Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
-
- Starší člen
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Re: Hm.
plus ostropestrec mariansky:) aspon u mna vedie co sa tyka pecene
Anonce "Exkluzivní kvalita z oblasti Ning Xia v originálním balení, opatřena eko-certifikací Green Food" dělá 2/3 z ceny... Není třeba exotika, Pánbů pro lidi všude zasadil, co potřebují. Jenže si navykli po tom šlapat.
Anonce "Exkluzivní kvalita z oblasti Ning Xia v originálním balení, opatřena eko-certifikací Green Food" dělá 2/3 z ceny... Není třeba exotika, Pánbů pro lidi všude zasadil, co potřebují. Jenže si navykli po tom šlapat.
zdraví
Dobrý den, jsem zde nová, již 2 měsíce užívám mms, nejdříve jsem se snažila užívat vyšší dávky, dostala jsem se na 8 kpek 2x denně, víc to nešlo, už jsem to nezvládala s tím zápachem. Pak jsem si dala krátkou pauzu a snažím se víc krát denně 5 kapek...nevidím ale žádné zlepšení, už jsem zoufalá, k tomu užívám zapper, dle diacomu kontrolního po těch dvou měsících zmizla většina parazitů, něco tam ještě je, ale jž dva roky únavového syndromu a milionu bolesti po těle mi dává zabrat. Dle mudrů jsem zdravá, chlamydie mám jen v igg, že jsem je prodělala, jsem prý zdravá, ale že ztěží ve 29 vylezu z postele a žiju normálním životem, 3x jsem potratila, to je zdraví jak hrom:-(. Nyní jsem si koupila k ředění mms přírodní štávu bez přídavku vit c, jablko, celer, teď to vypiju s chutí.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: zdraví
Ahoj, to, co popisuješ je přesně můj případ, tedy až na ty potraty, ale z toho si nic nedělej. Únavových syndromů jsem se zbavil díky klystýru s MMS, kdy jsem se zbavil dvou motolic obrovských, měly asi 8 cm. Poznáš to tak, že při klystýru - při "vyprazdňování" z tebe půjdou černé krátké nitě. To je už po motolici a brzy z tebe vypadne Chlamy mám taky v Igg, na to pak zřejmě zabere až Praziquantel. MMSko řeď jen vodou, dávej počet kapek, který sneseš a co nejčastěji za sebou, jak sneseš. V mém případě šlo o 4 kapky po 15 minutách, někdy i dřív. Spíš to dělej nárazově. Když se Ti zhnusí MMSko, je to znamení, že tělo chce pouzu od MMS a pořádně se jednorázově nadopuj Cčkem, klidně i 5-10 g, to, že se to nevyužije je kec Pak zas MMS... Jestli chceš "naše" MMS, tak buď na blešáku, nebo zde:Markina píše:...nejdříve jsem se snažila užívat vyšší dávky, dostala jsem se na 8 kapek 2x denně, víc to nešlo, už jsem to nezvládala s tím zápachem...
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1251
Je to moje zkušenost a nemusí působit na všechny stejně, ale jistá šance tam je
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Re: zdraví
Markina píše:Dobrý den, jsem zde nová, již 2 měsíce užívám mms, ...
je to opravdu nekdy narocne, udrzet tu hladinu, nebot dostanu k tomu take velky odpor. Vypracovala jse se na 2x14-15 kapek denne, ale jen par dnu, udelala jsem prestavku a ted uz to nezvladam. proto jsem si k tomu poridila take brani tinktury oresaku cerneho, pelynek a hrebicek, mam ted pocit, ze se neco deje ci se vice deje, kombinuji to take i nadale s mms. ale mam pocit, ze u me zabere jenom ta konska ci vysoka davka, ale ta je narocna. uz jsem to take vyzkousela dat to do kapsli, ale take po nejake dobe byl odpor prilis velky.
jak palo sdeluje, je dobre proto udelat vzdy prestavku, kdyz odpor stoupa. ta ocista tlusteho streva je urcite dobra, udelala jsem to zatim jenom asi 2x, zatim, ale urcite se do toho jednou zase pustim. doporucuje se take udelat vyplach strev s oresakem cernym, rozredit s vodou.
jinak se podivej do vlakna, RUZNE OCISTY, kde najdes dalsi podporujici informace, ktere tvuj zdravotni stav zlepsi, jako je ocista jater, vrele doporucuji.
dulezita je vytrvalost.
hodne zdaru.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: mms
Slabé nebo silné, vždyť je to úplně jedno, protože to stejně dávkuješ jenom podle sebe. Dostaneš se na nějakou dávku, která je už tak tak. Je to při určitém počtu kapek, který pak srovnáváš s počtem kapek, o kterém píše někdo jiný. Můžete mít jiná kapátka, můžete mít jiné problémy, můžete mít jinou odolnost a také můžete rozdílně vnímat tu hranici "tak tak". Znamená to jenom to, že oba berete zhruba stejnou dávku, i když se v počtu kapek lišíte, a třeba i o dost. Dáváš do pořádku svoje tělo, starej se tedy hlavně o jeho reakce. A hlavně "netlač na pilu"!Markina píše:Jo ještě jsem chtěla napsat, že mms mám koupené to s knihou, o tom tady spousta lidí psala že je slabé, je to tak?
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Bolak v puse
Ja mam velmi prijemnou zkusenost.Udelal se mi v puse aft (nevim,jestli pojmenovani je presne) - bila bublina asi jako zrnko mlecne ryze.Aktivovala jsem 4 kapky,namocila v nich prst a bolak tim 2x potrela.Pak jsem na to zapomnela,ale vecer pri cisteni zubu jsem si uvedomila,ze je pryc
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bolak v puse
Jo, to budeš mít nějakej HHV - Human Herpes Virus Já mám HHV7, MMSko je na viry "výborné". Půvoce zřejmě nějaký cizopasník, jelikož viry neexistují
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Bolak v puse
Souhlasím, ale zkusil bych to trochu rozvést.Palo píše:...MMSko je na viry "výborné". Půvoce zřejmě nějaký cizopasník, jelikož viry neexistují
Viry neexistují jako samostatní živočichové, ale existují jako produkty metabolizmu parazitů a bacilů. Dalo by se říci, jako jejich výtrusy, docela by mě lákalo nazývat je virtrusy. Dle mého přesvědčení se jedná o prosté toxické látky, které jsou rozpuštěny v tělních tekutinách, jimiž se šíří tělem i mimo něj. Vysoká účinnost MMS proti "virům", či jak navrhuji virtrusům, vyplývá z toho, že mimo jiné i právě toxiny má "v popisu práce".
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Jiné nevolnosti.
Moje poslední zkušenost s MMS:
Doposud se tady psalo o tom, že předávkování MMS se pozná tak, že po užití se objeví nevolnost, případně průjem. Řídila jsem se tímto ukazatelem a pomalu kapky MMS s úspěchem navyšovala. Všechno probíhalo bez problémů, proto když jsem se po týdnu užívání rozhodovala, jestli si udělám pauzu na vit. C, rozhodla jsem se, že je to škoda, když mi to jde tak dobře a vit. C budu brát vždycky na noc, a to práškový, který jsem si naplnila do tobolek. Přes den jsem mohla zase pokračovat s MMSkem. Vymyšleno, uděláno - jak říkám, žádná nevolnost po užití, ani průjem. Po pár dnech mi začalo být špatně - ale ne po užití MMS, ale když MMS přestalo účinkovat - t.j. za 1,5 hod po užití. Jen co jsem vzala MMS, bylo zase dobře. Postupně se k nevolnostem přidala i bolest slinivky anebo žaludku - nevím přesně. Užívání MMS jsem tedy musela přerušit. Ještě pár dnů mi bylo nanic, než jsem se stabilizovala. Teprve v této stabilizované fázi jsem začala cítit odpor k MMS, zato ale tak silný, že teprve dneska, po 14 dnech, mohu bez problémů slovo MMS vůbec vyslovit. Budete se mi asi smát, ale já se musela vyhýbat i tomuhle vláknu, protože je o MMS . Teď už je to dobrý, ale na pokračování v kúře s MMS to ještě není.
Prosím, aby jste tento můj příspěvek nebrali jako strašení před MMS, to není mým záměrem ani náhodou, ale je třeba brát v úvahu i jiné upozorňování těla, nejenom bezprostřední.
Zdravím , Hanka.
Ta kombinace s C-čkem na noc je nedobrá věc. Ostatní ukazuje, že organizmus možná začal s něčím, na co pak MMS vyloženě potřeboval - možná k eliminaci nadbytku C-čka, který se za normálních okolností vyloučí.
Doposud se tady psalo o tom, že předávkování MMS se pozná tak, že po užití se objeví nevolnost, případně průjem. Řídila jsem se tímto ukazatelem a pomalu kapky MMS s úspěchem navyšovala. Všechno probíhalo bez problémů, proto když jsem se po týdnu užívání rozhodovala, jestli si udělám pauzu na vit. C, rozhodla jsem se, že je to škoda, když mi to jde tak dobře a vit. C budu brát vždycky na noc, a to práškový, který jsem si naplnila do tobolek. Přes den jsem mohla zase pokračovat s MMSkem. Vymyšleno, uděláno - jak říkám, žádná nevolnost po užití, ani průjem. Po pár dnech mi začalo být špatně - ale ne po užití MMS, ale když MMS přestalo účinkovat - t.j. za 1,5 hod po užití. Jen co jsem vzala MMS, bylo zase dobře. Postupně se k nevolnostem přidala i bolest slinivky anebo žaludku - nevím přesně. Užívání MMS jsem tedy musela přerušit. Ještě pár dnů mi bylo nanic, než jsem se stabilizovala. Teprve v této stabilizované fázi jsem začala cítit odpor k MMS, zato ale tak silný, že teprve dneska, po 14 dnech, mohu bez problémů slovo MMS vůbec vyslovit. Budete se mi asi smát, ale já se musela vyhýbat i tomuhle vláknu, protože je o MMS . Teď už je to dobrý, ale na pokračování v kúře s MMS to ještě není.
Prosím, aby jste tento můj příspěvek nebrali jako strašení před MMS, to není mým záměrem ani náhodou, ale je třeba brát v úvahu i jiné upozorňování těla, nejenom bezprostřední.
Zdravím , Hanka.
Ta kombinace s C-čkem na noc je nedobrá věc. Ostatní ukazuje, že organizmus možná začal s něčím, na co pak MMS vyloženě potřeboval - možná k eliminaci nadbytku C-čka, který se za normálních okolností vyloučí.
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hm.
Ja keď som začínal tak som bez problémov a bez odporu rýchlo vybehol na 11 kvapiek, potom som omylom dal 13 a vtedy ma prehnalo. Pri 11 kvapkách som poprvé pocítil ten odpor. No statočne som sa dostal na 3x16, nejaký čas som sa toho držal. Potom som sa presunul do akéhosi udržiavacieho režimu 10 kvapiek niekoľkokrát za týždeň alebo aj týždeň pauza. Teraz skúšam MMS2, 1-2x denne. Včera a dnes som dal dvojku len ráno a podvečer 18 kvapiek MMS. Aby som nevyšiel z cviku. A 2x týždenne aj kúpeľ cca 200 kvapiek.
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Re: Jiné nevolnosti.
Ja neresim zadne zasadni zdravotni problemy,chci se jen procistit.Mam narocne povolani a tak cekam na dovolenou (brezen).Posledni asi 3 mesice se pripravuji tak,ze uzivam MMS jen pred spanim.Nejdriv jsem stoupala velmi zvolna 2-4 dny stejny pocet kapek.Po 6 tydnech 10 dnu C pauza a pak zase znova kazdy den navyseni o jednu az na 15 kapek.A zase Cecko.Posledni serii jsem se rozhodla ukoncit na 20 kapkach,protoze dosud probihalo vse bez nejmensich problemu.Po 15 jsem dalsi vecer omylem dala 17 a zase bez problemu.Predvcerejskem jsem tedy sla na 18 a to byla mela.2 hodiny po uziti strasny tlak v zaludku,po marnych pokusech usnout jsem se zkousela vyzvracet,ale bez uspechu.Cely den prujem a naprosty odpor jen k pomysleni na MMS.Takze 17 je nejspis moje osobni hranice,coz taky neni spatne vedet.Na kuru planuji mensi pocet kapek vicekrat denne.hanka píše:Moje poslední zkušenost s MMS:
Preji vsem bezproblemove stoupani.Dita
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Jiné nevolnosti.
No, vycházela jsem z toho, že vit. C v prášku působí jenom krátce, takže celá noc a ještě kus dopoledne (s MMS jsem začínala až po 10 hodině) by MMS nemělo vadit. Toho C-čka byla jenom jedna kapsle vel 0 důkladně zapitá vodou. O nadbytek asi nešlo, běžně jsem ho užívala i v pauzových dnech. Že organizmus s něčím začal, to jsem si řekla také. Jenom kdybych si mohla být jistá, že to bylo k dobrému. Uvidím, co MMS-ku řekne moje tělo až to zase zkusím...Tentokrát ho už ale budu poslouchat i mimo dobu účinkování MMS .Ta kombinace s C-čkem na noc je nedobrá věc. Ostatní ukazuje, že organizmus možná začal s něčím, na co pak MMS vyloženě potřeboval - možná k eliminaci nadbytku C-čka, který se za normálních okolností vyloučí
Také uvažuji o tom, jestli MMS nějakým způsobem v těle nepůsobí i potom, co přestane být aktivní. Tuto teorii by možná podporovala i zkušenost Dity. Chtělo by to nejspíš ještě více stejných zkušeností....
Díky za úvahu, Gewo.
Dito, raději na to moc netlač, dej si pauzu.
Zdravím, Hanka
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
MMS - Zkusenosti uzivatelu
Taky se me zda, ze to MMS ma delsi ucinky, na me koupel pusobi az druhy den! Ten den je mi jenom horko. A po poziti MMS mam nasledky... az pri pauze. Asi mam nejak jinak serizeny organismus. Podle moji diagnozy LSE mam prilis mnoho protilatek, takze se to telo asi brani... . Ja jedu pomalu, bolivaji me ledviny a picha me u srdce. Moje znameni je paleni oci. Jakmile prodluzuji moc dlouho, nebo ho pouzivam prilis casto. Potom se vsechno srovna a jedu dal... . Manzel dostal chripku, tak silnou, ze se vratil z prace - to nedela ani u zlomenych zeber... . Rozhodoval se mezi aspirinem a MMS. Dala jsem mu 3 x 6 po hodine a do rana byl bez nasledku. On to snasi dobre. Nasledky ma ale taky az druhy den... .