Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Dita
Stálý člen

Re: vitaminy

Příspěvek od Dita »

lena píše:...ze chybi magnesium...
chybi nam toho vic http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=18&t=240

Marcela+
Nový člen

re

Příspěvek od Marcela+ »

Pokud jsem to pozrela zamenene(jeste ted mam zaludek na vode,obcasne mensi krece ve strevech)-chutove to nemelo nic ,co by me zarazilo,co muzu ocekavat za dusledky?Ted po precteni jedne rady jsem si vazal vsechen c co tady mam tj 2000mg

lena

Re: re

Příspěvek od lena »

Marcela+ píše:Pokud jsem to pozrela zamenene(jeste ted mam zaludek na vode,obcasne mensi krece ve strevech)-chutove to nemelo nic ,co by me zarazilo,co muzu ocekavat za dusledky?Ted po precteni jedne rady jsem si vazal vsechen c co tady mam tj 2000mg
ahoj,

tak to ti potvrdim, ze to bylo tou zamenou,
ja jsem si jednou vyzkousela si vzit jenom ciste kapky bez aktivace, nebot me vadil ten smrad,

prvni den to bylo na noc jenom cistych 5 kapek (neaktivovanych) a bylo to v poradku, jenom takovy mirny pocit pri rihnuti, ze citim trochu pach chloru,

druhy den jsem si chtela vzit dalsich 14 kapek bez aktivace, protoze uz mormalne jsem prisla az tak daleko, ale asi jsem tam kapla 17, jenom muj dojem, nebyla jsem si stoprocentne jista no a bylo to velmi narocne, bylo me moc zle a slo to horem a spodem,
to bylo takhle cely den, ale odeslo ze me neco jako hleny, nebot uz nebylo co, nevim asi to byla nejaka potvora, ktera musela ven, pote jsem udelala nekolik dnu prestavku.

co bylo dobre, ze jsem tech 14 nebo 17 kapek vzala rano jeste na lacno, jinak bych blila jako amina, takhle to slo rychle jenom voda ci hlen, ale behavku jsem mela dlouho, takze to velmi ostre bez aktivace pracuje, ale jednou stacilo.

musis si opravdu dat pozor, aby jsi nezamnenila ty sklenicky, nejlepe si je oznacit gumickou nebo barvama, jak uz zmineno.

az ti bude lepe zase vratis, ono se to zase rychle zapomene,

ahoj :D

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: re

Příspěvek od hanka »

Marcela+ píše:....chutove to nemelo nic ,co by me zarazilo,co muzu ocekavat za dusledky?Ted po precteni jedne rady jsem si vazal vsechen c co tady mam tj 2000mg
Hlavně klid, počkej, mělo by se to zklidnit. Jestli to mělo stejnou chuť, tak to záměna nemusela být. Mně tehdy vyplašila jiná chuť ( až později jsem zjistila, že jsem kyselou chuť dočasně ztratila). Máš asi citlivý žaludek, dbej na to, aby jsi MMS vzala po skutečném jídle, jak říká poota.

Vit. C na snížení účinku MMS se bere v době jeho účinkování, t. j. do 1,5 - 2 hod po užití. Později už s MMS nereaguje, protože se MMS přeměnilo v sůl. Ale to nevadí, že sis ho vzala, teď Ti posiluje imunitní systém.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Co ještě dodat!?

Příspěvek od Merlin »

Radíte se, radíte, ale to nejpodstatnější všem ušlo.

".. v 8:00 snidane pomeranc, 8:30 8kapek..."

Na každém kroku se pořád do zblbnutí opakuje: POMERANČ A POMERANČOVÝ DŽUS ELIMINUJE ÚČINKY MMS! VZÁJEMNĚ SE TO NESNÁŠÍ!

(ironie) Takže si dáme jako základ pomeranč a na na to ty kapičky. No, proč ne.
Možná by také neškodilo strčit každý den ráno prsty do ohně a přesvědčit se, jestli to, třeba ve středu, taky tak pálí jako v sobotu.. ;) (konec ironie)

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

vlasy

Příspěvek od la »

Myslím že komentář netřeba ,akorát se kaju musím nějak dobastlit osvětlení a mikroposuv je to 400krát zvětšený.
Dodávané osvětlení a zaostřování nic moc.(vono to jde stáhnout a ještě jinde trochu zvětšit)
Martin 11 nebude mít ze mě asi radost. :oops:
vlas 1.jpg je foto po koupání ve vaně v 30 kapkách MMS
vlas 2.jpg je foto před koupáním
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: vlasy

Příspěvek od jvj56 »

la píše:Myslím že komentář netřeba ,....
Já bych prosil ten komentář, páč nic nevidím :D
a to brýle nenosím

la
Zasloužilý člen

Příspěvek od la »

Je to dělaný tímhle profi výrobkem http://www.gme.cz/cz/-p759-007.html
DO DO (dodělej doma) :D
Jinak po MMS se vlasy přestanou třepit :D

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

...jsem to trochu upravil...ten vlas....m11 :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

... věřím, že se " TO " povede ......
la
Zasloužilý člen

,,,

Příspěvek od la »

Krása :D :good:

paspulka
Stálý člen

jsem bezradný

Příspěvek od paspulka »

Ahoj,mám problémy s vysokým aslem,pořád velká unava ,pil jsem spoustu bylin,drugs imunn,Lapacho,vilcacorunejhorší jsou bolesti zad aranní ztuhlosti,uplně náhodou jsem se dočetl o mms aojednal si ho v těch lahvičkách i s knihou,jen ,mám starost jestli v té lahvičce je skuečně chloritan sodný,hrozně se bojím ,aby mě to ještě víc nerozhodilo,jsem tak unavenej ,že nechodím ani doo práce a to nejsem opravdu flákač,prrosím máte někdo zkušenost s tím mms v těch originálních lahvičkách za 580 kč?? ajak bych to měl dávkovat??????

lena

Re: jsem bezradný

Příspěvek od lena »

ahoj,
urcite muzu doporucit,

zde je take link, kde je vice informaci:

http://www.zdraviprotebe.cz/mms-miracle-mineral/c-1118/

http://zdravi.doktorka.cz/ricinovy-obkl ... etoxikaci/

take jsem nasla dobry clanek s ricinovym olejem, nejenom zde v Cechach, ale i z jinych stran, nasla jsem neco na strankach od Dr.H.Clark, je to ale v nemcine:

ricinovy olej je stary prostredek, proc se nevratit ci vyzkouset stare overene prostredky?

Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS - Zkusenosti uzivatelu

Příspěvek od Daria Lori »

:P :P :P Ty koupele vlasu, mohu potvrdit!!!Davam 5 zaktivovanych kapek do samponu - tesne pred mytim a vsichni rikaji jak mam krasne a leskle vlasy. Navic se to pouziva taky proti detskym vsim - pusobit 1min - staci a opakovat kazdych 7 dni trikrat po sobe.
BOMBA!!! Pusobi to i proti lupum.
:P :P :P

paspulka
Stálý člen

mms

Příspěvek od paspulka »

Takže ty lahvičky za těch 570 jsou skutečně chloritan sodný a kyselina citronová?? Asi to vypadá blbě ,ale já jsem opravdu dost rozhašenej,tak se bojím ,abych do sebe nenaládoval něco co mě oddělá uplně,ale zase na druhou stranu ,fakt nemám co ztratit ,je mi 28 apřes svou chronickou unavu a bolesti kloubu žiju jako mnich,jen mi nejsou jasný ty pauzy ,u každýho je to uplně jinak,někdo píše brát dva týdny a vysadit na týden,nějaký německý doktor píše ,brát jen týdena pak pauza s antioxidanty ,atak opravdu nevím,díky za odpověd odkohokoliv

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: mms

Příspěvek od děda Slavík »

Každý jsme jiný a na každého to trochu jinak funguje. Bát se nemusíš. Potřeba začít ale pomalu, abys zjistil, kolik potřebuješ a kolik SNESEŠ BEZ PROBLÉMU. Když to přeženeš, tak po průjmu je to zase v pohodě.

Já jsem začínal tři kapky třikrát denně. Druhý den o kapku víc a končil na hranici 16 kapek, které beru pravidelně již třetí měsíc. Přestávku udělám jen na den, když potřebuji nadopovat vitaminem C .
Teď pokračuji dvakrát denně 16 (odhadem) a večer jen občas, pokud nezapomenu. Mám raka a další blbinky s dlouhodobou výdrží.

Je dobré pro poučení nejdřív poctivě pročíst fórum a něco vzít vážně. Nic ale NENAPODOBOVAT. Jsou to jen zkušenosti a ne SMĚRNICE. Tu si každý musí pro sebe STANOVIT SÁM. Směrnicí je jen stanovený poměr NaCIO2 a kyseliny citronové.

Kluci, do toho.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“