Prepáč ale musím reagovat na tvoje vyjadrenia.....to máš ako z autom tiež možeš jazdit na 120 Škodovke....tiež je tá cena daleko nižšia. Myslím že čo sa týka zdravia tak tam by peniaze úlohu hrat nemali....doležitá je kvalita. Už ako uvádza výrobca enterosgelu dávkovanie tak to je holý nezmysel. Ked si myslíš že za 5 dní dokážeš detoxikovat játra tak to si fakt naivný. Já osobne nedám na sanogel dopustit. Užívam ho pravidelne a jeho balenie je vlastne 1 detoxikačná kúra. Dokonca ho mám vyskúšaný aj krvnými testami. skús si urobit krvné testy pred užívaním enterosgelu a po užívaní.......neurobí ti to vobec níč. A ked už má človek nejaké zdravotné problémy tak myslím že na korunu nepozerá.
Čo sa týka silicei to je podobné.......mám otestovaných vela detoxikantov a na rozboroch krvi a moču sa zlepšili výsledky iba pri užívaní Sanogelu.
Čo sa týka financií...je to tiež trošku inak. Pri prevencií sa užíva raz za pol roka záleží od stravovacích návykov a od toho čo do seba človek valí.....či už sú to lieky alebo alkohol.
Skús mi preukázat ktorý prípravok odváža z tela aj umelé metabolity...ako sú umelé sladidlá, farbivá a podobné chémie....z homeopatických prípravkov ti možem z určitostou povedat že ani jeden.....LEBO HOMEOPATIA ICH NEVIDÍ.
S POZDRAVOM roughboy
habana píše:No nazdárek,
Předkládám vám informaci, kterou jsem obdržel od našeho kamaráda Ivana ze Slovenska.
Protože jej pokládám za důvěryhodnou osobu, ani se neodvažuji přemýšlet o tom, že je to nesmysl.
Teda akorát nemám (zatím) důvod jeho recept vyzkoušet.
Možná někdy později...
Byl bych ale rád, kdyby se ozval někdo, kdo měl, má, nebo bude mít důvod tento recept vyzkoušet a to ať z kteréhokoliv z důvodů, uvedených níže a kdyby zde níže popsal svoje zkušenosti.
Ivanova finta spočívá v použití přípravku, který se jmenuje SANOGEL a to v poněkud jiném dávkování, než praví návod k použití...
Na netu jsem zjistil, že existuje totožný přípravek, který se jmenuje ENTEROSGEL a který je daleko levnější.
INDIKACE:
1. Festovní detoxikace organismu od všeho balastu se všemi blahodárnými důsledky.
2. Zlepšení vašich ctěných jaterních testů, jsou li někde nad normálem.
3. Ivan říká, že lze takto "opravit" totálně prochlastaný játro (rozuměj již cirrhotické játro !!!!!), což já osobně považuji za velký krok lidstva kupředu.
Než jsem začal psát tento příspěvek, tak jsem se dost po Sanogelu rozhlédl na netu a podle všeho to funguje následovně: Přípravek na sebe ve střevě naváže jedovaté zplodiny a chemikálie a ty se pak vyloučí se Sanogelem stolicí.
Sanogel se za žádných okolností nevstřebává do organismu. To je bezesporu jeho velké plus.
Sanogel tedy ve střevním traktu způsobí totální nedostatek toxických látek a to má za důsledek dvě věci: jednak se do střeva nahrnou z organismu další toxické látky ve snaze zachovat všude svoji stejnou koncentraci (chemici vědí o čem mluvím), a tím se celkově sníží jejich koncentrace v organismu. A tak to pokračuje dál a dál, koncentrace toxických látek se tak postupně snižují až k nule.
A jednak: přeruší se tím tzv. "enterohepatální cyklus", kdy se nám jedovaté látky z organismu vyloučí do zažívacího traktu např. játry a jsou následně opět vstřebány ve střevě zpět do těla (zdravotníci vědí o čem mluvím).
Jinými slovy řečeno: játro nám jedovatou látku vyloučí do trávicího traktu a ta je opět trávicím traktem (střevem) odeslána do těla.
Takový náš malý, zcela toxický kolotoč.
Dávkování a čas užití
Oboje je velice důležité dodržet. Podle Ivana je ale nutné ve všech případech pro dávkování Sanogelu použít polévkovou lžíci, namísto kávové lžičky, než jak je původně uvedeno v návodu. Dobu užití je nutné prý dodržet přesně podle návodu a to kvůli činnosti jater v příslušné denní době.
Sanogel (Enterosgel je podle Ivana nutné užívat nejméně po dobu 6-7 ti týdnů, nějak jsme to spočítali na 7-8 balení Sanogelu (7-8x450g)
Vzhledem k ceně Sanogelu (Enterosgelu) je jasné, že kúra není až tak zadarmo, podle mého odhadu to obnáší něco okolo 4-6ti tisíc Kč.
Nojo, mějte ale 6tisíc a játra nadranc...
Jak jsem to tak prohlížel, tak nejlevněji vychází Enterosgel tady: http://www.lekarna.cz/shop.php?txt_sear ... ion=search
a potom
http://www.hyperzbozi.cz/hledani/enterosgel%20270g/1/
Dejte ale bacha při přepočítávání cen a potřebných kusů tub pro celkovou detoxikaci, tuby mají rozdílnou velikost obsahu!
Přepočítával jsem ceny ve vztahu na kg Enterosgelu.
HOWGH!