Není zač, nic za to nechci....
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Komu že se to povedlo?marx píše:Je zbytecne tady vysvetlovat, ze V-gate je funkcni.
Nekomu se to povedlo a druhym ne.
Tem komu ne, tak budou rikat, ze je to blbost a nemozna vec.
Tem komu ano, budou tvrdit ze je to funkcni.
Jakto že neumíme - stačí tím magnetem pohybovat u cívky ... Někdo, tuším Ilem zde řekl, že pokud bys z magnetu dostal tuSlávek Křepelka píše:To, ze nedokazeme jakymkoliv zpusobem energii magnetickeho pole vyuzit nasim energetickym spotrebam neni problem magnetickeho pole, ale nasim.
Takže nezkoušel.Slávek Křepelka píše:Delka je neomezena, nic se nikde nezastavi.
Asi mi to říká více než ToběSlávek Křepelka píše:Vsimni si, ze rikam kartacky na vedeni magnetu skrz drahu. Ci ti to rika o treni?
Díky za tip. Jen jestli jsi to pořádně četl Ty. Historie je opravdu poučná.Slávek Křepelka píše:Nicmene, jestli si chces neco zajimaveho pocist a umis anglicky, nebo si dovedes prebrat google preklad [jestli to je jeste na netu, KeelyNet to asi ma v archivech], tak si vyhrab jmeno "Floyd Sweet" a "cold current" [studeny elektricky proud]. Floyd to dokazal. Zajimave na tom je, ze skachnul na nejake podivne souchote pote, co s nim zacal kooperovat nikdo jinny nez prosluly vynalezce MEGu, byvaly oficir US marines, Tom Bearden. Ona i historie je poucna.
martin11 píše:....že by si každý.....sám pro sebe ...!!!....měl postavit ...SVOJI...V gate...z jednoduchého důvodu...aby už dále nedocházelo k pochybnostem
Na to stačí vysokoteplotní supravodič (YBa2Cu3O7), zalij ho kapalným dusíkem a dej nad to magnet. Nespadne - bude fixovánmartin11 píše:tj nějak přitvořit magnety...aby na sobě levitovali
Ač to tak nevypadá, provazochodec se vlastně o tu tyč opírá (ona má svou hmotnost a nerada mění svou polohu - setrvačnost).martin11 píše:....určitě jste někdy viděli...provazochodce.....vždy má v ruce nějakou....dlouhou tyč....nešlo by to tudy....dát 2 magnety na sebe....???....
To je jak Kocourkov hosi,spaceball píše:martin11 píše:....že by si každý.....sám pro sebe ...!!!....měl postavit ...SVOJI...V gate...z jednoduchého důvodu...aby už dále nedocházelo k pochybnostemMartine, ale oni nikdy nic stavět nebudou, ani za stolem, ani v garáži. Je přeci pohodlnější napsat, že to funguje ne?
![]()
Jim68 určitě něco zkusí, Ty už to máš za sebou a já jsem se vyblbnul už dávno