Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS a vitamín C

Příspěvek od Palo »

Štěstí, že jsem se těch chlamydií zbavil... ;)

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/20193 ... razde.html

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
aragonit
Stálý člen

...

Příspěvek od aragonit »

..ještě se mi ted stala taková výrazná věc..
vzal jsem si nárazově MMS1 10kapek..bylo mi celí den dost blbě, sotva jsem chodil..a dost mně svědilo na ledvinách..pak jsem se podíval do zrkadla a měl jsem na zádech v místech ledvin dva červené fleky co svědili, zajímavé!
Už se mi to stávalo dřív, nikdy to ale nebylo tak výrazné, tak doufám že to není nějak nebezpečné..či co..?

Kalibos
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Re: HCL + MMS

Příspěvek od Kalibos »

Palo píše: Nedostatek HCl v žaludku. MMS ji vypotřebovává. Kyselina citronová se sice na aktivaci MMS může použít, ale ta taky spotřebovává HCl.
Proto doporučuji aktivovat MMS HClkem, anebo alespoň citronem, který HCl nespotřebovává.
Dobrá zkusím citron a doufám, že nejsme všichni blázni....

Kalibos
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Taky mazec

Příspěvek od Kalibos »

Tak nevím, jestli jsme zdraví, protože se mnou to taky ani nehnulo, taky jako s tebou. Anebo jsme to málo aktivovali, anebo to je všechno pouze bullshit. V každém případě mám nyní pauzu a stejně mě budí děsivé sny o MMS, jací jsme možná blázni a přestože ho již neberu pár dní, cítím ho úplně všude....není to zrovna příjemné...brr :cry: nechci ale vůbec nikomu nic vyvracet, pokud tomu věří.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Už jsem psal dříve, že mám podezření, že při akutním nedostatku HCl (há cé el) při užívání většího množství MMS1 se objeví průjem. Je možné, že u některých jedinců průjem nenastane. Zvláště u lidí trpící rakovinou - tam je mimochodem evidentní nedostatek HCl. A kdo ví, jaké změny rakovina způsobila, že při aplikování MMS a zároveň nedostatku HCl NEDOJDE k PRŮJMU.

Jednoduše řečeno - pokud kdokoliv užívá MMSx, MUSÍ doplňovat HCl. A to bez vyjímek. Bez doplňování HCl velmi často MMSx nic nedělá. Zatím jsem ještě neslyšel o přebytku HCl v těle, nebo o nějakých reakcích - jak se to pozná (jedině něco jako pálení žáhy s tím, že přidání dalšího HCl se nic nestane)...

Mimochodem nemocní lidé a hypochondři mají taktéž evidentní nedostatek HCl. Tedy pokud začnou s MMSx, může se stát, že budou zklamaní bez doplňování HCl. Tedy kompletně MMSx je postavené na hlavu, pokud se nedoplňuje HCl.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Už jsem psal dříve, že mám podezření, že při akutním nedostatku HCl (há cé el) při užívání většího množství MMS1 se objeví průjem.
To bude asi OPRÁVNĚNÉ PODEZŘENÍ. (proč ale pořád píšeš matoucí HCI a ne správně, jak sám uvádíš HCL??

O tom akutním nedostatku žaludeční kyseliny HCL, jsem dal kopii na vedlejší vlákno a bude to asi souhlasit s tím Palkovým "podezřením". Proto článek okopíruji pro informaci i sem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

No, já mám dojem, že tento článek se tu v tomto vlákně objevil už dřív, kvůli tomu jsme vlastně začali s Betainem HCl... Ale OK, nech to tu, připomenutí se hodí ;)

isabel
Zasloužilý člen

otázka

Příspěvek od isabel »

Prosím mám dotaz,můžu mít překyselené tělo a zároven mít nedostatek HCl v žaludku?Můžu před jídlem užívat odkyseující směs a po jídle HCl??Bude to mít vůbec nějaký význam..?Já bych se totiž nerada odkyselovala DM smesí a současně rvala do sebe HCl s tím že mně zase zpátky zakyselý..já už myslela že v tom mám jasno a zase mám z toho v hlavě guláš.

potřebuji prostě pochopit procesy v těle..něco už mám naštudováno ale asi je to málo... :shock:

ještě doplnuji:co jsem tak četla tak překyselení těla je vlasně více kyselinami z masa,mléka,stres,prášky tak mi z toho laicky vychází že bych to brát mohla ale když jsem to brala pálila mně žaha ještě víc..tak už fakt nevm

isabel
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: otázka

ještě doplnuji:co jsem tak četla tak překyselení těla je
V článku, který jsem okopíroval je popis, že mnohdy se léčí domnělé překyselení, ale je pravdou opak. Obrovský nedostatek žaludeční kyseliny (HCL) a tím docházi ke špatnému trávení. pálení žáhy a spoustě nemocí. Doktor do pacienta pere prášky proti kyselosti a stav ještě zhoršuje.

Přečti si to a možná ti to v něčem pomůže. Já podle toho dělám také testy na kyselost a baštím tablety HCL od Pala a zjistil jsem, že patrně můj základní problém řady nemoci i nadváhy je v nedostatku kyseliny v žaludku...

Kluci, do toho.
isabel
Zasloužilý člen

Příspěvek od isabel »

děkuji..tohleto už mam davno přečtené..proto jsem si taky dělala to samovyšetření s HCl..a právě proto ten muj zmatek..při saovyšetření mi vyšlo že mám málo HCl tak jsem ho začala užívat ale pálení žahy bylo ještě horší...jde mi teda hlavně o to jestli když se chci odkyselit( což při mé stravě rozhodně jsem spíše než že nejsem -při braní zásadite odkyselující smesi je mi dobře ) můžu brát to HCl třeba alespon po těžším jidle...protože si myslím že je zaseblbost rvat do sebe jen tu odkyselující smes když pak po težkem jidle by to chtelo spíše HCl aby se to dobře ztravilo..jsem zmatená jak včela

isabel
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

děkuji..tohleto už mam davno přečtené..
Jo, on psal Palo, že už to tady bylo. Já jsem to ale nečetl. Jinak bych dal jen odkaz.

Tam se ale píše, že když je málo kyseliny (dlouhodobě) má žaludek velice slabou výstelku a potom dochází k pálení žáhy. Píše tam, že je potřeba žaludek donutit (stimulovat) ke zvýšené tvorkě HCL a tím k zesílení ochrané vrstvy na stěně žaludku. Nebo tak nějak. Nějaké přípravky na odkyselení sice odstraní (na chvilku) pálení žáhy, ale stav ještě víc zhorší.

To je jen co si z toho pamatuji. Zatím to nepotřebuji, tak to beru jen informativně...

Kluci, do toho.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Odkyselení a HCL

Příspěvek od sisa »

Ahoj, dle mé doktorky - odkyselující směs působí na odkyselení celého organismu, kdežto HCL působí lokálně jen v žaludku. Každopádně se to netluče.

isabel
Zasloužilý člen

Re: Odkyselení a HCL

Příspěvek od isabel »

moooc díky :!: :P

isabel
lena

HCL

Příspěvek od lena »

to jsem rada pane Slavik, ze to sam oslovujete, jestli HCI nebo HCL, mela jsem v tom take neporadek a ptala jsem se zde, ale odpoved neprisla. ted vim, ze jsem nebyla jedina 8)

ochutnala jsem HCL, je to kysele jako citronova voda, zatim to zkousim brat jenom samotne, pozdeji
vezmu MMS, uvidim tu reakci. mam pocit, ze se me hlasi vsechny mista v tele, kde mam vzdy potize,
asi ta kyselina neco dela, uvidim jestli to bude pote ramba camba kdyz vezmu MMS.

nebot muzu rici ja nemela nikdy potize pri brani MMS, jako je prujem, takze uvidim jestli to se mnou zamava. :roll:

@isabel,

ono staci pokud si nejsi jista, ze se to muze mlatit, vyzkouset brat vzdy prostredek samotne a to 3 dny,
az pote to brat dohromady a pozorovat telo, jestli se ci co se deje.

Riga
Stálý člen

Otázka

Příspěvek od Riga »

Můj bratr měl žaludeční vředy.Někdo mu poradil pít ráno na lačno mléko.Po nějaké době se mu vředy zahojily a do té doby je bez problémů.To bylo v době,kdy se prodávalo čerstvé mléko.Možná to zkus.Najdi zdroj přímo od krávy nebo aspoň z automat.Možná Ti to pomůže.Jen né krabicové!!!Potom dej vědět!

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“