Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS i jinak - Léčení zvířat
-
- Nový člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Koně
A nevíte jakym způsobem to tomu koníkovi podávala? Kolik kapek, jak často...já se nemůžu pořád odvážit mu to dát.
Děkuju za pomoc
Nepíšete, co mu je.
Zkuste 2 NEAKTIVOVANÉ kapky na 25 kg váhy do 10l vody a nechte to hodinu odstát, než mu to dáte, a uvidíte. Nemůže mu to vůbec nic udělat. Nepoužívejte kovovou nádobu. Koně stejně nedonutíte pít, tak mu tu vodu s kapkama po 4 - 5 hodinách vyměňte za čerstvou dávku a ať pije podle chuti, kolik chce. Kůň není vůl, pozná, že mu to dělá dobře.
Děkuju za pomoc
Nepíšete, co mu je.
Zkuste 2 NEAKTIVOVANÉ kapky na 25 kg váhy do 10l vody a nechte to hodinu odstát, než mu to dáte, a uvidíte. Nemůže mu to vůbec nic udělat. Nepoužívejte kovovou nádobu. Koně stejně nedonutíte pít, tak mu tu vodu s kapkama po 4 - 5 hodinách vyměňte za čerstvou dávku a ať pije podle chuti, kolik chce. Kůň není vůl, pozná, že mu to dělá dobře.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: účinky MMS na koně
Mohu Pootovu poznámku potvrdit, ta naše Kokřice dostává do pití/1l stále 1 -2 kapky MMS(bez aktivace,živá váha 20kg) a je jak čiperka, tak jak jsem psal již dříve jak se z toho dostala a nyní je stále v cajku.poota píše: Ještě jsem si vzpomněl, že na předchozí stránce gewo citoval Jima Humbleho:...
MMS pro pejska
Já to zkusila jen jednou dát našemu pejskovi (15 Kg) asi do 1L 1 kapku neakt. MMS, na dvě jsem si neroufla, napil se toho až večer a ráno zvracel, ale jen takové hleny. Nechci tvrdit, že to bylo po MMS, ale kdyby to bylo po jídle, vyzvracel by přece jídlo.
Vodu má ale v kovové nerez misce, tak jestli to nebylo tím.
Takže to docela dobře zabralo. Klidně mu dejte 2 kapky do půl litru. A po půl dni to obnovujte. Ale – být Váš pes a dostávat vodu v kovové misce, kde velmi rychle degraduje, tak Vás kousnu! Voda se dává do kameninové misky, do které nic jiného nesmí. MMS ji dokonale vyčistí sám.
Vodu má ale v kovové nerez misce, tak jestli to nebylo tím.
Takže to docela dobře zabralo. Klidně mu dejte 2 kapky do půl litru. A po půl dni to obnovujte. Ale – být Váš pes a dostávat vodu v kovové misce, kde velmi rychle degraduje, tak Vás kousnu! Voda se dává do kameninové misky, do které nic jiného nesmí. MMS ji dokonale vyčistí sám.
Nejsilnější lék je LÁSKA - trošičku denně mi dej.......
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
miska
používám pro čubinu skleněnou misku, odcmrndnu trochu aktivovaného z mojí skleničky ještě trochu víc rozředím a ona to s chutí vypije
Ano, tak to jde také. A skleněná miska je
Používám jako "napáječku" skleněnou misku, kterou můžete snadno vyjmout z dveří staré pračky.. ideální.
Ano, tak to jde také. A skleněná miska je
Používám jako "napáječku" skleněnou misku, kterou můžete snadno vyjmout z dveří staré pračky.. ideální.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
miska pro psa
Mě by nikdy nenapadlo,že nerez miska může vadit, vždyť se pro psy prodává a pro lidi se třeba dělají kovové- nerz termosky a ,,placatky".Doma bych našla skleněnou nebo porcelánovou, ale manželovi a synovi jsem neřekla, že jsem MMS do misky s vodou psovi dala , rozhodně by byli proti.A tvrdit mu, že voda v nerez misca škodí, s tím také neuspěji, vždyť jeho rodiče měli několik psů a dávali jim pití a žrádlo do starého hliníkového kastrůlku.Takže
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: miska pro psa
Gewo to uváděl, ale zřejmě stále ještě zde není obyčejem, číst napsané dost pozorně.verča píše:Mě by nikdy nenapadlo,že nerez miska může vadit, ...
Stačí si uvědomit, že MMS má i chelační účinky, takže dokáže kovy náramně dobře čistit a tedy i rozpouštět, a je to rázem jasné. S běžným jídlem nebo pitím se do těla dostává poměrně malé množství kovu, ale MMS dokáže vyrobit nápoj mnohem "výživnější".
Takže je to docela dobrý námět na detektivku, kde pachatel vraždí svoji oběť delší dobu naprosto nepozorovaně vysokými dávkami nějakého kovu, aniž by vzbuzoval sebemenší podezření.
Mějmež tedy stále na paměti, že opatrnosti není nikdy dost!
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Re: miska pro psa
Ono toho denně dost přibude, tak si myslím, že je normální, že ne vše člověku zůstane v hlavě - někdy i mladšímu.poota píše:Gewo to uváděl, ale zřejmě stále ještě zde není obyčejem, číst napsané dost pozorně.
Ale ten kov bude asi opravdu vadit, mám některé zuby umělé přichycené kovovými háčky, a při výplachu a kloktání MMSkem je to hnusnější, než když si zuby vyndám.
- Deane
- Zasloužilý člen
Moje dnešné čistenie
Dnes som si vzpomenul na Ivana zo známej sovietskej rozprávky ktorá tradične bežala na Nový Rok.
"Aký dobrý skutok mám vykonať?"
Tak som sa pustil do práce. Najskôr som napustil do vanglíka vlažnú vodu a do nej som aktivoval asi 60 kvapiek MMS. Posadil som do neho psa a divil som sa ako mi tam poslušne sedí. Celého som namáčal a asi 5 minút mi tam pekne sedel. Potom som ho nechal nech sa ofŕka a trochu sa ešte vybláznil so starou handrou, to vždy robí po kúpeli. Potom som si aktivoval za lyžičku nového MMS a tým som poumýval celý byt, teda všetky podľahy a celé WC. Teda nie celý tou jednou dávkou, urobil som si dve. Teraz mám taký dobrý pocit že som bacile usmrtil. Aspoň dúfam.
"Aký dobrý skutok mám vykonať?"
Tak som sa pustil do práce. Najskôr som napustil do vanglíka vlažnú vodu a do nej som aktivoval asi 60 kvapiek MMS. Posadil som do neho psa a divil som sa ako mi tam poslušne sedí. Celého som namáčal a asi 5 minút mi tam pekne sedel. Potom som ho nechal nech sa ofŕka a trochu sa ešte vybláznil so starou handrou, to vždy robí po kúpeli. Potom som si aktivoval za lyžičku nového MMS a tým som poumýval celý byt, teda všetky podľahy a celé WC. Teda nie celý tou jednou dávkou, urobil som si dve. Teraz mám taký dobrý pocit že som bacile usmrtil. Aspoň dúfam.
Já jsem dávala 40kapek aktivovaných do vody a tou jsem polévala oves.Kobylka kašlala.Po kapkách přestala.Dávala jsem jí to asi dva týdny.Ostatním koním to dávám občas,spíš na odčervení a preventivně.Naši koníci mají kovové napaječky,proto to dávám do umělých koryt,kde je oves.Krmím je 2xdenně,protože jsou celý den venku.Dávala jsem kapky i prasátku,protože blinkalo.Přestalo blinkat a začlo růst.Prostě to zkouším když potřebuji. RigaKaterina1 píše:Má někdo zkušenosti s podáváním MMS koni? Mám doma valach trpící na dušnost, veterinář mi samosebou řekl, že je to nevyléčitelné a je otázka času kdy o něho přijdu. MMS zatím zkouším pár dní na sobě, ale jemu se to bojim dát.
Díky za rady, nebo zkušenosti Katka
Vítám! Už jsem tady ten případ zmiňoval, jsem rád, že jste tady!
-
- Nový člen
- Dostal: 3 poděkování
A to jste mu těch 40 kapek dala rovnou v první dávce? Nebo jste postupně zvyšovala?
- Deane
- Zasloužilý člen
Hm.
Teraz to robím tak, že dám psovi nažrať a nakoniec mu dám ešte nejakú slanú údenú maškrtu, čo určite zbaští. Vodu mu zoberiem a počkám , no nie celkom hodinu, a potom mu aktivujem kvapku a dám do plastovej misky. S chuťou sa poriadne napije.
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
MMS pro koně
Bývám na stránkách MMS často.Sleduji všechno.Katerině jsem dnes všechno vysvětlila.Lidi,ničeho se nebojte,jen všechno zkoušejte od menších dávek a zvyšujte.Vždyť víte,že MMS nikoho nezabije!
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Chronická rýma
Také dávám našim zvířátkám MMS do vody na pití. U pejsků (2 psi celkově 12kg, chovám doma) i koček (on+ona asi 10kg, chovám venku) se s tím nemazlím a většinou se mi podaří kápnout spíše 2 než jednu kapku. A daří se jim velmi dobře, kocour se dokonce zbavil chronické rýmy, která ho trápila přes 1/2 roku
Občas přidám také slepicím. Mám jich 7 loňských a 2 již čtvrtým rokem, což jsou již vlastně důchodkyně. Říká se, že když venkovní teplota klesne na nulu, přestávají slepice snášet. Ale u těch mých to jaksi nefunguje. ,,Holky moje" celou zimu snášejí v průměru 6 krásných velkých vajec i když je venku (u nás ,,na horách") kolem -20 stupňů
Občas přidám také slepicím. Mám jich 7 loňských a 2 již čtvrtým rokem, což jsou již vlastně důchodkyně. Říká se, že když venkovní teplota klesne na nulu, přestávají slepice snášet. Ale u těch mých to jaksi nefunguje. ,,Holky moje" celou zimu snášejí v průměru 6 krásných velkých vajec i když je venku (u nás ,,na horách") kolem -20 stupňů
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
-
- Nový člen
a co prase ?
to sem jednou videla..takovou pohadku:Kluk..desne chtel vyhrat jednu prestizni..cukrarskou soutez..Byl to machr a cukrarstvi mel v krvi...Jeho deda-taky cukrar,slavnej.. "cake maker" mu odkazal "kouzelnou" tekutinu:"2 kapky hochu, vic ne.. Jen dve kapky do kazdeho dortu..a dvere cukrarny se netrhnout..". Kluk vzpomenuvsivsi :), zakap 2 kapky...SOUTEZ vyhral !Jeho "cake" byl nejkrasnejsi, nejchutnejsi.. Po soutezi.. podrobil lahvicku.. laboratornimu testu.. = H20 << znel vysledek..
btw..kte to mms furt vsichni..berete.. ? Na kockach bych to zatim nezkousela..na to je moc miluju.. Zacala bych radeji...u sebe.Pac..jendou tady napisete ze se JISTE jusi aktivivat, pac PAK kdyby se samo aktivovalo ve strevech..tak to by byl; cituji: "pruser".. pak zas.. ze se aktivovat nemusi.. Hmm, v tom aby se..prase vyznalo
btw..kte to mms furt vsichni..berete.. ? Na kockach bych to zatim nezkousela..na to je moc miluju.. Zacala bych radeji...u sebe.Pac..jendou tady napisete ze se JISTE jusi aktivivat, pac PAK kdyby se samo aktivovalo ve strevech..tak to by byl; cituji: "pruser".. pak zas.. ze se aktivovat nemusi.. Hmm, v tom aby se..prase vyznalo