Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
paspulka
Stálý člen

mms

Příspěvek od paspulka »

No jo lidi ,je to spusta inforamcí na moji hlavu a jak říkal Denny,chce to poslouchat svoje tělo,jenom že já už pěknou dobu v žádné harmonii se svým tělem nežiju bolesti zad jsem zabijel brufenama,labilní jsem až až,takže stresuju víc než je zdrávo a o stravě an inemluvím,budu muset překopat celej svůj život,jo ještě jsem se chtěl zeptat,nebude se tlouci čaj Lapacho s tím mmskem???

Marcela+
Nový člen

Re: mms

Příspěvek od Marcela+ »

paspulka píše:No jo lidi ,je to spusta inforamcí na moji hlavu a jak říkal Denny,chce to poslouchat svoje tělo,jenom že já už pěknou dobu v žádné harmonii se svým tělem nežiju
Pust te nauci bravurne naslouchat svemu telu.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: mms

Příspěvek od Denny »

paspulka píše:,jo ještě jsem se chtěl zeptat,nebude se tlouci čaj Lapacho s tím mmskem???
Nebude :)

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

polovacka

Příspěvek od Joy »

Ahojte, ked som brala atb, robila som polovacky na borelie. Kúpila som si svihadlo a poriadne som ich pohybom, skákaním dostala do krvného obehu, potom som si lahla a koncentrovala na ich zabíjanie. Myslím si,ze pohyb je velmi dolezity aby sme tie neplechy povytahovali z skrysí. Kto nevládze na svihadle sú dobre palicky na chodenie tam si kazdy moze nájst svoje tempo

Dita
Stálý člen

Moudro

Příspěvek od Dita »

Denny píše:moc nespěchej a pročti si napřed ta nejnavštěvovanější vlákna. Ze všeho co se tě bude týkat si dělej výpisky a to nejlepší teprve pak pro sebe použij. Uč se při tom poslouchat své tělo, samo ti řekne, jestli máš přidat plyn a pokračovat, nebo přibrzdit.
Přeji ti mnoho zdaru :)
Ano ano ano,naprosty souhlas!

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Všechno o skutečném půstu

Příspěvek od Merlin »

Mistr se chystá na další půst, tentokrát 80 dnů (osmdesát dnů)

http://www.pust.cz/

http://www.pust.cz/frame.php?load=startovani

Ale nejzajímavější je tohle, dočtěte to až do konce
http://www.pust.cz/frame.php?load=70_2008

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS - Vseobecna diskuse

Příspěvek od Daria Lori »

Poslouchej sve telo Paspulko!!! Kazdy je jiny!!! Kdyz se budes citit jeste vic vycerpany, tak si dej pauzu. Aspon tyden jed tahem! :shock:

paspulka
Stálý člen

mms

Příspěvek od paspulka »

Myslíš minimálně týden tahem?? A kydyby se to zhoršovalo ,tak třeba na týden mms vysadit?? No jsem 2 kapkách ,už jsem si to dal 3 krát ,zatím nic,špatně mi není,ani bolet břicha,myxlsím ,že se to nějak zvládne ,por mě bybyla velká uleva ,kdyby zmizly ty bolesti kloubů,s tou unavou už by se dalo pracovat,ale jak to bolí ,tak mě to uvádí do hrozných depresí,ale žádný prášky už baštit nebudu,ato je jen berle na pár hodin

Marcela+
Nový člen

Re: Co ještě dodat!?

Příspěvek od Marcela+ »

Marcela+ píše:
gewo píše:Radíte se, radíte, ale to nejpodstatnější všem ušlo.

".. v 8:00 snidane pomeranc, 8:30 8kapek..."

Na každém kroku se pořád do zblbnutí opakuje: POMERANČ A POMERANČOVÝ DŽUS ELIMINUJE ÚČINKY MMS! VZÁJEMNĚ SE TO NESNÁŠÍ!
Gewo,pokud je mi znamo,tak to plati o umelohmotnem vit c a nikoliv o prirodnim.Navic snidam takto kazdy den i kdyz beru MMS,zadne problemy jsem s tim nemela.

A zase nedorozumění. To NENÍ o vitamínu C z citrusového plodu!! Vždyť místo kyseliny citronové se dá klidně použít vymačkaný citrón nebo limetka. Jde o to, že v pomerančích je něco, co BLOKUJE účinek MMS. Minimálně jen blokuje, ale mohou být i jiné reakce. Jim na to výslovně upozorňuje: "Nejezte pomeranče a nikdy nepoužívejte k zalití MMS pomerančovou šťávu nebo džus."
Ještě jednou - ŽÁDNÉ POMERANČE, A ŽÁDNÝ POMERANČOVÝ DŽUS.

Je to tady v diskusi několikrát, dokonce i v návodu, stačí jen pečlivě číst a nestřílet od boku...
Tak to je velmi zajimave,ale osobne tomu co pises vubec neverim.Cetla jsem prvni knihu H a vzdy tam vyslovne pise pouze o syntetickem vitaminu.
Navic ja sama a nejen ja mame uplne jinou zkusenost.Michala jsem MMS pouze s pomerancovou stavou,pouze s jablecnou,pouze s ananasovou a pouze s vodou a porovnavala ucinky,byly identicke.
Jelikoz ma snidane se sestava z cerstveho dzusu a nesledne ovoce,tak ani pomeranc v celku nedelal nic.Az na jednu bourlivou reakci,jejiz priciny mohou byt ruzne.Nehlede na to,ze z chemickeho hlediska je to tez nesmysl.MMs je cista zasada.
Pomerance (zrale)jsou tez vyznamne alkalizujici v organismu(pomijim,ze kazdy jsme jiny)tj. sila by se mela pripadne secist ne anulovat.Pokud by skutecny dzus ci plod ,byl problem,pak by to preci u me vadilo vzdy.

---------------
Nehodlám diskutovat o tom, co je Vám známo. Věřte, že tu knihu znám skoro nazpaměť.. Vy jste ji nečetla, maximálně přelétla.
Důkaz:

17. Účinnost MMS blokuje i pomerančový džus obsahující složky omezující
tvorbu chlordioxidu. Nepoužívejte ho.
(zřejmě zbytečná kapitola "Přehled a podstatné body použití MMS", strana 110)
--------
Šťávy a džusy: Použitelná je jablečná a hroznová šťáva nebo ananasový či
brusinkový džus. V žádném z těchto nápojů nesmí být dodatečně přidaný antioxidant
zabraňující aktivaci. Jde o vitamín C – kyselina l-askorbová – nezřídka maskovaný
označením „E-300“. Pozorně čtěte nálepky na balení v obchodě. Nejlepší
ale je doma čerstvě vylisovaná jablečná šťáva.

Pomerančový džus: Nepoužívejte pomerančový džus ani džusy z jiných
citrusových plodů. Všechny obsahují složky překážející aktivaci. (Kapitola 17, strana 121)

---------

paspulka
Stálý člen

mms

Příspěvek od paspulka »

Tak jsem na 2 kapkách po dvou hodinách anic ,vůbec nic ,ani bolest břicha ,ani průjem,je to zvláštní,unava zhruba stejná ,tak nějak ,jako bych nic nebral,třeba to nasoupí za pár dní..

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Pomeranč

Příspěvek od Batles »

Marcelo+, je to pravda stím pomerančem. Jim Humble na to několikrát upozorňuje ve své druhé knize! Určitě ví, o čem mluví. Nepíše to jen tak pro zábavu. Mimochodem, v té druhé knize je spousta nových a důležitých poznatků a návodů. Měj se hezky. Batles.

Marcela+
Nový člen

re:pomeranc

Příspěvek od Marcela+ »

Ted jsem si druhou knihu objednala ;)

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

A zase nedorozumění. To NENÍ o vitamínu C z citrusového plodu!! Vždyť místo kyseliny citronové se dá klidně použít vymačkaný citrón nebo limetka. Jde o to, že v pomerančích je něco, co BLOKUJE účinek MMS.
Asi postupně budeme objevovat pořád nějaké TO NĚCO.

Z různých popisů a zkušeností znám dnes funkčnost MMS na tohle, támle to a ještě na tamto. Po dvou měsících pravidelného užívání (skoro pravidelného) 2x18 se začíná objevovat nový poznatek. Zatím je to možná jen nějaký dojem, ale brzy to bude jistota.
Po bypassu mám opět "ucpané" tepny. Po několika krocích to srdce nezvládá, lapám po dechu. Začíná se to ale zlepšovat. Jakoby MMS působil na rozpouštění usazenin v tepnách a potíže se zmenšují. Má někdo podobnou zkušenost???

Kluci, do toho.
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Příspěvek od la »

Já mě to spravilo zánět žil docela festovní.Ale už to zase flákám,protože z nožkama su velice spokojenej, běhaj jak za mlada.

Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Deane »

děda Slavík píše:Po několika krocích to srdce nezvládá, lapám po dechu. Začíná se to ale zlepšovat. Jakoby MMS působil na rozpouštění usazenin v tepnách a potíže se zmenšují. Má někdo podobnou zkušenost???
Kamarát bol na operaci s tepnami, mal tam ešte nejaké usadeniny a že sa mu to po MMS prečistilo, teda má oveľa lepšie výsledky.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“