Příspěvek od Dita »

Joy píše:caute, volá sa to aspartam, dávnejsie som o tom cítala velmi skaredé veci, oplatí sa na to pozriet ak to niekto pouzíva preto detomzakazujem zuvacky ale uz sa tazsie zakazuje po 18 tke
Uz se to tady nekde probiralo : http://karolinaloskotova.blog.cz/0809/a ... ide-miluji

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Ahojte!!!

Příspěvek od marlenka »

Pekný deň prajem všetkým!

Chcem sa spýtať,či má niekto po kúre s MMS-kom bolesti dlhých kostí napr. na stehne a podobne. V prestávkach som užívala len vit.C a všetko ovocie a zeleninu v prírodnej forme a dvakrát do týždňa tvaroh a čistiace čaje. Je možné že mi chýba napr. vápnik a musím ho doplniť? Tá bolesť je stále rovnaká aj po vysadení MMS-ka , ktoré neužívam už 3 týždne. Nikdy som MMS neužívala dlhšie ako týždeň. Nemá niekto podobnú skúsenosť?
Ďakujem.

lena

vitaminy

Příspěvek od lena »

jak pises beres Vitamin C, A, E a take je nutne hodne Vitaminu B, jinak me napada, ze chybi magnesium, nebot ten je nutny pro kosti, aby byl vapnik dopraveny tam kam patri, jinak zusatava na kostich z venku, tvori se zde krystalky a ty delaji bolesti.

to mam ze zprav jednoho forum v Nemecku.

S magnesium nemuzes nic spatne udelat, tento mineral se od 40 let spatne u nas absorbuje. a take ho potrebujeme vetsi mnozstvi, aby nase organy dobre pracovaly.

magnesium oxid je bila krida, a neni problem ho vzit, zaludecni stavy ho premeni na magnesium chlorid. tato sloucenina vezme krystalky, ktere jsou na kostich z venku a dopravy ho tam kam je potreba, kosti ze vnitr, zuby atd. proto je nutne take kvuli zubum mit ho dostatek.

ahoj

marlenka
Stálý člen

Díky Leno!!!

Příspěvek od marlenka »

Vrelé díky Leno, magnesium od firmy Swiss mám od Vianoc doma ,ale ešte som sa nedokopala k užívaniu. Je ho tam v jednej tablete tuším 835 mg tak hneď si dám. Inak aj voní ako biela krieda a aj chutí.
Ďakujem.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Ahojte!!!

Příspěvek od poota »

marlenka píše:..Chcem sa spýtať,či má niekto po kúre s MMS-kom bolesti dlhých kostí napr. na stehne a podobne...
Tvoje potíže mi připomínají bolesti, které se u dětí většinou přecházejí jako "růstové". Hulda Clark na to má trochu jiný názor:

Bolest nohou u dospělých je obvykle důsledkem přítomnosti kadmia či thalia. Kadmium se vy­skytuje ve vodě z vodovodu, kde se uvolňuje ze zkorodovaných pokovovaných trubek. Pravdě­podobně je obsaženo v zinku, jehož se k pokovování trubek převážně používá. Vodu je tedy nutno elektronicky otestovat. Pokud máte doma kompletní měděné potrubí, a přesto se kad­mium ve vodě nachází, znamená to, že musí být někde alespoň krátký kousek pozinkované trubky - například nějaká stará spojka. Najděte ji pomocí otestování vody ze všech Vašich ko­houtků.
Kadmium způsobuje křečovité stažení cév a jeho účinek je ještě podporován kouřením - proto se těmto potížím někdy také říká „kuřácká noha". Ovšem extrémní bolesti nohou bývají způ­sobeny spíše dlouhodobým působením thalia.
Je velmi důležité vědět, jaké jsou přesné účinky thalia. Kde je možné k thaliu přijít? Jeho zdrojem jsou velmi pravděpodobně Vaše ústa! Thaliem totiž bývá znečištěna rtuť ve Vašich zubních plombách. Nahraďte proto své amalgámové plomby kompozitními.
Existuje ještě jiný zdroj thalia - vatové tampóny, obvazy, zubní párátka, zubní nitě, dámské vložky, jednorázové plenky nebo papírové ručníky. Všechny tyto výrobky totiž bývají v někte­rých zemích sterilizovány chloridem rtuťnatým, jež je často znečištěn právě thaliem.
- vystelte jednorázové plenky a hygienické vložky gázou
- k ucpávání lahviček od léků používejte místo vaty polyetylénovou vycpávku. Stejný materiál použijte i k výrobě ušních tampónů.
- na obvazy používejte rovněž gázou
Pokud máte v rodině malé dítě, které nosí plenky, budte velmi opatrní. Až dítě povyroste a ne­bude potřebovat přebalovat, sníží se Váš kontakt s jeho střevním obsahem a Vy budete mít příležitost dokončit Vaši vlastní léčbu. Mezitím však, když ještě dítě přebalujete, dbejte řádně o čistotu Vašich prstů a umývejte své nehty v kožní dezinfekci (viz recepty). Používejte bo­rax, který na kůži zanechává antibakteriální povlak.
Pokud máte ve svých bílých krvinkách thalium, a pokud jste přitom během dne nepoužívali zubní párátka a další zmíněné výrobky, potom jsou nejpravděpodobnějším zdrojem thalia opět Vaše zubní plomby. Snažte se veškerý amalgam z Vašich úst co nejdříve odstranit. Naj­děte si spolehlivého zubaře, který amalgámovou plombu dokonale odstraní a vymění ji za kompozitovou. Bolestí nohou se bez odstranění thalia z Vašeho těla nikdy nezbavíte.
Co tedy dělat při bolestech nohou?
1. Zanechte kouření
2. Vyměňte potrubí ve Vašem bytě (domě).
3. Upravte si chrup a zbavte Vaše tělo thalia pomocí chelace s EDTA (diamintetraoctová kyseli­na). Budete muset najít lékaře, který chelaci provádí, měl by Vám s tím pomoci každý chiropraktik. Případně užívejte 3x denně 200 mg kyseliny thioktové a k tomu 5 g (polév­kovou lžíci) vitamínu C na den po dobu jednoho měsíce.
4. Užívejte 2x denně 300 mg oxidu horečnatého.
5. Užívejte niacin kolik jen snesete, přípravky s protrahovaným účinkem jsou méně účinné. Pokuste se brát 50 mg při každém jídle.
6. Redukujte fosforečnany ve Vaší stravě a pijte mléko.
7. Aplikujte ledvinovou čisticí kůru a čištění jater.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
marlenka
Stálý člen

Ďakujem za názor Poota!!!

Příspěvek od marlenka »

Ďakujem za názor.Aj keď mám v ústach 4 amalgámy (ešte), tak si nemyslím že je to z toho. Nefajčím, alkohol pijem len príležitostne (to je asi raz za pol roka pri nejakej oslave) a máme domácu čističku vody ,ktorá odstraňuje ťažké kovy a iný bordel z vody. Myslím si ,že je to tým, že som po kúrach MMS-ka nedopĺňala minerály vo zvýšenej miere ale len prirodzenou cestou. Okrem toho som dosť často robila pôsty a rôzne očisty a to tiež spraví svoje. Ale ďakujem Poota, každý Tvoj príspevok a postreh je pre mňa veľkým prínosom.
Zdraví Marlenka.

Marcela+
Nový člen

reakce na mms

Příspěvek od Marcela+ »

Prosim o nazor ,popis meho dnesniho dne:

Tak dnes po 2,5 denni nucene prestavce,pokracuju v MMS.
Jindrova zprava o vymizeni stareckych skvrn me jeste navic nakopla :!:
Chlorellu neberu,nejak se mi to ted prici,ani nevim proc.
V lekarne jsem si objednala cisty vit.C,coz bude mit vetsi vyhodu nez tablety s dlouhodobych uvolnovanim vhodne po kure MMS nikoliv pri ni.
Mam v planu v cyklu uzivani MMS 3x denne prolozit to C.Jeste musim zjistit,jak dlouho C zustava v organismu.
------
v 8:00 snidane pomeranc, 8:30 8kapek,9:15 vsechno vyzvraceno->vynecham jakekoliv ovoce pred MMS.9:30kousek sucheho rohliku, 9:38 2.kolo.
-------
17:30Teprve ted jsem byla schopna dobelhat se ke compu.Teda to co nasledovalo po pul 10te,bylo cire harakiri.Slo to horem,dole,krece jak blazen.Zimnice takova,az me zimou bodaly jehlicky do rukou,pritom ze me lil-a to doslova-pot.Chvilemi se objevovaly navaly horka.Koncetiny(ruce i nohy) jsem mela tak studene,ze jsem mela dojem,ze umrznou.
Jeste ted mi neni dobre,ale ve srovnani s top bourku,se citim vytecne.Premyslela jsem ,kde jsem udelala chybu :
1.prestavka 2,5 dne je tak velka ,ze nelze navazat na predchozi kuru(koncila jsem 10,zacinala dnes 8 )a musi se zacit od nuly.
2.spletla jsem se a namichala to obracene tj.40k chloritanu ke 8 kapkam kyseliny.
Na nic jineho jsem neprisla.Jeste ted me poboliva zaludek a objevi se i krec.
Zatim s kurou MMS koncim,pac chci dostat do kondice.Jen jsem uvidela lahvicky,musela jsem jit zvracet.
Naposledy upravil(a) Marcela+ dne pon 08 úno 2010 19:10, celkem upraveno 2 x.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: reakce na mms

Příspěvek od poota »

Marcela+ píše:Prosim o nazor ,popis meho dnesniho dne:...
Mám dojem, že tou chybou bylo považovat pomeranč k snídani za "jídlo". Prakticky to bylo 8 kapek nalačno, a ta reakce mi tomu připadá zcela adekvátní. Takže si dej pauzu, dokud nebudeš v pořádku, a pak klidně pokračuj, ale po jídle.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Marcela+
Nový člen

re

Příspěvek od Marcela+ »

Pooto,ale ja takto snidam kazdy den.Jeste me to nikdy nedelalo problemy.A rikam si,ze pokud by byl na vine pomeranc,sel by ven a klidek,ale to co nasledovalo bylo hrozne.MMS neberu poprve,byla to moje 3.kura.Co ta proluka 2,5 dne? ta by nemohla byt na vine?Jeste bych dodala ,ze jsem mela krece i zaludku,ale predevsim krece ve strevech.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: reakce na mms

Příspěvek od hanka »

Marcela+ píše:Prosim o nazor ,popis meho dnesniho dne:
Dle mých zkušeností přestávka 2,5 dne není tak dlouhá, aby po ní byla až tak silná reakce na počet kapek MMS, na kterých jsem předtím v pohodě skončila. Ale to píšu za sebe, po týdenní pauze pokračuji na dávce o 2 k. slabší a rychle pak zvedám na předchozí počet. Potom zvyšuji zase jenom pozvolna. Ale každý jsme jiný, úplně to nelze vyloučit. Nedostatek jídla taky pořádně zesílí účinky MMS.
Podle toho, že ještě v 17.51 hod Ti bylo po ranní dávce v 8,30 zle, bych spíše usuzovala na obrácené dávkování. Dej si pauzu.

Jednou jsem si nebyla jista, zda jsem si při dávkování nepopletla skleničky MMS a kys. citronové. Nečekala jsem, jak se to projeví a rychle jsem se snažila, abych zneutralizovala případný omyl. Jedlou sodou a práškovým vit. C ve vysokých dávkách. Žádné problémy nenastaly, ale dodneška nevím, jestli jsem zasáhla dobře, nebo jsem to tehdy nepopletla. Aby se to neopakovalo, nalakovala jsem si lahvičku s MMS na červeno, včetně uzávěru - skleničky si už nepopletu. :)

Ahoj, Hanka.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“