Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

MMS a krev.

Příspěvek od hanka »

děda Slavík píše:..... Jakoby MMS působil na rozpouštění usazenin v tepnách a potíže se zmenšují. Má někdo podobnou zkušenost???
Denně nanáším kapku krve na diagnostický proužek. Všimla jsem si, že při užívání MMS krev není hustá, ale hezky tekutá. MMS určitě snižuje hustotu krve :) .

Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

nová knizka

Příspěvek od Joy »

Pekny den,kto uz máte 2 knizku p. Humbla. Píse v nej nejaké nové postupy na boreliózu? Dakujem vopred za odpoved

Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS - Zkusenosti uzivatelu

Příspěvek od Daria Lori »

Ja take pevne doufam, ze mi to procisti ten krecak!!! Leto a minisukne se blizi!!! Zatim me to lecilo kloub - ten me pred tim nikdy nebolel. Doktori se na nej taky nikdy nedivali. Rekli me, ze to mam po porodu druhe dcery, kdyz se me oprela o Safenu, tak to takhle dopadlo. Zatim jse mi vratil cit do prstu a mohu se o tu nohu v noci i oprit. Ja jdu na to pomalu, protoze mam strach z toho LSE a snizene cinnosti stitne zlazy - nikdo mi nic neodpovedel v te patricne rubrice na stitnou zlazu. Mate nekdo nejake zkusenosti? Mozna delam moc prestavek... . Dekuji :?: :?: :?:

Katerina1
Nový člen
Dostal: 3 poděkování

mms a antikoncepce

Příspěvek od Katerina1 »

Dobrý den.
S užíváním MMS mám samé kladné skušnosti. Jen jsem si uvědomila že současně s MMS užívám i antikoncepci, nevíte kde se dočtu, nebo máte s tim někdo zkušenost zda se můžou navzájem ovlivňovat?
Děkuju

paspulka
Stálý člen

MMS

Příspěvek od paspulka »

Já už jsem na 4 kAPKÁCH DĚDO SLAVÍKU A VUBEC NIC TO SE MNOU NEDĚLÁ,TY MÁŠ TO MSS ,TAKY PŘES NET ZA TĚCH 570?? JÁ SI ŘÍKÁM ,JESTLI JE FAKT V TOM TEN CHLORITAN SODNÝ,PROTOŽE KAŽDÝ MÁ NĚJAKOU REAKCI A JÁ NIC JE TO DIVNÝ,UNAVA JE STEJNÁ ADNES UŽ MÁM 3 DÁVKU SE 4 KAPKAMA

Daria Lori
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

To je brzo! Vlez si do vany, zaktivuj na zacatek 15 kapek a bud tam 15 minut v teple vode, potom uvidis ulevu. A az budes kolem 8 kapek tak to s tebou urcite zamava!!! :zzz:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS

Příspěvek od poota »

paspulka píše:...KAŽDÝ MÁ NĚJAKOU REAKCI A JÁ NIC JE TO DIVNÝ,...
Někdo má reakci/erekci hned, někdo až časem. Jestli Tě mrzí, že Ti to jde v pohodě, tak si vezmi dávku nalačno - ale raději tehdy, až budeš doma. Pokud to nechceš hloupě pokoušet, tak raději "dočkej času, jako husa klasu".
Zdravím - poota

P.S. Velkými písmeny se na Netu "křičí", tak to používej s rozvahou.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
lena

Příspěvek od lena »

paspulka píše:Já už jsem na 4 kAPKÁCH DĚDO SLAVÍKU A VUBEC NIC TO SE MNOU NEDĚLÁ,TY MÁŠ TO MSS ,TAKY PŘES NET ZA TĚCH 570?? JÁ SI ŘÍKÁM ,JESTLI JE FAKT V TOM TEN CHLORITAN SODNÝ,PROTOŽE KAŽDÝ MÁ NĚJAKOU REAKCI A JÁ NIC JE TO DIVNÝ,UNAVA JE STEJNÁ ADNES UŽ MÁM 3 DÁVKU SE 4 KAPKAMA

jen si pockej, on prijde den s velkym D. Bud rad, ze je vse v pohode i tak se neco deje. Koupel bych taky doporucila, nebo alespon koupel nohou pokud nemas jinou moznost. Nohy se v TCM prirazuji jako 3.ledviny tela, tak do toho, doporucila bych kazdy 2.den koupel nohou pokud neni cas ci moznost na vanu.

Napis na kazdy pad, jak se bude neco dit.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Já už jsem na 4 kAPKÁCH DĚDO SLAVÍKU A VUBEC NIC TO SE MNOU NEDĚLÁ,TY MÁŠ TO MSS ,TAKY PŘES NET ZA TĚCH 570?? JÁ SI ŘÍKÁM ,JESTLI JE FAKT V TOM TEN CHLORITAN SODNÝ,PROTOŽE KAŽDÝ MÁ NĚJAKOU REAKCI A JÁ NIC JE TO DIVNÝ,UNAVA JE STEJNÁ ADNES UŽ MÁM 3 DÁVKU SE 4 KAPKAMA

První MMS jsem také koupil za těch 570. Ale protože jsem tady tenkrát udělal poprask se SAVEM, že to má asi stejný obsah (byl jsem nováček) tak kluci tady reagovali bleskově DĚDO NEPIJ TO, NATÁHNEŠ KOPYTA, a večer přijel SAO (z Brna) a přivezl grátis flašku originálu. Při porovnání jsem zjistil, že ten koupený "šalvostr" je jen slabý odvar. Daroval jsem to dceři a jí to funguje asi jako tobě. Prostě se nic neděje. Proto doporučuji kupovat POUZE ORIGINÁL ZE ZDEJŠÍHO BLEŠÁKU.

Kluci, do toho.
paspulka
Stálý člen

mms

Příspěvek od paspulka »

jo ještě bych se rád zeptal,co mms a cigarety ,?? určitě se to asi dost tluče,já bych chtěl mms zkusit dát kámošce ,která podobný problémy,jako já s unavou a bolestmi kloubů,ale pochybuju,že by dokázala přestat kouřit ze dne na den, a když mms v těle oxiduje mohlo by to způsobit s cigárem nějakou paseku,nebo ne? díky za info

Tak ji nechte začít, a po dvou dnech jí řekněte, že by mohla při kouření vybouchnout.. možná s tím hned přestane ;)

VELMI a vřele doporučuji přečíst si PEČLIVĚ základní informace...

paspulka
Stálý člen

mms a kouření

Příspěvek od paspulka »

to myslíte vážně ,opravdu by to v ní mohlo explodovat? pane jo

Co jsem Vám udělal, že mne chcete zabít???????! :roll:

paspulka
Stálý člen

mms a kouření

Příspěvek od paspulka »

tak já nevím,já jsem v tomhle laik akaždou chví li přicházím na něco nového sčím by se mms mohlo a nemohlo tloucí,proto jsem se ptal na to kouření.....

Konec žertů.
No, stát se nemůže opravdu nic, ale z vlastní zkušenosti vím, že cigárko po MMS nechutná, je to až hnusné.

paspulka
Stálý člen

mms

Příspěvek od paspulka »

díky to jsem si odechl ,nerad bbych ,aby mi kámoška vybouchla

Daria Lori
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Vyzkousela jsem s tim MMS - 10 zaktivovanych kapek - vydesinfikovat okno, bylo okolo porad trochu cerno - plisen, nedalo se to nicim zlikvidovat. Zavrela jsem mezi okno a zavrenou okenici sklenicku s desiti kapkami a za par hodin to zacalo blednout, ted vecer to zopaknu!!! Mame vysokou vlhkost vzduchu. Ani malir si nevi rady... . ;) Spime totiz s pootevrenym oknem a formuje se tam porad plisen. Zavreny okno se nam uz nelibi. Zvykli jsme si na vzduch. ;)

HA! A když jsem se ptal na píseň kvůli kašlajícím dětem, bylo všude suchoučko! :x

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkusenosti uzivatelu

Příspěvek od děda Slavík »

Daria Lori píše:Vyzkousela jsem s tim MMS - 10 zaktivovanych kapek - vydesinfikovat okno, bylo okolo porad trochu cerno - plisen, nedalo se to nicim zlikvidovat. Zavrela jsem mezi okno a zavrenou okenici sklenicku s desiti kapkami a za par hodin to zacalo blednout, ted vecer to zopaknu!!! Mame vysokou vlhkost vzduchu. Ani malir si nevi rady... . ;) Spime totiz s pootevrenym oknem a formuje se tam porad plisen. Zavreny okno se nam uz nelibi. Zvykli jsme si na vzduch. ;)
Já ty vycházející páry používám místo horského slunce na likvidaci virů a bacilů ve vzduchu, třeba když někdo doma má chřipku a tak. Pro běžné plísně stačí nalít do skleničky SAVO a nechat odpařovat. Někomu to ale smrdí. Já podobně "šalvostry" rád čichám.

Kluci, do toho.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“