kontrolna otazka, aka je konzistencia toho "sutru"? pretoze prave jeden MUDrc sa ohanal tym, ze ked mu doniesli taaake velke sutre a on ich dal na rozbor boli tvorene prevazne tym olivovym olejom :-(Denny píše: Tady máš dnešní důkaz (v pořadí již třetí) - opět malý výběr, - kdo by se v tom hrabal, že
Zajímalo by mě, odkud bereš tu jistotu dvoucentimetrových šutrů? Já jsem byl kvůli tomu na ,,sono" a bylo mi řečeno, že to nestojí za řeč neboť je to pouze písek Proto jsem se do té očisty odvážně pustil, jinak teda nevím
Ale dnes jsem přesvědčen, že člověk může takto bezbolestně vyloučit i větší kameny, než je tento písek.
Najde se ještě nějaký naiva věřící MUDr.cům
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Mé léčení i trápení s MMS a očistou
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: ¨žlučníkoví kameň
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No to co "leze" z jedince, tak to není kompletní obsah kamenů ze žlučníku, ale aby ty kameny vylezly, tak je nutný olivový olej, který z toho prostě udělá "voskovou" kouli. Kdyby se ty kameny uvolnily jen tak, tak by to možná i pořezalo některé vnitřnosti (kecám, hádám)... Když bys si sečetl kompletní objem "vypuzených" "kamenů" za pár kůr, tak by určitě daly víc než celý objem žlučníku. Takže samozřejmě, že to obsahuje převážně olivový olej, ale pokud to obsahuje řekněme "pouze" 80 % olivového oleje, tak je to obrovský úspěch! Tímhle zas dochtóři u mě o něco klesli, prostě chytří jak rádio...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Stálý člen
toto vsetko mi je jasne, v podstate to vidim podobne, len mi islo o preventivne poukazanie na to, ze tie dvojcentimetrove kamene asi zo zlcniku nevyliezli (zasa sonu verit ako tak mozeme)
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, dvoucentimentrové původně nebyly. Ale fakt, že v tom byly kameny existuje - olivový olej je sice zelený, ale osobně jsem měl zkušenost s Vegetolem Gold, který je žlutý a stejně ze mě lezly "zelený kousky". Oproti jiným jsem je měl - ale hodně malé... To nic nemění na věci, že tuto kůru - jak se zbavím všech cizopasníků si zopakuji
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Ahoj, nedovedu si představit, jak by mohl olivový olej obalit ty kameny 2 a více cm vrstvou.krovak píše: kontrolna otazka, aka je konzistencia toho "sutru"? pretoze prave jeden MUDrc sa ohanal tym, ze ked mu doniesli taaake velke sutre a on ich dal na rozbor boli tvorene prevazne tym olivovym olejom :-(
Rozlišujeme dva hlavní druhy kamenů podle složení. Jsou to na prvním místě cholesterolové kameny. Jsou to žlutohnědé kameny s vysokým obsahem cholesterolu. Jsou RTG nekontrastní, tedy nejsou patrné na rentgenových snímcích. Druhým typem jsou pigmentové kameny černé nebo hnědé barvy, které obsahují hlavně bilirubin, kalcium a jejich soli. Tyto kameny jsou viditelné na rentgenových snímcích (jsou RTG kontrastní). Dále.....
http://www.lekari-online.cz/vnitrni-lek ... ove-kameny
Kdyby se jednalo pouze o písek, tak by ten olej u mě opravdu musel obalit více než 2cm
Konzistence// No a zvláště pro tebe jsem právě jeden z kamenů zcela rozpustil. Nezůstalo po něm ani to zrnko písku, jen ,,rosolovaté" kousky. Pak buď MUDrc nemá pravdu a pokud ji náhodou má, tak se vůbec nejedná o kameny, ale o sražený olej. To bychom ovšem byli v kelu i s celou naší alternativní léčbou
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
-
- Stálý člen
nuz, konzistenciou som myslel skor ake je to pevne (kamen, zelatina, riedke...)
a zaroven pri tom co si pisal vyvstava otazka v com si to rozpustil? totiz aj to by mohlo nieco napovedat o zlozeni.
nakoniec: aj keby to bol "iba" zrazeny olej tak si nemyslim, ze by to bolo v keli. Totiz, ten olej sa musel zrazit na zaklade niecoho (tu by napriklad stalo za pokus kvapnut olej do HCl, ci to nie je v zaludku). Moja teoria je taka, ze tie "kamene" su taka psychologicka barlicka. Na druhej strane tazko povedat aky bordel sa do toho vlastne naviaze (zrnka su minimum a nemusia byt v kazdom)
a zaroven pri tom co si pisal vyvstava otazka v com si to rozpustil? totiz aj to by mohlo nieco napovedat o zlozeni.
nakoniec: aj keby to bol "iba" zrazeny olej tak si nemyslim, ze by to bolo v keli. Totiz, ten olej sa musel zrazit na zaklade niecoho (tu by napriklad stalo za pokus kvapnut olej do HCl, ci to nie je v zaludku). Moja teoria je taka, ze tie "kamene" su taka psychologicka barlicka. Na druhej strane tazko povedat aky bordel sa do toho vlastne naviaze (zrnka su minimum a nemusia byt v kazdom)
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pojmy
"Kámen" je hodně špatný pojem. V mnoha případech jde o jakési "zátky", jejichž působení v játrech je úplně stejné, jakoby to byly kameny - ucpávají žlučovody. A o jejich uvolnění a zprůchodnění jde. Dále bych to zbytečně nezkoumal.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- Denny
- Zasloužilý člen
Něco jako vosk, také se to tak taví i hoří.krovak píše: nuz, konzistenciou som myslel skor ake je to pevne (kamen, zelatina, riedke...)
Gewo také píše: Má to konzistenci podobnou cukru, který se také taví a hoří. Za studena je to něco jako amorfní krystal se strukturou opálu. Minerály kombinované s cholesterolem. Tuto strukturu dokáže narušit ultrazvuk.
Kameny jsem opatrně nahříval a ty se začaly krásně teplem rozpouštět. A když to pak necháš vychladnout, tak to zase ztuhne do původní konzistencekrovak píše:a zaroven pri tom co si pisal vyvstava otazka v com si to rozpustil?
Jo a pokud by to měl být jen olej, tak mi prozraď, proč z jednoho člověka vychází kusy velké jako vlašský ořech a z jiného jen drobné střípky
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Střípky lezou z těch, co si zároveň dávají klystýrDenny píše:...a z jiného jen drobné střípky
- Denny
- Zasloužilý člen
Omyl Palo Já dávám klystýr před a po kúře a zbavuji se stále většího - jak ty říkáš borčusu (viz. níže - dnes) a naproti tomu moje žena žáden klystýr nedává a jsou to právě jen ty střípky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
zrazeny olej
Mna by hlavne zaujimalo, ako sa moze rastlinny olej zrazit. :-) To ich telo hydrogenizuje? Rastlinne oleje su pri izbovej teplote tekute.
- Denny
- Zasloužilý člen
Re: zrazeny olej
No a proto je to nesmysl, že by to měl být sražený olejJayo píše:Mna by hlavne zaujimalo, ako sa moze rastlinny olej zrazit. :-) To ich telo hydrogenizuje? Rastlinne oleje su pri izbovej teplote tekute.
Jsou to cholesterolové žlutohnědé kameny s vysokým obsahem cholesterolu, nekontrastní, tedy nejsou patrné na rentgenových snímcích.
Kudraxi hezký výsledek, blahopřeji :+1Kudrax píše:Ahoj tady kudrax ..............očista jater....glauberova sůl.
Hele klidek Ja jsem potkala pred lety kluka,ktery tuhle kuru delal asi 15x,duvod byl kriticky stav jeho zlucniku a zlucovodu,nechal se pustit z nemocnice na reverz a lecil se sam.Po 15,kure uz mu diagnostikovali jen pisek,kdyz na zacatku mu chteli vyriznout zlucnik a to urgentne pac lezel na ARO neo JIPce uz si nevzpominam.Denny píše: Ahoj, nedovedu si představit, jak by mohl olivový olej obalit ty kameny 2 a více cm vrstvou.
Rozlišujeme dva hlavní druhy kamenů podle složení. Jsou to na prvním místě cholesterolové kameny. Jsou to žlutohnědé kameny s vysokým obsahem cholesterolu. Jsou RTG nekontrastní, tedy nejsou patrné na rentgenových snímcích. Druhým typem jsou pigmentové kameny černé nebo hnědé barvy, které obsahují hlavně bilirubin, kalcium a jejich soli. Tyto kameny jsou viditelné na rentgenových snímcích (jsou RTG kontrastní). Dále.....
http://www.lekari-online.cz/vnitrni-lek ... ove-kameny
Kdyby se jednalo pouze o písek, tak by ten olej u mě opravdu musel obalit více než 2cm
Konzistence// No a zvláště pro tebe jsem právě jeden z kamenů zcela rozpustil. Nezůstalo po něm ani to zrnko písku, jen ,,rosolovaté" kousky. Pak buď MUDrc nemá pravdu a pokud ji náhodou má, tak se vůbec nejedná o kameny, ale o sražený olej. To bychom ovšem byli v kelu i s celou naší alternativní léčbou
Sama jsem tuhle kuru delala 1 a sly ze me jen malicke kousicky,tak uz jsem pak nemela motivaci,na druhou stranu pri mych dlouhych pustech se stejne vsechno rozpusti,tak co .)