Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
skusenosť
možno aj moja skusenosť niekomu pomôže ale skor ako výstraha.
- odstranil som si kliešťa asi ni emoc šťastne lebo som ho udusil olejom a držal sa ešte den či dva čťo zvyčajne rano býva odpadnutý
- po tyždni dovolenky kde som chtiac nechtiac sa stravoval dosť naročne nezdravo smažený syr a už ma popichavalo v slabinách a sťahovalo brucho že som nemohol chodiť sa mi miesto začervenalo, dostal som miernu teplotu, sopel, slabosť, čo ma ale nepoložilo lebo som vždy všetko rozchodil (vystraha) a v poludne ked pražilo som išiel rezať drevo na obrovský strmý svah na slnko, a ťahal som kláty ledva som lapal každý krok po dychu (výstraha)
- po takomto a podobnom strese čo som stale niečo robil mi organizmus povedal ked ty to tak ja to a chytil sa mi okrem okrku aj priedušky a kašel, sopel sa zvečil. tak si hovorím to som ešte nezažil tak ty budeš protestovať! telo trucuje?! (výstraha nad takým pristupom) a hovorím mms na teba
- tak som začal postupne od 3 kvapiek rano večer pridavať po kvapke, ale stále nijaká zmena, žiadne napínanie na zvracanie a podobne čo píšu ludia to asi 3 dni trvalo, už som bol na 8 a 9 kvapkách asi a stratil som trpezlivosť
- toho večera som sa strašne prejedol jahod a ešte k tomu som našiel doma smažené zemiakové placky na teflonovej panvici, tak som to zjedol (výstraha) a zapil už si nepametám kedy ale toho dna dakedy 15kvypkami aktivované citronovou šťavou, lebo ten aktivátor čo si zarábam do presnidavkového pohára z vlastnej destilovanej vody mi aj v chladničke chytí takú vláčnu bielu medúzu a neviem čo to je, asi plieseň tak som to vylial. Prejedený som bol teda riadne (neodporúčam)
- ráno aby som odlahčil žaludku som nejedol a na lačno hlob ho 15 kvapiek (neodporúčam n alačno) a ešte som neskoro to vypil a sa to aktivovalo hadam aj 15minút ak nie viac čo asi bolo nie moc vhodné, a to sa teda mi konečne spravilo zle, brucho sa mi dvíhalo že vyvrátim všetko pl dna ale som to zadržal lebo sa bojím vracať (neoporúčam). večer už si nepametám či som mal mms aasi nie. Ale choroba sa evidentne stlmila. asi to bola kliešťová encefalitída podla toho že to nebola bolerioza lebo ta ma vraj červený flak aj s červeným kruhom okolo neho.
- na druhý den som si povedal no zle je niečo zmením a kupil som si grapy a jedol som semiačka grepové čo je teda tiež dobré prirodné antibiotikum aj s grepom. no aj od toho mi bolo rovnako špatne od zaludka, ale citil som že opeť choroba sa trocha stiahla, že to zabralo. Ale ten žalúdok bolo mi ťažko. už som jedol ib adrobnosti malo lahké.
- rano som si dal zase 15 kvapiek s citronovou šťavou ale už začali krče, ešte také mierne ale krče. potom som si dal pohár vody s citronovou šťavou tak po hodine či viac a to začali krče fest že som iba sedel a tmolil sa. ešte som pokusne si glgol vody a to som ešte viac rozdráždil tak som nepil už ten den ani kvapku
- na druhý den krče boli tiež ale aspon nie tak často že som mohol trochu na chvilu zabudnuť na to ale som nevypil ani kvapku a v tom horku som teda mal na mále
- no a potom sa už krče zmenšily a postupne som mohol pochlipkavať vodu a jesť melon, a na další den to je asi už dnešný už aj jesť hocičo normalne
- dnes mi znama povedala že som teda nemal na lačno a tak som skušal hladať čo spôsobilo také extrémne krče po tak dlhú dobu a nenašiel som to tu. domnievam sa že mms zreagoval s tym obsahom žaludku a možno že aj preto lebo som ho aktivoval dlhšie a bolo tym padom reaktívnejšie, neviem. keby som bol zjedol živočíšne uhlie aspon alebo ho vyvrátil. Každopádne som sa potom fyzicky a psychicky šetril a to mi pomohlo dosť čo som vdačný lebo to som sa vdaka nej naučil a choroba teda jako pomaly odišla, akurát som sa vysilil fest. A ešte neviem čo som teda tu nehladal prečo sa mi robí taký biely ťahaný chumáč v tom aktivátore aj ked to mám v chladničke čo je to za chlamídiu.
- tak teda aspon viem že teda som mohol aj rozvažnejši epristupovať ale to som sa mal touto skusenosťou naučiť
- odstranil som si kliešťa asi ni emoc šťastne lebo som ho udusil olejom a držal sa ešte den či dva čťo zvyčajne rano býva odpadnutý
- po tyždni dovolenky kde som chtiac nechtiac sa stravoval dosť naročne nezdravo smažený syr a už ma popichavalo v slabinách a sťahovalo brucho že som nemohol chodiť sa mi miesto začervenalo, dostal som miernu teplotu, sopel, slabosť, čo ma ale nepoložilo lebo som vždy všetko rozchodil (vystraha) a v poludne ked pražilo som išiel rezať drevo na obrovský strmý svah na slnko, a ťahal som kláty ledva som lapal každý krok po dychu (výstraha)
- po takomto a podobnom strese čo som stale niečo robil mi organizmus povedal ked ty to tak ja to a chytil sa mi okrem okrku aj priedušky a kašel, sopel sa zvečil. tak si hovorím to som ešte nezažil tak ty budeš protestovať! telo trucuje?! (výstraha nad takým pristupom) a hovorím mms na teba
- tak som začal postupne od 3 kvapiek rano večer pridavať po kvapke, ale stále nijaká zmena, žiadne napínanie na zvracanie a podobne čo píšu ludia to asi 3 dni trvalo, už som bol na 8 a 9 kvapkách asi a stratil som trpezlivosť
- toho večera som sa strašne prejedol jahod a ešte k tomu som našiel doma smažené zemiakové placky na teflonovej panvici, tak som to zjedol (výstraha) a zapil už si nepametám kedy ale toho dna dakedy 15kvypkami aktivované citronovou šťavou, lebo ten aktivátor čo si zarábam do presnidavkového pohára z vlastnej destilovanej vody mi aj v chladničke chytí takú vláčnu bielu medúzu a neviem čo to je, asi plieseň tak som to vylial. Prejedený som bol teda riadne (neodporúčam)
- ráno aby som odlahčil žaludku som nejedol a na lačno hlob ho 15 kvapiek (neodporúčam n alačno) a ešte som neskoro to vypil a sa to aktivovalo hadam aj 15minút ak nie viac čo asi bolo nie moc vhodné, a to sa teda mi konečne spravilo zle, brucho sa mi dvíhalo že vyvrátim všetko pl dna ale som to zadržal lebo sa bojím vracať (neoporúčam). večer už si nepametám či som mal mms aasi nie. Ale choroba sa evidentne stlmila. asi to bola kliešťová encefalitída podla toho že to nebola bolerioza lebo ta ma vraj červený flak aj s červeným kruhom okolo neho.
- na druhý den som si povedal no zle je niečo zmením a kupil som si grapy a jedol som semiačka grepové čo je teda tiež dobré prirodné antibiotikum aj s grepom. no aj od toho mi bolo rovnako špatne od zaludka, ale citil som že opeť choroba sa trocha stiahla, že to zabralo. Ale ten žalúdok bolo mi ťažko. už som jedol ib adrobnosti malo lahké.
- rano som si dal zase 15 kvapiek s citronovou šťavou ale už začali krče, ešte také mierne ale krče. potom som si dal pohár vody s citronovou šťavou tak po hodine či viac a to začali krče fest že som iba sedel a tmolil sa. ešte som pokusne si glgol vody a to som ešte viac rozdráždil tak som nepil už ten den ani kvapku
- na druhý den krče boli tiež ale aspon nie tak často že som mohol trochu na chvilu zabudnuť na to ale som nevypil ani kvapku a v tom horku som teda mal na mále
- no a potom sa už krče zmenšily a postupne som mohol pochlipkavať vodu a jesť melon, a na další den to je asi už dnešný už aj jesť hocičo normalne
- dnes mi znama povedala že som teda nemal na lačno a tak som skušal hladať čo spôsobilo také extrémne krče po tak dlhú dobu a nenašiel som to tu. domnievam sa že mms zreagoval s tym obsahom žaludku a možno že aj preto lebo som ho aktivoval dlhšie a bolo tym padom reaktívnejšie, neviem. keby som bol zjedol živočíšne uhlie aspon alebo ho vyvrátil. Každopádne som sa potom fyzicky a psychicky šetril a to mi pomohlo dosť čo som vdačný lebo to som sa vdaka nej naučil a choroba teda jako pomaly odišla, akurát som sa vysilil fest. A ešte neviem čo som teda tu nehladal prečo sa mi robí taký biely ťahaný chumáč v tom aktivátore aj ked to mám v chladničke čo je to za chlamídiu.
- tak teda aspon viem že teda som mohol aj rozvažnejši epristupovať ale to som sa mal touto skusenosťou naučiť
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: HCL
Toto je nejlepší postup vůbec. Ta kyselina nastartuje bílé krvinky, takže vlastně začne očista těla sama od sebe, Tedy tou HCl se vzpamatujou bílé krvinky. Když by se to vzalo hned zároveň s MMSx, mohlo by dojít k celkem hezké herxce. Proto tedy prvně tělo nastartovat HClkem, a pak přidávat zase pěkně pomaličku MMS...lena píše:ochutnala jsem HCL, je to kysele jako citronova voda, zatim to zkousim brat jenom samotne, pozdeji vezmu MMS, uvidim tu reakci. mam pocit, ze se me hlasi vsechny mista v tele, kde mam vzdy potize, asi ta kyselina neco dela, uvidim jestli to bude pote ramba camba kdyz vezmu MMS.
Bílé krvinky toho zvládnou celkem dost. S MMSkem jsou ale na brebery jako torpéda Sice - jak to vypadá - né úplně na všechny, ale zbyde v těla nepatrná hrstka potvůrek, ty jdou už celkem hezky zlikvidovat vesměs Entizolem, hřebíčkem popř. jiným odčervovadlem... A vesměs bez herxek, či jiných významných "vedlejších účinků".
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: skusenosť
Taky začni s HCl (há cé el) - bude líp. Chumáč zlikviduješ jednou kapkou MMS1 (kápnout do aktivátoru)johnmakac píše:...taký biely ťahaný chumáč v tom aktivátore aj ked to mám v chladničke čo je to za chlamídiu.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Co je myšleno tím AKTIVÁTOREM?????jednou kapkou MMS1 (kápnout do aktivátoru)
Kluci, do toho.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ativátor pro MMS1 je 10% kyselina citronová Nekapeš do MMS1? Na Tvých 15-16 kapek se dává 75 až 80 kapek aktivátoru - 10% kyseliny citronové Já věděl, proč bys měl brát T-MMS1 od píky, jestli je to tak... Nekativované to taky funguje, ale neuvěřitelně mizerně...
Re: Odkyselení a HCL
Ahoj, děkuji za nějaké reakce a dovoluji si také napsat poznámku a poznatek: Je téměř jisté, že pálení žáhy ti způsobuje bohužel reflux žaludku, což se dá odstranit pouze chirurgicky, sám mám tuto šílenou operaci za sebou, prostě ti odříznou žaludek a mezi něj a jícen ti všijí tzv. manžetu-spirálu, která je propustná jedním směrem a to směrem do žaludku. Tuto operaci jsem musel podstoupit, protože reflux za dlouhé roky byl v tak příšerném stavu, že mě v noci vytékaly kyseliny až do úst a vždy jsem je vdechl, takže hrozilo opravdově udušení a to mě donutilo operaci podstoupit. Nyní to funguje, ale bohužel mě nikdo neřekl B a tím je, že nemohu zvracet apod. takže mám příšernou hrůzu ze žaludeční chřipky, a i jen ze žaludečních potíží po špatné, či nevhodné stravě, to je tedy fakt hodně mínusové. A tomu všemu předcházelo stejně jako u tebe velké pálení žáhy. Teď jednu radu, která funguje, ale nic než akutní bolení-pálení žáhy neřeší. Nejslepší je nastrouhat na jemno syrový brambor a sníst. Samozřejmě i vypít vodu z něj. Jde zde samozřejmě o škrob a skutečně to funguje, Budu rád, když napíšeš vlastní zkušenost, zda to zabralo. Jestli máš však velké problémy, určitě utíkej na gastrospokii, mám ji za sebou 200x je to hnus, ale alespoň budeš vědět více...no a někdo zde psal, že překyselenost žaludku paradoxně srovná další kyselost, jako je ocet apod. Mohu jen souhlasit, vím to z vlastní zkušenosti...a nyní prosím já o info, v jaké podobě mám HCL konzumovat, kde to seženu ke koupi a jak se jmenuje ten výrobek apod. děkuji všem
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak to Ti pěkně domrvili doktoři ten žaludek. Už se tu dříve psalo, že špatný reflux je způsobený helicobacterem v žaludku, který nemá rád HCl a sám ji neutralizuje.
Tedy vady refluxu jsou způsobené tím, že jsi jednou pojedl nějaký borčus s extrémní spotřebou HCl. Při nedostatku HCl v žaludku se Ti tam dostal tenhle helicobacter a dál už jen "upravoval" HCl v žaludku tak, aby ho nepoškodila (pálení žáhy). Za tu operaci buď doktorům vděčný, že Ti podělali celý život. Stačilo užívat častěji naředěné HCl a helicobacter by to nepřežil. Sice by se Tvé problémy nespravily úplně, ale do podoby, která by byla OK.
Kudy chodím, tudy zjišťuju, že ti doktoři jsou opravdu mengelové.
HCl seženeš v lékárně. Řekni, že to chceš na čištění záchodu.
Tedy vady refluxu jsou způsobené tím, že jsi jednou pojedl nějaký borčus s extrémní spotřebou HCl. Při nedostatku HCl v žaludku se Ti tam dostal tenhle helicobacter a dál už jen "upravoval" HCl v žaludku tak, aby ho nepoškodila (pálení žáhy). Za tu operaci buď doktorům vděčný, že Ti podělali celý život. Stačilo užívat častěji naředěné HCl a helicobacter by to nepřežil. Sice by se Tvé problémy nespravily úplně, ale do podoby, která by byla OK.
Kudy chodím, tudy zjišťuju, že ti doktoři jsou opravdu mengelové.
HCl seženeš v lékárně. Řekni, že to chceš na čištění záchodu.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Hledal jsem, kde se dají koupit tablety Betainu HCL, ale nikde nic. Jen u Palo. Dozvěděl jsem se ale pár informací. Na příklad, že je správné psát HCI a ne HCL. (ale na originál pytlíku od Palo je napsáno BETAIN HCL)HCl seženeš v lékárně. Řekni, že to chceš na čištění záchodu.
Píšou tam, že (HCL) se jedná o kyselinu solnou, nasprávně nazvanou chlorovodíkovou. A tam mají trochu zmatek. Kyselina solná je podána jako HCL a kyselina chlorovodíková jako HCI.
Když je to jedno a totéž, proč rozdílné vzorce?? To jsem se tam nedočetl. Není ta změna vzorce dána tím slovíčkem BETAIN??? Potom by tam bylo správně HCL, ale nastala by změna v kyselinu solnou.
Kurník ten internet je ale zmatkař.
Podobné to bylo, když jsem hledal návod, jak seřídit hladinu v plovákové komoře Warbeca. Každý mudrlant to popisoval jinak.
Kluci, do toho.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: HCL...
Nepiš HCI, ale HCl. "I" a "l" je pořád viditelný rozdíl Tedy né "I" (í), ale "l" (el) Je to podobné, jako 100 (sto) nebo 1OO (jedna, ó, ó)
Pro jistotu - píšu sice "Betain HCl", avšak na butelce je napsáno "BETAINE Hydrochloride" nebo "Hydrochloric acid"
Obrázky zmiňovaných pixlí:
http://www.upramene.cz/forum/album_pic.php?pic_id=304
http://www.upramene.cz/forum/album_pic.php?pic_id=303
Pro jistotu - píšu sice "Betain HCl", avšak na butelce je napsáno "BETAINE Hydrochloride" nebo "Hydrochloric acid"
Obrázky zmiňovaných pixlí:
http://www.upramene.cz/forum/album_pic.php?pic_id=304
http://www.upramene.cz/forum/album_pic.php?pic_id=303
No jo no, problém byl, že tu bakerii mě nenašli, udělali mě vyšetření, ale nikde nic. Ale třeba byli vožralí. Mengele je hadr proti některým dnešním "odborníkůmů v medicině. Věřím že tam tu bakterii mám i dnes, protože problémy nezmizely, ale na další endoskopii už nejdu, raději chcípnu....
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
No, to je těžký, když téměř sto procent testů mají neprůkazných... Zajímalo by mě, kterej debil dělá ty mašiny na diagnostiku...
Nejde o rozdílné vzorce, prostě vodík se píše H a chlor Cl u prvků které se označují více jak jedním písmenem, je první písmeno vždy velké a druhé vždy malé. Takže jde o kyselinu chlorovodíkovou HCl a to malé l si lidé pletou s velkým I (jod) prostě železo je Fe a Chlor Cl - ovšem pokud jde o názvosloví anorganické chemie, pak se v tom čert vyznej...ale opravdu nejde o změnu vzorce, protože zde platí ný, natá, itá, ičitá, ečná-ičná, ová, istá ičelá. Jde uzde skutečně o kyselinu chlorovodíkovou-solnou. Teď jsem našel na webu, že existuje i potravinářská, ale prodávají to jen od 50l sudy výše....
No jo to je teda průšvih, jak to má chudák pacient vědět..... dokonce mě odštípali kusy žaludku apod. a pak jen šmidli fidli šmik šmik šmik, bude z tebe Jánošík.....Palo píše:No, to je těžký, když téměř sto procent testů mají neprůkazných... Zajímalo by mě, kterej debil dělá ty mašiny na diagnostiku...
- Igor
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak by to vypadalo takto:Kalibos píše:...kdybychom používali jiné fonty...
HCl
H = vodík, Cl = chlor