Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
První jízda okolon práce a dobrý, tak věřím, že to dobrý bude a že druhá jízda bude k nám na pivo, taková věc se přece musí trochu probrat a odborně posoudit!
Tak ať se to už povede!
No to bych mohl možná v sobotu, přes den jsem na střelbách v Hodkovicích a že bych odpoledne dorazil k tobě, příjde ještě někdo? Vzal bych také tu hnusnou předváděcí soupravičku na zapalování.
V sobotu tady budu i večer, jestli ještě někdo přijede, tak to nevím, možná by jsi mohl něco napsat ještě do vlákna "jarní setkání", nevím kolik lidí tohle vlákno sleduje, ale pokud ano, asi se o to zajímají. Jinak Tě rád uvidím.
Hodkovice jsou opravdu Hodkovice, nejsou to Hodkovičky?
Jseš na mně hodnej, nezasloužím si to, jsem také jen replikátor všeho možného, pokud se k tomu vůbec odhodlám nebo se nadchnu. Pořád sbírám a sumíruji informace a zkušenosti, když se nějaké objeví. Mám štěstí se dvěma maďarskými fóry, moc nekecají a občas něco udělají. Mám asi kliku že můžu porovnávat a občas prověřit, protože jinak je toho hodně a vybrat si je těžká práce. Tě zdravím
Ahoj Lajos,
nechcem vyzerat ako hňup, ale musím sa otvorene spýtať:
to auto má jazdiť (nebodaj už jazdí) na čistú vodnu?
Alebo jazdí na benzín a vodou sa snažíš šetriť palivo?
Nějak je tady podezřelé ticho, ani nevíme, jak Lájošovi jezdí auto do práce a na střelby a hlavně pak, jestli je týden dost dlouhá doba, aby se o ní dalo říct "co nejdřív". No jak dopadly testy na válcové brzdě?
Výboj na svíčkách vypadá dost silně, ale jestli by stačil na zapálení vodní mlhy si nedokážu představit, nakonec kdyby ne, tak se jistě dá zkombinovat s klasickým zapojením s nabíjenými kondenzátory.
Už je čas konečně zrušit benzín v autě.
Auto jezdí výborně, jenže před tím jel taky dobře a teď jede líp?? O kolik, bych potřeboval v mozku piezosenzor na měření zrychlení. Samozřejmě co se má posrat, to se posere. Na motorové brzdě bude mít kolega příslušný počítač za 14 dní a na válcovce mají kolegové na starosti státnice a pak se de na 3 týdny na dovolenou. tak že musím počkat na příznivé podmínky, nic není hned, jak je vidět