Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
Re: Problémy s MMS1
Já jsem nemyslela jako radit, co mám dělat. Spíš jsem čekala, jen nějaké odpovědi typu jo to jsem měl taky a pomohlo tohle. Spíš něco takovéto. Určitě je tu mnoho zkušených lidí, co to berou dlouho. Vím, že je tu mnoho důležitých a poučných příspěvků, ale tady je tolik diskuzí a tolik toho napsáno, že než bych něco dohledala k tomuto problému, tak by mi to trvalo týden. No včera jsem snížila o jednu kapku (na 5k), ráno v pohodě, tak jsem zase dala těch obávaných 6k a už to není zas tak hrozný. Sice cítím žaludek, ale už to není takový bomba jako poprvé a podruhé. Tak třeba si už tělo zvyká. Jen bych se ještě chtěla zeptat, jak dlouho to tady lidé berou? Jestli třeba někdo z té chemické látky nemají vředy nebo zničený žaludek. Já vím, možná naivní otázka, ale pořád mne to hlodá, a hledám nějaké negativní účinky. Zneklidňuje mne to, jak je to psané jako všelék a něco božského a že to nemá žádnou chybičku. A není třeba potřeba udělat po nějakém čase přestávku, aby si tělo nezvyklo? Když udělám takovou menší úvahu, tak když všechnu práci v těle dělá mms, tak co když pak tělo zlenivý a po vysazení mms může imunitu zkolit i obyčejná chřipka?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Ach jo ...
Ach jo ... to se jinak napsat nedázuzis píše: Já jsem nemyslela jako radit, co mám dělat. Spíš jsem čekala, jen nějaké odpovědi typu .....
ale tady je tolik diskuzí a tolik toho napsáno, že než bych něco dohledala k tomuto problému, tak by mi to trvalo týden...
Holka tady všichni co se starají o své zdraví strávili móře času nad čtením fóra. Tady ti nikdo nic nenaservíruje na stříbrném tácku a vše si musíš ošahat sama...
Deš na to dobře protože jsi pochopila že není kam spěchat
Huntovala sis tělo X roků a nyní se chceš všech neduhů zbavit co nejdříve- to prostě nejde.......
Až zjistíš princip jak mmska fungují a naučíš se je dávkovat, tak potom teprve poznáš jak úžasnou věc dal pan Humble světu v plén.
Už sem to tu někomu psal. Sepiš si zdravotní problémy které máš nyní a někam to alespoň na půl roku i rok ulož.
Vrať se k tomuto soupisu až po roce a pak teprve oceníš v čem ti mmsko pomohlo. V žádném případě neočekávej zázraky
Každý jsme jiný, u každého mmsko působí jinak ale v principu stejně.
Tož tak
H.v.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Problémy s MMS1
No vidíš, tak Tobě Tvoje vlastní zdraví nestojí ani za to, aby sis kvůli němu něco týden četla.zuzis píše:... Vím, že je tu mnoho důležitých a poučných příspěvků, ale tady je tolik diskuzí a tolik toho napsáno, že než bych něco dohledala k tomuto problému, tak by mi to trvalo týden. ..
Máš pocit, že by snad někomu z nás na něm mělo záležet natolik, aby Ti tu vybíral, co by se Ti asi tak mohlo na Tvoje problémy hodit? Jestli ano, tak ho hezky rychle zaplaš.
A jestli stojíš o dobrou radu, tak neleň, a vedle fóra si otevři svůj oblíbený textový editor. Najdi vlákna o MMS, v nich si postupně označ zajímavé části příspěvků, a pomocí [Ctrl]+[c] a [Ctrl]+[v] si je přenášej do editoru. Vznikne Ti soubor, ve kterém budeš mít odpovědi na všechno, co Tě zajímá teď, i na to, co Tě bude zajímat časem.
Případně můžeš ten svůj soubor do některého z těch vláken dát jako přílohu, aby Tvoji námahu mohli zužitkovat i jiní.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
zpět k MMS
tak jsem po očistě jater začala znova MMSkování.. a tentokrát jse se vykašlala na všechny tobolky a zkusila to poprvé vypít s jablkovým džusem zředěným jaterním čajem ..a světe div se, dá se to normalně vypít.. dala jsem si 5 aktivovaných kapek.. vůbec mi z toho není špatně ..jen tedka nevím, jestli to přičíst té očistě jater, anebo tomu, že jsem to neměla v té tobolce... ale to je jedno.
Prostě, čím víc se to kombinuje, tím bývají větší psychické zábrany, a ty někdy umí docela divy. Piji to s čistou vodou a nemám s tím problém. Jablíčkový džus je bezvadná věc, ale pozor na přidaný vit. C, který se skrytě vyskytuje v ananasových džusech! A nečuchat..
Prostě, čím víc se to kombinuje, tím bývají větší psychické zábrany, a ty někdy umí docela divy. Piji to s čistou vodou a nemám s tím problém. Jablíčkový džus je bezvadná věc, ale pozor na přidaný vit. C, který se skrytě vyskytuje v ananasových džusech! A nečuchat..
isabel
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Pre Zuzis
Ahoj každému tu už bolo asi zle z mms, je jedno či viac, alebo menej, podľa toho sa vie, kto má aké hranice treba skúšať a dlhodobo, mne dosť pomohli aj kúpele, k prekonaniu hranice 6 kvapiek, a keď mi je zle, najprv skúsim dať kúpel, či pomôže, a keď nie, treba znížiť dávku, alebo dať prestávku, podľa toho, ako to cítiš, ja som tu na rady ostatných dala prestávku, ekzem sa mi vyhojil, to bolo ako zázrak, aj chrípkové prejavy mi zmizli skoro hneď a chrbát ma prestal bolieť, bolelo ma v oblasti obličiek alebo čriev, nikto nevie tak som veľmi rada, že som tú prestávku dala, to znamená, že netreba silou mocou dávať najvyššie dávky, ale dlhodobo treba mms užívať, aj s prestávkami, a uvidíš, má to svoj zmysel imunitu ti to určite nezníži, naopak, má ju zvyšovať, no a mms sa berie dlhodobo, to znamená, že ak to po roku prerušíš a už nevezmeš viac, nikto ti nezaručí, že neochorieš, ale keď to budeš brať priebežne, a s prestávkami, tak by to na tej imunite určite prospelo hádam som odpovedala, na to, čo si sa pýtala pekný deň
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Pre Isabel
ja to tiež pijem len s vodou, aj tie vyššie dávky, na 10 kvapiek, bez toboliek, ale potom to ešte niečím zapijem, buď čajom, alebo aspoň vodou, a tá chuť okamžite zmizne
Re: Pre Isabel
ja jsem se toho teda po prvím hltu trochu lekla, protože to trochu pálilo ale pak jsem to taky zapila ještě džusem a v pohodě..měla jsem z toho lepší pocit než z té tobolky kdy jsem jenom čekala na"prdnutí" kapsle v žaludku.
isabel
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
- Dostal: 30 poděkování
děda Slavík
Tak to koukám, že jsi to bral tak dlouho. Myslela jsem, že se to bere tři týdny a konec, pak už udržovačka.. A to jsi bral ty dva měsíce v kuse, nebo dělal přestávky? Asi přestávky.. No ptám se. Děkuji
Re: děda Slavík
ja jsem brala mms take s kratkyma prestavkama po dobu 3-4 mesicu, to neuskodi, telo se musi take trochu zotavit, take poznas, ze je telo v lepsi kondici,
pote se snasi vyssi davky mms lepe, nebot telo je stabilnejsi, ja momentalne zase nic neberu,
brala jsem minuly tydedn asi 3 dny ty male davky kazdou hodinu, jak z noveho protokolu JH, muzu rici, ze to u me pusobilo take velmi dobre.
a nevadila me ta vune toho chloru,
nevim vyzkousim si to jeste jednou, tyto male davky, jsem zvedava na vysledek, pri poslednim brani jsem mela pocit, ze to neco dela i kdyz ty davky jsou male, ale tim, ze je beru kazdou hodinu to ma asi dobry ucinek. no kazdy si to musi vyzkouset podle sebe.
pote se snasi vyssi davky mms lepe, nebot telo je stabilnejsi, ja momentalne zase nic neberu,
brala jsem minuly tydedn asi 3 dny ty male davky kazdou hodinu, jak z noveho protokolu JH, muzu rici, ze to u me pusobilo take velmi dobre.
a nevadila me ta vune toho chloru,
nevim vyzkousim si to jeste jednou, tyto male davky, jsem zvedava na vysledek, pri poslednim brani jsem mela pocit, ze to neco dela i kdyz ty davky jsou male, ale tim, ze je beru kazdou hodinu to ma asi dobry ucinek. no kazdy si to musi vyzkouset podle sebe.
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
- Dostal: 30 poděkování
lena
Také jsem začínala na těch malých dávkách po hodině a dělalo to semnou "divy" (průjmy, blbě mi bylo..) Pak přestávka a pak jsem si přečetla o 15 kapkách 2x denně (tedy na můj problém - Hepatitida C podle Hubleho), ale nasadila to na 3x denně. Už to beru takto v kuse sedmý den, ale už mám z toho přede odpor to vypít. Stáhne se mi jakoby žaludek a nechci to, přesto to do sebe hrcnu.. Zítra chci jít na přestávku a v té se zase začít čistit jinak a pak MMS znovu nasadit a pokračovat..
Já vím, že je to pocitová záležitost, vždyť se to tu říká stále. Tělo si řekne a my mu musíme vyhovět. Než jsem to začala brát, 14 dní jsem tu denně seděla celé dny a pročítala a pročítala, kopírovala jsem si moudra a večer nad stránkami seděla, podtrhávala a znovu četla.. A teprve když jsem si myslela, že už vím, tak jsem "do toho šla". A jsem moc ráda! Cítím se báječně a v každé přestávce ještě víc rozkvetu. Do obličeje, který jsem mívala do běla, bez barvy, se konečně barva vrací. Kolena, které mi natékaly do obludných rozměrů a bolely tak, že jsem nemohla ani chodit, jsou zase v pohodě, nic nebolí, nic nenatéká, běhám zase jako dříve. Na Astma neberu jediný lék (vlastně neberu VŮBEC žádné léky od lékařů)! Lépe se mi dýchá.. Prostě se začínám cítit fainově.
A to přeji každému, kdo MMS bere, aby se ze všech neduchů fakt efektně dostal a byl brzy zdráv!!
Věřím, že i játra vyčistím natolik, že hrozící mi roční léčba (injekce do břicha atd..) nebude vůbec potřeba! To budou doktoři zírat! Na to se těším a moc tomu věřím!
Tak všem vám přeji hóóódně moc zdravíčka.
Já vím, že je to pocitová záležitost, vždyť se to tu říká stále. Tělo si řekne a my mu musíme vyhovět. Než jsem to začala brát, 14 dní jsem tu denně seděla celé dny a pročítala a pročítala, kopírovala jsem si moudra a večer nad stránkami seděla, podtrhávala a znovu četla.. A teprve když jsem si myslela, že už vím, tak jsem "do toho šla". A jsem moc ráda! Cítím se báječně a v každé přestávce ještě víc rozkvetu. Do obličeje, který jsem mívala do běla, bez barvy, se konečně barva vrací. Kolena, které mi natékaly do obludných rozměrů a bolely tak, že jsem nemohla ani chodit, jsou zase v pohodě, nic nebolí, nic nenatéká, běhám zase jako dříve. Na Astma neberu jediný lék (vlastně neberu VŮBEC žádné léky od lékařů)! Lépe se mi dýchá.. Prostě se začínám cítit fainově.
A to přeji každému, kdo MMS bere, aby se ze všech neduchů fakt efektně dostal a byl brzy zdráv!!
Věřím, že i játra vyčistím natolik, že hrozící mi roční léčba (injekce do břicha atd..) nebude vůbec potřeba! To budou doktoři zírat! Na to se těším a moc tomu věřím!
Tak všem vám přeji hóóódně moc zdravíčka.
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
kandidoza
ja som uz na 12 kvapkach, zacinal som od jednej, 3x denne, zvysujem kazdy druhy raz. Uzivam to preto, lebo sa chcem zbavit bieleho povlaku na jazyku (zrejme kandidoza). Zatial vsak nebadam ziadne zlepsenie. Robim nieco zle alebo mam byt trpezlivy?
inak ja to pijem tiez s vodou a zatial to zvladam, ale asi si uz kupim radsej ten dzus
inak ja to pijem tiez s vodou a zatial to zvladam, ale asi si uz kupim radsej ten dzus
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: kandidoza
Poslední dobou jsem se dostal k zajímavému braní MMS
Aktivuju dvě kapky, doliju do 250 ml vodou a vypiju. A takto to opakuju ihned po sobě, dokud to tělo "bere" Pít se to dá a takhle klidně vypiju i opravdu hodně kapek MMS
Aktivuju dvě kapky, doliju do 250 ml vodou a vypiju. A takto to opakuju ihned po sobě, dokud to tělo "bere" Pít se to dá a takhle klidně vypiju i opravdu hodně kapek MMS
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Palo
Ty seš génius, to by mně nenapadlo-nech si to patentovat. Staré rčení pořád platí-rozděl a panuj
Re: kandidoza
Palo píše:Aktivuju dvě kapky, doliju do 250 ml vodou a vypiju. A takto to opakuju ihned po sobě, dokud to tělo "bere"
přesně tohleto jsem včera udělala taky..protože jakmile jsem si dala 5 kapek přišlo mi že chci ještě víc a nalila si další ale menší dávku
isabel