... pořád se ještě "vzpamatovávám" z minulých týdnů ... tělo už je vcelku ready, ale hlava nějak nemůže pobrat "jak mnoho věcí, za těch pár dnů, dá se pokazit" ... nechápu ... asi skvrny na slunci ... ... A.Mim píše: Děláš něco...nebo se jen válíš?
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Plasma CAR
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: pro A(&F)
Mimo téma (offtopic)
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Jóoooo....
Mimo téma (offtopic)
Murfyho zákony....Když si myslíš, že se něco nemůže posrat, posere se to....S tím nic nenaděláš...Zase jsme trochu narušili vlákno....jsme holt rebelové....Mim
Však ono to půjde!!!
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Jóoooo....
Mimo téma (offtopic)
.. ale ty větší, ... ty ses mě zeptal, jak se mi daří ... no a já jsem jenom odpovídal ... ... dík ... ostatní snad prominou ... A.Mim píše:...Zase jsme trochu narušili vlákno....jsme holt rebelové....Mim
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: pro smolare
tak to jo taky na tom zacinam delat ale tak daleko jako ty jeste nejsem.zatim jen premyslim jak na to,ale uz mam nejakej nahled jak asi.
Smolařova plasma
Aby jsi byl pozbuzen do práce...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Brečím když tankuji drahý benzín
Smolařova plasma
Tu máš ještě něco, jen tak pro představu aby jsi nebyl nikdy více pokopán-potažmo nakopán
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Brečím když tankuji drahý benzín