Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Psychotest

Příspěvek od NAVAR »

Tak tento test mi mírně připomíná povídku K. Čapka kde se vyšetřovatel osoby dotazoval tak že na slovo které jí řekl musel dotazovaný odpovídat co nejrychleji první co ho napadne. např: Krev-sekera, lopata-zahrada, jáma-mrtvola..

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
morse59
Starší člen
Dostal: 5 poděkování

re. bajka

Příspěvek od morse59 »

Ahoj. Tak mi napadlo toto. Co když vládnoucí menšina neví jak situaci s cikádama,potažmo i s ostatníma exotama řešit a spoléhá že represemi pracovitých a zvýhodňováním ostatních cikád ap. nasere lidi tak, že to začnou řešit sami a z gruntu a tím mimochodem vyřeší i částečně otázku přelidnění? Ahoj.

jarda ovčák svitavy

NE.

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Není tomu tak.jedná se výhradně o populistická gesta a nucené tlaky na solidaritu. Kdo chce být solidární, nechť klidně je,budiž mu přáno. Takový solidární politik, jenž rozdává z cizího je u mne hovedo. Mravenečci dřou jako šílení a když jim teda ten státní osel ukradne to výpalné, tak ho dá cikádám......
Cikády a nefachčící hochštapleři si mnou ruce u samé zadnice a politik má grátis volební hlasy za pot a dřinu mravenečků, i když tito s ním nemusí mít společný názorový směr.
Ve finále je úplně všem, co do toho vidí jasné, že se to neunese. Cikád přibejvá, páč se nikomu ty cikády živit nechce a tak se raději mravenečci přidávají k cikádám. Voličů přibývá a mravenečků znechucených defraudací ubývá. Jasně že mraveneček budovatel vydrží i s oranžovým bajonetem v řiti až do konce svých dní, páč bůh člověka stvořil k práci. K válelí se stvořily hovada.Pardon, cikády.
Každej má možnost být solidární. Já svoji solidaritu vypotřebuju tím, že posílám do nepálu dětské hadry.Měsíčně půl metráku. Nechápu, proč bych měl být solidární i s cikádama. Raději to zařídím tak, abych nemusel prostřednictví výpalného těm cikádám cokoli dávat. Je to obecný trend a jak se říká, kdo seje vítr, sklízí....

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Vítej do klubu

Příspěvek od Iv »

Vítej Kanado do našeho klubu ......
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

spaceball
Zasloužilý člen

Canada

Příspěvek od spaceball »

:good: K tomu není co dodat.

Spaceball Obrázek
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Mají nás rádi

Příspěvek od Iv »

Dětská modlidbička.....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Gillian
Stálý člen

Re: Mají nás rádi

Příspěvek od Gillian »

Iv píše:Dětská modlidbička.....
...a takhle se každý večer modlí spousta žen :

Pane, dej mi moudrost, abych pochopila muže,
dej mi lásku, abych mu odpustila,
dej mi trpělivost na jeho nálady.
Jen mi prosím nedávej sílu - nebo ho zabiju.

Murphy: Je velmi jednoduché něco zkomplikovat, zato bývá značně komplikované něco zjednodušit.
Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

pro Gillian

Příspěvek od Iv »

Milá Gillian,
schválně jsem čekal, kolik chlapů se ozve. Vidíte jak je ticho po pěšině, zajímavá reakce ....
Jinak k Vaší modlitbičce:
aby jste pochopily mužský, tak tolik moudrosti nikde na světě dnes není
tolik lásky dnes už aby hledal jogurťáky, co nosil Husák
trpělivost ... no...někdy
no a kdyby nebylo Vás ženskejch, tak už se dávno chlapský plémě vyzabíjelo.

Závěr: se ženskými je to někdy těžký, ale bez nich přímo hrůzný !!!!

:bye:

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

Gillian píše:
Iv píše:Dětská modlidbička.....
...a takhle se každý večer modlí spousta žen :

Pane, dej mi moudrost, abych pochopila muže,
dej mi lásku, abych mu odpustila,
dej mi trpělivost na jeho nálady.
Jen mi prosím nedávej sílu - nebo ho zabiju.
Muži už nejsou top co bývali, ženy taktéž, bohužel….. Každý chce „supersamici“, každá chce „supersamce“ páč jsou zblblí z kultu osobnosti co hlásá bulvár, módní časopisy atd.
Dále jim nepřispívá to že lidi na sebe nemají moc času, není to jak dříve. Každý chce být za „vodou“ a spíše to spěje k tomu že padá na dno. Ono tam toho bude samozřejmě víc.
Buddhistický mnich mi říkal že na učení se vztahu k ženám mají celý jeden ročník, tedy alespoň ti co mají bílá roucha a hodlají vstoupit do svazku manželského.
Každopádně jsem přišel na to a nebo mám svoji teorii že ve vztahu je dobré aby žena byla hodnější než partner, nemusí to být moc ale je to dobré.
A jak napsal Werich tak jedna ženská vidí dál než pět chlapů s dalekohledem :)

To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
jarda ovčák svitavy

tak tak

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Otázka: jaká má být ženská?? chytrá, vzdělaná, bohatá, kozatá, hubená, macatá , placatá, blond nebo afro....
Ne, stačí, když je hodná. Ostatní nestojí ani za zlámanou grešli.
Dobrá ženská umí zařídit, že jí ten její položí k nohám celý svět, bude li o to stát.taky chlapa veme mezi rohy kladivem, když zlobí.
Výstupy mají mnoho společného se vstupy.
Každej máme, co zasloužíme.........
O těch supersamicích a supersamcích....... Je to o hodnotovém žebříčku doby.Lidi jsou zpitomělí a nemohou se najít. Pak se chytají kdejaké krávoviny a snaží se nacpat do nějaké škatulky........kdo nikam nepatří, jako by nebyl.
Ještě že bratře patříme do škatulky nezařaditelných šílenců.......

NAVAR
Zasloužilý člen

Re: tak tak

Příspěvek od NAVAR »

jarda ovčák svitavy píše:Otázka: jaká má být ženská?? chytrá, vzdělaná, bohatá, kozatá, hubená, macatá , placatá, blond nebo afro....
Dobrá ženská umí zařídit, že jí ten její položí k nohám celý svět, bude li o to stát.taky chlapa veme mezi rohy kladivem, když zlobí.
O těch supersamicích a supersamcích....... Je to o hodnotovém žebříčku doby.Lidi jsou zpitomělí a nemohou se najít. Pak se chytají kdejaké krávoviny a snaží se nacpat do nějaké škatulky........kdo nikam nepatří, jako by nebyl.
Moje řeč... Žena musí být především hodná, jinak pak zbatek stojí za zlámanou grešli.
Jo a milý bratře kdyby jsi se občas zkusil přihlásit tak bych Ti dal bod :)

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: tak tak

Příspěvek od martin11 »

jarda ovčák svitavy píše:Otázka: jaká má být ženská?? chytrá, vzdělaná, bohatá, kozatá, hubená, macatá , placatá, blond nebo afro....
...k těm ženskejm....moje 1...mě po 32 letech vyměnila za 500 000.- kč českých.....a to doslova a do písmene....se svým bratrem na mě ušili takovou boudu....teď bydlí v domě ...ta moje první...po mé babičce...na přístavbu a opravu tohoto mě moji rodiče půjčili.....takže jsem přišel o cca 2 mil...já bydlím jinde....ve dvou místnostech...se zahrádkou....jen se základním vybavením....a s novou paní...jelikož měla stejný osud jako já....a poznali jsme se až , když už jsem byl odejit....tak sdílíme stejný osud....a nic nám nechybí....dílnička v kuchyni...pohoda klídek....to jsem před tím neznal....jen jsem se honil.../ a stejně to nebylo nic platné/...jak píše Jarda....nezáleží na ničem...jen na duši...a úcty jednoho k druhému..../ i magnety mi dovoluje kupovat/ ...a ty nahatý fotky v počítači....no to je úplně stejný ..jako když se koukám na fotky Ferrari...co bych si s tím počal :idea: ....na našich silnicích.../kam bych s tou slíknutou babou mohl jít...???...u nás na vsi do hospody určitě néééé/.....a o tom to je...ten život....m11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Gillian
Stálý člen

Příspěvek od Gillian »

NAVAR píše:
Muži už nejsou top co bývali, ženy taktéž, bohužel….. Každý chce „supersamici“, každá chce „supersamce“ páč jsou zblblí z kultu osobnosti co hlásá bulvár, módní časopisy atd.
Dále jim nepřispívá to že lidi na sebe nemají moc času, není to jak dříve. Každý chce být za „vodou“ a spíše to spěje k tomu že padá na dno. Ono tam toho bude samozřejmě víc.
Buddhistický mnich mi říkal že na učení se vztahu k ženám mají celý jeden ročník, tedy alespoň ti co mají bílá roucha a hodlají vstoupit do svazku manželského.
Každopádně jsem přišel na to a nebo mám svoji teorii že ve vztahu je dobré aby žena byla hodnější než partner, nemusí to být moc ale je to dobré.
A jak napsal Werich tak jedna ženská vidí dál než pět chlapů s dalekohledem :)
Jsem ráda, že se ve vašich názorech celkem shodujete v pohledu na ženy, ale mám pocit, že je trošku podceňujete. Je opravdu znát vliv doby na vztahy mezi muži a ženami, ale tak to bylo vždycky - ten vliv byl někdy větší, jindy menší. Ale univerzální návod žádný není, vším si musíme projít, všechno si musíme vyzkoušet...a chytře využít všechny poznatky, zkušenosti - i pak ale můžeme ztroskotat. Asi je pravda, že žena má být hodnější, trpělivější, tolerantnější - a rozumné ženské to nedělá problémy - jenom chlap nesmí překročit určitou hranici, kdy by to už nebylo únosné ani pro tu nejhodnější ženskou....takže hoši - opatrně s námi zacházejte a budete spokojeni. :D
...ten citát od Wericha je pravdivý, správná ženská vidí i za roh ! ;)

Murphy: Je velmi jednoduché něco zkomplikovat, zato bývá značně komplikované něco zjednodušit.
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

taky trošku do mlýna

Příspěvek od Ilem »

Kdysi jsem byl v jednom výzkumném ústavu. Ten velmi chytrý pán, co mi měřil diplomku mi říkal.: "Nejtěžší výzkumný úkol, který jsem kdy řešil bylo manželství." Tenkrát jsem to chápal tak, že chce být zajímavý. Dnes mu dávám za pravdu.

"Dum spiro spero"
Ciceron
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: taky trošku do mlýna

Příspěvek od poota »

Hlavní potíž je v tom, že pokud je člověk v situaci, kdy ho jen jedno jediné slovo ze všech, co jich na světě je, dokáže rozpálit opravdu doběla, pak jedinou bytostí, která ho naprosto neomylně dokáže vycítit, je právě jeho drahá polovice - tedy manžel nebo manželka. Další potíž je pak už jenom v tom, že ho také v tu nejnevhodnější chvíli vyřkne. A další průběh už je jen zela prostým a logickým pokračováním odstartovaného procesu.
Chyba ovšem není ani v jednom z partnerů - je to objektivní a nijak neovlivnitelný výsledek manželského soužití, a dochází k němu naprosto nezávisle na vlastnostech objektů do manželství vstupujících. Z tohoto zorného úhlu se jeví případný rozvod jako zcela neefektivní řešení, kterým se člověk pouze připraví o část svých materiálních předpokladů, navíc s následným uzavřením dalšího manželství, kterým se dopracuje úplně stejného výsledku.
Ovšem některé zkušenosti jsou takzvaně nepřenositelné.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“