ja teraz čítam toho Norbekova, tiež mal problémy s ľadvinami, len ho nemám dočítaného, ale je to zaujímavé, zatiaľ, jeho kniha je tu - v zdraví vo fyzioterapii, dá sa stiahnuť a vytlačiť, v podstate mal nevyliečiteľnú chorobu a čakal na smrť a žije, ale tam je to založené na psychike a pevnej vôli, ale vravím, nemám to dočítané, ale pozdáva sa mi to,
alebo stráku noe.sk, ale to nemám vyskúšané, len čo som čítala na nej, čo sa týka diagnostiky a postupu neviem povedať - je to na zvážení každého, iné mi nenapadá, ešte možno Frolov dýchací trenažér, treba najprv obnoviť imunitu, čo je v takýchto kritických stavoch veľmi ťažko, a človek nevie, čo pomôže, čo ublíži, preto sa ťažko radí, v každom prípade, páter Ferda v kombinácii s Norbekovom alebo Frolovým dýchacím trenažérom asi neuškodí, čo sa týka stránky noe, to je na zvážení každého človeka, ale čo som čítala, je to veľmi zaujímavé, hlavne sa netreba vzdávať, psychika dokáže divy, naozaj
nepočúvať doktorov, to je základ, to oni robia ľudí chorými
čo sa týka mms tam by som bola veľmi opatrná, Humble v knihe píše, že ľudia s ľadvinami to nesmú, asi vie prečo, keby mám problém s ľadvinami neskúšam to, asi, neviem, ťažko sa radí
ozaj a čo HCl a terapia injekciami ako tu písal Slávek?? ešte možno to by neublížilo,
no dúfam, že sa vyjadria aj ostatní, lebo som asi písala zmätočne,čo??