Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

odkial

Příspěvek od Joy »

Ja mms kupujem v Sturove. Je tu niekto kto to tiez objednáva odtial? Ale u mna to zaberá ako má, beriem to 4 tyzden 2 krát 12kvapiek. Napísala som im aby objasnili kto sú ,aká firmicka, ale neodpísali, co mi teda nebolo sympatické

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: mms a kouření

Příspěvek od děda Slavík »

No, stát se nemůže opravdu nic, ale z vlastní zkušenosti vím, že cigárko po MMS nechutná, je to až hnusné.
Někde jsem četl, že komu nepomůže náplast pro kuřáky, ani jiná pomoc, tak se použije postřik na kuřáky a nebo jakýsy posypový prášk na bázy DDT jako na mandelinku. Nebudou se aspoň dlouho trápit, jako při následcích kouření. (kouřil jsem do skoro čtařicítky, tak vím jak dravé a nebezpečné to svinstvo je)

Kluci, do toho.
Joy
Stálý člen

dobrá správa

Příspěvek od Joy »

Chcem sa s vami podelit so svojou radostou. Som naozaj rada, ze sme to nevzdali s Maruskou. Po dnesnej dávke sa jej odlahlo v uchu, hlieny idú von. Roky sa stazuje, ze má zalahnuté v uchu ale lekárka stále vravela, ze tam nic nevidí, tak si zvykla. Teraz je jej divné, ze lepsie pocuje...tak to je fantastické

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: odkial

Napísala som im aby objasnili kto sú ,aká firmicka, ale neodpísali, co mi teda nebolo sympatické
Urobili dobre. Moudrý, když vidí nebezpečí, včas se vyhne. (tomu nebezpečí) Pokud dobře čteš různá fóra o nebezpečí pronásledování a proč, tak je ti to jasné.

Kluci, do toho.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Co ještě dodat!?

Příspěvek od poota »

děda Slavík píše:...Po bypassu mám opět "ucpané" tepny. Po několika krocích to srdce nezvládá, lapám po dechu. Začíná se to ale zlepšovat. Jakoby MMS působil na rozpouštění usazenin v tepnách a potíže se zmenšují...
Můžeš tomu pomoct ještě kotvičníkem, a to v jakékoli formě.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

MMS a roztroušená skleróza

Příspěvek od hanka »

Moje příbuzná mi napsala email ....má RS v takovém stavu, že je schopna jeden dopis napsat pouze na etepy, s obtížemi dokáže vyťukávat jediným prstem.....
Ráda bych jí pomohla aspoň trochu zlepšit její stav, ale nevím, jak. Máte někdo zkušenosti s MMS v souvislosti s RS? Děkuji za každou radu.
Zdravím všechny, Hanka.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Co ještě dodat!?

Můžeš tomu pomoct ještě kotvičníkem, a to v jakékoli formě.
Kotvičníku mám na zahradě velký záhon už dva roky. V letě ho baštím čerstvý a v zimě denně slabší čaj 1,5 litrů. První rok ho bylo málo, tak jsem koupil u "bylinyMikeš.cz". Tam stojí kilo pár halířů. Stařečkové mají většinou ručičky jako hůlky a nebo rosol a plandavou kůži, ale já díky kotvičníku mám pracky jako kulturista.

http://www.bylinymikes.cz/cz

Kluci, do toho.
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: dobrá správa

Příspěvek od Denny »

Joy píše:Chcem sa s vami podelit so svojou radostou. Som naozaj rada, ze sme to nevzdali s Maruskou. Po dnesnej dávke sa jej odlahlo v uchu, hlieny idú von. Roky sa stazuje, ze má zalahnuté v uchu ale lekárka stále vravela, ze tam nic nevidí, tak si zvykla. Teraz je jej divné, ze lepsie pocuje...tak to je fantastické
Nejlepší a léty prověřený způsob vyčistění nejen,,zalehnutého" ucha :!: Několikrát aplikováno u vlastních dětí :roll:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... c&start=15 druhý příspěvek

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Joy
Stálý člen

sviecky

Příspěvek od Joy »

Denny, myslís tym usné sviecky vsak? Robili sme to, robili sme naozaj vela. Ju usi nikdy neboleli nemala zápal len sa ztazovala, ze tam nieco cíti. Nos nesiel vyfúkat uz roky. Len to stekalo dole krkom pernamentne. Preto sa tesím lebo sa to spustilo aj nosom aj kaslom od vcera. A bez mms by sa to nepodarilo

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: sviecky

A bez mms by sa to nepodarilo
Já jen lituju, že o MMS jsem nevěděl před 15ti lety. Spoustu nemocí jsem nemusel dostat. Dnes již si to (díky MMS) můžeme dovolit a brát vážně rčení "CHCEŠ-LI DLOUHO ŽÍT, CHRAŇ SE DOKTORŮ".

Kluci, do toho.
karkulka30
Nový člen

zaciatocnik

Příspěvek od karkulka30 »

Zdravim.Tak dnes som zacala uzivat mms aj ja,no a aby som v tom nebola sama ,tak som jedno namiesala aj priatelovi :pivko: Zaciname 1 kvapkou,takze pohodicka.Poctivo som si precitala toto forum,takze viem priblizne o co ide,snad to coskoro zacne ucinkovat .Ja som si mms objednala zo Svedska a len taky maly dotaz,na flasticke s mms je napisane,ze by to nemali brat ludia,ktori maju problemy so srdcom-ja mavam obcasne busenie ...Tak ak budem postupovat opatrne a pomaly ,tak by to malo byt v pohode......????

Zdravý člověk má mnoho přání, nemocný jen jedno.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS a roztroušená skleróza

Příspěvek od poota »

hanka píše:Moje příbuzná mi napsala email ....má RS v takovém stavu, že je schopna jeden dopis napsat pouze na etepy, s obtížemi dokáže vyťukávat jediným prstem.....
Ráda bych jí pomohla aspoň trochu zlepšit její stav, ale nevím, jak. Máte někdo zkušenosti s MMS v souvislosti s RS? Děkuji za každou radu.
Myslím, že MMS jí může určitě pomoci, ale nejspíš to bude potřeba brát dost dlouho, protože než se MMS "prokouše" k RS, tak bude likvidovat to, co bude dřív "na řadě". Ale poradí si jak s živými "potvorami", tak i s kovy.
Hulda Clark o RS:
Roztroušená skleróza a amyotrofická laterálni skleróza
Roztroušená skleróza je onemocnění, postihující mozek a míchu. Laterální sklerózou ji nazývá­me tehdy, pokud je postižena především mícha.
Skleróza je způsobena parazity, napadajícími mozek a míchu. Může se jednat o kteréhokoli ze čtyř běžných parazitů (motolic). Je proto nutné provést okamžitou aplikaci zapperu. Motoli­ce se nemohou objevit, pokud nedojde k opětovné reinfekci. Přestaňte jíst maso, kromě ryb a darů moře. Všechna masa jsou totiž zdroji různých stádií motolic, pokud nejsou konzervovaná nebo velmi důkladně uvařená. Domácí zvířata a ostatní členové Vaší domácnosti jsou zcela jistě nakaženi stejnými parazity jako Vy, i když se u nich, narozdíl od Vás, třeba neprojevily žádné příznaky. Pokud to jde, zbavte se Vašich zvířecích miláčků a nelí­bejte Vaše bližní na ústa. Ujistěte se, že se i Váš sexuální partner zbavil parazitů.
Nejdůležitější otázkou, na kterou si musíme odpovědět, je: proč tito paraziti napadají právě mo­zek a míchu a ne jiné orgány? Je to s nepochybně způsobeno přítomností rozpouštědel, která hromadění a množení bakterií napomáhají. Xylen a toluen jsou rozpouštědla, která se běžně vyskytují v mozku při roztroušené skleróze. Je zřejmé, že se tato rozpouštědla zpočátku ku­mulují v pohybových a senzorických oblastech mozku, a proto se právě v těchto oblastech za­čínají množit také paraziti.
Xylen a toluen jsou průmyslová rozpouštědla, používaná do barev a ředidel. Zjistila jsem, že se vyskytují také v některých sycených nápojích (např. 7 UP). Přestaňte je proto pít.
Ve všech případech roztroušené sklerózy jsem v mozku a míše postižených odhalila také Shigellu. Tato bakterie pochází z mléčných výrobků, kam se dostávají z hnoje. Budte proto důslední ve sterilizování těchto mléčných výrobků, protože i jedna lžička nesterilizovaného mléka přidaná do míchaných vajec může obsahovat bakterie, které Vás reinfikují. Ani šlehač­ka či máslo nejsou bez převaření bezpečné. Ničte bakterie každý den pomocí zapperu. Shigelly produkují toxické látky, jež škodí mozku a míše. Redukce těchto bakterií proto vede k okamžitému zlepšení mozkových funkcí.
Všichni velcí paraziti mají své vlastní bakterie a viry, a možná právě tyto bakterie a viry vedou k patogenním reakcím mozku, tedy k zánětu a jizvení vnějších obalů mozkových buněk a nervových vláken. Je však možné, že viníky jsou samotní paraziti. Mozek se zoufale snaží tato poškození napravit, ale je neustále napadán novými dávkami rozpouštědel, Shigell a dalších parazitů a patogenů.
Další škodlivou látkou, související s roztroušenou sklerózou, je rtuť, pocházející ze zubních plomb. Rtuť, která se z plomb neustále vylučuje, není ledvinami nebo trávicím ústrojím úplně vyloučena. Část z ní se dostane do mozku a také do míchy. Odstraňování rtuti z těla můžete zlepšit pročištěním ledvin a jater. Rtuť může být sama o sobě ještě znečištěna thaliem, které je dokonce ještě jedovatější. Z tohoto důvodu by mělo být odstraňování rtuti z těla provádě­no s maximální intenzitou, aby bylo vyloučeno i thalium.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: MMS a roztroušená skleróza

Příspěvek od hanka »

Děkuji za radu, pooto, o RS toho moc nevím, nechtěla jsem ji trápit s MMS (nevolnosti a průjmy- když nemůže chodit), kdyby mělo mizivý efekt. Jsem od ní daleko a její rodina by mě za to určitě nepochválila ;). Poradím jí to, ať se rozhodne sama.
Zdravím Tě, Hanka.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: zaciatocnik

na flasticke s mms je napisane,ze by to nemali brat ludia,ktori maju problemy so srdcom-ja mavam obcasne busenie ..
Mám ischemickou chorubu srdce, kardiostimulátor, biochlopěň (umělá chlopeň srdce) bypassy, steny (trubičky v tepnách) Srdce BLBLO JAK SE MU ZACHTĚLO. Po dvou měsících braní MMS (2-3x18 kapek) je zatím klid. Aritmie se ozve velice vzácně a na krátkou dobu, divoký tep zmizel. Srdce pracije normálně a zdá se, že se uvolňují i upchané tepny.

To je moje zkušenost s MMS. (předepsaných léků beru jen polovinu)

Kluci, do toho.
Marcela+
Nový člen

re:

Příspěvek od Marcela+ »

To je zajimave,pac H. jako kontraindikaci uvadi implantaty coz biochlopen je nebo nikoliv?

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“