Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
mms
No jo lidi ,je to spusta inforamcí na moji hlavu a jak říkal Denny,chce to poslouchat svoje tělo,jenom že já už pěknou dobu v žádné harmonii se svým tělem nežiju bolesti zad jsem zabijel brufenama,labilní jsem až až,takže stresuju víc než je zdrávo a o stravě an inemluvím,budu muset překopat celej svůj život,jo ještě jsem se chtěl zeptat,nebude se tlouci čaj Lapacho s tím mmskem???
Re: mms
Pust te nauci bravurne naslouchat svemu telu.paspulka píše:No jo lidi ,je to spusta inforamcí na moji hlavu a jak říkal Denny,chce to poslouchat svoje tělo,jenom že já už pěknou dobu v žádné harmonii se svým tělem nežiju
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Re: mms
Nebudepaspulka píše:,jo ještě jsem se chtěl zeptat,nebude se tlouci čaj Lapacho s tím mmskem???
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
polovacka
Ahojte, ked som brala atb, robila som polovacky na borelie. Kúpila som si svihadlo a poriadne som ich pohybom, skákaním dostala do krvného obehu, potom som si lahla a koncentrovala na ich zabíjanie. Myslím si,ze pohyb je velmi dolezity aby sme tie neplechy povytahovali z skrysí. Kto nevládze na svihadle sú dobre palicky na chodenie tam si kazdy moze nájst svoje tempo
Moudro
Ano ano ano,naprosty souhlas!Denny píše:moc nespěchej a pročti si napřed ta nejnavštěvovanější vlákna. Ze všeho co se tě bude týkat si dělej výpisky a to nejlepší teprve pak pro sebe použij. Uč se při tom poslouchat své tělo, samo ti řekne, jestli máš přidat plyn a pokračovat, nebo přibrzdit.
Přeji ti mnoho zdaru
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Všechno o skutečném půstu
Mistr se chystá na další půst, tentokrát 80 dnů (osmdesát dnů)
http://www.pust.cz/
http://www.pust.cz/frame.php?load=startovani
Ale nejzajímavější je tohle, dočtěte to až do konce
http://www.pust.cz/frame.php?load=70_2008
http://www.pust.cz/
http://www.pust.cz/frame.php?load=startovani
Ale nejzajímavější je tohle, dočtěte to až do konce
http://www.pust.cz/frame.php?load=70_2008
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- Daria Lori
- Starší člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
MMS - Vseobecna diskuse
Poslouchej sve telo Paspulko!!! Kazdy je jiny!!! Kdyz se budes citit jeste vic vycerpany, tak si dej pauzu. Aspon tyden jed tahem!
mms
Myslíš minimálně týden tahem?? A kydyby se to zhoršovalo ,tak třeba na týden mms vysadit?? No jsem 2 kapkách ,už jsem si to dal 3 krát ,zatím nic,špatně mi není,ani bolet břicha,myxlsím ,že se to nějak zvládne ,por mě bybyla velká uleva ,kdyby zmizly ty bolesti kloubů,s tou unavou už by se dalo pracovat,ale jak to bolí ,tak mě to uvádí do hrozných depresí,ale žádný prášky už baštit nebudu,ato je jen berle na pár hodin
Re: Co ještě dodat!?
Tak to je velmi zajimave,ale osobne tomu co pises vubec neverim.Cetla jsem prvni knihu H a vzdy tam vyslovne pise pouze o syntetickem vitaminu.Marcela+ píše:Gewo,pokud je mi znamo,tak to plati o umelohmotnem vit c a nikoliv o prirodnim.Navic snidam takto kazdy den i kdyz beru MMS,zadne problemy jsem s tim nemela.gewo píše:Radíte se, radíte, ale to nejpodstatnější všem ušlo.
".. v 8:00 snidane pomeranc, 8:30 8kapek..."
Na každém kroku se pořád do zblbnutí opakuje: POMERANČ A POMERANČOVÝ DŽUS ELIMINUJE ÚČINKY MMS! VZÁJEMNĚ SE TO NESNÁŠÍ!
A zase nedorozumění. To NENÍ o vitamínu C z citrusového plodu!! Vždyť místo kyseliny citronové se dá klidně použít vymačkaný citrón nebo limetka. Jde o to, že v pomerančích je něco, co BLOKUJE účinek MMS. Minimálně jen blokuje, ale mohou být i jiné reakce. Jim na to výslovně upozorňuje: "Nejezte pomeranče a nikdy nepoužívejte k zalití MMS pomerančovou šťávu nebo džus."
Ještě jednou - ŽÁDNÉ POMERANČE, A ŽÁDNÝ POMERANČOVÝ DŽUS.
Je to tady v diskusi několikrát, dokonce i v návodu, stačí jen pečlivě číst a nestřílet od boku...
Navic ja sama a nejen ja mame uplne jinou zkusenost.Michala jsem MMS pouze s pomerancovou stavou,pouze s jablecnou,pouze s ananasovou a pouze s vodou a porovnavala ucinky,byly identicke.
Jelikoz ma snidane se sestava z cerstveho dzusu a nesledne ovoce,tak ani pomeranc v celku nedelal nic.Az na jednu bourlivou reakci,jejiz priciny mohou byt ruzne.Nehlede na to,ze z chemickeho hlediska je to tez nesmysl.MMs je cista zasada.
Pomerance (zrale)jsou tez vyznamne alkalizujici v organismu(pomijim,ze kazdy jsme jiny)tj. sila by se mela pripadne secist ne anulovat.Pokud by skutecny dzus ci plod ,byl problem,pak by to preci u me vadilo vzdy.
---------------
Nehodlám diskutovat o tom, co je Vám známo. Věřte, že tu knihu znám skoro nazpaměť.. Vy jste ji nečetla, maximálně přelétla.
Důkaz:
17. Účinnost MMS blokuje i pomerančový džus obsahující složky omezující
tvorbu chlordioxidu. Nepoužívejte ho. (zřejmě zbytečná kapitola "Přehled a podstatné body použití MMS", strana 110)
--------
Šťávy a džusy: Použitelná je jablečná a hroznová šťáva nebo ananasový či
brusinkový džus. V žádném z těchto nápojů nesmí být dodatečně přidaný antioxidant
zabraňující aktivaci. Jde o vitamín C – kyselina l-askorbová – nezřídka maskovaný
označením „E-300“. Pozorně čtěte nálepky na balení v obchodě. Nejlepší
ale je doma čerstvě vylisovaná jablečná šťáva.
Pomerančový džus: Nepoužívejte pomerančový džus ani džusy z jiných
citrusových plodů. Všechny obsahují složky překážející aktivaci. (Kapitola 17, strana 121)
---------
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Pomeranč
Marcelo+, je to pravda stím pomerančem. Jim Humble na to několikrát upozorňuje ve své druhé knize! Určitě ví, o čem mluví. Nepíše to jen tak pro zábavu. Mimochodem, v té druhé knize je spousta nových a důležitých poznatků a návodů. Měj se hezky. Batles.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Asi postupně budeme objevovat pořád nějaké TO NĚCO.A zase nedorozumění. To NENÍ o vitamínu C z citrusového plodu!! Vždyť místo kyseliny citronové se dá klidně použít vymačkaný citrón nebo limetka. Jde o to, že v pomerančích je něco, co BLOKUJE účinek MMS.
Z různých popisů a zkušeností znám dnes funkčnost MMS na tohle, támle to a ještě na tamto. Po dvou měsících pravidelného užívání (skoro pravidelného) 2x18 se začíná objevovat nový poznatek. Zatím je to možná jen nějaký dojem, ale brzy to bude jistota.
Po bypassu mám opět "ucpané" tepny. Po několika krocích to srdce nezvládá, lapám po dechu. Začíná se to ale zlepšovat. Jakoby MMS působil na rozpouštění usazenin v tepnách a potíže se zmenšují. Má někdo podobnou zkušenost???
Kluci, do toho.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Já mě to spravilo zánět žil docela festovní.Ale už to zase flákám,protože z nožkama su velice spokojenej, běhaj jak za mlada.
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Kamarát bol na operaci s tepnami, mal tam ešte nejaké usadeniny a že sa mu to po MMS prečistilo, teda má oveľa lepšie výsledky.děda Slavík píše:Po několika krocích to srdce nezvládá, lapám po dechu. Začíná se to ale zlepšovat. Jakoby MMS působil na rozpouštění usazenin v tepnách a potíže se zmenšují. Má někdo podobnou zkušenost???
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.