![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
... snad všichni víte, k čemu tohle vlákno slouží ... tak ho podle toho využívejte ... A(&F)
... je to trochu OoT ... takže, to berte spíše jako "zajimavost", než jako "plnohodnotnou" reakci ... před časem jsem totiž dělal pro kamaráda "rešerži" z příbuzné oblasti, ... tak tady je ... pozn.: občas jsou v textu zmíněny přílohy, pokud bude zájem, mohu ty zbývající ještě dodatečně připojit ... A(&F) ...martinq v Impulsech a dalších nesmyslech píše: .... 96kHz neni frekvence která jde z reproduktorů, je to počet vzorků (dílů) na který se dělí časový interval 1sekunda, z audio systémů více jak 22 kHz nedostaneš (proč taky, hrát netopýrům je sice sexy, ale zbytečné) ...
Někde na Vihorlatu , tam snad vozidla dojedou ne ? Nebo doletí ?ferko píše:nestalo by za to usporiadat nejaky teslou pioniersky tabor?
Kdepak je Vihorlat? Nic mi to neříká..Karel m píše:Někde na Vihorlatu , tam snad vozidla dojedou ne ? Nebo doletí ?ferko píše:nestalo by za to usporiadat nejaky teslou pioniersky tabor?
adam.benda píše:Kdepak je Vihorlat? Nic mi to neříká..Karel m píše:Někde na Vihorlatu , tam snad vozidla dojedou ne ? Nebo doletí ?ferko píše:nestalo by za to usporiadat nejaky teslou pioniersky tabor?
Jinak s tím, jestli tam auta třeba doletí... ..ono to možná mnohým zní jako legrace... ale z určitých důvodů "se obávám", že éra levitujících dopravních prostředů přijde mnohem dřív, než všichni tušíme.. Neptejte se mě na podrobnosti.. musím ještě provést spoustu experimentů a studií... a v závěru nemusím mít pravdu.. Taky tohle sem moc neptaří.. pardon... Zpět k tomu Vihorlatu
... a pokud by se Ti nepodařilo ten vyvíječ autě zapálit (nebo Ti nechtěl dostatečně bouchnout, např. v důsledku implozegewo píše:adam.benda píše:Kdepak je Vihorlat? Nic mi to neříká.. Jinak s tím, jestli tam auta třeba doletí... ..ono to možná mnohým zní jako legrace... /// .. pardon... Zpět k tomu VihorlatuKarel m píše:Někde na Vihorlatu , tam snad vozidla dojedou ne ? Nebo doletí ?![]()
![]()
Kto ma pozná dobre vie že v tejto veci sa riadim (ver tomu že nielen k mojéj spokojnosti) už dosť dlhú dobu jedným velmi ,,jednoduchým pravidlom" - Ktorúkolvek vec (jej cena nehrá ziadnu rolu) ktorú nepoužijem - nechytím do ruky dlhšie ako rok (s výnimkou kníh) , buď darujem alebo vyhodím . Poota keď že nie sme všetci rovnaký , som si vedomí toho že nie každý zvládne toto ,,jednoduché pravidlo". P.poota píše:...Poradíš mi, ako z toho von?...
Dík za radu, ale moje letitá zkušenost praví, že vůbec nezáleží na tom, jak dlouho se mi věc válí úplně zbytečně, potřebovat ji začnu vždycky záhy po tom, co se jí nenávratně zbavím. Podle Tvé rady ji tedy začnu nutně potřebovat jenom o něco dřív, což můj problém příliš neřeší. Tak holt budu vetešničit dálHmm... píše:Ktorúkolvek vec (jej cena nehrá ziadnu rolu) ktorú nepoužijem - nechytím do ruky dlhšie ako rok (s výnimkou kníh) , buď darujem alebo vyhodím ...