Juranus píše:buky píše:..........................
Stepan Pepan, kto je tu fantasta bych raději pomlčel, právě kvůli energii, tak jako ji učíte a definujete.
Můžeš nám pro zajímavost představit tvou definici energie. Ať je nám konečně jasno!
Mě by to ale fakt zajímalo. Možná se konečně dozvíme, že tu jeden mluví o koze a druhý o voze.Čao!
Jen dodám, že buky me v diskusi nekolikrát podvedl, je to s ním ztráta času, pouze zneprehledňuje vlákna, profesionálne motá. Nikdy zatím nic porádne nedefinoval, neprokázal, nevyvrátil. Očekává, že se bude príroda chovat podle nej.
Dosti k podobému speje i Waldes, protože po posledních vecných záverech kolem smotu v tomto vláknu opet odbočil od vecné diskuse k urážkám. Až mu jde o techniku a ne o politiku, tak by prospelo, kdyby doložil své tvrzení o tom, jakým zpusobem kulka v smotu skončí ve stejné výšce. Nemel by to pak ale být nejmenší problém zacyklit, treba s dodáním nejakého minima energie na prekonání trecích ztrát. Treba otáčejícím se husím brkem. Prece v té kinetické energii kulky musí být více, než jsou ztráty, kulka v herních automatech, nebo železniční kolo urazí po rovine obrovský kus, udelat smešný kanálek by nemel být problém. Není problém dodat 0.1W na trecí ztráty, když vec dá 1W, lze to pak uhradit ze samotného toho zdroje. No a je logické, že když to nedoloží, tak se muže urazit on. Když doloží, tak prispeje k objasnení zajímavého jevu.
Co se týče zamerení fóra, tak jsem na to napsal otázku pres SZ Rivalovi. Ptal jsem se na to všech už dávno. Kdyby bylo jasné, kdo všechno má podíl na vedení fóra, bylo by i jasné, zda a jakým zpusobem má smysl do neho prispívat.
Zatím to dosti vypadá na pozitivní diskriminaci. Nekolik troubu bude delat trouby ze všech ostatních čtenáru k obrazu svému, buď za to neco mají, nebo jde o nejaký hendikep.
Lajosi, trochu se divím tomu, co píšeš. Myslím si, že jsi odborník, a nemusíš se prizpusobovat plané ideologii.
Tohle, pánové kterých se to týká, není jenom vaše krajina, tak se nedivte, že tady nechceme podvodníky, a že tomu venujeme hromadu času. Ostatne, když kdysi v 17.století prišli na Moravu plenit Švédi, to je meli také nechat, ať si vesele bačují? Vaše internetové forum čtou i lidé kterí bydlí kolem mne, snad si nemyslíte, že tu budete plenit s vašima podvody.