![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Vitamín C, kyselina citronová a citron je evidentně prostě něco úplně jiného
Palino i v tomto prípade nie je dôležité to chápať tj. ,,moj pohlad na vec" ale pochopiť tj. odborný (hoc i vekom empiricky nadobudnutý) pohlad na vec . Hmm...Palo píše:Pepíku nejsem si jistý, jestli nás v této chvíli vůbec zajímá Tvoje kyselina uhličitá. Je to tak jak povídáš, ale nějak nechápu, k čemu nám to bude.
jedna z možností účinkov citronu. Citronová štava užitá pred príjmom potravy. neutralizuje žalúdočné kyseliny, ktoré zostali v žalúdku.jarda ovčák píše:Takže, kyselé potraviny i nepotraviny nemusí být kyselinotvorné. Kdysi mne pálívala žáha,po ozařování....
stačila sklinka vymačkanýho citronu a... voala, kyselost byla pryč. Je to daný jakousi reakcí organismu....
takže si myslím, že by se mělo maličko zrevidovat úsilí a nebrát v potaz kyselé, ale kyselinotvorné, nebo zásadotvorné.
na první pohled to může být jasné, ale ve finále si to organismus přebere po svým.
O tom by se mělo diskutovat a licitovat.Někdy se felím i já, a to zkouším kdeco a volizuju papírky a močím na ně jak smyslu zbavenej.....Jasně že mne to dnes netrápí, páč si dám půllitr živé vody z přístroje od cimirka a jsem v poho, i kdyz zpráskám něco, co bych neměl....
A keď na to sám neprídeš, tak budeš vědět prdlajs, protože naše milé Hmm... Ti to neprozradí. Za trest, že jsi prošvihnul ten středověk, kdy by Ti byl býval dal odpověď na striebornom podnose.Hmm... píše:Jardo keď prídeš na to ...
Poota i keď je fakt že zato čo robíš tu na fore ťa osobne považujem za riadme velkého ,,VOLA", prestovšetko prosím ťa nemiešaj sa do veci o ktorých nemáš ani šajn . Hmm....poota píše:A keď na to sám neprídeš,...
Jardo nemaj boja , čas a všetko čo s ním suvisí je dôležitý len pre chudákov čo ,,nosia na rukách hodinky" , tj pre ludí ktorí si nevedia vážiť okamih . Každému čo právom patrí . Hmm...jarda ovčák píše:Vím, že tomu hovíš...
Jak to, že vidíš třísku v oku svého bratra, ale trám ve vlastním, oku nepozoruješ? Hmm?Hmm... píše:Poota i keď je fakt že zato čo robíš tu na fore ťa osobne považujem za riadme velkého ,,VOLA", prestovšetko prosím ťa nemiešaj sa do veci o ktorých nemáš ani šajn . Hmm....poota píše:A keď na to sám neprídeš,...
Tvůj názor Ti nechci brát - ostatně nemáš ho sám a už mi to ani nepřijde, ale o tom, co a kdy budu psát si rozhodnu sám a smiř se s tím, že zcela bez ohledu na Tvoje výhrady. Necítím jaksi potřebu se Ti nějak zavděčovat, nejspíš v tom bude hrát roli zákon akce a reakce, asi s obou stran.Hmm... píše:.. ťa osobne považujem za riadme velkého ,,VOLA", prestovšetko prosím ťa nemiešaj sa do veci o ktorých nemáš ani šajn .
K Peterovy mi chybí dole písmenko P.Hmm... píše:JVK vedz že žiaru reflektorou potrebujú k životu prevažne len umelci . Za seba možem povedať , mám rád prirodzené svetlo . Hmm...